Man or woMan..?

Jag: Hopps, vart har min frisör tagit vägen då?
Syrran (med mobilen fastklistrad vid örat som vanligt): Jävlar ja, jag skulle ju klippa dig...!
Jag: Äh, går la att göra någon annan dag också, är ju ingen panik.
Syrran: Eh... jo, det är det. Du ser hemsk ut.

Syrran undrade häromdagen om jag verkligen var en tjej då jag inte kan göra ett skit med mitt hår. Jag kan låta det hänga fritt och jag kan sätta upp en tofs... Men det är ungefär så långt som mina kunskaper sträcker sig. Jag var änna korthårig, snudd på snaggad när alla andra brudar roade sig med sånt. Det var visst en miss. Min kära syster tillade desutom att jag ser ut som en man när jag drar bak håret, gissningsvis i en tofs eller knut. Jag är depp.
Hört liknande kommentarer från min käre pojkvän också, så kanske skall börja ta det på allvar...?

Ser jag ut som en man? o_O
Snyft. Riktigt så illa kan det la inte vara? Även om jag nu inte har det allra mest feminina ansiktet...

Jadu Erik, du kanske har blivit ihop med en hycklare? Jag kanske egentligen är en man som försöker föreställa en kvinna? Jag kanske är en transa?!
Nej, de är nog också bättre än mig på att göra frisyrer och vara kvinnliga. Fan.





Klibbig is tha shit...

Trött efter jobbet och klibbig som ett as. De har fortfarande inte fixat någon AC till receptionsbyggnaden vilket är väldigt najjs när en hel vägg består av fönster och det är 30 grader varmt och sol utanför... Vi har inte ens vanliga fläktar så vi fixar tvärdrag genom att öppna alla dörrar och så lägger vi stenar på alla papper så de inte skall blåsa bort... Välplanerat.
Fick dessutom uppdraget att traska runt på hela campingen och kolla alla platser för att se om några stod tomma fast de var bokade och om några var upptagna trots att de inte borde vara det... Fortfarande 30 grader varmt... Och strålande sol... I en mörkblå tjock Hafstens t-shirt... Jag kände mig sådär fräsch när jag kom in igen.
Dusch nu tror jag bestämt... sedan kanske man kan få syrran att klippa håret på en...?
Om man vågar that is...



Lite pics från stranden...

Hade tänkt dra till stranden med Anna, Karin och kanske Becka idag, men då Anna inte behagade svara blev det bara jag och Karin. Vilket inte var fy skam det heller iof. ;) Drog till Hällebäck och låg där ett flertal timmar. Årets första (och andra, och tredje, och fjärde...) dopp avklarades och även om det var gött kallt var det riktigt skönt.





(Hur kan vänster lår se så stort ut...? Det är ju visserligen inte litet i verkligheten heller, men det där ser ju bara extremt ut... :P )

Haha, egobilder...

Nu skall här sovas. Jobb imorgon 11-18. Helt värdelös tid. Lär ju inte göra något vettigt innan och knappast efter heller... Men men, pengar som pengar. Fick btw lite drygt 800 spänn i lön den här månaden... Skall fråga henne imorn hur många dagar det var för egentligen. Kan bli lite knapert med hyran med tanke på att jag inte betalat förra till Erik än... suck. Well, det löser sig som min käre broder säger.

Pöss hajj



Förvirrad...

Sitter och tittar på Children of men på 4an (finns typ inga kanaler här ute på landet så vad gör man inte...) och jag måste säga att jag är grymt förvirrad... Kom in i filmen en kvart efter att den börjat och jag har typ fortfarande inte fattat något. Och nu är det faktiskt inte jag som bara är trög som vanligt, pappa har sett hela men han fattar inte heller speciellt mycket. Faktiskt.
Nu var visst nyheterna slut så får kila upp igen.
Laterz



Utgång i Trollhättan...

Tänkte jag skulle slänga in lite bilder från helgen ihop med det sedvanliga tjötet... Karin hämtade upp mig runt halv tio-tiden igår och så åkte vi vidare för att hämta upp Anna och hälsa på Minna. Och måste bara säga att jag är förälskad... Anna varnade mig att hon kroppsvisiterade alla gäster innan de gick och det var jävligt synd för kan slå vad om att Minna skulle fått plats i fickan... Bättre lycka nästa gång kanske...?

