En liten vink från den vackra staden Linköping!

Tänkte bara visa att jag faktiskt lever och frodas. Sitter i Annas rum i hennes lägenhet i Linköping som hon delar med lite andra brudar från danslinjen. Just vart ute och shoppat järnet (min plånbok gråter men det kan den gott göra när det inte släpper till frivilligt) och nu är det lite slappa innan man gör sig iordning för att göra stan osäker. Eller tja, Anna är redan i duschen så är väl mest jag som slappar... ;) Tanken var egentligen brännboll med lite folk men då shoppingen drog ut på tiden fick vi prioritera. ;P

Linköping är iallafall en helt underbar stad, hur fin som helst. Sedan att man ser den i strålande sol när man traskar runt i uppvikta brallor och linne och solglasögon med en glass i handen och med ett strålande humör... tja, det skadar väl inte. ;)

Skickar iväg en slängkyss hem till E och va fan, till alla er andra också. Hoppas ni har en underbar kväll.
Laterz!




Darn...

Gaaaah! I did it again! o_O Somnade när jag borde plugga.
Gick ju bara in till sovrummet för att sträcka ut ryggen då ställningen framför datorn är rätt oergonomisk...?! Hehe, man är rätt trög om man tror att den faktiskt funkar... Borde ha lärt mig by now... ;)

Börjat med inlämningsuppgiften men får göra klart skiten imorn. Alla har tydligen delat upp sig i grupper om tre för att sammarbeta (upptäckte jag...) när jag inte vart med så jag har visst hamnat utanför. Ingen över för lilla Sissi. Får kanske skylla mig själv som inte sitter kvar i skolan lika mycket som de andra, jag får alltid reda på saker sist numera. Ingen som frågar mig eller informerar mig om jag inte råkar vara där. Vilket väl kanske är logiskt. Antar jag. Lite trist dock. Får kanske börja anstränga mig mer. Antar jag.

Den här låten har btw E terrat mig med så jag tänkte jag skulle göra detsamma med er. ;) E har den nu dessutom som ringsignal och tro mig... den sätter sig jävligt snabbt på huvudet så nu går vi båda runt och nynnar på den konstant... Är man cool så är man liksom.



Nu är ju frågan om man får något vettigt gjort eller om man skall ta och gå och lägga sig trots allt...? Eller läsa lite mer manga...? HIttat en underbar serie på en underbar sida... Inte för att någon av er lär bry sig men ändå. ;)

Well, godnight anywho. Pöss hajj

Btw, tryckningen av nollebrallorna gick prima. Görsnygga blev de. Feel avis. ;)



Grillsäsong...

Vi har köpt oss en elgrill. Och jag hatar den redan.
Den är ranglig och faller i bitar när man försöker lyfta den och dessutom måste vi ta in den varje gång det regnar då det som sagt är en elgrill. Och hur ofta kommer man tänka på det när regnet står som spön i backen...? Precis, aldrig. Tror jag visserligen är van vid kolgrillar som är stabilare, men det här är extremt, och sure, jag skall inte luta mig mot den oavsett, men jag blir inte förvånad om den faller ihop när vi lägger på korvarna. Skall bli intressant.



På tok för trött...

Allvarligt... jag är så trött att jag knappt kan stå på benen... Trots att jag gick och la mig tidigt igår. Kanske är att E fortfarande kommer instövlande någon gång mitt i natten även om han försökte vara rätt tyst den här gången... Eller att jag inte gjort annat än drömt mysko drömmar hela natten... Oavsett så ser jag verkligen inte fram emot en dag fylld av materialteknik på morran och sedan projekt resten av dagen... Jag vill bara sova.



Huh...?

