Ny laptop till Sissi! :D

Sissi har köpt sig en ny dator!!!! :D:D:D:D:D:D
Eller tja, Erik som betalat så länge eftersom jag inte fått över mina pengar från swedbank än (måste ringa skandia - minnesanteckning!) Inte riktigt så bra grafikminne som jag vill ha men det finns typ inte heller att få inom den budgeten jag hade tänkt mig. Annars var det en riktigt bra dator.
Enda STORA minuset var att när vi kollade på datorn så låg det en skylt med extrapris vid den så vi trodde att den prissänkts med en tusenlapp vilket ju är rätt bra, men nejdå, lappen låg vid fel dator... x_x Vår kostade fortfarande ordinarie pris och från att i mitt huvud klarat sig undan med 5000 spänn hamnade vi på 6000... Lite kalldusch, men är fortfarande en bra dator för det priset. :)
Erik köpte dessutom WoW till mig... Hehe, han tänkte förvandla mig till en spelnörd. Har ni inte hört av mig de närmsta dagarna så är jag fast i den virituella världen.

So long suckers, nu ska vi baka bullar och muffins!



Till er sminkade bimbos

Ok, bara så ni vet så anser jag alla brudar som sminkar sig vara ytliga bimbos. Bara så ni vet alltså. För eftersom jag inte sminkar mig till vardags och alltså därmed begår en av de tio värsta makeup-synderna tycker jag att de brudar som gör det är bimbos. Iallafall enligt Aftonbladet och de har ju aldrig fel...

Och uppenbarligen gör jag något fel för inte fan tar det två minuter för mig de gånger jag skall smeta på fejset med allt från foundation till mascara... Men kanske är jag som är allmänt seg...?



Vi som par...

Är grymt uttråkad atm så snodde den här från Egoina... Borde verkligen plugga egentligen men orken finns bara inte...  Måste ta tag i det här snart. Som alltid.

Vad heter ni?
Cecilia och Erik. Sätter mitt namn först då det står först på dörren till Eriks förtret, mohaha.
Hur träffades ni? Genom gemensamma kompisar, tackar så mycket.
Är ni förlovade? Nope, Erik vill gifta sig senast ett år efter förlovningen så det lär nog dröja. ;)
Bor ni ihop? Yes sir. Äntligen.
Har ni barn? Hardly.
Har båda körkort? Yupp.
Isåfall, vem kör bäst? Får tyvärr eränna att det är Erik, jag är mer klassificierad trafikfara.
Kommer du ihåg er första kyss? Njae, jag gissar på första "riktiga" daten på Liseberg, men nej, minns faktiskt inte. Tss, Erik klassar det som puss, och säger att han tror att första kyssen kom hemma på vår brygga... Gaah, någon - ge mig bättre minne!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Erik. Jag hade gått och klämt på det en evighet men fick inte ut det. Övning ger färdighet dock! :D
Vem är äldst? Erik. Men bara pyttelite. ;)
Vilka stjärntecken är ni? Erik är jungfru (höhö) och jag är skorpion.
Vem fyller först på året? Han. Därför han är äldst...
Vem är längst? Erik. Lite skrämmande om det vart jag...
Vem sjunger bäst? Brorsan tycker det låter som man stryper en katt när jag öppnar käften, men jag har hört Erik på Singstar så jag svarar jag ivf. ;) Han sjunger dock rätt  bra när han sjunger nåt för mig här hemma... ^^
Håller ni i handen på stan? Alltid. Typ.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Yupp, gjorde vi...
Blev du kär i första ögonkastet? Nope, men andra.
Har ni någon speciell låt? Tyvärr inte får jag la säga. Vi har en musikstil däremot. ;)
Har ni några "fri kort"? Hehe, får tänka vad det ens betyder. Svar nej.
Har ni varit utomlands tillammans? Räknas Skåne?
Vilket är ert bästa minne? Jag tycker att Sweden Rock var väldans kul, men nu senast på Liseberg var väldigt romantiskt det med... Eller när Erik överraskade med mat, levande ljus och vin uppe hos sig...
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Om Erik spelar så sitter jag vid datorn, annars är det la TV-n som lockar. Damn vad tråkiga vi låter...
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Inte alltid, men oftast.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Allt är relativt, men inte speciellt nej.
Blir du lätt svartsjuk? Haha, tja... :P Inte så mycket svartsjuk som osäker kanske.
Brukar ni bråka? Vi bråkar inte - jag tjurar och Erik undrar varför.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Jag sms:ar, Erik ringer... Evigt störmoment. :P
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Oj... ögonen är grymt läckra och hans mun/leende är underbart, men egentligen gillar jag hela honom. ;)
Brukar nån av er prata i sömnen? Erik mumlar ibland men utöver det - nej. Dock pratar han en del på morran som han aldrig minns efteråt. ;P

Så... nu är klockan 7... Vad ska jag göra nu då...?



Dessutom...

Och apropå drömmar...
Man vet att man har pluggat för mycket, eller kanske snarare för intensivt när man drömmer om lådor med en viss massa och vilka krafter som verkar på denna och sedan försöker räkna ut var man bör ställa den för att hyllan inte skall gå sönder... o_O

En roligare (?) dröm var när jag fick en låda med presenter från pappa eftersom jag var så ledsen för att jag inte kände min riktiga pappa så bra (!?). Den innehöll allt från ingredisenser till en chokladkaka, till godis, en bra film, böcker, mer godis och lite annat smått och gott som kan göra en flicka glad... Berättade det här för Erik någon gång i natt. Måste säga att han var mäkta intresserad.



Ute med militären igen

Var på skolan som vanligt (inte vår skola men någon skola) och skulle ut på en utflykt med militären (som vilken dag som helst liksom) och alla brudar och några snubbar samlades ute på gården. Alla började allvarligt rabbla att de hade 900% närvaro på alla lektioner men då valde jag att hålla tyst då jag iallafall skippat två räknestugor den här terminen varav en idag. Man vill ju inte verka dålig.
Det jobbiga var när vi skulle gå iväg och jag var tvungen att släpa på mitt skrivbord. Det gamla brun-vita som står hemma och väger åtskilliga ton. Om det var en vink eller bara för att jävlas vet jag inte, men bära det skulle jag. Lite jobbigt var det när man skulle hoppa jämfota över alla taggtrådstängsel, men jag kan hoppa rätt högt så var lugnt. Vissa fastnade dock. Osis.
Sedan slog vi oss ned och så gav militärsnubben oss ett stort matteproblem att lösa... Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra men skyllde på att jag inte hade block och penna med mig samtidigt som jag försökte kika på de andras svar utan att se ut som att jag gjorde just det. Verkar vara ett tvåsiffrigt tal som börjar på 2 för det hade flest... Lite kämpigt när snubben påpekade att jag satt med blocket i knät men någon penna hade jag iallafall inte! Alla brudar skulle fram och visa sina uträkningar också - jäkla attationswhores - och varför fan var han tvungen att sitta bredvid mig?!
När vi sedan brutit oss in i en gympasal skulle vi ta oss genom en labyrint av belamrade salar och delades in i grupper. Min grupp bestod av mig, Johanna, Sandra och Jenny och vi tog oss lätt fram. Det jäkla skrivbordet var dock lite krångligt att släpa på medan man klättrade genom högar med skräp... Och ingen ville hjälpa mig heller.
Sista rummet var belamrat ända upp till taket förutom i början där man skulle åla under en bjälke och sedan var det till att åla precis under taket. Sandra vägrade pga eventuella spindlar, men resten kom igenom och väl på andra sidan ser vi en halvt gömd dörr som någon plötsligt börjar bulta på. En massa killar utanför som skriker att det är någon därinne och att de måste titta efter, och vi sjunker djupare och djupare ner i skräpet för de får INTE se oss, no matter what liksom. Av någon anledning. Och var är mitt skrivbord?

Vaknade precis när de rycker upp dörren.