Väl i Trollhättan satt vi och tjötade allmänt hemma hos Karin innan vi drog oss ned mot centrum sent omsides. Hamnade till sist på Butlers ihop med Adam (gammal skolkamrat från högstadiet) där vi överraskat insåg att det var gratis inträde. Sånt gillar vi skarpt. Vad vi inte gillade var att musiken var totalt ovarierande och att skorna fastnade i allt klibb på golvet... Alltså, man har ju varit med om en del kladd på golven tidigare men det här var fanemig extremt... Skorna fastnade verkligen så man trampade ur dem så fort man rörde sig... En aning störande.
Nattamat på Amys (?) med kycklingkebab och vitlökssås. Mumma. Jag käkar ju dock inte upp allt och är ju van att Erik rensar min tallrik (låda) så kändes lite dumt när man slängde hälften... Men men.
Var helt ljust ute när vi traskade hemåt och vinkade av Anna och Adam (!?!) innan jag och Karin fortsatte hem till henne. Tjöt fram till en fyra-halv fem innan man slocknade.

Glass, juice och lite annat plock inhandlades på Jätten nästa morgon när vi mött upp Anna och sedan spenderades några timmar slappandes, delvis i solen utanför Karins lägenhet. Hemma igen runt halv 4-4 efter att ha stannat till på Torp för införskaffande av potatissallad, godis och inflyttningspresent till Elisabeth. Bangade dock festen till slut iallafall, inget sug helt enkelt. Plus att jag såg ut som ett monster med blodröda ögon. Kände mig sådär sexig.
Har istället blivit massa sol, läsande, grillning och tjöt med Bo och Annika som kom utcyklandes (!) och nu hade jag faktiskt tänkt sova... Så fort jag laddat upp bilderna då...












(Okej, jag har en thing för posering i trappor, so what?!)

Det är tur att man inte är blekast i skaran. Hade ju vart synd... Riktigt så blek är jag dock INTE, måste vara min utstrålning som bländar kameran helt enkelt, enda förklaringen. ;)




Som sagt... rätt ljust när man gick hem...


Hahaha, checka in Karins parkering utanför Plantagen... Jag tycker den är helskön. "Ojdå, jag stod visst inte så långt fram..." Haha, näe, typ inte... :P
Jag är urusel på att sålla bland bilder, jag lägger helt enkelt in alla jag tycker är bra, eller iallafall så gott som alla. Orkar ni inte kolla igenom dem så låt bli liksom. ;P

Tänkte bara slänga in en bild på en liten tavla som jag fick av mamma idag också som hon köpt i Grekland innan jag avslutar. Helskön.


Puss och godnatt på er alla sömntutor! (idag skall jag dock gå till sängs ensam, utan vare sig Erik eller bok, får försöka överleva ändå) Toodles!



Flyg fula fluga flyg...

Jag håller på att klia ögonen ur huvudet på mig. Det känns som sandpapper innanför ögonlocken och det kliar, kliar, kliar. Fy fan för att vara allergisk. Nu skall jag upp och stoppa huvudet i frysen. Isen brukar få ögonen att domna bort så det känns bättre för en stund iallafall.

Dessutom skall jag hämta flugsmällan. Har några irriterande kräk här som skall dö. Här visas ingen nåd. No mercy for the wicked. Or for flies.



Postnummer på spanska...?

Vet ni vem som tittade in idag för att tala med Kjell...? Fredrik Ternander... Vår gamla högskolelärare... Fuck vad jag hatar sådana möten... hoppades att han inte skulle känna igen mig men jodå... Damn.

Skulle checka ut en gäst som stannat två nätter och då han råkat glömma sitt campingkort vid incheckningen hade jag lagt det vid ena datorn inne på kontoret... Där det dock inte låg kvar nu... Aaaaaa... ttans. När man vänt upp och ned på hela receptionen utan att hitta det är det bara att ödmjukt be om ursäkt och fixa ett nytt som vi får stå för... Vilket naturligtvis inte funkar då systsmet strejkar... GAAAH!? Löser sig efter en jävla massa pill som tur var dock. Ingela frågade om de ville ha kaffe som lite kompensation men de ville bara ha varsin Hafstenpenna... :P

Fick även ett spanskt par som inte pratade någon engelska alls... Blev en rejäl utmaning att försöka göra mig förstådd med de få ord spanska som jag minns.. men det gick... Vad heter tex postnummer på spanska?! Jag försökte med "numbero de la calle, och numbero de la ciudad" osv osv, men de bara smattrade på och pekade på sin gatuadress... Jaja, whatever, får la skippa postnumret då... de kanske inte ens har postnummer i Spanien...?

Nu sitter jag och väntar på Karin... Skall iväg till Thn för partaj... Är till och med klar i tid.. Rejäl bedrift för att vara jag...

Nu tänkte jag kila upp för att se när hon kommer.

Toodles



The return of the squashed potato...