Jag är en smula förvirrad... skulle sätta mig ner och försöka mig på den nya headern då jag laddat ned photoshop... trodde jag... går inte att extrahera filerna... av någon anledning som jag inte kan lista ut... och dessutom hittade jag en massa mappar med namn som innehåller excel, word osv men det är inga program vad jag kan se... står "programtillägg" på dem vad det nu betyder... Och Erik är totalfokuserad på WoW så han är inte till mycket hjälp, den nya instansen har kommit nu så han är närapå okontaktbar... känns bra.

Sitter och mumsar på morot och kvarg idag med (den här gången vanilj). Kan lätt bli en vana.
Då är frågan om jag skall pilla lite i Paint.net istället eller helt lägga ned eventuella designförändringar ikväll... Lär ju inte kunna göra något ivf liksom...



Fullspäckat schema...

Sitter och läser igenom inlämningsuppgiften i materialtekniken som skall in på måndag... Och även om det mesta ser rätt lätt ut så gissar jag på att det kommer ta tid att göra... Och större delen av min helg är ju redan uppbokad med Spira-projekt, grillning och byxtryckarkväll... Sedan att jag inte har Word eller likande kan ju försvåra det hela en smula också... E har lovat att hjälpa mig med det så får la tjöta lite på honom så han får tummen ur... Kan alldeles säkert fixa det själv också, men ids inte. ;)

Just nu sitter jag annars och läser om kristallstrukturer och deras egenskaper. Oerhört fascinerande måste jag säga. Kan knappt slita mig.




Maaaat! Nu!

Hm... jag trodde jag skulle vara smart och duktig och göra kyckling med wokade grönsaker och ris nu så här efter träningen... Vad jag inte tänkte på är att det tar en evighet att få klart.



Torsdag...

Gnutta stressig morgon då datorn tydligen valt att stänga av sig själv och jag följdaktligen inte hade någon koll på var vi skulle vara imorse. Efter ett par samtal till lite brudar som inte ville prata med mig fick jag tag i Malin, som dock var såpass förkyld så jag hörde fel på vilken sal hon sa... Hamnade borta i 9D-korridoren innan jag inser att där endast finns arbetsrum... :P Var 9B 330 och alla satt redan djupt försjunkna i självtestet när jag trippade in.

Tänkte dra mig ner till sats och träna nu, och passa på medan folk förhoppningsvis är på jobbet eller njuter av det fina vädret... går inga pass just nu men tänkte satsa på gymmet istället. Var ett tag sen jag var där.

Ett stort GRATTIS till Ida btw som nu är närmare 25 än 20... ;P




Laterz everybody!



Inte riktigt som planerat...

Somnade i soffan när jag skulle läsa materialteknik... Vet inte riktigt hur jag trodde det skulle funka när jag var skettrött, men var ju värt ett försök iaf. :P Kom iallafall genom ett kapitel innan jag slocknade. E väckte mig nyss då han tyckte det vart tyst väldigt länge... ;P

Tvungen att få i mig nåt att äta så gjorde mig en ostmacka. Och gör inte annat än knastrar mellan tänderna!? Fruktansvärt irriterande. Ser ut som små gråsvarta gruskorn men hur fan skulle de ha hamnat på min macka?! Det är btw INTE smöret med havssalt då jag köpt ett nytt till mig. ;)

Nu skall jag sova iallafall. Har förvarnat E om att han kanske får knuffa ur mig ur sängen imorgon om jag inte kan ta mig upp och det var tydligen inga problem... hur jag nu skall tolka det... :P

Nightynight



Just a thought...

Vart iväg på ett mördar-pump-pass och sitter nu och mumsar på en burk jordgubbskvarg och en morot. Mumma. Visserligen slank det ner en lakritsstång när jag var och handlade kvargen efter träningen (oupps...) men det ser vi mellan fingrarna med. Inte vart på pumpen sedan i höstas och eh... det märktes. :P Sista armhävningarna var fan värst, vid det laget var armarna såpass trötta så när man ställde sig på knäna orkade armarna knappt hålla emot ens tyngd så var typ smack ner med facet i mattan, najjs. :P
Sandra bangade ju träning men träffade på Sofia och hennes två polare där nere så var inte helt allena. ;) Får se till att skaffa Sofias nummer så jag kan kolla med henne annars också... Tror pumpen kan bli ett stående inslag trots allt, inte helt fel att bli helt slutkörd emellanåt.

