R.I.P grandpa...

Vet inte riktigt hur jag skall känna för tillfället. Hade vart på en promenad ner till sjön med Erik i solskenet och vi hade käkat "frukost" (varm choklad och mackor) där nere på en stenhäll (ok, att klockan var närmare två men var ändå första måltiden för dagen så får la räknas som frukost... ;) ) och allt var toppen bortsett från att Erik kanske går en smula långsammare än vad jag föredrar. ;)
Väl hemma hade jag två missade samtal från pappa och två intalade meddelanden på eurovoice där han berättade att farfar gått bort. Och jag börjar storlipa.

Farfar och jag har aldrig stått varandra speciellt nära. Inte farmor och jag heller för den delen. Vi barn har aldrig egentligen sett fram emot att åka dit då det alltid har handlat om jobb, var det inte kapa träd så var det bära in ved osv. Och farfar var inte speciellt social eller lättpratad och större delen av farmors konversationer handlar om hur ont hon har och hur dåligt hon mår och hur läkarna inte vill hjälpa henne eller att posten alltid är sen osv osv osv. Sedan att de alltid haft en massa härliga djur och massa katter och kattungar och en hel låda serietidningar som vi älskade när vi var mindre, och att farmor alltid har minst 20 olika sorters kakor ståendes framme, det har lätt hamnat i skuggan.

Jag insåg inte att jag skulle bli så här ledsen.

Att farfar dog var inte speciellt oväntat, han har varit dålig jättelänge. Efter diverse kollapser och attacker hörde han knappt någonting, såg nästan ingenting och pratade knappt. Åldern hade väl tagit ut sin rätt den också och han har åkt in och ut på sjukhuset. Men ändå...
Pappa hade tydligen pratat med honom igår kväll och han sa att det var svårt att höra vad han sa då han hade svårt att andas pga allt slem. Pappa lät helt ok, men slår vad om att han ångrar den här semestern, eller iaf timingen för den. Samtidigt, som han sa så måste man ju passa på och njuta medan man kan, och vi har vetat länge att farfar inte hade långt kvar. De har sagt i något år att han kan dö när som helst, men att det var tvunget att hända när pappa är på andra sidan jordklotet...

De kommer hem på tisdag och då skall det la ordnas med begravning och allting. Pappa gissade på att det lär bli om en två veckor ungefär så då får jag la se till att åka hem. Eller la, självklart åker jag hem och är med på begravningen.

Jag vet inte om jag egentligen saknar farfar, vi hade inte den typen av band. Det är mer att jag saknar att vi aldrig fick det bandet. Och för att han var min farfar. Stackars farmor och stackars pappa. Fan, nu började jag lipa igen.

Insåg att jag knappt ens har några kort på honom, och jag minns honom inte som frisk och stark från när jag var liten heller. I mitt huvud är han gammal och krokig och sjuk även om det blev mycket värre ju äldre han blev. Varför minns jag honom inte som han var när jag var yngre?

Nu måste jag gå och göra något annat innan jag bryter ihop. Jäkla tur att det inte var något inplanerat ikväll, inte sugen på något annat än att sjunka ner i soffan, môla i mig godis och bara glömma... allt. Efter gårkvällens/nattens disskussion hade jag behövt goda nyheter, men de dåliga bara hopar sig. Undrar hur mycket man orkar med innan det blir för mycket?

Vi höres. Puss hajj



And it's decided...

Erik hade inget kul att kontra med och då jag föreslog bio sa han att det var skit samma för hans del (sikken entusiasm...) men att det väl vore kul för mig att umgås med mina kompisar. Suck, jag tror att min pojkvän inte vill umgås med mig...

Well, efter lite virrvarr fram och tillbaka skall jag nu hämta de båda Idorna uppe på campus och vara hos Jenny och Johanna vid 7-tiden... Borde köpa en bakad potatis innan dess också... har de ens sånt på konsum...? Annars får jag överleva på chips, vore väl inte helt omöjligt. ;)
Kanske skall ta och göra mig iordning (myskläder...?) då om jag nu ska dra om någon halvtimma...

Over and out för idag då



Just another day...

Haha, tänk om man hade varit såhär bra...? Lite ledsen att jag lagt ner fotbollen för är grymt kul men funkade inte bara... De tränade så dåliga tider med tanke på skola och hemfärder osv och jag var helt enkelt för kass. Synd med tanke på att man ändå var rätt bra en gång i tiden... Inte så här bra men hey, allt är relativt... :P


Är på lite mysko humör. Blev ingen bra start imorse av flera anledningar och dagen har väl inte hämtat sig speciellt mycket. Är bara så grymt trött...
Är dunderfint väder utanför fönstret och är sugen på att promenixa men benet känns inte helt ok så passar.

Inbjuden till Jenny och Johanna för film och mat ikväll så får väl se om Erik kan kontra med något kul annars lär jag la bege mig dit. De ska visserligen se Kung Fu Panda som jag väl tyckte var sådär men man kan ju inte få allt här i livet... :P

Sitter och letar Metallicalåtar på spotify... men är typ bara tributes osv... halvnajjs. Var är originalen? Letar på youtube istället... Måste ju börja ladda nu... ;)
Haha, kolla hur de ser ut också... Haha, var ett tag sen...


Nu ska jag fixa mig lite mat och överväga om dagen blir bättre om jag kryper ner och gömmer mig under täcket.
Laterz



Vad göra vad göra?