Tokstressig dag. Fick en engelsktalande fransyska på telefonen. Namn? Lååååuraaaauunnng Båålviåång... Typ. :P Fick låta henne stava det LÅNGSAMT ett flertal gånger... Laurent B...nånting som jag glömt nu... :D Hon tog det iallafall bra, satt och skrattade i telefonen när jag försökte gissa mig fram till vad hon menade för bokstäver...
Ingela var lite upprörd över hur fakturorna hanteras (vi skickar iväg fakturor när folk kommer två dagar senare tex, rätt onödigt så, plus att det ser jävligt dumt ut...) och hon bad mig prata med tjejerna och förklara hur det går till. Jag höll på att vika mig. Hon tror att jag kan nåt!? Hilarious.
Fick ett tyskt par som skulle betala sin campingnatt på 320 kr med kort. Så de satte i chippet och slog koden och så stod det på babsen "Ogiltigt chip! Dra kort!", så jag förklarade och drog kortet varpå det stod "Chipkort! Använd chippet!" Ehm... Så satte i chippet och han fick slå sin kod igen varpå det står "Ogiltigt chip! Dra kort!" Gaaaah!? Testar bådas kort och de får la slå koden en sisådär 8 gånger, utan resultat. Så jag frågar om de vill betala kontant istället men då säger de att de inte har några kontanter... Till saken hör då att jag såg en femhundring i frugans plånbok, men det kan jag ju inte gärna säga...?! Så jag håller god min medan vi springer ner till restaurangen där de kan ta dessa kort med signatur istället. Varför det inte går i våra babsar vettefan.
Handlade sprit och mat på vägen hem så man klarar helgen. ;)

Några små tips när du skall plocka jordgubbar under nät btw:
1) Ha inte spännen i håret. När de har fastnat i nätet så du sitter fast för femtielfte gången så fort du rör på huvudet kan det börja bli lite irriterande.
2) Bikinitrosor när du hukar bland tistlar är inte att rekommendera.

Jobbar 8-15 imorgon med så blir till att sova nu. Sett film och käkat jordgubbs-och rabarberpaj. Min tunga är sträv som sandpapper nu. Om ni är intresserade. Dessutom tål inte mina fötter mina flip-flop. Inser man när man tittar ner på fem skavsårsplåster. Bara så ni vet. Så vill ni sponsra mig med ett par snygga, ergonomiska, bekväma flip-flop så är det fritt fram. Ville bara säga det...

Puss!



En liten mosad potatis i egen hög person...

Min hjärna kan jämställas med en mosad potatis just nu så förvänta er inga finurliga kommentarer eller målande meningar. Så här trött har jag inte vart på länge. Uff säger jag bara,

Blev en sväng till Trollhättan och Erik igår. Blev ingen frisbeegolf dock tyvärr, men vi roade oss med cykling, bio och mys istället. Riktigt najjs. Såg Hangover, riktigt bra film trots inte allt för höga förväntningar. Kanske pga av inte allt för höga förväntningar...? Värd att se iallafall.




Sov över hos Erik och blev väckt av sotarn runt halv 10-10. Min tidsuppfattning var sådär bra. Då vi kom i säng väldigt sent (eller iallafall somna...) valde vi att fortsätta sova när Erik kom tillbaka till sängen. Och där förblev han liggandes när jag drog hem en bit efter 11.
Låg en timme och stekte på gräsmattan innan maten var klar och sedan var det jobb som gällde. Vi var bara två större delen idag, och det märktes. Telefonen har ringt konstant och de jääävla ungarna har hängt på klockan i aktivitetscentrat så det har plingat, och plingat, och plingat och plingat... för att köpa ett tuggummi... i taget...
Var en mysko snubbe som har hängt runt hela dagen också och typ bara smilat... Funderade på om han inte hade alla hästar hemma eller om det bara var för att han var av utländskt ursprung, men han ställde en massa frågor men verkade inte riktigt förstå svaren... Och hela tiden det där leendet...
Fick ett samtal från en gubbe som pratade rätt otydligt och under hela samtalet satt han och diskuterade allting med frugan vilket gjorde att jag inte hade någon koll på när han pratade med mig och när han pratade med henne. Jag hörde hela ordväxlingen och de höll på och tjötade fram och tillbaka om vilken stuga de skulle ha för de hade ju haft en speciell förra gången och den ville de ju ha igen men fanns inte den så ville de ju ha en annan men de ville väldigt gärna ha den ändå för den var ju så bra läge för hunden men vilket datum det blev spelade inte så stor roll för de var ju pensionärer och kunde ju när som men de ville ju väldigt gärna ha den stugan förstås så ett annat datum kanske skulle funka men det är klart de kunde ju ta vilken som... GAAAAH!
Fick även en diss från en snubbe (även om han försökte låta rolig och skämtsam) som beställde tre stora starka... Vid det här laget hade jag inte mycket mer än potatismos mellan öronen, så var väl inte i det brightaste laget men ändock. Frågade vad han ville ha (vi har bara flaska) varpå han säger att jag ju får tala om vad vi har först. Jaja, med det gjort väljer han tre Eriksberg. Så jag plockar fram dem och tänker ta betalt... Varpå han säger att han vill ha en öppnare också. Jag är oförstående men pekar på skålen med en massa öppnare bredvid honom. Inte tänkte jag på att jag var tvungen att öppna flaskorna då jag inte får sälja dem oöppnade... Och när han vil ha dem upphällda väljer jag första bästa stora ölglas... som råkar vara ett 0,4 liters glas... när jag säljer en 0,5 liters flaska... "Oj, hehe, det fick visst inte plats i det glaset nej..." får jag fram varpå han utbrister "Nej, det kunde jag också räkna ut, kan ju vara för att det står NOLLKOMMAFYRA på kanten där." Ibland riktigt älskar jag mitt jobb.