Och innan ni säger att man inte skall sova mitt på dagen, speciellt inte när man har en massa plugg att göra så skall jag bara säga att jag håller med, men jag är sjyyyk atm, så då gäller inga regler. Mohahhaa.



Bättre nykter?

Ok, uppgift inlämnad, disk fixad och tvätten gjord. Då borde jag få gå och lägga mig tycker jag.
Skall bara lägga in den här först. Tog ett bra tag innan jag hittade en som jag kunde sno... Alla "embed"-koder var borttagna på begäran av mr Någon. Dåligt.
Älskar den här låten, både text och musik.



Well, nu ska jag borsta bissningarna, pussa pojkvännen godnatt och sedan sova

Godnatt alla älsklingar



Hopps...

¤ Uppgiften inlämnad, med ungefär 2 minuter till godo. Jag älskar att vara ute i god tid. Höll på att få panik när Erik hittade lite att kommentera en sådär 15 minuter innan studentcentrum stängde... Men jag hann. Hjärtat slår som en stånghammare, men jag hann.

¤ Gillar inte att gå ute när det är halt, och jag fullkomligt HATAR att cykla. Något jag ju var tvungen att göra för att hinna. Slirade runt som värsta idioten och var bara mest rädd för att välta hela tiden. Länge leve barmark säger jag bara.

¤ Jag är DUNDERFÖRKYLD. Näsan rinner, jag nyser mer än jag hinner andas, halsen svider och hela jävla ansiktet kliar så jag är benägen att helt enkelt skrapa bort det i mina vildsinta gnuggningsattacker. Dessutom har jag inte kunnat sova bra den senaste tiden, så ork, humör och koncentration är på topp everyday.

¤ Förutom detta så har jag ett berg av disk att ta hand om, ett hallgolv att torka av och just det, låt oss inte glömma - TVÅ OMTENTOR och sedan he he, det vanliga plugget också.

Någon som vill ta över mitt liv för någon månad eller två så jag kan få sova? Please?



Fattar inte...

Ena stunden känns det som att jag träffat helt rätt och allt verkar stämma och sedan börjar jag fundera och så blir allt ett enda blurr igen... Tror mig gjort allt rätt nu (efter en tre-fyra vändor...) men så började jag fundera på vilken axel jag skall räkna momentet utifrån... Och hur jag gör med alla vinklar... Hittade några fel i sista uträkningen vilket innebär att de siffror jag använde i början var fel, så fick göra om det mesta... Najjs. Not. Får se hur länge jag orkar med detta, i värsta fall missar jag ett bonuspoäng till tentan.
Det kan jag nog leva med.
Erik var inte till så mycket hjälp han heller, de här bitarna minns han tydligen inte. Illa. Får förlita mig på mitt egna lilla dumma huvud då.
Laterz



Kanske ändå...

Kändes bra där ett ögonblick och kanske har hajjat en del ändå. Får se imorn, tror jag lägger ner det nu. På tok för trött för att räkna på vridningsmoment och resultanters verkningslinjer och all annan skit.

Natt



Jag trodde jag hade hajjat mekaniken...

... men oj så fel jag hade.
Väntar nu på att Erik ska bli klar med sitt spelande så han kan förklara. Verkar gå sådär.
Ingen panik än, men jag hittar inga bra exempel och formlerna är lite... otydliga. Eller så är jag dum. Så kan det också vara.



Tisdag...

Förbannat seg i morse, halv omöjligt att komma upp. Börjar man bli gammal tro? Klarar man inte en massa festande och några timmars sömn längre? Jag är orolig.

Sitter och sippar på en smoothie som Erik gjorde åt mig, med björnbär/hallon, vaniljyoghurt, fil och... apelsinjuice. :P Förvånansvärt god och väldigt uppfriskande. Liten plan att börja göra smoothies på morran, men då gäller det ju bara att man kommer upp också... ;)

Nu skall jag annars sätta mig och plugga mekanik. Yejj. Tänkte dra iväg på Skissteknik ikväll dock. Inte anmäld på kursen men fanns lediga platser så borde inte vara nåt problem... Vi får se.

Laterz



Inflyttningsfest deluxe

Ok, vi börjar med en ursäkt för att jag varit så dålig på att uppdatera, men jag har inte vart sugen.
Så enkelt är det.

Så... Inflyttningsfest i lördags. Var även tänkt att det skulle bli utflyttningsfest i fredags - inte hos oss of course utan för Jenny och Johanna, men jag och Erik kom hem runt 7-tiden efter världens shoppingrunda "Vi MÅSTE ha nåt att sätta på väggarna imorn! Tavlor! Plancher! Vad som helst!" "Ljus! Ljus! Vi måste ha ljus!" "En till skål kanske? Man kan ju ha ljus i den!" och kände oss lite utpumpade... För att inte tala om att vi var tvungna att sätta upp de jäkla tavlorna också... och plocka undan all skit någon okänd person lagt i hela vår lägenhet... och städa... -_- Så fick bli en pass på utflyttningsfesten, illa.

Men så till lördagen. Upp tidigt (halv nio, men det är tidigt för oss och betänk att vi pratar lördag...) för att sätta upp de sista plancherna och fortsätta städningen (fan att man aldrig blir klar i tid?!) Karin kom upp med tåget vid 1, men valde att strosa runt på stan till runt en halv 3 då hon poppade in hos oss. Satt då fortfarande i mysbyxor och med håret på ända, men hey, massa tid kvar ju. Alltid.
Alex och Simon kom med tåget vid 4 och Anna halv 6. Var och hämtade henne på stationen och fick med båda Karin och Simon i bilen, och måste ju säga att jag inte förstår hur de fortfarande vågar åka med mig, jag är en vandrade trafikfara. Så länge jag har en massa tjattrande passagerare som ropar direktiv vill säga. Munkavel borde de ha. Hela bunten.

Blev tv-spel fram tills folket började dyka upp runt en halv 8-8. Johanna ringde och frågade när det hela började eftersom Goos och Basse undrade... Hehe, dem hade inte jag bjudit, men alla var la välkomna antar jag. :D Vågade inte riktigt bjuda klassen då det var mycket annat folk som skulle komma, och bjuder man vår klass kommer typ alla plus dessutom tvåorna. En hel del folk med andra ord. Och vi blev ändå minst 25 pers som var där samtidigt, kom och gick lite folk då och då. :P
Tack för presenterna också btw! ^^

Kan inte tala för resten, men jag hade kul iallafall, och det är väl det enda jag egentligen bryr mig om, mohahah. ;P Rätt lyckat också - inget gick sönder, inget försvann, ingen spydde och bortsett från Antons polare som tydligen däckade i vårt sovrum mådde alla grejjt. ;) Den polarn var annars lite mysko med tanke på att han muckade gräl med allt och alla, trots att han "aldrig slogs med någon, för han hade slåtts en gång tidigare och då hade han förorat så efter det slåss han aldrig längre" ;) Tja, är kanske inte så smart att reta vare sig Alex eller Erik, men allt slutade prima så. :P

Rätt brådstörtad avslutning då folk hade grymma problem med att bestämma sig för om de ville ner till stan eller ej - hade ju vart bra att veta med tanke på taxi osv... och sedan var det plötsligt "nu, nu, NU skall vi dra!" så då var det bara att schasa ut allt folk - går ju alltid jättesnabbt... konstatera att Erik redan stuckit, låsa dörren och springa till bussen. Nere runt 1-tiden och av någon anledning ansåg vi det vara värt pengarna att gå ut... Well, var iallafall ingen kö så kom in snabbt. Värre med att hänga av sig kläderna dock. Folk kan vara riktigt otrevliga ibland... x_x