Känns som en rätt fruktlös kväll. Sitter och kollar igenom en massa Bleachavsnitt... När jag egentligen borde plugga... Fast o andra sidan är klockan snart åtta så kanske är lite sent att sätta sig med böckerna... Please...? ^^

Funderade på en sak när jag kom hem och insåg att jag hade stenar i strumpbyxorna... asså, inuti strumpbyxorna.. Hur fan får man in sten där...?! Ligger nere mellan tårna och skavar utav bara helvete... Min enda förklaring är att det hamnat där i tvätten, ungefär som att det alltid hamnar sockar i påslakana... :P Till följd av detta har jag nu hål under foten. Där rök la strumpbyxa nr 10.000. Att det skall vara så jäkla lätt att göra hål i dem...?!

Köpte hårfärg idag också och tänkte färga håret nu ikväll men orken bara försvann. Ingen lust alls att färga håret atm... Även om det verkligen verkligen behövs. Hehe, och apropå hår så har Erik vart och klippt sig kort. Inte snaggat-kort men väldigt mycket kortare än tidigare. :P Ser riktigt bra ut men är nästan så jag tyckte de kunde ta'tt nån centimeter till, men frisörer fegar alltid ur så är la dömt att misslyckas.

Nu skall jag fortsätta spendera min kväll utan att göra något nyttigt eller vettigt.
Laterz



Var är mina JÄVLA pengar!?

Sitter i telefonkö och försöker få tag i skandiabanken då jag FORTFARANDE inte fått mina pengar och det nu snart gått FYRA veckor, inte två som de sa från början utan FYRA. Är väl inte som att jag står och faller med de pengarna, Erik ligger ju ute med hyran och datapengarna så länge så blir ju inte direkt vräkt, men jag kan ju inte direkt leva på honom heller...

Gaaaah. Jag blir galen. Skandia har inte fått in några pengar och har inte hört något från Swedbank så det lättaste är om jag själv tar kontakt med dem men det gick ju åt h-e sist jag provade eftersom jag behövde ha bankböcker och en jävla massa papper som jag aldrig ens sett. Och lilla dumma naiva Sissi som trodde det räckte att ha med sina kontonr och sin legitimation.
Well, nu har de skickat iväg det igen iallafall så det borde ta ungefär två veckor TILL om jag inte kan hitta ett kontor och prata med dem så att de avslutar kontona med en gång och hoppas att det går bättre än sist.

Börjar bli trött på den här skiten. Ge mig bara mina pengar för helvete!

Och nu är det iväg till matten. Jag är taggad. Inte.

C ya




Mycket på c...?

Hehe, snodde denna från Sara. Lär ta en stund eftersom jag skall hitta på en massa ord på C... Kan gå sådär...

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!


1. Vad heter du? Cecilia

2. Ett ord på 4 bokstäver? Cell

3. Flicknamn? Carolin

4. Pojknamn? Christopher

5. Yrke? Chaufför

6. Färg? Cerise

7. Klädesplagg? Cykelbyxor

8. Mat? Currygryta

9. Sak i badrummet? Celluitkräm...? :D

10. Plats/stad? Calcutta

11. Orsak att vara sen? Cirkusen drog ut på tiden...

12. Något man skriker? Ciao!

13. Film? Catch me if you can

14. Något man dricker? Champagne

15. Band? Cold Play

16. Djur? Citronfjäril

17. Gatunamn? Cellogatan

18. Bil? Citroen

19. Sång? Can't buy me love

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Cricket

 

Okajj, måste erkänna. Kom inte på cykelbyxor själv, hittade på wikipedia. Enda jag kom på var converse och Erik tyckte inte det funkade som klädesplagg... :P

Well, den som känner sig manad får la hoppa på den här grejen också...




Back...

Fick skjuts till skolan av Erik då han ändå skulle hämta upp Danne vid unionen för att åka och handla så slapp gå dit, men hem var det inte mycket att välja på. Funkade hyfsat när man väl fick upp farten, men håller mig nog gärna still resten av dagen så långt det är möjligt.
Och istället för att ta tag i den ordinarie mekaniken som jag borde tänker jag nu kolla på något/några avsnitt Bleach och bara njuta. Sen får vi se vad som händer.

Puss hajj



Ibland så...

Damn, nu sitter jag och gör den förbannade uppgiften trots allt... Som tur var har jag facit så är bara att sätta in mina siffror, som otur är att jag inte förstår speciellt mycket av facit och vill inte skriva av rakt av. Men då jag inte förstår var de får den speciella ekvationen ifrån är det nog precis vad jag får göra. Sitter och ritar figurer och skriver förklarande text atm, men räkningen kommer la snart.
Och sen måste jag ju då gå till skolan trots allt. Lite skrämmande/skämmigt att säga men jag har funderat på att ta bilen... en väg som tar 10 min att gå... skamligt. Lär inte hända, men tanken finns där allt.

Well, tillbaka till mekaniken. Woho.

***

Sopp, klar med skiten. Nu skall den bara lämnas in också och jag har till och med marginaler. Inte ofta det händer om man säger så.

Well. ska bara slänga på mig lite andra kläder och bege mig.

Laterz



Höftar till det...

Har gjort nåt mysko med min vänstra höft... lr tja, kopplingen ner till låret typ... :P Gör sketaont och benet praktiskt taget viker sig när jag går... o_O Började kännas lite obehagligt igår efter min och Sandras promenad och någon gång i natt började det värka utav bara helvete, speciellt när jag försökte vända mig. Har vart en rätt trevlig natt.
Och nu har jag som sagt problem att gå... Sicken tur att man ändå bara sitter hemma då. :P Problemet blir om jag väljer att göra inlämningsuppgiften som isåfall skall in idag... då måste jag gå till skolan... Lockar sådär.