Den här bilden tyckte jag var lite rolig dock.

Två flaskor rödvin... hehe.

Nej, sova nu. Lär somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Fy fan vad ont jag har i nacke och axlar btw... så om du läser detta Erik så får du gärna komma förbi och massera mig. Du är ju ändå ledig så du kan ju inte gärna ha något bättre för dig eller hur? ;)
Varför sitter jag egentligen här odh förpsiller tid när jag håller på att somna sittandes..?!

Pöss och godnatt på er



Ah, just det!

Jag klarade materialtekniken btw! :D:D:D Är helt överlycklig, var typ hundra på att jag hade kuggat den. Kändes inte bra alls. Ingen koll på vad för marginal jag hade dock då jag inte minns g-gränsen... Well, ytterliggare ett ämne att stryka från listan. Det går bra nu, kompis det går bra nu.
Ciao!



Lite att säga men med många ord...

Kom just in från att ha jobbat borta vid andra huset, även om jag nu faktiskt inte gjorde speciellt mycket nytta. "Moraliskt stöd" som pappa så fint uttryckte det. Trevligt att veta att man är behövd. Nå, gjutning är väl inte min starka sida heller kanske, men man kan ju hålla och mäta och bära... :P
Gårdagen spenderades först med Karin då jag sovit över där (blev inte mycket till utekväll i lördags heller... haha, ingen alls faktiskt... xD ) med pizza och Pans Labyrint (inget tips) och sedan lite mer Erik innan han började jobba. Han är btw kortklippt nu! Gôrsnyggt för att använda ett av Björns favorituttryck.. ;P


Nu ropade pappa att det är fika bestående av korv och öl på altanen i den kvarvarande solen... Låter najjs, får man inte missa... ;P

Bäck, hehe. Nu sitter jag och mumsar på den nya Daimen.. Cool Breeze... limited edition med citron och apelsin.. Jag har svårt att bestämma mig för vad jag tycker... Dålig är den iallafall inte, men kanske inte någon hit heller... Vad tyckte du Karin, om du käkat upp din än...?

Liten update från jobbet:
Var inte alls så lugnt som jag trodde på midsommarafton. På midsommardagen när jag kommer in till jobbet hoppar Ingela (chefen) fram alldels till sig och frågar VILKA jag hade bokat in i Smultronstuga 76!? Och HUR många var de!? Inte fan vet jag, snubben ringde, jag bokade och då de hade beställt fyra lakanset gissar jag på att de var fyra...? Visade sig att det gått rätt vilt till i den stugan... När Evelynn kom för att kolla till den nästa morgon låg det en medvetslös blodig kvinna på golvet... o_O Låg ett par blodiga lakan i sängen och de andra var inte använda. Tydligen var det ett gäng äldre människor (hade jag gått på rösten på snubben som bokade hade jag gissat på 25...) av alkistyp som levt rövare. Kvinnan hade tydligen vandrat runt på campingen utan trosor och helt blåslagen och hade blivit hjälpt av en massa folk som ringt polisen... Vad hon gjorde tillbaka i stugan senare vet jag inte... Stugan var avspärrad under dagen iallafall och polisen förhörde alla grannar... Härligt med midsommar...