Några varv kring golven och en tur till baren innan det blev lite airhockey och några varv till. Var kvar till stängning och stack sedan till Mcdonkan för nattamat. Stötte på Erik o co som redan käkat men de hade bråttom hem så inget sällskap där inte. :P
Här någonstans börjar det krisa, och vi bestämmer oss för att hitta sjukhuset pga en panikattack. Ingen av oss som vet var det ligger (fan, borde man veta när man bott här drygt 1½ år... men nej) så ringer runt och får lite direktiv. Hittar efter en promenad huvudingången som naturligtvis är låst, men hittar tillsist en porttelefon vid förlossningsavdelningen och kvinnan i luren skickar ned en vakt som visar oss in. Pratar med någon sköterska och sedan splittar vi på oss och Karin och Simon tar en taxi hem till oss medan vi andra får skjuts av en annan vakt till psykjouren. Där vi sitter till runt 7 på morgonen innan vi kan träffa doktorn och ta oss därifrån. Under dessa timmar sitter Karin och Simon i vår trappuppgång (jäkla tur att de ens kom in där...!) och försöker sova eftersom Erik inte öppnar dörren för dem... Han har nämligen totaldäckat inne på sängen, med mobilen någon decimeter från örat. Han är dock ursäktad då det antagligen inte var bara sprit som orsakade det hela, utan det faktum att han halkade på kvällen och slog bakhuvudet i backen. Det ihop med alkohol var en rätt vinnande kombination. Härlig bula hade han iallafall. Vi kommer hem vid halv 8 på morgonen och kan då släppa in Karin och Simon som tacksamt kryper till sängs. Väcker Erik, gråter lite och somnar vid 8-tiden.

Sedan väcks jag halv 11, alltså två och en halv timme senare, eftersom Anna och Simon skall hem och är bara att slänga på sig kläder och hänka på ner till stan för att vinka adjö.
Pizza på Teachers med resten av gänget innan det är dags för Karin och Alex att åka hem.

Allt som allt en trevlig fest/lördag/helg om man bortser från den tråkiga avslutningen.
Men vad gör man inte liksom?

Idag var det inte lätt att komma upp säger jag bara... Orkade inte stanna kvar efter föreläsningen i vilket fall utan drog mig hem och sov ytterliggare en timme. Sedan var det lite slappa, lite plugg och till sist träning. Inte typen vi hade tänkt oss då boxen var full så blev bandet istället... 50 minuter, 20 liter svett och två skoskav senare har jag insett att jag verkligen inte gillar bandet. Och att fotbollsskorna inte är ett alternativ. Och eftersom de andra typ är så trasiga ett par skor kan bli är det bara att köpa nya... Tjat tjat tjat...
Men nu kanske jag har råd. Fick kontoutdrag från Swedbank, har 12000 där som jag tänkte föra över till skandia. Kommer ändå inte åt dem på swedbank och räntan är lägre än usel så ingen större idé att ha kvar dem där. Får ta tag i det imorn. Typ.

Nu skall jag iallafall avsluta med lite av helgens pics och sedan sova.
Godnatt












Sedan måste jag bara sno en bild från Sandra... Enjoy. ;) Jag vet inte vad Larsa var hittat där nere men det verkar vara intressant. ;) Och sry Anna, men bilden är bara för bra för att inte visa. ^^


Så, nu - Godnatt!



Kattbad... :P

Inte nåt du ser varje dag... :P Skall inte katter avsky vatten...?




Bright white smile - please?

Gissa vad Sissi testar atm... Blekningsgel... :P Har bestämt mig för att testa att bleka tänderna då jag anser att de är alldeles för gula... Fattar inte varför de plötsligt blivit så gula, jag dricker vare sig kaffe eller te, cola händer men inte speciellt ofta, jag röker inte och snusar inte och dricker inte rödvin, och jag borstar tänderna två ggr om dagen och använder tandtråd och flourskölj... Och ändå ser de ut som de gör... o_O Nada mas säger jag bara. Här skall det bli bländande vitt. Hehe, in my dreams men hoppet finns ju. ;)
Och ni kan hålla tyst, jag har redan blivit tillräckligt häcklad av Erik. :P

Så nu har jag hållit på en evighet och försökt forma två plastskenor efter min över- och underkäke... Tog ett par försök om man säger så... När de sitter som en smäck är det bara att kyla ner dem så de håller formen, trycka i lite gel och sätta in i käften. Står visserligen att det är pepparmyntsolja eller något med men måste säga att det smakar skit. För inte fan stannar allt gel i skenan inte, åh nej, den är nog överallt i min mun just nu. Mumma. Tydligen kan man få en ökad salivproduktion också... Hehe, jo det kan man ju säga... Går och spottar stup i kvarten.
Ser ut som ett mongo gör man också... Plus att det är omöjligt att prata... Härligt det här. :P

Well, vi får vänta och se vad som händer.

Btw så är min lediga dag snart slut. Imorn börjare hela härligheten igen. Yes.



Beslutsångest...

Kan inte bestämma mig för om jag glad och lätttad eller totaldepp... Svänger. Tentan är över och trots att det kändes så bra igår och till och med imorse så tror jag att jag kuggade den. Jag hade nämligen ett hum om det mesta... förutom RLC-kretsar i serie-parallell... Endast parallell hade jag koll på och likaså bara serie... Nada koll på dem ihop... Det var fyra frågor med sådana kretsar... 18 poäng... Av 50... Mycket komplexa tal också som jag inte heller är så hajj på. Vad hände med Thevenin och Norton och helt vanliga kretsar, jag bara undrar?! Well, är la bara att ta tag i det igen och klara omtentan antar jag. Ihop med programmeringen och matten... Tjoho, vad med fritid jag kommer ha... Funderar på om jag borde skaffa formelsamlingen trots allt... Kanske var viktigare än jag trodde.

Mekaniken börjar imorgon vad jag vet, men jag kan inte se något schema då jag inte kan registrera mig på kursen... Av någon anledning... Står att det finns särskilda villkor... Vadå för villkor? Jag har ju klarat allt jag behövde för att bli behörig...? Matte 1an har ju inget med det här att göra och de andra är inte rättade... Vadå för jävla villkor? Måste kolla upp.

Just nu står riset på spisen och kycklingen tinar... Jag håller på och dö av hunger här...

Åh, så förbannat skönt att det är slut! Idag, bara idag, kan jag se mig som helt och fullt LEDIG! Skall slappa, packa upp en massa skit som bara stått och sedan träna... Ujj vad jag behöver träna...
Behövs städas, diskas och tvättas men just nu förtränger jag det av glatta livet och passar på att njuta.

Over and out



Yes yes yes yes yes!

Jag löste talet! :O Jag löste det jag löste det jag löste det! :D:D:D Och jag fattar till och med hur. ;) Kanske jag ändå kan klara en sån uppgift på tentan. Känns gött skönt just nu.
Aaahh... behövdes. Nu kan jag fortsätta.



Haha, eller det trodde man iallafall...

Är ingen som svarar i telefonen. :P Inte mycket hjälp att hämta där inte... :P
Får la fortsätta på bladet oavsett och försöka igen senare och så får jag la lämna en liten bit blank utifall att jag faktiskt skulle hajja något... :P Lite störande bara. Vill att allt skall vara totalt organiserat... Helt jävla omöjligt men ändå... :P

Back to work



Seeegt...

Den här lappen blir aldrig klar...
Om det är för att jag segar och helt enkelt inte orkar mer nu låter jag vara osagt. ;)
Insåg att jag inte kan räkna ut Vth så tänkte slå en pling till Malin och se om hon kan förklara det lite för mig... Kan förlora en hel del poäng om jag inte kan lösa ut det... Halvnajjs..

Just det. För dem som vill komma på lördag så är det naturligtvis fritt att ta med partner om man har någon sådan. They come with the package so to say. ;)

Back to the books then



Söndag morgon...