Men nu skall jag stappla bort till kylen och skaffa mig lite föda, min mage vrålar.
Laterz



Sometimes you get lucky...

Wehey! Sissi upptäckte att hon var ledig imorn så är ingen panik isäng och är ingen panik upp imorn. Gud vad underbart. Med det inte sagt att jag inte behöver/kommer plugga - det är ett nödvändigt ont - men jag behöver iallafall inte upp och göra det klockan 8. Halleluja.

Puss och godnatt (snart?)



Hästar på datorn... redan...

Grattis Sissi, du har fått ett trojan-virus. Halleluja. Halvsmidigt att ta bort om man säger så, kan inte ta bort det med Norton, men hoppas att det funkar nu när jag laddat ned vad det nu är jag laddar ner för att ta bort det... Ingen direkt koll på vad trojanskiten gör men inte fan vill jag ha det på min dator... Tur att man har Erik här. :P
Han tror att jag varit inne på någon mysko sida för att kunna få viruset alternativt klickat på någon länk jag borde låtit vara, men icke. Kollar bloggar, facebook, blocket och aftonbladet typ... lite andra helt vanliga sidor också, men inget ställe jag tror mig kunnat fått viruset... Men uppenbarligen har det ju hittat till min dator oavsett. Well, removalprogrammet scannar för fullt iallafall så hoppas på det bästa. Orkar inte med problem det första som händer.

Nu är det tandborstning och säng som gäller. Erik skall tydligen sitta uppe och vänta på att scanningen är klar. Snällt men trist. Man kanske kan få honom att ändra sig...? ;P

Well... Godnatt



Går prima... not.

Lite halvpanik sådär... Mekaniken går inte alls bra. Hehe, den går över huvudtaget inte alls. Läst all fakta (försöker iallafall - teknisk engelska av den här typen är la ingen favorit kanske...) läst alla exempel och gått igenom mina anteckningar jag vet inte hur många gånger... Utan framgång. Jag vet inte vad jag skall göra. Får fråga Erik om han kan hjälpa mig...
En månad kvar till tenta iallafall så är ingen panik där.. Om det inte vart så att mattetvåan ligger dagen efter mekaniktentan...?! Eh... hur tänkte de där då...?

En timme tills man skall iväg och träna också. Både skönt och störande. Borde nog se till att käka något innan dess också. Suck, varför kan jag inte prioritera min tid?



Wey wey wey...

Han är uppe. Jag är mäkta imponerad. Piggheten är visserligen diskutabel men han är iallafall uppe.
Men nej, frukost som sagt.
C ya



Godmorgon

Tanken var att både Erik och jag skulle köra en hård dag med råplugg... Har gått sådär hittills.
Jag gick och lade mig vid 01 i natt med tanken att Erik skulle komma efter... Tja... vid två väcker han mig genom att hoppa upp i sängen och ompa runt, men sova skall han inte göra. Nej han är pigg så han säger att han kommer och lägger sig senare i natt... eller i morgon... Så när jag vaknar vid halv 6 och han fortfarande inte är där börjar jag undra... Då sitter han fortfarande vid datorn och säger att det inte är någon idé att lägga sig alls... Vid 10snåret när jag typ precis skall gå upp kommer han dock in och lägger sig, då har han legat och sovit i soffan sedan 6-tiden och atm ligger han fortfarande och sover fast nu i sängen... Hur länge tror ni han blir kvar där då...? Hans tanke var att han skulle hålla sig vaken nu på morran och gå och lägga sig tidigt ikväll istället. Fet chans att det händer.

Nej, nu är det frukost som gäller och sedan ska jag ta tag i mekanikhelvetet.
Laterz



"Kreativt användande av silvertejp"...?

Dåligt med uppdatering jag vet, ont om tid och ork. Borde bli lite bättre nu när matten är över... för den här gången iallafall... :P Kändes rätt ok men man vet ju aldrig... :P Nu är det bara kvar att ta tag i mekaniken... Lr tja... matte-tvåan också förstås... Suck.

Well, satsat på att vara helt och fullt LEDIG nu i helgen iallafall. Inte ens tittat åt böckerna. Jävligt skönt måste jag säga.
Blev slappa med Erik i soffan i fredags, haha, var tvungen att tänka efter vad 17 vi gjorde... :P Laddade ner filmen Seven pounds och... eh, den var la kanske inte grejjt. Inte direkt dålig bara... långsam... och inte så intressant kanske... Men popcorn/godis och rätt sällskap kan rädda det mesta. :P

Lång välbehövlig sovmorgon på lördagen innan Eriks päron ringde för att säga att de skulle titta in någon gång under dagen, men de skulle ringa innan så vi hade koll på när de skulle komma. Så vi la oss glatt i soffan och trodde vi hade all tid i världen... eh... nej? Två timmar senare ringer de igen och säger att de är här om 30 minuter... hehe, och vår lägenhet ser ut som ett bombnedslag då städning inte direkt varit prio ett det senaste... :P Blev till att diska och plocka undan snabbt som fan. :P
En smula (!?!) stressigt blev det när de inte åkte förrän 4 och jag inte hade börjat på grejerna jag skulle ha på mig på kvällen eller göra mig iordning eller ens duschat. Var tacksittning på schemat och temat var "Kreativt användande av silvertejp"... Jag bara "WHAAAT?" men satsade iallafall på att göra en hatt och en käpp. :P Rätt nöjd blev jag allt men den jävla hatten blev för liten...!? xD Mätte och måttade jättenoga men någonstans i processen så krympte skiten... Gick på huvudet dock men hade goa röda märken i pannan och härlig huvudvärk när jag kom hem. Ömt idag också, känns som blåmärken men syns inget. Men vad gör man inte liksom...? ;P
Missade förfest pga tidsbristen men kom lite tidigare till själva sittningen och tittade på medan alla snurrade runt och pillade för att bli klara. ;) Alla var så jävla snygga, kände mig oerhört oambitiös måste jag säga... :P

Här kommer lite pics från gårkvällen...