Fick även besök av en ytterst irriterad gäst, som då fan inte hade fått sova på hela natten, och nu var alla hur trötta som helst, och ingen hade fått en blund i ögonen, och hans föräldrar hade beskrivit hafsten som ett paradis men för dem hade det varit ett rent helvete (citat)... osv osv osv. Gud vad glad jag var att jag slapp honom, en mer irriterande människa får man leta efter. Orsaken till hans ilska var grannstugan som var bebodd av ett gäng tjejer som hade lite annat folk över på fest. Tydligen hade de suttit sönder både stolar och bord, rökt inomhus, slått sönder saker osv osv. Dessutom hade vännerna de hade på besök kissat på mannens stuga vilket hade väckt dem... När Evelynn sedan kollade stugan hade en plaststol gått sönder (och de där stolarna går sönder om du så mycket som tittar på dem...) och allt annat var prima. Dessutom hade mannen fått städa stugan själv innan de kunde flytta in, han hade "personligen" diskat all disk och så hängde det ett par ANVÄNDA (no shit...) badbyxor i badrummet och de tänkte han VERKLIGEN inte röra!? Well, en mycket trevlig gäst allt som allt.

Idag har det varit lugnt, rätt mycket problem med den jävla diskmaskinen men inget man inte kan lösa (med lite hjälp...) Skulle pratat med Ingela om mina tider och min lön, men det blidde inte av denna gång. Kvinnan är så jäkla upptagen hela tiden...

En sak jag funderat på med jobbet är hur alla gäster öppnar upp sig och berättar sina livshistorier... Som på midsommardagen, då kommer en man och undrar om man kankse kan åka lite senare än den egentliga utcheckningstiden. Inga problem säger jag då ingen har bokat platsen, och tror att ämnet är slutdiskuterat. Icke.  Mannen börjar då berätta hur han har bråkat med sin bror och att det skurit sig rejält, så nu har brodern åkt hem och lämnat vagnen och det är därför han behöver lite extra tid på sig... Jaaahaaa, tänker jag oh säger att det är ok. Då fortsätter mannen med att prata om hur man inte bör lägga sig full på midsommar och hur lätt det är att det blir bråk osv...
Hör rätt mycket sådant här, en del mer intressant än annat, men alltid lika förvånande varför de talar om det för mig över huvud taget...

Hade egentligen tänkt att jag och Erik skulle hitta på något idag då jag slutade tidigt och han är ledig, men han var "för trött". "Låter som att han inte vill träffa dig" som min käre fader sa. Andre personen som säger det på lika många dagar. Well, ibland kan man inte annat än undra. Lite engagemang från den andra parten hade kanske inte skadat... Det känns lite... ensidigt emellanåt. Hoppas på att vi hittar på något imorn iallafall då våra lediga dagar för en gångs skull sammanfaller... Men vi får se.

Oj, megainlägg som vanligt. Måste lära mig att sålla bland skitsnacket. Well, inte idag. Maybe next time. ;P Or maybe not... :D Nu skall jag slå mig ned med en bra bok och resten av min choklad iaf. Toodles!



GLAD MIDSOMMAR!

Tja. glad midsommar på er alla!
Har jobbat tills nu och blev inte alls den helvetesupplevelse jag var inställd på. Tvärtom. Inte mycket alls som strulat, inga fulla jobbiga människor, inget kaos, ingen direkt stress... Haha, har fan vart helskönt. Gillar verkligen tjejerna också, underlättar ju en jävla massa förstås.

Lite pic av händelser:
¤ Fick en komplimang (eller ett par) av en gäst angående min piercing och Elin antog genast att han raggade på mig (hehe, hade han ju mycket för) och sa att hon hade fått panik om det hänt henne. (...?)
¤ Någon trevlig människa hade bajsat ned hela herrtoan i ett av servicehusen berättade en unge. Och när jag säger hela menar jag hela. Det var från golv till tak. Ibland undrar man hur folk tänker... OM de tänker. Jag menar... HUR fick de upp bajset till taket...? Känns inte det som att det är mycket arbete för lite nöje liksom...?
¤ Fick lära mig göra Irish coffiee och Baileys coffee (jätteavancerat jag vet...) men då det ena kaffet tog slut när jag hade en drink kvar och det andra tydligen var för kallt (var visst varmt, men tydligen inte tillräckligt för kunden) blev hon sur för att hon fick vänta så länge så hon ville ha pengarna tillbaka. Well, bitterfittor finns det överallt. Inte lätt att vara snabb när man aldrig gjort skiten.
¤ En blå raggarbil rullar in på uppfarten och ut hoppar... en spritt språngande naken snubbe och ställer sig och viftar med hela härligheten åt förbipasserande. Sedan öppnar de bommen och han hoppar in i  bilen, vevar ner rutan, lutar sig ut och fortsätter vifta. Sådär uppskattat av chefen... :P Haha, inte var det mycket att vifta med heller, mohaha. De blev rätt spaka när Kjell vart uppe och skällt ut dem.

Var rätt inställd på att fortsätta in till stan nu för att träffa lite folk även om jag fick hålla mig nykter då jag skulle behöva ta bilen för att komma in och även behöver ha den imorn. Men så svarar inte Karin i mobilen och tänker ju inte åka in och chansa när jag inte har en aning om var de är... Så ser ut att bli en lugn, ensam kväll här hemma. Nästan likaså bra att lägga sig med en gång, är ju jobb imorn med om än på kvällen.