Åh vad jag hade velat bara ligga kvar i sängen och inte röra ett finger. Blev inte den tidiga kväll jag hade tänkt mig igår. Bestämde mig för att rensa sovrummet en smula och hittade mig lite böcker... så fastnade... Sedan kom Erik hem strax efter 23 och så låg vi och pratade en stund innan han fixade käk och beslutade sig för att nyktra till framför ett ovisst antal timmar wow och jag återgick till läsandet. Kom i säng strax innan två när jag insåg att jag ändå inte skulle bli klar med boken den kvällen... :P

Erik ligger kvar och sover. Han kom och lade sig vid 5 imorse och efter det väckte han mig la ungefär en gång i timmen med sina snarkningar. Var längesen det var så illa. Hehe, han klagade imorse på att jag hade väckt honom flera gånger i natt genom att knuffa på honom för att få honom att sluta låta, men är ju inte mer än rätt när han väckte mig först. :P
Stackarn ligger annars och har ont i magen. Vi gissar på att smöret vi hade i våfflorna var dåligt eller något för jag fick ont i magen efter två stycken i fredags och då hade Erik käkat åtta och han mådde inte prima... Och igår natt tog han resten...

Just nu försöker jag annars uppmana tillräckligt med energi för att ta tag i kretsen igen... Går sådär får jag la säga... Idag är planen att skriva mitt formelblad och beroende på när jag blir klar med det kan jag sätta mig och göra en tenta till. Tjoho. Länge leve lediga söndagar.



Klockan är 22:19...

...och jag funderar på att lägga mig.
Sitter och överväger att hoppa över tal då jag inser att de kommer ta en stund att göra ochjag inte direkt ser hur jag skall gå tillväga. Funderar på att sova och vakna pigg imorgon istället men vet inte om jag bara skyller på det för att komma undan nu. Skulle inte förvåna mig. Faktum är dock att ögonen håller på att falla ihop... Koncentrationen är väl inte direkt på topp om man säger så...

Sitter dessutom och môlar godis... Har halva påsen kvar och äter som om det var min sista dag trots att suget försvann för länge sedan och nu har ersatts av magont. Erik har dock sagt att han slänger allt godis som är kvar på söndag så är väl därför jag trycker i mig skiten, får ju inte låta något gå till spillo som jag betalt för...

Jag kanske skall göra något annat en stund så kanske jag kan koncentrera mig mer lite senare och kanske faktiskt klara av något...?
Det är många kanske... Värsta som kan hända så har jag förlorat lite tid, och den har jag ju ändå rätt gott om. Not.

Känner mig rätt ensam och uttråkad här... Hjälp?



Jag är en svag människa...

Drar till Konsum trots allt. Vet inte om jag övertalat mig själv eller om jag börjar bli hungrig igen eller om jag bara vill bort från plugget, men iväg skall jag oavsett.

Kan ju faktiskt bli smal genom att träna lite oftare och allmänt tänka på vad jag stoppar i mig... Godis en gång i veckan kan väl ändå inte göra så mycket till eller från eller...? Hoppas jag.

*  *  *  *  *

Tillbaks... 28 kronor fattigare... 28 spänn är rätt billigt för mig om man betänker mina vanliga godisköp men innebär ju inte att det faktiskt är billigt... Tryckt i mig ett par nu och det var... gott.
Inte så mycket mer än det.

Kretsen går jävligt segt... Fastnat (hoho, surprise!) igen så sitter mest och bläddrar i boken och försöker hitta en lösning... Jag tycker ju att jag följer formlerna och gör som det står men eftersom jag får fel svar antar jag att jag inte gör det... :P Den här tiden på dygnet får jag en allmän dipp och vill bara slappa eller ännu hellre SOVA! Men börjar jag väl slappa är risken rätt överhängande att jag inte kan sluta... o_O

Så jag går la tillbaka till kretsen... antar jag...

Ha en trevlig lördag. Det har inte jag.



Lördag... who could've known?

Känner mig undanskuffad i mitt eget hem.
Erik har förfest med några polare och de spelar tv-spel i vardagsrummet... :P
Medan jag sitter och pluggar krets i köket... -_-''
Eller tja, sprang in hit för att kolla facit på en tenta jag håller på med och såg att Karin pratade på msn, så var ju tvungen att ta en liten paus... ;) Skyller helt och fullt på henne. ^^

Ett tal håller på och stör mig till vansinne. Finns ett exempel i boken som ser exakt likadant ut fast med andra värden så följer det TILL PUNKT OCH PRICKA... och får fel svar?! Jag undrar bara - HUR?!

Tentan har la gått sådär hittills... men med rätt formler på bladet jag skall skriva så kan det nog gå vägen ändå... hoppas jag... :)

Lite hemskt att man sitter här och pluggar... på lördag kväll. Speciellt när halva världen är ute och super skallen av sig... Nåja, alla klassisar sitter la hemma oavsett, har man tenta på måndag så har man...
Uff, ångest.

Hade helt bestämt mig för att kila bort och köpa godis idag... Tror jag stryker godislöftet och ändrar det till att bara äta på lördagar då jag nog faktiskt inte VILL sluta... det är ju så förbannat gott... xD Men jag är inte sugen... o_O Om det beror på att jag nyss käkat och är dundermätt eller om suget gått över (fet chans...) vet jag inte... Frågan är ju om jag kommer ångra mig där vid 21-tiden när Konsum stänger om jag inte köpt något... :/ Men är ju en smula dumt att köpa uti fall att... Typ. :P

Grattis till Karin btw som har hittat sig en hjärtevän. ;)


Nu drog visst hela gänget... Utan att säga hejdå... sikket hyfs.



Just my day...

Satte klockan på ringning imorse. Vaknade, stängde av den och somnade om... Härlig början på dagen. Vaknade i halv panik kvart i nio och fick lite bråttom då jag skulle vara uppe hos Jenny klockan nio... ;) Not happening, men jag var iväg kvart över iallafall. :P

Inte helt uppmärksam på temperaturen utomhus så efter ett par hundra meter till cykel (nej, min är inte lagad, jag snodde Eriks... ;) ) hade jag således förfrusit händerna. Upptäckte efter en stund att jag typ inte längre kunde växla eftersom jag inte kunde röra fingrarna... Så var bara att hoppas att de iallafall skulle hålla fast styret tills jag kom fram. :P Väl framme fick jag kämpa för att låsa cykeln för att inte tala om att pricka ringknappen... -_- Fick låna vantar för att värma upp händerna när jag väl kom in och fyttihelvete vad ont det gjorde. Bara pulserade och brände... Gjorde så ont att jag blev riktigt illamående så traskade ut till köket och satte mig en stund medan jag ansträngde mig ör att vare sig spy eller grina. Najjs.
Och vill ni veta det riktigt roliga? När jag sedan plockade upp mina kretsböcker ur väskan hittade jag ett par fingervantar... ;)

Rätt givande dag ändå. Inte ens kommit igenom en tenta men har nog faktiskt fattat en del och har fått en massa jag skall skriva på mitt formelblad i form av instruktioner och exempel så skall nog gå bra... Lite jobbigt att vi allihop körde fast på samma hela tiden dock... Någon av oss (inte jag...) borde ju ändå kunna det kan man tycka...
Roligare att sitta med brudarna än ensam hemma iallafall. Utan tvekan.
Imorn är det dock ensam som gäller på morgon/förmiddag och sedan kanske sitta ihop på kvällen, men vi får la se antar jag...

Btw kommit fram till att jag måste se ut som ett fån när jag sitter på en cykel. Eriks cykel för att vara exakt. Jag kan nämligen inte sitta på sadeln och nå ner till pedalerna samtidigt så är stå som gäller, och är precis så att jag når ner till marken om jag behöver stanna... :P Så fart vid start är rätt bra för att över huvud taget komma någonstans... :P Nu är det ju bara så att det finns en bom mellan två hus här som är nedfälld för att bilar inte skall komma in, och det är en rätt snäv kurva när man skall igenom med cykel - något Sissi inte klara av så bra... Så går ner till slooowmotion och cyklar runt och typ precis när jag är förbi bommen så är ju farten TOTALT slut vilket gör att cykeln... stannar... och jag vacklar och fumlar och vacklar lite till medan jag försöker få fart och komma iväg... Halvsmidigt sådär... :P Sedan att det är uppförsbacke gör väl inte saken bättre kanske... :P

Nu är det iallafall mys och våfflor som gäller. :D Gjorde dubbel sats på Eriks inrådan... Vi kommer spy. ^^

Maaassa våfflor. :D

Later babes



Same same but different...