Off we go...


Grymt snygg blomma och rosett... lite avis... :P


Grymmet stor tallrik... aningen farligt... Haha, fast ser rätt liten ut på bilden... nåja, den VAR stor iallafall. :P

Jockmock var en copycat och snodde min hattidé... Men han är förlåten för byxorna har helgrymma. Krås både fram och bak, underbart. :P

Johanna satsar på en snygg kombo...



Priser till tvåorna of course... Här har vi Sebbe - årets Mother ;P

Sebbe var rätt ambitiös... minst sagt... :P Hade en massa roliga tillbehör till dräkten. :P



Allvarligt... kolla in brudens klänning...

Silvertejp... Bruden gjorde världens snyggaste klänning... av silvertejp...?! Och jag snurrade tejp runt en gardinstång... eh... jag känner mig dålig...


Lekar är ett måste... Och den här gången är det tvåorna som skall göra dem... ;P

Jag menar... allvarligt...?


Damer i hattar


Små olyckor sker så lätt... om det så är glas som går sönder...

...eller byxor som spricker...



Lite många kanske, jag vet, men jag är kass på att sålla. ;P

Sket i krogen när de andra drog ner till stan vid 23 utan stack hem istället. Var trött, nykter och hade ont i huvudet så var inte speciellt sugen så. Slår vad om att de andra hade kul dock. Har de alltid. :P

Kändes rätt säkert att gå hem ändå. Nog inte många som väljer att hoppa på en brud som går och svänger en stor käpp... speciellt inte om de vet att den är gjord av mestadels metall... ;D
Halvkul att pulsa i snödrivorna hem (att det aldrig tar slut?!) men hem kom man ju. Skönt att inte vara alltför borta i dag också. :P

Men nu ska jag nog fixa mig lite mat och sedan måste jag bestämma om jag skall läsa en bok eller titta på anime... suck, beslut beslut beslut...

Over and out for now



Inte alls over and out...

Jag får panik. Som Erik säger är det nog inte så smart att sitta och tentaplugga kvällen innan då man bara inser hur mycket det är man faktiskt inte kan... Känns rätt bra när jag gör talen och sedan tittar jag tillbaka 10 min senare och fattar typ nada... x_x Men frågan är ju hur mycket jag kan lära mig så här sent...? Vad fastnar nu liksom? Samtidigt vill jag ju inte bara sluta heller, något SKULLE ju kunna fastna... Eller?
Tror jag skall sätta mig och skriva ner lite anteckningar och kommentarer - inte räkna något mer utan mer fatta vad som händer... typ... Kanske kan ge något, men räkna tar bara en jäkla massa tid... Kan skumma facit också och följa uträkningarna och hoppas att något finns kvar imorgon...

Ser morgondagens tenta bara ut som några av de senare jag gjort så borde det inte vara något större problem iallafall men så har jag ju hittat de där skräckexemplaren där jag inte fattar många tal överhuvudtaget... Och kommer det en sådan är jag så körd som man kan bli. Känns grejjt.

Bara att hålla tummarna antar jag. Kommer få kramp.



Grattis till pappa i västindien...

Ringde just och grattade pappa på 50-årsdagen och pratade snabbt med mamma också... De är i Västindien med syrran atm om någon missat det... Det var 29 grader och strålande sol och de strosade runt i staden och kollade in olika affärer... De har även varit och snorklat och besökt en aloe vera-farm och tagit långa promenader... Och här är det iskallt och snöar utanför fönstret. Men ja ä int bitter...

Är så fruktansvärt sugen på att resa utomlands, men finns varken pengar, tid eller möjlighet just nu, och lär inte finnas det på ett bra tag, känns bra. Kanske i slutet av sommarn eller något...? A girl gotta dream.

Well, grattis PAPPA anyväjj... Love ya.


Dad and bro'.

Får återgå till matten. Satte mig med helt fel tenta just... den låg INTE på samma nivå som de andra så nu är jag depp igen. Skall göra några svinlätta tal innan jag lägger mig så kommer det nog kännas prima.

Over and out



The X-effect

Känner mig duktig, satt kvar i skolan efter matten och räknade gamla tentor med lite folk från klassen. Mkt ovanligt för min del får jag la säga då jag mer brukar kila hem så fort det finns möjlighet. Fick lite hjälp med vektorer av Ida och finns ju färre störningsmoment än här hemma så var la värt det. ;)
Erik ringde och fick mig att kila ner till bilen när jag kom hem för att kolla om parkeringslappen ligger är den skall och jodå, det gjorde den, nemas problemas. Passade på att fixa tvättid när jag ändå var ute och sprang... Imorn... 19-22... Är väl inte det roligaste man kan göra en fredagskväll, men nu börjar det bli panik. Sist vi var och handlade fick Erik köpa ett packe nya kallingar så det kanske säger det mesta... Erik glömde tvätta sist vi hade tid (jag var hemma-hemma så skyll inte på mig) och har vart fullt upp sen dess så verkligen på tiden nu... x_x

Funderade på en sak på vägen hem från skolan... Varför är tjocka människor så ofta ko-benta/X-benta...? Har det något med att göra att vikten blir så stor att benen bågnar? (knappast troligt) men saken är den att de flesta större människor jag sett är kobenta medan många smalare är mer åt det hjulbenta hållet... Någon som har en aning om varför eller om jag bara inbillar mig saker...? :D

Nu skall jag kasta i mig lite mat och sätta mig med matten igen. Can't wait.
Laterz



Uppe med tuppen... not.