Well, toodles, och åter GLAD MIDSOMMAR på er! Kyss



Blivande porrkändis...?

Underlig dag på jobbet. Ena stunden ser man inte skymtem av en gäst och sedan helt plötsligt har det samlats tio stycken utanför disken. De är som gamar, jagar i flock - tänkte jag säga, men så insåg jag att jag inte vet om gamar jagar i flock eller ej... plus det faktum att gamar väl inte ens jagar då de äter as... men jaja, ni fattar vad jag menar...
Huvudet har inte hängt med idag (gör det ju uppenbarligen fortfarande inte...) varför jag har glömt en massa saker, som när folk kommer in och säger att de inte kommer in genom bommen och jag lovar att öppna den för dem, så de går ut till bilen kör fram och inget händer. Då har jag gått in på kontoret och helt glömt bort vad jag skulle göra så de får komma tillbaka igen... Hade kanske vart ok om det inte hade hänt en fem-sex gånger under dagen... -_-
Jag och Elin som jag jobbade med idag blev även fotade av en fransman. Turist, tänkte jag, medan Elin kastade fram "undrar vad han skulle med den bilden till? Vi kanske dyker upp på någon porrsajt någonstans...?" Tja, den som lever får la se. Skulle ni se min fejja någonstans där ute i porrvärlden så får ni la hojta till. Är väl trevligt att ens nuna kan göra någon dum fåne lycklig liksom.

Satt och hjälpte syrran fixa ner Nero och började av någon anledning sjunga på "barfota uuutan strumpor och skor, vill jag hmhm med dig" (dansa? vara?) varpå hon viker sig totalt. "Är ju självklart at man är utan strumpor och skor när man är barfota!" Well, hon är inte alltid så dum som hon ser ut.

Nu skall jag sova, jobb imorgon också, can't wait, hö hö. Pöss hajj



Ensamt...

Jag saknar dig redan.

Hur skall jag överleva den här sommaren..?



Idiot till ledarskribent...

Satt och läste Uddevalla-Posten och hittade mig ett hatobjekt i ledarskribenten. Tja, hata skall jag väl inte säga, han kan säkert inte hjälpa att han är dum och inte tänker längre än näsan räcker, finns ju sådana också.
Hans ledare handlade iallafall om att ungdomsmottagningarna inte bör ge ut p-piller till flickor under 15 hur lätt som helst, well, inga problem där, då man inte skall ha sex innan man är 15 enligt lagen så är jag med på den åsikten. Men gud, resten... Här kommer några riktigt härliga och genomtänkta citat:

"Det finns en trend där unga tjejer i sin tidiga sexualitet, där man fortfarande söker sin identitet, använder sig av sina nyvunna kvinnliga attribut för att bli intressanta, inte minst via internet."

Bli intressanta...?

"Sex har en tendens att bli väldigt viktigt och ganska snabbt något som varje kille kräver att tjejen skall ställa upp på. Oftare och oftare ställer killen också krav på att det skall vara oskyddad sex."

Lägg märke till att detta gäller VARJE kille, och felstavningen "oskyddad", det heter oskyddat din idiot. Och klart det är viktigt, men det är ju fan inget killen kan kräva. Och vadå ställa upp btw? Varför kan inte bruden vara precis lika sugen på sex...? Sånt händer kanske inte? Finns inga kåta brudar där ute inte.

"Mottagningarna har en tendes att tidigt skriva ut p-piller till de unga flickorna. Det innebär att de kan ha sex när som helst och hur som helst utan att bli gravida. Det innebär att killarna inte behöver bekymra sig om några konsekvenser av sina sexuella förbindelser, vilket är väldigt bekvämt."
Ja herregud, de kommer ha sex när som helst och hur som helst, bara för att de har p-piller... Han har inte speciellt stort förtroende för våra tonåriga grabbar direkt... Kan väl kanske finnas en eller två som faktiskt bryr sig om sina sexpartners tillika flickvänner...?

"De kräver helt enkelt ofta oskyddad sex. Tjejerna är ofta för osäkra på sig själva för att våga kräva kondom. Ofta vägrar dessutom killen. Då hotar han med att gå till någon annan tjej som han "vet" inte kräver kondom."
OskyddaT, oskyddaT din idiot! Man kan ju undra var han får dessa uppgifter ifrån? Pratat med många unga killar som berättat hur de kräver sex och vägrar kondom...? Är inte de flesta bara glada att de får något alls...?

"Dessutom måste det bli så att föräldrarna bestämmer om minderåriga barn skall ha p-piller eller inte."