Lagt märke till en sak... Nu när jag var hem-hemma i helgen upptäckte jag att när jag duschat blev mitt hår lockigt... medan det här uppe i Karlstad blir rakt...? Alltså när man torkat det med handduken... Och syrrans hår är typ alltid lockigt... Kan det ha något med vattnet eller nåt att göra tro...? För lär ju knappast torka det annorlunda beroende på var jag är... :P

Well, lite anime tror jag nu bestämt...

Btw så sitter E och käkar upp min kvarg... inte helt ok. ;)
"mine, mine, mine, mine, mine"



Mardröm som väckarklocka...

Vaknade av världens värsta mardröm imorse. Jag, syrran och Linnea - båda i tio-årsåldern - skulle ta oss upp i ett högt hus av något slag, fått för mig att det var ett träningscentrum... Väljer trapporna till första våningen men sedan är det en kvinna som håller upp hissen åt oss så vi väljer att hoppa in. Väl inne berättar kvinnan att man måste hålla i sig väldigt hårt om man inte vill ramla ur och först då märker vi att hissen inte har några väggar utan endast lite nät längs sidorna.
Hissen börjar stiga och Helena börjar direkt tappa taget. Kvinnan hugger tag i henne men lyckas inte hålla kvar henne så jag sträcker typ desperat ut min hand för att få tag i henne och lyckas fånga hennes hand som dock sakta sakta glider ur min utan att jag kan göra något. Och sedan tumlar Helena bakåt ut genom nätet - ni vet ungefär som folk gör i filmer när ett flygplan går sönder? Det säger bara swosch swosch och så är hon borta och vi ser henne falla och slå i backen många meter ner. Vi vänder hissen och innan den når marken hoppar jag ur och rusar bort medan det enda som snurrar i mitt huvud är "oh my god oh my god oh my god", ingen aning varför jag tänkte på engelska, men va fan. Nästan framme märker jag att hon gråter vilket är en lättnad då hon iallafall lever... och någonstans där vaknade jag...

Enda positiva med hela episoden var att klockan var strax innan sju och då jag inte vare sig ville eller kunde somna om så kom jag för en gångs skull upp i tid. :P

Just nu sitter jag mest och tänker på alla "borden", allt jag borde göra... Plugga, städa, diska, träna... Jag måste verkligen ha någon som pushar mig med träningen annars kommer jag aldrig iväg. Helt värdelöst.



Oupps...

Får tydligen inte blinka för hårt heller.. hehe, märkte jag... Lite svårare än det låter då man har tics...



Ett jävla klantarsle är vad man är...

Sissi har praktiskt taget fyllt sitt vänstra öga med tvål när hon skulle tvätta bort sminket, och låt mig bara säga att det är INTE skönt. Verkligen, verkligen inte skönt. Svider utav bara helvete. Har tvättat och tvättat och gnuggat och gnuggat och dessutom hällt i ett par liter ögondroppar, och nu går det iallafall att ha ögat öppet. Så länge jag tittar rakt fram och inte sneglar åt något håll då det börjar svida igen och jag faller ihop i en kvidande hög.

Så, hur är er kväll...?



Grönt är skönt...

Älskar att köpa nya gröna växter... så varför är jag inte glad...?
Kanske för att jag hade stora planer på även växter ute och kanske någon snygg kruka eller bänk att ha blommorna i/på... eller en sån kruka jag gav till Anna för något/några år sedan, med en massa olika doftande örter... Hade velat ha en sån på balkongen... men fanns inget roligt... Och som mamma säger så skall vi ju inte ens vara här i sommar så allt lär väl dö oavsett... Just nu står de nya växterna kvar i påsen på vardagsrumsbordet och finns en viss risk att de blir kvar där ett tag...