Mår sådär atm. Vet inte om det är för att jag inte hunnit käka frukost eller för att jag sovit så förbannat dåligt i natt, men vad jag vet är att jag verkligen, verkligen inte vill gå till skolan. Kom upp för ungefär 5 minuter sen och jag är trött rakt igenom. Kom på någon gång under mina sömnlösa stunder i natt att det hade varit intressant att typ ha ett papper vid sängen som jag kunde dra ett streck på varje gång jag vaknade så kunde jag se på morgonen hur ofta jag vaknade under natten. Hade väl vart en rätt deprimerande syn iof så kanske lika bra att låta bli. Men är kul att ligga och tänka på där på småtimmarna när man ändå inte kan sova. Not.

Men nu är det skola trots allt, men har inte mage och huvud lugnat ner sig innan 10 blir det endast föreläsning och definitivt ingen räknestuga.

So long



Handsken ligger på backen - här kommer utmaningen...

Förbannat svårt att komma upp imorse, verkligen hur trött som helst... Men jag kom upp och jag kom iväg även om det var väldigt knappt. Huvudet mådde sådär - blixtrar fortfarande härligt bakom ögonen titt som tätt -  så stack hem direkt efter lektionen. Ligger rätt bra till i matten ändå och gick igenom integraler idag som inte är alldeles för svårt heller så känns rätt ok. Mekaniken däremot... usch. Omtenta för matte1an om en vecka också... Blir nog till att plugga på den en här veckan och ta tag i mekaniken nästa... typ... -_-

Men nu skall jag svara på utmaningen jag fick från Karin... :P

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget  blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du kommer utmana.

1)     Jag grinar jättelätt. Gråter konstant till böcker och filmer - romantiskt, sorgligt you name it, och fullkomligt avskyr det. Gråter dock aldrig offentligt.  

2)     Jag är barnsligt förtjust i ketchup... Fullkomligt öser det över all mat och dränker det mesta, och nej, jag tycker inte det förstör maten.

3)     Jag skär all min mat i minibitar. Kapar spagettin tills alla bitar är - vadå?  1 centimeter långa, och sedan finns det en stor risk att jag skär igen när jag skall ta en tugga. Retad för det hemma i familjen där de tycker att jag lika gärna kan svälja maten som den är, varför tugga när jag redan massakrerat allt liksom?

4)     Jag älskar att skriva dikter även om det inte blivit så många det senaste året eller så. Har ett helt block med gamla dikter och är medlem på haket.com där jag iof heller inte har publicerat något på länge. Mycket gammal skit som ligger kvar också, dålig på att sålla.

5)     Jag när en dröm att kunna arbeta inom astronomin på något sätt. Verkligen älskar stjärnor och planeter och allt det där. Visserligen valt helt fel linje för att kunna arbeta med det, men man kan ju läsa extrakurser, med ex robotik eller vad jag nu behöver, senare.

6)     Jag älskar tatueringar och vill ha många själv. Jag kan lätt se mig själv som typ heltatuerad. Redan skissat upp ett par som jag vill ha även om placeringen av ett par av dem är lite osäker. Är mest ekonomin som håller mig tillbaka så jävlar när jag får ett jobb. ;P Älskar taueringar på både tjejer och killar, av de flesta slag, men helst inte för mycket färg och helt inte tribaler då de är rätt opersonliga om än snygga. :P

7)     Jag älskar skor (ok, ingen nyhet jag vet) och då speciellt converse. De är snygga, bekväma, billiga (här snackar vi inga märken inte) och passar till typ allt utom snygga klänningar som jag typ ändå aldrig har. Vill ha ett par i helst varje färg, men just nu står svarta, ljusgråa och vita överst på listan då jag fick slänga mina svarta (sulan satt ju knappt ens kvar längre... x_x) de vita håller på att falla i bitar och jag alltid velat ha ett par ljusgrå. :P Hade även velat ha ett par blå, ett par gula och ett par gröna... Så eh... ett par i varje färg alltså. :D

8)     Jag försöker bli av med mitt godisberoende. Går sådär. Äter numera endast godis på lördagar och har lyckats hålla det rätt bra, men problemet är att jag kompenserar med annat istället. Och då pratar vi inte frukt. Eller jo, den torkade sockrade varianten. :P Älskar torkad papaya och ananas... Men nyttigt är det ju inte direkt. Och kex och bullar och glass och mackor och oboy i mängder... osv osv. Smalare blir jag ju knappast och tänderna mår la inte bättre heller, socker som socker liksom. Funderade på att sluta helt och hållet men tror inte jag vill då jag faktiskt älskar godis...

Well, det var la 8 ointressanta fakta om moi. Nu utmanar jag: Sandra, Ida, Anna, Johanna, Stina, Simon och Hanna.