Blev ingen promenad. Insåg att allt för mycket tid försvann oavsett. Suttit med samma tal i snart två dagar nu... Dags att hoppa över det kanske? Jo, tanken har slagit mig, men det här är en basicgrej och typ alla uppgifter efter denna ser likadana ut... Så klarar jag inte denna ser jag inte varför jag skulle klara nästa... Och ser fortfarande inte vad jag kan göra för fel då uppgiften ter sig rätt enkel... o_O Helt lost.

Ska la möta upp brudarna om en timme och kan inte de hjälpa mig får jag la hoppa över hela jävla kapitlet och hoppas på nästa... :P Tror jag skall sätta mig och LÄSA den här timmen. Orkar inte räkna mer just nu.



Nu har jag helt kört fast

Känns sådär bra. Eller egentligen jävligt dåligt. Allt rullade på så fint och nu går allt åt helvete. Jag fattar nada. Skall ta en promenad och hoppas att lite frisk luft rensar hjärnan... Om inte är jag nog körd. Igen. Just love my life atm. Not.



Den svaere; Stjerne mork

Plockat fram ett sånt där träpussel, har en massa kantiga bitar som skall formas och sättas ihop som en stjärna... Stört omöjligt. Och vi har inget facit så bitarna bara ligger i lådan... Försökt googla och hålla på men den här gången är inte Google människans bästa vän. Om någon är bra på sån här skit är ni välkomna hit för ett försök.

Laterz



Uhuh, fattar nada...

Jävla current divider... Jag är inte med för fem öre... Den formeln skall egentligen vara exakt samma sak som Ohms lag fast omskriven men ändå får jag olika svar när jag använder dem... Det borde jag inte få... Om jag gjorde rätt. Så uppenbarligen gör jag inte det... Gaaah!

Blev medbjuden till Aroy med Johanna och co ikväll så nappar väl och väljer att terra dem med frågor då istället. ;) Erik skall ju ändå spela så går la ingen nöd på honom.

Well, back to the damn books.

Laterz



Damn I'm boored...

Har fruktansvärt tråkigt. Suttit en evighet med ett tal och sedan visar det sig att det blir fel... Smått irriterad. Inser inte vad jag gjort för fel heller... då hade jag ju kunnat göra något åt det... Fastnat på flera liknande tal... Och sedan testar man sig fram tills man hittar rätt svar. Vilket kanske inte är bästa sättet att lösa uppgifterna på då man inte lär sig speciellt mycket... Trött på den här skiten nu. Kan det inte vara över snart?

Fick tillbaka femhundringen av Erik, han hade läst bloggen och ville inte ta mina datapengar... -_- Så får lägga på 500 spänn vid nästa hyra... pengar som pengar men jaja... Gillar inte att vara skyldig folk bara...

Dessutom sitter han och spelar nu vilket gör min kväll ännu roligare. Tanken var la visserligen att jag skulle plugga så han kan la sysselsätta sig med vad 17 han vill, men ändå. Det är mycket nu.

Vill hitta på nåt kul... typ städa... så tråkigt är krets.



Faaaattig...

Satte över hyra och internetpengar till Erik... Hehe, har 398 spänn kvar på mina båda konton... Sammanslaget... Känner mig mäkta rik. Har visserligen 700 spänn i kontanter (fick ge Erik 500 in cash för hade inte tillräckligt på kontot...) men var ju tänkt att de skulle gå till en ny dator... -_- Har blitt en jävla massa pengar på mat och framförallt Ikea... Tar aldrig slut... Och jag vill fortfarande ha några till tavlor, men knappast atm. Får vänta. Får pengar av mamma den 20e så får leva jävligt snålt tills dess. :) Härligt.



Just don't get it...

Kom igång sent med kretsen idag, och segt går det när jag väl sitter med skiten. Kändes ändå rätt ok tills jag tog och tittade på de gamla tentorna. Jag tror inte uppgifterna i sig är så jättesvåra (uff) men jag förstår inte frågorna... De är formulerade på ett sätt att jag inte vet vad jag skall göra... Vilket ju är lovande inför vår tenta... Tänk om jag sitter där och faktiskt kan skiten någorlunda men inte vet vad han frågar efter...? Var ju lite så på matten... o_O Hade ju vart najjs att faktiskt klara en tenta så där emellanåt...
Som lite omväxling lixom...



Ensam här i mörkret... boored...

Tänk att det kan vara så mycket tråkigare att sitta uppe sent när man är ensam hemma...
Erik är på väg hem till Thn då han har en tid på Näl imorn för sin polyp i näsan... Sexigt huh? ;) Well, han är ju tillbaks imorn så jag ska la stå ut. ;)

Funderar på att ta mig en tallrik fil och sedan sova... Är ju en dag imorgon också och har ju en massa krets att se fram emot, can't wait... he he he... *sigh*

Sitter och kollar in gulliga kattungar på blocket... Jag och Erik vill ha en kattunge (eller tja, jag SKA ha en och Erik har gått med på det men det talar vi tyst om...) och det finns hur många söta som helst... Som kostar multum... Var den lilla detaljen. Just nu finns det typ bara raskatter ute så de kostar ju en del... Men visst är de söta...?


Eller de här...?


Typ skogskatter allihop... Skulle vilja ha en spräcklig, gärna långhårig katt... Helt underbara... Hittat übersöta ragdoll och birma också men då pratar vi mer pengar än jag ens har på mitt konto... :P

Vi vill gärna ha en hundvalp också... eller tja, där är det väl Erik som vill ha och jag som gått med på. :P Men då det handlar om väldigt mycket pengar och tid som vi kanske faktiskt inte har så ligger det på is ett tag. Vi vet inte ens exakt vad vi vill ha för ras... Enklare med katt, där går man efter utseende och pris (såvida man inte vill ha en raskatt då) men de fungerar iallafall på ungefär samma sätt, medan hundar är väldigt olika beroende på ras... och både jag och Erik är newbies på fronten så behöver allt kolla upp allt en hel del... Behöver väl inte säga att vi blir avrådda hemifrån...? Gällande både katt och hund... Hehe, kompisarna är inte allt för förtjusta de heller, men de får la stå ut. ;)

Väntar med katt också tills vi hittar någon till vettigt pris som vi verkligen vill ha. Närmare sommaren lär det ju krylla av dem så behöver ju inte köpa en dyrt nu... :P Även om de råkar vara hur gulliga som helst... -_- Får hålla koll på nätet och alla lappar som lär dyka upp på Konsum och i skolan allt eftersom... :P

Nej, nu är det fil och sedan sova som gäller.

Laterz



Går sådär just nu...

Försöker plugga krets framför tv-n - dumt redan där jag vet - men går la sådär... Är egentligen inte så mycket att jag tittar på tv istället, utan mer det att jag inte har en aning om vad jag skall göra... Fastnar på typ varje tal och sitter och bläddrar för att hitta liknande exempel, hittar något och tror att jag löst det, får fel svar och letar vidare... Väldigt produktivt. Vill ju inte hoppa över alldeles för många tal heller, men samtidigt måste jag ju ta mig igenom skiten... Helt underbart det här. Verkligen.



I'm stuck...

Kretsen går framåt men vi snackar med en fart av ett tal i timmen... Går förbannat långsamt och fastnar typ hela tiden... Kan inte få hjärnan att till fullo koncentrera sig på talen utan tankarna virrar iväg till annan skit hela tiden. Fruktansvärt störande. Nu är jag dessutom hungrig så istället för att tänka krets går jag i huvudet igenom vad vi har hemma som jag kan trycka i mig... Oerhört produktivt.
Mat skall jag dock ändå fixa nu då jag som sagt är hungrig och jag skall ut och gå med Sandra om någon timme eller så... Kan ju vara bra att ha fått i sig lite mat by then...
Sedan kan jag ju plugga mer krets när jag kommer hem. Halleluja...