Längtar till jag får ett jobb och därmed pengar och kan köpa exakt de växter jag vill ha, stora och fina och dyra. Inte riktigt läge just nu kanske...
Hade velat ha en vas också... Inte för att jag vare sig får blommor av E eller köper själv, men utifall att liksom.. ;)

Insåg att flertalet växter är billigare på Maxi än på Plantagen. Jävla smidigt att inse när man precis köpt upp några hundralappar på det sistnämnda stället...



Sammanfattning över påsken...

Better late than never som man säger. Här kommer lite allmänt tjöt och pics från påskaheljä hemma.

Torsdag: Var inte så mycket mer än att komma hem, prata lite och gå och lägga sig. Det stooora, stora stora påskägget jag köpt låg säkert kvar i BR-påsen.

Fredag: Elva-kaffe hos mormor och morfar. Aldrig fel med fika. ;) Sedan hem för att jobba på huset. Fasaden samt staketat runt altanen skulle skrubbas och spolas av innan de kan sätta igång med målningen (hehe, den biten slipper jag förhoppningsvis iallafall) Extra kul för Sissi som är en gnutta (...) höjdrädd att klättra upp på en stege ett par meter över marken för att sträcka sig ut och skrubba rent väggar och under taket... Men jag ramlade inte av så får väl ses som en succé. En smula trött i armarna var man man inte så farligt som man befarat. Björn skötte det mesta med högtryckstvätten, inklusive att jäklas och spruta vatten på sina kära systrar.





Skjutsade in Björn till stan på kvällen där vi hämtade upp två av hans tjejkompisar innan de skulle vidare till Skeppsviken. Märk väl SKEPPSVIKEN, INTE Gustavsberg. Det här med att vara tydlig med direktiv är inte Björns starka sida. ;)
Lugn kväll med päronen och syrran där hemma. Ingen som brydde sig om påskägget som låg på köksbordet...

Lördag: Snodde mammas bil till jobbet och var där en kvart för tidigt för en gångs skull. Totalnervös då jag inte jobbat sedan förra sommarn och jag tydligen dessutom skulle få en ny tjej att "lära upp"... Lära upp? Jag som inte kan något själv. Lyckat.
Men allt gick grejjt. Inte allför många nya gäster, och norska var det svåraste man kom i språkväg. Underbart väder så det mesta man sysslade med var att sälja glass. Helslapp förstadag. ;) Sedan var Malin, tjejen jag jobbade med, helskön också så gjorde ju inte saken sämre. Jävla jobbigt när man hamnar med folk man inte kan snacka med... o_O Blev även "påhoppad" av en gammal kollega från Bauhaus som också skall jobba där i sommar... Jag kände igen bruden men kunde inte för mitt liv placera henne. :P Tills hon började fråga en massa om när jag slutade på Bauhaus osv... Hehe, vet fortfarande inte vad hon heter dock. xD

Och sedan helgens höjdpunkt - kvällens partaj. Firade, lite tidigt, Idas födelsedag ihop med det gamla gänget, + Karolina och - Helena så blev både presenter och tårta. Och sprit och kortspel förstås. :D Ida hade en väldigt fascinerande kortlek som det gick vilda diskussioner kring. Kanske vore något att skaffa..? DEN hade iallafall inte Erik snott med sig till skolan. ;D



Anna matchar vackert Idas resväska... :P









Pussmunnar på alla deltagande utom moi.



Hehe, vad var det du sa att din tunga liknade Anna...? En pung...? ;D

Jag vill bara säga att jag inte är galen, det är bara så jag ser ut.