Mjo, är nog många föräldrar som vill att deras dotter tar p-piller innan hon är 15... Hur många vuxna vill inse att barnen har sex över huvud taget?

Enligt undersökningar så är ju typ hälften av alla ungdomar fortfarande oskulder vid 18 så egentligen tycker jag inte att det är ett speciellt stort problem... Dessutom har la ändå de flesta sex med sin pojkvän respektive flickvän eller iallafall någon man gillar? Kondom besvärar de flesta killar så ser inget problem med p-piller i ett förhållande. Inte direkt annars heller. Smidigt för tjejen att alltid kunna känna sig säker, men oavsett är det ju inget som killen bara kan förutsätta. Bådas ansvar och allt det där.

Well, avreagerat mig en smula. Nu blir det nog någon bra bok eller lite manga eller något. :P Toodles



Någon som har en flygbiljett till övers...?

Är så grymt sugen på en resa just nu. Alla är fan ute och reser. Kollade igenom Sandras bilder från veckan i Grekland, och det såg väl inte fy skam ut kanske... Rätt underbart faktiskt. Mamma och syrran åker även de till Grekland nu på fredag och även Sara och André skall iväg, men till Bulgarien... Jag bara undrar, jag då?! När skall någon tänka på lilla mig och bjuda med mig på en resa till varmare breddgrader, ha?!
Är väl ingen idé nu på sommarn då vi båda måste jobba och spara pengar och i höst är ju skolan igång igen... Men kanske skulle kunna bli en restresa till hösten ändå...? Om jag har riktig riktig tur och mitt och Eriks schema klaffar och vi inte har några tentor eller inlämningar och han är sugen och jag har pengar och vi hittar någon resa... Då kanske...
Många om. Tills dess får jag la... jobba... uff. Nu skall det sovas ivf, puss på er.



Tidningen Avspark...

... har ringt mig av någon anledning (anledning - de vill sälja något) Svarade dock inte då jag var uppe och tog åt mig rabarberpaj, men hade jag vart här nere hade jag antagligen svarat då det är ett lokalt nummer. Tur man har att det finns paj att tillgå ibland.



Vi lägger ytterliggare en till listan...

Första dagen på jobbet idag. Är helt slut. Verkligen helt slut. Sov typ inget i natt vilket väl kanske inte gjorde mig piggare och mer sugen att komma upp imorse vid 7. Vilket väl kanske kan förklara morgonens missöde... Skulle ta Volvon till jobbet och den stod parkerad i garaget (åh, vad jag hatar det garaget... förbannat smalt och så har vi breda bilar, finfin kombo...) jävligt långt till höger vilket gjorde att när jag skulle backa ut hade jag ungefär två centimeter till godo för att inte kapa högra backspegeln... Därför hade jag full fokus på att klara mig ut, varför jag inte tänkte på när jag la om ratten att det stod ytterliggare en bil parkerad ute på uppfarten... Ni kanske kan gissa resten..? Well, ingen större olycka skedde men touchade bakre plastskärmen eller vad fan det är på granadan (tacka gud att det var den och inte den andra volvon...) vilket orsakade en liten spricka... Blev en liten repa även på volvon men den flyter in rätt bra bland resten. ;P Finfin början på dagen oavsett. Liksom, HUR kunde jag missa den? Tror jag sov bakom ratten, enda tänkbara förklaringen.

Dagen har annars varit bra. Blev satt på att borsta minigolfbanorna vilket var förbannat varmt - strålande sol, typ ingen vind och långa jeans... Den mörkblå hafstenströjan åkte ju av jävligt fort vill jag säga, höll på att dö i den. Lär ha träningsvärk imorn också och händerna gör ont... Jag är måhända en vekling men jag är inte van vid att sopa i ett par timmar... så det så. Upptäckte dessutom att vi fått en mjukglassmaskin... mumma! Fick dessutom...

Allvarligt?! Brorsan kom just in och skulle låtsasslå mig i huvudet med en träklubba... varav själva klubban LOSSNAR och faktiskt träffar mig mitt i huvudet... haha, fuck vad ont det gör, kommer bli en redig bula. Härligt med syskon...

... käka upp en misslyckad som jag försökte fixa, för det var tydligen tillåtet medan man "övade" på att få till det bra... ;D Vi tackar, bockar och tar emot. ;D

Snart mat här, luktar grillat i hela huset... Magen mullrar...

Ett stort grattis till min käre andlige fader Bosse som fyllde 50 i fredags också btw. Var på öppet hus igår precis när jag kom hemhem. Var najjs men svårt att konversera med folk när hjärnan går på tomgång.