Och nu är frågan... skall vi åka och handla, eller försöka hitta en tvättid eller städa eller ska jag kanske ta och plugga lite mekanik...? Well, ain't that a fun choice. Blä. Hungrig är jag också...

Puss på er




Bättre sent än aldrig som man säger...

Väntar på att kön ska ta slut så jag kan komma in på WoW... Erik vill nå level 60 den här veckan vilket han inte hållit tyst om... ;P Så blir nog till att spela den här veckan så lovade han att ta det lugnt nästa vecka. Haha, känns lite sådär att blogga här... Sitter nämligen precis bredvid Erik atm och han läser över axeln... Hehe, så här ser det ut hemma...:

Erik skäms lite, och det är aningen trångt men mysigt. ;P

Vart en typ totalt icke-produktiv dag idag... Tänkte sitta och råplugga... höhöh, fet chans liksom. Erik började må dåligt igår och mådde ännu sämre imorse så blev att hämta treo och dubbla täcken till honom. Stackarn var jättevarm men frös konstant. Inte blivit mycket bättre under dagen heller. Vet inte om jag smittat honom eller han mig eller om det inte har något med varandra att göra, men båda har huvudvärk om än på olika sätt och maten går ner rätt tveksamt.
Well, så länge jag är frisk på lördag så ska jag la inte klaga. Vägrar vara sjuk på alla hjärtans dag. Bara vägrar. Man har ju planer. ;P

Mycket lättare att komma upp i måndags när det såg ut så här utanför fönstret...



Samma vackra väder hela dagen så blev lååångpromenad med Sandra istället för box inne i en svettig sal. Mycket bra initiativ och underbart med sol och frisk luft.




Ooooch sedan återgick det till detta...:


Satt och kollade hotell till Metallica med Sandra och hittade det här på några av de olika sidorna...

Gayvänligt...? Gayvänligt?! Är det ens tillåtet att skriva så, eller finns det någon betydelse av ordet som jag inte förstår för i mina ögon ser det rätt... fel ut...

Men nu blixtrar det härligt bakom ögonen (är nog sådär smart att sitta så här länge framför datorn atm...) och har ju skola imorn så är dags att nana.

Så godnatt på er



Mejeriägg...?

Erik pratar om hur snabbt vi gör slut på basvarorna här hemma...
- Asså, mjölk, ägg och smör... allt är ju mejerivaror.

Mjo... Söndagkväll... vi skyller på det.
Puss på dig babe



Back in Kallestad

Så... Då var den helgen typ över... Med allt vad det innebär.

Resan hem blev lite intressant... Kom till Våxnäs innan jag insåg att den där saken som piper och varnar för fartkamror inte fanns att tillgå... Ringde Erik och han fick mig att stanna och börja leta. Drog fram och tillbaka stolarna och letade som en galning.Till ingen nytta, inte hittade jag något inte. Fick åka hem igen, Erik kommer ner till parkeringen och... öppnar handskfacket där jävelskapet ligger... Ok, jag borde kanske tittat där också men man kan ju inte tänka på allt eller hur?! Sladden hängde ju där så min tanke var att skiten lossnat. Well, tydligen inte. Iväg kom jag tillsist iallafall, om än en gnutta sent (det var kolsvart ute när jag började köra... smidigt...)
En kvart/20 minuter utanför Karlstad har det skett en olycka och det är köbildning. Så där står vi blickstill i en 20 minuter/halvtimme och bara väntar. Det är här Sissi inser att hon verkligen behöver gå på toa...
Sedan väntar en snigelmarch i ett flertal mil med en lång karavan av fegisar som kör 50 på 90-sträckorna. Ok att man får köra försiktigt när det snöat och är halt, men 40 km under hastighetsbegränsningen...?! Och detta naturligtvis när det är enfiligt och stört omöjligt att komma förbi. Frustrationen börjar komma krypande... Allvarligt, sånt här är farligt, det är när folk kör onödigt segt som andra börjar göra farliga omkörningar, och med andra inkluderar jag mig själv även om jag höll mig i skinnet den här gången.
Och när man äntligen kommit förbi alla sega jävlar så kommer dimman... Och då snackar vi total ärtsoppa där man inte ser ett skit. Satte jag på helljuset så hade jag en vit vägg precis framför rutan så det var inte att rekommendera. Och utan helljuset såg jag precis en stolpe framåt. När jag åkte förbi en stolpe såg jag nästa liksom... Ingen större fart kunde hållas då jag inte ens kunde se om vägen svängde eller ej...
Under hela den här tiden behöver Sissi fortfarande gå på toa och börjar bli rätt desperat då hon åker förbi alla rastplatser och skogsvägar så hon i mörkret och dimman missar alla infarter, trots snigelfart. Problemet löses dock genom halvt tvärnit vid en större rastplats. Lycka.

Hemma blir fader och syster (glatt?) överraskade då jag inte sagt jag skulle komma hem och modern lyckats hålla tyst. Hon visste dock inte att jag skulle komma i bil så ingen som visste vem som svängde upp på infarten vid nio-snåret... :P
God mat och tv innan sängen kallar.