Kvällen fortsatte på Harrys vilket var en ny erfarenhet. Tror jag gillar stället. Helt ok om inte annat. Dumt folk där dock. Blev så totalförbannad på en kille som kom fram och började dansa med Simon... Ni vet lite sexigt sådär... mycket rumpa... tunga mellan fingrarna...? Och om det nu inte råkar vara så att jag VET att snubben inte är bög så hade det kanske kunnat vara ett raggförsök... Men med tanke på att hans polare stog och gapskrattade och han uppenbarligen bara drev med Simon (sry) som bara stod och dansade med så hade jag sådan fruktansvärd lust att klippa till honom. Varför jag inte gjorde det? Tja, det råkade vara chefens son... Fick dra därifrån istället för att lugna ner mig.

Pappa ringde så efter ett snabbt hopp in på Mcdonkan för nattamat on the go, så fick man skjuts hem till dörren. Väldigt smidigt. ^^ Satt och käkade och pratade med Erik till runt tre. Inte för att han var så pratglad men... Och sedan satte ajg mig coh läste... till en bit efter fem...

Söndag: Uppe vid nio. Inte bakis men antagligen fortfarande full. Slappade med en bok fram till runt två-tiden då det var fika och sedan blev det till att hoppa ut och hjälpa till och jobba. Syrran och jag blev satta på att plocka/gräva upp sten för att fylla ett dike med rör. Tog en evighet och vi blev ändå inte klara...
Försökte oss på filmkväll lite senare med en massa mölande av godis men efter lite drygt halva filmen började skiten hacka och sedan hämtade det sig aldrig igen så jag gav upp och gick och la mig.

Måndag: Hände inte mycket bortsett från att vi åkte upp till Karlstad igen. Hehe, kan ni gissa när Erik kom...? ;) En bit efter halv 2... :P Men vi kom ju hem iallafall. Gjorde den underbart goda köttfärssoppan på kvällen så har blivit det till lunch idag med och lär väl även bli middag. Wånderföl.

Nu skall vi nog snart till Plantagen och köpa lite nya blommor och passa på och köpa målarbyxorna på Biltema som vi skall ha till nollningen...

Sluta skall jag iallafall göra för att bespara er detta elände. ;) Laterz



I väntans tider...

Sitter här färdigpackad och funderar lite på vad jag skall göra. Eller tja, vad jag gör är att vänta på Erik. Han sa igår kväll att vi skulle åka "vid 9-10 eller iallafall innan 12". Och med tanke på att det är Erik vi pratar om så satsade iallafall jag på "innan 12"-biten. ;) Men skall han klara det så får han fan köra utav bara helvete. Han har nu tre minuter på sig. Och jag sa igår att jag ville att han skulle ringa innan han åkte för att jag skulle hinna bli klar, och jag har inte hört av honom än iaf.

Han kanske har glömt bort mig och är på väg upp redan?



Fucking yatta!

Jag klarade mekaniken, jag klarade mekaniken, jag klarade mekaniken! :D:D:D
Så in i helvete skönt att slippa tänka iallafall på den omtentan. Kan jag ju koncentrera mig på resten av dem. ;)

Filmkväll nu... om allt funkar med bränning osv då... Pappa är skeptisk. ;)

Puss på er



Update...

Sopp, uppdaterat mig lite granna med omvärlden, behövdes. Har en massa pics från gårdagens partande, men kan inte lägga in dem förrän jag är i Karlstad igen då jag inte har schladden with moi. Ingen lust eller ork att ge mig in på någon längre beskrivning heller så den får också vänta. Kan säga att gamla gänget, typ plus Karolina, samlades i Idas fina lägenhet och imundigade en gnutta (...) alkohol innan vi gjorde staden och Harrys osäker. Underbar kväll TROTS att jag inte fick min vitlökspizza. Fick visserligen skjuts till dörren så det kanske uppväger...? ;P
Ingen vitlökspizza idag heller... Nog blivit bortskämd... Det funkar inte likadant här ute på landet... illa. Flingor lockar verkligen inte lika mycket... Suck.