Yatta!

Ringde och pratade med Ylva på stub angående speglarna och om jag kunde få numret till Gunilla som flyttat in för att kolla om hon ville ha kvar dem, men Ylva sa att Gunilla var jättenöjd och trivdes jättebra så hon tyckte jag kunde släppa det helt och hållet...! :D:D:D Treans står tyvärr kvar på mig ändå så är inte som besiktningsmannen sa att nästa hyresgäst tar över ansvaret, men som Ylva sa så har de aldrig fakturerat en gammal hyresgäst efter en tre-fyra år, så hon sa att jag skulle sluta oroa mig och helt enkelt släppa det... :D
Sketanöjd just nu. ^^

Nu skall jag bara ta tag i kretsen och börja plugga igen... tjoho. Dagens lyster tonade snabbt bort.



Måndag...

Körde på tentan. Tror inte ens jag svarade på såpass mycket att jag skulle kunna skrapa ihop poängen... :P Men det ställde jag in mig på redan igår, så känns helt ok idag ändå. Gick väl mest för att få tentan och för att hoppet om underverk ändå inte riktigt gett med sig. ;) Satt lite drygt en timme, men var ändå 5 pers som gick innan mig. Typ datanördar allihop så gissade att jag var den enda som inte kunde nåt som gick tidigt, men när jag kom ut satt de och diskuterade hur det gått åt helvete för att tentan inte liknade övningstentorna... Hehe, jaja. Får la hålla tummarna för de andra då. ^^

Eftersom jag stack så tidigt hann jag och Sandra ner till stan för att träna, och vi hade till och med tänkt ge oss på step-passet (!?!) men det visade sig vara fullt när vi kom ner, så blev en trekvart på bandet istället. Jäkligt tråkigt men träning som träning antar jag.

Johanna bjöd in till våfflor och saft vid 20 så att alla skulle hinna dit efter tentan, och tänkte att jag skulle hänka på. Men typ precis när jag kom ur duschen vid halv 8 och jag tänkte att jag skulle få skynda mig ringde mamma... och sedan pratade vi i en knapp timme... upptäckte jag... o_O Så sedan var ju klockan nästan halv 9 och jag satt i handduk med håret på ända... Lika så bra att stanna hemma tänkte jag så nu sitter jag här och mumsar äggmackor och kollar på sexturisterna på tv...

Insåg att vi verkligen, verkligen måste städa och verkligen, verkligen måste diska... Fått stå tillbaka ett tag med tanke på tentorna men Eriks tenta är ju imorgon och sedan är han ju ledig... he he he. ;P



That's it.

I give up.
Jag orkar inte vela fram och tillbaka längre. Jag kommer kugga på tentan imorn oavsett så nu orkar jag inte lägga ner mer energi på det.
Jag skall istället rota igenom köket efter något gott att äta som inte är godis då vi slutat med sånt här. Hehe, får se hur länge jag kan stå emot mina munchies... Sedan skall jag fortsätta titta på Familj på väg med Robin Williams. Lite smårolig är den trots allt... Och Joel är rolig och Erik är gullig. Livet är inte så illa ändå. Och imorn är det över.
Inte livet alltså, utan tentan. Den dagen den sorgen. Imorn alltså.

Nightynight



Jag känner en smygande panik.

Jag har huvudvärk och är förbannat trött och jag VET att jag inte kommer att lära mig något vettigt även om jag skulle sätta mig med programmeringen nu, men det känns ändå korkat att låta bli. Tänk om jag skulle kunna lära mig det där lilla lilla lilla som avgör. Om det blir en förbannat lätt tenta vill säga. Stor chans.
Fullkomligt avskyr den här känslan.
En känsla av panik som sakta ökar till ett crescendo i kroppen. Vet inte vart jag skall ta vägen eller vad jag skall göra. Lugn som en filbunke på utsidan och totalt kaos inuti. Jag dör. Verkligen.



Känns sådär just nu...

Har lite ångest här.
Programmeringstenta imorn och jag är körd. Chansen att jag klarar denna är såpass minimal att jag överväger att inte gå. Det är dock inte riktigt min stil så jag lär la gå dit, sitta tiden ut och sedan går därifrån mer deprimerad än innan. Lockande.
Funderar på att råplugga programmering nu, men min hjärna kopplar inte längre, jag är för trött och helt ärligt - fruktansvärt osugen. Satt uppe hos Jenny ihop med Malin, Ida och Goos och pluggade tidigare idag, men typ det enda jag kom fram till var att jag inte kan skiten tillräckligt bra. Jag kan en massa små delar, och kan lösa problem som dyker upp, men har grymma problem med att skriva hela program då jag helt enkelt inte kan sätta ihop alla jävla delar... Jag och Malin matchade rätt bra på labbarna pga det, hon skrev större delen av den vanliga koden som typ alltid är med så löste jag de flesta uppgifter. Eller tja, inte så, vi gjorde ju allt ihop men... tja...

Funderar på att sätta mig med kretsen istället men är ju inte som att den är lättare att komma igenom direkt.

Kommit fram till att jag går och gömmer mig när det börjar bli för mycket. Jag kryper hellre längre under täcket och hoppas och ber att alla problem försvunnit när jag tittar upp igen, men tyvärr är ju så inte fallet. Jag har precis lika många och jobbiga problem när jag väljer att sluta gömma mig. Jag har bara förlorat en jävla massa tid då jag kunde gjort något smartare. Men det är ju lätt att säga i efterhand I guess.

MÅSTE ta tag i speglarna i andra lägenheten. Det är inte ett val. Jag kan skita i plugget hur mycket jag vill, det rör bara mig i slutändan, men det här kan jag inte bara ignorera i evighet även om jag definitivt gör mitt bästa. Jag MÅSTE ringa stub och skaffa tjejens nummer och så måste jag prata med pappa om hur jag skall göra. Mattläggare lär ju knappast bli billigt om man säger så...
Men just nu är det bara så jävla mycket, och istället för att gå på högvarv går hjärnan i dvala och vägrar befatta sig med sådana tråkigheter. Mycket smidigt.

Jag bara längtar av hela min själ till efter den 19e. Oavsett om jag då kuggat båda tentorna så är de iallafall över och jag kan börja om på scratch med nya ämnen och då jävlar ska jag komma igång i tid. Är förbannat trött på att alltid ligga efter och sedan få totalångest innan tentan.
This time I'm gonna change.

Over and out



As dead as you get...

Jag är nog så nära död man kan vara utan att ligga nergrävd. Menssmärtor ihop med bootcamp-passet from hell var en vinnande kombination. Mådde lagom dåligt. Kroppen liksom vibrerade, musklerna vägrade lyda, magen hade bestämt sig för att dansa samba och varje gång jag stannade upp eller reste mig fick de rummet att snurra på något mystiskt vis. Rätt häftigt. Lite extra guldkant fixade ledaren då hon sprang runt och tjoade och hejjade på "Kom igen nu! Du ser ju inte ens trött ut! Spänn magen! Ner med rumpan! Ya ya ya!" Undrar om det skulle vara berättigat att mörda sin tränare under sådana omständigheter...
"Le mot varandra! Kom igen, får jag ett leende!?" Yepp, måste vara berättigat... Måste la räknas som barmhärtighetsmord...?
Allvarligt, jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Försökte tvinga musklerna till spänsthopp allt vad jag orkade, men de vägrade. Neråt gick bra, var ju bara att släppa och falla liksom, men sedan var det precis så man klarade sig upp till stående igen, hoppa? Don't think so.

Nu sitter jag och väntar på Criminal minds som Sandra sa började igen idag. Följer inte serien direkt även om jag sett en massa avsnitt, men då förra slutade med att man såg en massa människor sätta sig i liknande bilar och en av dessa sedan sprängs utan att man får reda på vilken, så måste jag ju bara titta idag... Jag röstar för att den gravida bruden strök med.