På lördagen blir det en sväng till stan med syrran i hopp om att finna en keps till pappa. Lönlöst. Enda som finns är breda billabong-kepsar och liknande och det är inte riiiiktigt pappas stil. Fick duga med sprit och blev allt uppskattat så. :P
Väl hemma är det slappa som gäller tills Melodifestivalen börjar. Diggade Ninas låt även om man hörde henne så dåligt (verkade vara så med alla, hörde typ nada så fort någon sjöng solo, refrängerna hördes dock hur högt som helst...? o_O ) men resten tyckte jag var rätt mediokra. Pissförbannad för att Nina inte gick vidare. Så var tävlingen förstörd igen, halleluja. Programledaren - vad fan hon nu heter - var rätt ok, lite härligt elak sådär "Ja, det är ju inte så lätt att få ur sig några intellektuella ord just nu" men det blev lite mycket ibland. Gillade Luuk... :/

Ursäkta kvalitén, finns inte så mycket att välja på just nu. ;P


Efter melodifestivalen fick Helena klippa mig. Kändes helt ok när hon klippte till det bak i nacken men en gnutta värre när hon började med luggen. När hon helt plötsligt med stora ögon utbriset "Oj..." och håller upp en stor slinga håller jag på och strypa henne. Blev en smula kortare än planerat i första klippet men blev bra i slutändan ändå. Inte helt 100 på att jag litar på min syster med en sax i ena handen och mitt hår i andra, men den här gången gick det ju bra. ;P

Idag hade syrran läsning med tillhörande gudstjänst (mohahaha) medan jag tog sovmorgon. ;P Sedan stack jag ut och tog in all ved som fanns kvar och frågade pappa om han behövde hjälp i boden men då han höll på och kopplade in elen och isåfall behövde hjälp av en elektriker var det ju inte mycket jag kunde tillföra där... :P
Så blev promenad med mamma runt Utby istället. Shit vad mycket (och stora!) hus de håller på och bygger överallt. Några riktigt fina som jag lätt hade kunnat tänka mig och några helt vedervärdiga vidunder... Soligt och fint var det iallafall om än rätt halt ute på klipporna.

Hemfärden blev lite senare än planerat, men vem är förvånad? Är ändå mig vi snackar om. Stannade för att tanka (ouch) innan jag nådde Trollhättan där Gert satte på skattemärket medan jag socialiserade med Pia. Hemfärden blev rätt händelselös med återigen sega bilar framför men lättare att komma förbi den här gången som tur va... Cd-spelaren gav dock upp någonstans vid Grums så sista biten var det helt tyst i bilen då radion inte fungerar... x_x Sånt tycker vi inte om. Var säkert en rejäl trafikfara där jag svärandes försökte byta mellan alla skivor jag hade med för att se om NÅGON laddade. Icke.
Kom ju hem iallafall, huvudsaken. :P

Och nu tänker jag nog ta och plocka upp äggen jag kokar oavsett om de är klara eller ej för håller på att krevera av hunger och måste ju lägga mig snart, skola imorn igen ju, tjoho.

Godnatt på er och ursäkta längden på inlägget
Puss



Ett jäkla velande fram och tillbaka...

Men nu är det  bestämt att jag tar bilen hem istället för tåg. Grymt mycket mer flexibelt, går snabbare, slipper byta i Öxnered (halleluja!) och framför allt... Det kostar typ lika mycket... Lär la gå på en som Erik sa 350-400 spänn t.o.r... och tåget går på dryga 300... plus att jag behöver buss ned till stan - 20 spänn och sedan hem från centralen i Uddevalla - 30 spänn. Så vad har jag att förlora liksom...?
Dealen för att jag skulle få sno bilen var dock att jag skulle köpa öl till Erik när jag var nere i stan eftersom han inte vill ta bussen och göra det imorn plus att jag måste ta en tur via Trollhättan för att sätta på det nya skattemärket som kommit... Nåja, kan leva med båda och ena är redan avklarat. :P

Anledningen till trippen till stan var 50-årspresent till pappa... Man hade ju velat slå på stort och fixa något speciellt, men finns varken pengar eller idéer... xD Jag och brorsan hade en tanke på typ whiskeyprovning så vi frågade mamma men dels vill inte hon med och dels kommer pappa antagligen klaga på att det ligger så långt bort (verkar inte finnas något i närheten) och dels tyckte hon det var för dyrt när vi inte har några pengar (ooh så sant...) så blev en kompromiss - en flaska Southern comfort - pappa älskar den och hans var tydligen slut så blir säkert bra. :P

Men nu tror jag att jag skall hoppa in i duschen och få det gjort...
Äsch nu kom ju Erik hem och blockerade toan... inte helt ok.
Kanske ska packa eller något istället då... Inte för att jag typ har något att packa men... xD

Äh, over and out.



Nu är det bekräftat...

Weirdomusikslingan som man hör titt som tätt men aldrig ser var den kommer ifrån... den kommer från glassbilen. Den schletnaste glassbil i mannaminne... :P Men spela roll, det är ju insidan som räknas... ;)




Fan också...

Det här börjar bli gött störande. Jag förhandsgranskar alltid inlägg innan jag publicerar dem, men när jag gör det numera och sedan trycker "tillbaka till inlägg" så är inlägget blankt...?! Fick panik första gången... Är bara att gå in på "blogg" igen där det ligger som ett utkast, men det har jag aldrig behövt göra förut...? Det som är jävligt störande är dessutom att det utkastet inte sparat de sista ändringarna, det sista jag skrev utan de sista meningarna är alltid borta...? Jag fattar nada...
Ser inte var problemet kan ligga heller... Erik gissar att firefox buggar men vad gör jag åt det då...? Rätt störande att skriva inläggen två ggr varje gång...

Nej, mekanik som sagt...
Pöss



Jag blev kvar hemma.