Min statistik här ser btw ut som fan. Folk kan väl inte ha bättre saker för sig än att sitta och läsa min blogg som inte uppdaterats på evigheter?! Sikket hyfs.

Puss på er oavsett





Hmpf hmpf hmpf...

Nu börjar jag dessutom undra vart min käre pojkvän tagit vägen... Han slutade också tolv...?

Nej, kanske skall sätta lite fjädrar i påskriset när jag nu faktiskt har skaffat allting...? Får se hur snyggt det blir, men är ju tanken som räknas. ;)

Apropå ingenting så stavar jag som en kratta idag. Får gå tillbaka och rätta typ vartannat ord. Inte för att det är så intressant att veta men... ja...



Fortsätter på samma spår...

Lite skrämselhicka på Konsum... Skulle bara handla lite mjölk och bröd så vi klarar oss tills vi åker hem-hem... och stod att "köpet medges ej". Sissi, hade inga pengar på kontot... Hade t.o.m -200... Trodde jag inte jag kunde ha...? En smula pinsamt så men hade lyckligtvis kontanter så inga större problem. Måste ha bättre koll på mina pengar, helklart. Speciellt eftersom jag typ aldrig bär runt på kontanter...

En annan sak som stört mig hela dagen (inte för att det första stört mig hela dagen men... eh, skitsam) är att man kan gå och snyta sig innan lektionen och ändå sitter man och snörvlar för att näsan valde att leka Niagarafall bara fem minuter senare..? Avskyr när näsan rinner... Det som är ännu mer underligt är att när man äntligen får rast och praktiskt taget kastar sig ut för att hitta en ledig toa så man kan snyta sig... så behöver man typ inte längre...?! Man snyter sig lite i förhoppningen att det skall verka förebyggande - fet chans - men när man sedan slår sig ned bakom bänken sätter det lik förbannat igång igen...?! Jag förstår bara inte. Men sedan är jag ju rätt dum också förstås, kan bero på det.

Det regnar fortfarande ute, men tack vare frånvaron av smink och uppsättning av håret i stram hästsvans så störde det mig inte så mycket. Orka plocka fram paraplyt menar jag... :P

Nu sitter jag mest och 1) funderar på vad jag skall käka, mat eller en dammsugare...? och 2) funderar på när jag skall få energiteknikboken... Får trycka lite hårdare på Sandra så hon pressar Anton. :P



Lite gnäll så här på morgonkvisten...

OK, E tror att jag är både sjuk och allergisk, för att göra allt lite roligare liksom... Halsen gör ont som fan när jag ligger i sängen och vill mest bara grina för att det gör så ont att svälja - och tro mig, det är väldgt svårt att låta bli. Att svälja alltså. Och sedan så fort jag går upp börjar näsa och hals klia tav bara helvete. Ögonen har inte satt igång på riktigt än dock så får la vara tacksam för det lilla. Rinner gör de dock, speciellt eftersom jag gnuggar mig i facet hela tiden, så smink är ju out of the question. Hehe, tänk positivt, då sparar jag några minuter på morgonen...! Helklart värt det...
Jag hade gärna satsat på att det endast är allergin som bestämt sig för att jävlas, men jag har aldrig tidigare haft ont i halsen samtidigt. Att den kliar är ju obligatoriskt, men att det gör ont har jag aldrig varit med om. E säger halsfluss och grinar glatt. Tur att man har en empatisk pojkvän.

Den emaptiske pojkvännen snodde dessutom all mjölk igår. Upptäckte jag imorse när jag redan hällt upp flingorna och sylten... Fick bli fil på istället, jävligt mastigt minst sagt... Allbran brukar annars klia så bra i halsen "på vägen ner" men med fil funkar det typ inte alls... :'(
Och för att fullända denna härliga morgon så regnar det ute, speglar mitt humör alldeles förträffligt.