Kollade även in Blondinbellas videoblogg på Sandras inrådan... Klarade iallafall nästan ett helt avsnitt. Shit vilket uttal och attityd. Tycker faktiskt inte ens att hon är speciellt snygg så jag vet faktiskt inte riktigt vad hon har att komma med eller varför hon är så jäkla populär...

Fem minuter kvar, kanske skall sätta på äggen och tugga i mig några ipren? Fan att vi inte har panodil hemma, ipren gör typ varken till eller från... blir en tur till apoteket snarast tror jag bestämt.

Laterz



Onsdag... väl?

Dålig koll på dagarna känner jag... De flesta bara flyter ihop just nu.

Inledde träningsåret med ett boxpass med Sandra. Yejj, vilken mjukstart. Not. Nu hade jag visserligen tryckt i mig en aningen för stor portion pyttipanna lite för knappt inpå träningen - men oavsett så mådde jag rätt sådär under passet. Just övningarna när man skall slå och slå och slå och slå och slå... och så lägger vi till några armhävningar eller spänsthopp till det... Hehe, då dansade de svarta prickarna rätt vilt framför ögonen.
Skönt med en genomkörare i vilket fall, behövdes. Får se hur jag mår imorgon bara... ;P

Tanken var en storsatsning på kretsen idag, många timmar skulle det bli... men eh... tja, några timmar blev det ju... Kretsen känner jag ändå att jag har en chans på... Programmeringen däremot... där har jag typ inte pluggat alls... Måste ta och skriva ut labkoderna så jag har något att plugga på iallafall. Ser ju bra ut om inte annat. Erik tycker jag helt skall skita i programmeringen och istället bara koncentrera mig på kretsen... Bättre att klara en och kugga den andra än att man pluggar lite på båda och sedan inte klarar någon. Vilket ju stämmer, men har grymmet svårt att bara lägga ner ett ämne så... även om det nu kanske ser så ut ändå eftersom jag pluggat så lite men... tja, ändå.

Får ordning på lägenheten lite så där pö om pö. Erik tog hand om att koppla i all elektronik i vardagsrummet, helvete vad med sladdar det blev... Och ändå räcker inte alla kablarna så vi får ta och borra genom väggen trots allt, suck. Gert och Pia kommer upp på lördag för att hjälpa till med det samt sätta upp hyllor då vi inte har någon borrmaskin och det är betongväggar överallt... Tydligen skall de sova över också. Hade de bestämt...
Rätt svårt att få någon hjälp/smakråd av Erik när han kopplar runt... Hade en del frågor om mattorna med tanke på färg och längd osv, men det enda jag fick höra var "Jag vet inte" eller "Du kan väl bestämma det" osv... Rätt tröttsamt. Men själv ropar han för att visa och fråga hela tiden... och snäll som man är springer man... :P

Tänkte apropå inredning... Ringde besiktningsmannen imorse. Inga glada besked där inte. Det är "strängt förbjudet att göra hål i våtrum, man förstör våtspärren" osv osv osv. Han var både glad och positiv, för att inte tala om trevlig. Not. Så nu är alternativen som följer: 1) Bruden efter mig vill ha var speglarna och "tar då över ANSVARET för dem" 2) Jag köper beigefärgat silikon och fyller igen hålen och får då en efterbesiktning på det 3) Jag pratar med en mattläggare och så gör de det åt mig till vad det nu blir för kostnad och får fortfarande en efterbesiktning eller 4) Jag skiter i allt och låter hyresvärden lösa det vilket "kommer kunna gå på väldigt mycket. Det drar iväg snabbt"
Så... vad tycker ni? Ska ringa pappa imorn iallafall... Hade ju vart bra om jag hade fått numret till bruden också så jag hade kunnat kolla om hon ville ha speglarna eller ej... Typ.

Gaah, behöver inte det här just nu.

Inflyttningsfest är btw preliminärt bestämt till den 24e så boka inte in något annat då.

Laterz



Ok då...

Ok då, jag erkänner, vardagsrummet ser lite granny ut nu, men vad fan skall jag göra då...? Har vi inte gardiner vi kan dra för måste vi ha persienner och de är fan inte gratis... Möjligen jalusier då... var vi nu kan hitta det i Karlstad...

Är btw grymmet stel i axlarna... Skall inte varma bad mjuka upp musklerna...? Nåt gick uppenbarligen snett iallafall... Fördelen är ju dock att jag nu kan be om massage av en bra anledning... ;)

Pöss hajj



Kokt och skrynklig - någon som vill ha mig?

Sitter här som en kokt kräfta.  Sissi försökte sig på att bada...

Det är konstigt att man aldrig lär sig... Jag tycker inte om att bada... Det är förbannat varmt, förbannat långtråkigt och förbannat en massa andra saker också... Men framförallt varmt och långtråkigt. Och det värsta är att jag verkligen sett fram emot det här... o_O Köpte badskum idag och tappade upp vatten, hällde i badsalt och skum, tände en massa värmeljus och satte på musik. Och trodde jag skulle krevera efter fem minuter. Låg och försökte härda ut "det skall vara skönt det skall vara skönt det SKALL vara skönt..." men efter ett tag gav jag upp och började spola mig med kallt vatten, åh gud så skönt.

Just nu är jag knallröd över hela kroppen och skrynklig som ett russin. Dösexig med andra ord. Och håller fortfarande på att dö av värmeslag. Sitter och frentiskt tuggar piggelin eftersom det var det kallaste jag kunde hitta hemma...
Och för att öka min enorma sexappeal så traskar jag runt i en gammal pyjamas... Visserligen i nåt sidenlikandefejkmaterial, men eh... tja, det är snobben så det kanske inte räknas...

Gaah, vad varmt det är... Är på nivån att jag överväger att traska runt i bara trosor, men även om vi nu faktiskt satt upp gardinerna så... njae... :P

Apropå gardinerna så är de snygga. Men passar kanske inte in helt och hållet. Erik gillade inte de svarta tunna i vardagsrummet iallafall... ser ut som arabiskt, tusen och en natt-krafs säger han. Jag gillar dem...? Well, de får fan sitta där så länge så får vi se vad vi hittar på senare... Rätt besviken blev jag dock... Räknade inte med att fönsterbrädena var riktigt så breda... Well well, så här ser de ut iallafall...

Fast två av dessa naturligtvis... :P

Och tre av de här... :P

Här kommer lite pics från nyår medan jag fortfarande minns... ;P





Avslutar med den bästa... ;)


Laterz



Doh...

Varför skall det vara så jävla svårt att komma upp på morgonen...?!
Erik ligger kvar och drar sig (sover) och jag skall till skolan och plugga... Just love my life. Varför började man med den här skiten igen egentligen? Varför kan vi inte ha en rapport eller ett arbete att skriva istället för tenta...? Då hade man ju iallafall vetat när man är klar... nu blir man aldrig klar...
Uff, jag vill krypa ner i sängen igen...

I'm off



Borta bra men hemma bäst

Back in solstaden igen. Inte för att det var speciellt soligt när vi kom hit men... mer åt becksvart faktiskt. Sötnosen är inte den snabbaste människan i världen och blev strul med bilen det första som hände så var inte uppe förrän vid 7 på kvällen. Ingen träning för mig inte. Iof var den väl struken ur planeringen oavsett eftersom tiden rann iväg och Sandra valde att promenixa men ändå... :P
Förbannat kallt är det iallafall. Därför problem med bilen, spolarvätskan frös, eller tja, munstyckena frös så körde runt helt blinda med ogenomtränglig ruta emellanåt, very najjs. Hoppade ut då och då, härligt med lite friskt luft när man suttit där inne i värmen så länge (not) för att torka av med vatten och papper och försöka tina munstyckena så vi skulle kunna se något... Kunde ju vara bra när långtradarna gjorde sitt bästa för att blåsa en av vägen...