Fick inget svar igår på om det var ok att jag hängde på till stockholm vilket störde mig en smula, men var nog lika mycket att orken inte riktigt fanns där.
Erik fick mig att ställa upp för och nackdelar när han tyckte att jag tjötat och velat för mycket (mina ord) och - naturligtvis - så vägde det typ jämnt... -_- Men även om trippen kunde bli både givande och rolig så har jag såpass mycket att göra här hemma (därför jag sitter här vid datorn atm... -_-'') plus att jag helt enkelt inte såg fram emot en busstur till Stockholm och tillbaka. Ska ändå dit i mars på Metallica så staden får jag ju se oavsett lixom. :P Lockade sådär att gå upp runt 5 imorse också... ;P
Erik hjälpte mig iallafall imorse med det mekaniktal jag fastnade på igår och ååååh vad simpelt det var. Shit vad trött man bli på sig själv. Nu har det rullat på rätt bra så känns prima.

Tanken är att jag skall åka hem imorn på dagen någon gång, troligen runt 1, och hade tänkt fixa datorn tills dess... Måste lägga över all skit jag samlat på mig från den gamla till den nya... bilder och musik osv görs la enklast genom den externa hårddisken, men frågan är hur jag gör med vissa program och liknande... Office-paketet tex...? Ska fråga Erik där.
Syrran ville ha den gamla datorn (vem är förvånad, hon vill ha allt) och även om tanken fanns att ha den kvar som backup här uppe har jag ju egentligen ingen direkt användning för den... Så såsett kan hon ju lika gärna få den. Får kolla på det.

Men nu är det back to the mechanics som gäller.
Laterz



Osäkert läge...

Skickat två mail till Lennart utan att få svar och har ringt hans rum men är ingen som svarat. Ringde även Monica men inte heller hon svarade men då började det bli sent så hon kanske hade gått hem för dagen... Men... Får jag åka med till möbelmässan då...? Brudarna säger att det säkert bara är att hänka på men kan ju bli problem med inträde och skit och Erik har ingen lust att skjutsa ner mig klockan 6 på morran bara för att jag skall ringa en stund senare för att bli hämtad igen. Och vänta verkar ju inte vara ett alternativ...

Står Lennarts och Monicas mobilnr här också dock... Varför har jag så svårt att ringa folk?! Jäkligt irriterande och fruktansvärt opraktiskt.

Funderar på att hoppa hela grejen och stanna hemma istället. Eller åka hem-hem en dag tidigare...



Börjar bli trött på det här

Satte mig med mekaniken och körde fast direkt. På ett tal som jag inser inte är så svårt men jag måste lägga vinklarna helt åt helvete fel för inte fan får jag rätt svar iaf... Blev totalfrustrerad efter en timme eller två och övervägde att dra näven i väggen - eller vänta! Har ju gjort det, hjälpte inte sist heller.
Gav upp och satsade på matten  istället... och sitter nu fast där med. Jag vet inte vart jag skall ta vägen just nu... Är ingenting som fungerar, min hjärna kopplar inte och jag driver mig själv sakta men säkert till vansinne.

Nästa gång ni ser mig sitter jag antagligen i en krama-mig-själv-tröja.

Orkar inte.



Ojdå...

Insåg just att jag också har widescreen på datorn nu... och då ser inte min bakgrund så där jättelajbans ut... Får ta och fixa det, men orkar inte nu... Later as always. ;P

Pöss pöss



På god väg att bli spelnörd trots allt ;)

Jag gillar WoW. Simple as that. Dataspel har aldrig varit min stora kärlek men nu är jag rätt fast. Vill spela mer. Och som Erik säger "det är ju bra att ha gemensamma intressen". ;P
Sandra är förfärad, jag är fascinerad. Det här var en trevlig upptäckt.
Enda stora minuset är att jag nu spelar dataspel med Erik istället för att hitta på något annat... suck. Inte så produktivt. Ett litet minus är att han snor alla mina byten innan jag hinner ta dem. Vad hände med vanlig enkel givmildhet jag bara undrar? Ge mig, ge mig, ge mig!

Skall iväg på skissen om en 50 minuter... Borde nog käka nåt innan dess då jag inte käkat sen cafeteriafrukosten vid 9... Börjar kanske bli dags nu? Plus att vi ju har lektion till 21 så lite mat i magen skadar nog inte.

Inte fått något svar från Lennart ang möbelmässan så jag kanske inte kommer med trots allt (hade ju vart bra o veta...) men får la kolla upp det imorn i så fall. In that case så är jag ledig efter lektionen ikväll. :D
Funderar på om jag skall dra hem i helgen. Verkar inte hända så mycket här uppe och nästa helg kan jag ju inte åka hem då det är alla hjärtans dag.
Saken är den att pappa fyller 50 den 19e... och då är han, mamma och syrran i västindien så skall jag haffa dem innan de åker måste jag hem den här helgen... Vet inte om det är så lockande egentligen... men då kanske man kan be syrran klippa en...? Om man vågar... :P

Hade ju vart lite najjs att få hänga med till västindien men ärligt talat är jag inte så avis som jag trodde jag skulle bli. Har det rätt bra här atm. Även om lite solbränna väl kanske inte hade suttit helt fel... :P

Mat nu, skiss sen och kanske sist lite WoW...? ;P

Puss på er





Hallelujja!

Okajj, jag är inte fast i den virituella världen men är inte omöjligt att jag blir. Sissi är både fascinerad och förvirrad.

Någon annan som är förvirrad är min älskade pojkvän som tydligen först skall äta de kokta äggen och sedan knäcka dem med sked. Nu måste jag skynda mig ut i köket och se hur han bär sig åt.

Laterz