Nu skall jag trycka i mig min frukost och sedan dra till skolan för lite materialteknik... Tjoho.

Bilder från helgernas bravader kommer btw när jag orkar. Nåt att se fram emot. ;P

Pöss hajj



Anywho...

Är upptaget varenda jäkla gång jag ringer...?! Och kan ju således inte heller tala in något meddelande så nu har jag iallafall skickat iväg ett sms, så hoppas hon läser det och svarar...Tss, så går det när man faktiskt försöker...

Erik kom just hem i sällskap av Oscar och Danne och de hade med sig fika så just nu sitter jag och mumsar på världens godaste mini-brownie. Mumma. ^^

Måste fixa mig någon mat innan skisstekniken börjar också. Mår sådär med tanke på att näsan kliar och rinner och jag får hålla tillbaka nysningar hela tiden, men skall ha kroki idag och har ju inte vart där på ett tag så det är la dags... :P

Mat nu. C ya



Fortfarande...?

Helvete vad den kvinnan pratar i telefon då...?



Bättre lycka nästa gång...

Hehe, här går jag och hetsar upp mig om att jag måste ringa Ingela på hafsten för att kolla jobb till helgen, och jag verkligen drar mig för att ringa. Hon är rätt lätt att prata med - när hon väl förstår vem det är i andra änden... men avskyr ju att prata i telefon. Och när jag väl får tummen ur och slår numret... så är det upptaget?! Jävla antiklimax.



Redan...?!

Min hals, eller egentligen gom, håller på att driva mig till vansinne. Den har helt svullnat upp så är ett helvete att svälja och nu KLIAR den som fan. Detta ihop med att jag går runt och nyser konstant får mig att befara att min allergi valde att komma tidigt iår. Brukar inte slå till förrän typ maj - juni, så vad fan gör den här i april?! Är ju dessutom allergisk mot gräs och det har ju inte ens börjat blomma än...? Eller? Kan man fortfarande hoppas på en förkylning tro...?



Haha.. fan...

Insåg att Karin inte är här förrän vid 6... Och jag som hade fått för mig att det var 5. Hehe, damn.

D.A.D spelas på hög volym så är svårt att göra något, men har snott Eriks hörlurar så nu skall jag titta och HÖRA på anime typ tills Karin kommer. Mumsar på gårdagens köttfärs och nykokade makaroner. Oh, så gott när man är hungrig. Hade en fundering på thai med Karin men kan inte hålla mig tills dess så vi får se hur det blir. Man kan ju faktiskt leva på godis och läsk också så vi lär nog klara oss. ;)

Bleach nu.



Undanskuffad...

Just nu sitter Erik, Alex och Alex två polare ute i vardagsrummet och dricker öl och glor på tv... och jag har placerat mig i datarummet. Har lite svårt för det här när Erik har folk hemma, vet inte riktigt vart jag skall ta vägen liksom... Och det första som möter mig är "Va?! Är du redan hemma!?" Suck, tur att man känner sig uppskattad. ;)
Vet heller inte hur jag skall hälsa på snubbarna, ska man skaka hand...? Det är ju inte riktigt min grej men alla andra verkar göra det här uppe... Hemma var det fan aldrig någon som skakade hand...? Där räckte det med ett "hej" och en nick liksom... Vad är det för skillnad här uppe...? Nu blev det en nick och ett "hej" oavsett, mitt hus - mina regler. ;P

Sitter annars och väntar på att Karin skall komma upp så jag får något att göra... Vet inte riktigt hur planen ligger då jag gissar att snubbarna blockerar vardagsrummet så kan bli en smula svårt att se på film... Möjligen om jag kopplar in min dator i tv-n här inne...? Eller om jag snor x-boxet och kollar på vanlig dvd...? Såvida de inte skall spela förstås... Gaah. Kanske skall ta en promenad då det är såpass vackert väder...?