Just nu sitter jag mest och väntar på att Erik skall bli klar med sitt spelande, borde inte dröja allt för länge nu. Jag är uttråkad. Very uttråkad.

Packat upp glas i en evighet. Vi har nu hur mycket glas som helst... av alla sorter... Både bra och snyggt, men nu är jag mest bara rädd att vitrinskåpet skall välta och allt ska gå sönder. Aldrig är man nöjd.

Har inte kunnat sätta upp några gardiner än då vi inte hann stanna på Bergvik för att köpa stänger så de ligger kvar i kassen. Bidde rätt nöjd med dem men så har jag ju inte sett dem upphängda än... ;) Erik trodde jag hade sytt till alla rum, men fyttihelvete nej, tro mig, jag tröttnade rätt snabbt på de jäkla gardinerna. Det är bara roligt att sy i ett visst antal timmar och jag passerade den gränsen rätt snabbt.
En kul grej är att jag i 90% av fallen säger tapeter istället för gardiner av någon anledning... Syrran gör det tydligen hon med, hon trodde jag fått det av henne då hon sade det hela dagen på göksäter... gris. Nu låter jag jättedum när jag säger att jag sitter och syr tapeter...

Pratar btw om datum för inflyttningsfest... När kan folk? Får bli efter mina tentor (jag har sista ordet! :D) så efter den 19e nån gång... Kan folk helgen direkt efter? Går inte ytterliggare en helg efter för då är Karin upptagen... ;P

Nu borde fan Erik vara klar snart... hur länge skall jag vara uppe egentligen? Måste ju upp för att ringa besiktningsmannen imorgon bitti... Jag hade btw fått en 3a på besiktningen, på speglarna... fuck. Skulle vara åtgärdat innan den 2e januari tydligen... Fick jag veta 29 december... o_O Fortfarande inte sett skymten av något protokoll men fick iallafall en kopia från stub... Nu hoppas jag bara att bruden som skall ha lägenheten vill ha kvar dem för då behöver jag inte bry mig mer...
Tydligen skall de inte tapetsera den nu heller... Trots att det ser ut som fan. Såg ut som fan när jag flyttade in och det var för 1½ år sedan... har ju knappast blivit bättre med tiden... x_x

Nu är älsklingen tydligen klar, så nu får ni hitta något annat att roa er med även om jag förstår att det blir svårt, tihi.

Gaah, måste städa... imorn imorn imorn...

Nightynight



Husmor nästa...

Jag börjar undra om folk har bättre saker för sig nu för tiden istället för att sitta på internet... Bloggar gör de i vilket fall inte. Tänk på mig! Jag måste ju ha något att läsa när jag väl lyckas komma in här!? Så det så.

Jag känner mig annars rätt stolt just nu.
Sissi syr gardiner. :D
Inte suttit vid en symaskin på åtskilliga år men hittills har det gått bra. Bortsett från att jag endast fållat gardinerna... inte DUBBELfållat dem som man tydligen skall göra... Eh... kunde ingen talat om det för mig INNAN jag satte igång?!
Största problemet annars har vart att jag köpte ett tuuunnt typ genomskinligt tyg som är skitfräckt men ett rent helvete att nåla och sy i. Totalglatt, går inte att vika och absolut inte att stryka för att få platt. Men snyggt kommer det bli. ;) Snyggt MÅSTE det bli. :P
Får se vad Erik tycker, han ville ha ljusa gardiner. Det får han inte. Två av fyra är helsvarta... ;)

Nu skall jag återgå till mina panelgardiner... Det har inte ens mamma sytt förut, men hur svårt kan det vara? Skall komma ihåg att dubbelfålla dessa dock. ;)

Väntar btw på att Erik skall ringa. Pratade kort i natt men han var upptagen så han lovade att ringa så fort han vaknade. Klockan är nu 13:50...? Jag gissar att min pojkvän glömt bort mig. Well, lätt hänt. :P

Pappa har btw 2 köpt sig en ny skinnjacka... Jag vill också ha en skinnjacka...! Men har inga pengar... :'(

Well, laterz



GOTT NYTT ÅR på er!

Erik tjötar på mig att jag skall passa på att blogga eftersom jag knappt hinner göra det där hemma. Men jag är rätt övertygad om att han egentligen bara vill sova där i fotöljen utan att bli störd av att jag sitter och petar på honom i min tristess.

Gårdagen/kvällen var långt över förväntan. Var lite (...) rädd att det skulle bli en stel middag hemma hos Alex och Sofia, i värsta fall i form av parmiddag, men så fel jag hade. :P Jeten, Jenny, Alex, Sofia och jag och Erik utgjorde paren men skaran fylldes på av Karin, Samantha (?), Lukas och Berntsson (?) och sedan ytterliggare tre pers som vi aldrig riktigt kunde lista ut vad de gjorde där. Tydligen var den sisttillkomna bruden slöjdlärare eller något och Sofia ogillade henne skarpt då hon tydligen placerade sig en gnutta för nära Alex. Hehe, stor chans att Alex skulle byta söta Sofia mot den här... bruden. :P

Erik drog till Alex redan vid tre, medan jag tog det lugnt och kom till Karin vid halv 5. Plattade håret under något decennium eller två och fick Karin att hjälpa mig att sätta upp skiten, innan det var smink och lite drink som gällde. Var hos Alex och Sofia strax efter 6 för mat. Samtalen dog lite snabbt i början, men det tog sig och partajjet var snart igång. Till vår förvåning upptäckte jag och karin att soffan för en gångs skull INTE var det mest eftertraktade stället att slå sig ned på, utan att större delen valde att sitta vid bordet. Mysko folk indeed.

Blev Buzz och allmänt tjöt och en jävla massa blandad mysko musik ("...Lite längre ner, lite längre ner, snälla fabror doktorn lite längre ner...") innan vi tog taxi ner till stan vid 23-snåret. Tanken var väl att komma in på Lipz för att sedan gå ut och se fyrverkerierna vid tolv, men Jenny hade missat att ta med legget så halva gänget försvann in på krogen medan vi istället traskade bort mot fallet och valde ut bästa platsen inför påsläppet och fyrverkerierna. Vackert var det. Fyrverkerierna alltså, påsläppet var ett skämt. Och ett skämt var även högtalarrösten, som istället för att räkna in det nya året pratade om miljön... Åtminstone tror jag han gjorde det, det var så trist att lyssna på att jag stängde av rätt snabbt.

FÖRBANNAT kall promenad hem, trots att jag fick låna Eriks vantar då jag glömde mina hos Alex, hade absolut ingen känsel i tår eller ben (aningen dumt med tunna strumpbyxor kanske men vill man vara fin så vill man...) Låg och bara skakade under täcket en bra stund innan värmen kom tillbaka. Halvnajjs sådär. Tur att man har en levande värmedyna då.
Pics kommer btw... eh... nån annan gång. Inte blev det många, kändes fel att fota av någon anledning, men någon bild skall jag la kunna slänga in.

Idag har det vart slappt to say the least. Låg och drog oss till tolv-tiden innan Erik pratade med Jeten angående pizzan som blev beslutad dagen innan. De jävla hurtigbullarna var ute och gick långpromenad medan jag och Erik fortfarande låg och mös under täckena, jaja, konstigt folk finns överallt.

Pizzan var i vilket fall grymt god och jag känner mig som en vandrande fettklump men det kanske skall vara så...?

Nu funderar jag på om jag skall väcka Erik - gärna genom att typ kittla honom under fötterna eftersom han typ får panik då, hihi - eller om jag skall hitta på något annat... Börjar väl bli tillräckligt redig för att köra hem snart antar jag... En liten stund till bara...? Finns inget kul hemma i vilket fall...

Jaja, ett GOTT NYTT ÅR på er iallafall, hoppas ni inte lovade allt för mycket dumt igår. ;)

Nu skall jag väcka min käre pojkvän... hihihi..

Laterz