Vad göra vad göra?
Mat skall vi göra, min mage vrålar. C ya



Missat en liten pärla... eller kanske bara bortglömd?

Insett att jag förbisett Marilyn Manson... Eller kanske snarare glömt bort. Han har många helgrymma låtar... Men han kommer och går som favorit som alla andra artister. Just nu är jag såld. :P










Får ursäkta kvalitén, hade ju kunnat vara bättre, men man tager vad man fåver. ;P

Nu är då frågan vad jag skall göra... Måste verkligen städa men shit vad mitt huvud försöker övertala mig om att jag hinner det imorn innan folket kommer... Kommer ju gå sådär bra...

Anime kanske...? :D



Nu är det sommar, nu är det sol...!

Sol, sol, strålande sol. Suttit ute nu någon dryg timme och läst i linne och låt oss säga att boobsen är vackert grisfärgade... ;) Övergår förhoppningsvis till brunt eventually... :P

Hot Spot i skolan med en jävla massa företag, vissa mer intressanta än andra. Fått lite mer förslag och möjligheter både för exjobb och praktik/jobb efter examen. Plockade dessutom på mig lite pennor och annan skit förstås... ;) Erik snodde dock snabbt kortleken jag fått tag på... hmpf.

Sandra ville ha med mig på promenad i det vackra vädret men då jag för tillfället lider av träningsvärken from hell sedan i måndags var inte det ett alternativ. Jag har liksom problem att ta mig till och från skolan, så promenad...? Njae... :P

Nu är det mat som gäller då solen lagt sig att vila bland molnen och min mage har skrikit efter mat sedan jag kom hem runt 12... ;P

Later lads n lasses



Celebert besök...

Kommit fram till att materialteknik nog inte blir något nytt favoritämne... Inte för att jag haft något hittills, det mesta har faktiskt varit rätt trist. Eller mer åt totaltrist. Energitekniken verkar dock intressant. Hittills iallafall. Det är något man kan tycka något om, ha en åsikt kring istället för bara en jävla massa siffror och formler som skall tryckas in i huvudet.

Lite krångel kring inskaffandet av bok, paxade Lindas (2a) materialbok, men hon fick senare för sig att jag menade energitekniken så hon lovade bort sin materialbok till någon annan... Men behövde ju energiboken också så spela roll liksom... Tills det visade sig att jag kunde låna Antons bok... Men då hade jag redan köpt Lindas... x_x Fick dock sålt den till Lovisa idag, lite billigare än jag köpt den men hey, jag blev ju av med den iallafall, så får la se mellanskillnaden som hyra för Antons bok. ;P Fick dock punga ut med 300 till Lina för materialen... Vi är lite putta att de tar 300 för böckerna när nypriset är ca 450, men då de köpte dem dyrare vill de la få ut så mkt som möjligt... och alla har pratat ihop sig så är ingen chans att någon rear ut sin direkt... bummer.

Anywho... Idag fick skolan celebert besök. Tha king himself ärade oss med ett besök. Av någon anledning som jag inte har någon koll på. Hade inte ens koll på att han skulle komma idag även om jag hört det tidigare. Och då alla skulle bort och glutta på honom, återigen av någon anledning jag inte förstår, hänkade jag på. Heddi hetsade Goos att hoppa fram och ta kungen mellan benen och lovade honom en hundring om han gjorde det men av någon anledning var han inte så sugen...



Unt there he is... lååångt där borta...


Strålande sol och jättevarmt hela dagen så tillbringade någon timme ute på balkongen och njöt. Det som kanske förtog stämningen en smula var att jag pluggade material samtidigt... Men hey, man kan ju inte få allt...


Nu är det dags att sova. Skola imorn 8.15-10... Skulle egentligen läst ett par kapitel tills dess då vi skall diskutera... något... men eh... nu blev det visst inte så. Bättre lycka nästa gång huh? ;)

Puss hajj