Guten morgen

Drömde inatt att jag var ute och körde med Erik (körde bil alltså, körde inte med Erik) och av någon anledning så höll jag på och slirade fram och tillbaka på vägen och höll på att köra på varenda jävla bil vilket gjorde att Erik inte gjorde så mycket annat än satt och skällde på mig vilket jag inte alls kunde förstå just då. När vi kom fram till vårt hus (som var väldigt likt skolans lokaler..) slog vi oss ned invid väggen och och så bad han om ursäkt och sa att han inte alls hade glömt min födelsedag, varpå han drog fram ett handskrivet A4ark med en massa post-it-lappar på (?) där han hade skrivit att han älskar mig och att han nu på min födelsedag bjöd mig på ett lyxigt spa där jag skulle få bada i en utomhustunna (tänka sig...) vilket gjorde mig enormt exalterad. Sedan ringde pappa och sa att badtunnan som stod ute på deras gräsmatta hade börjat läcka så det kunde inte bli något bada av trots allt...

Dessutom drömde jag att jag och familjen och en jävla massa annat folk var iväg på något äventyrsland med labyrinter, vattenfall, grottor osv osv. Bara det att om du gick fel så kunde du dö. Och jag gick fel. Men jag klarade mig dock efter en väldans massa springande, klättrande och uppletande av diverse gömställen. Fun huh? :P

Well, nu är frukosten uppäten så skall dra mig till skolan för en sista dag matte. Yiiha!



Oskillad som fan.

Kallprat kallprat kallprat... Shit vad jag suger på kallprat. Finns det kurser i sådant?



I'm booored...

En liten vink från skolan här då... Sitter med matten och det går la sådär minst sagt. Jag checkar facit på vartenda tal, knappast lovande right...? Om det är någon som råkar ha fotografiskt minne till salu så vill jag bara säga att jag fick tillbaka skatteåterbäringen idag så jag har massa massa pengar...?



Money money money, would be funny...

Satt i skolan till runt halv 5 då jag drog till stan med Erik för att köpa linsvätska. Väldigt upphetsande indeed. Trots tjöt ville han dock inte med och spela frisbeegolf efteråt (big surprise) så blev en sväng till Maxi istället där vi skulle inhandla lite basvaror i form av mjölk, bröd och flingor... Vilket slutade i en full korg som vanligt.
På vägen in hade Erik sagt att han inte visste hur mycket pengar han hade så han ville inte köpa en massa andra saker vilket jag hade tolkat som att han betalade men att vi skulle kontrollera mängden varor... vad han egentligen menade var dock att jag skulle betala... Vilket jag upptäckte vid kassan när han bara gick förbi och ställde sig i slutet av bandet för att packa... -_-'' Jävla tur att jag ens hade med mig kortet då jag traskade runt i mjukisbyxor och hade lämnat jacka och resten i bilen... Rätt irriterande dock då jag väl ansåg att det var hans tur att betala och jag kände mig som att jag blev satt på pottkanten då jag inte hade en aning om hur mycket pengar jag hade på kortet och köpet gick på 250 spänn... Halvpinsamt om man inte har tillräckligt med pengar...
Sedan trodde han sig inte ha tillräckligt med pengar på kortet för att köpa Mcdonkan till oss båda på hemvägen heller och här blev jag grymt irriterad. Till hans försvar skall dock sägas att han väl kommer betala bensinen hem nu till helgen, men anledningen till att jag sällan tankar bilen är att jag typ aldrig åker med den. Förutom hemhem och till affären ibland då... Well, vi behöver ta ett snack om ekonomin rätt snart innan det börjar irritera mig för mycket så det blir en stötesten i förhållandet.

Hoppade in i sovrummet för att "vila" när vi kom hem och hade käkat vilket resulterade i att jag blev väckt nyss.. :P Kunde man ju anat. Well, nu skall det sovas på riktigt, så toodles.



Tjillivippen!

Många timmar i skolan, men vad har jag att visa upp? En fyra-fem lösta tal på några gamla tentor, och jag tänker inte ens nämna hur mycket jag tittade i facit för att lösa dem... Jag och Tina höll på att gråta ikapp när vi insåg att vi faktiskt inte minns ett jota från när kursen gick tidigare i våras... Så har inga direkt höga förhoppningar inför tentan på fredag, men som Ida sa; "det skadar ju aldrig att plugga. Förutom att man förlorar tid, ork och lust att leva förstås". ;P

Plockade en stor bukett lupiner på min promenix i lördags och fyllde en stor glaskanna med vatten, men de jäkla blommorna måste gulpa i sig vatten utav bara h-e för det är typ slut redan... Blev även en liten bukett prästkragar (eller iaf något som ser ut som prästkragar :D ) som nu står på vardagsrumsbordet. Najjs najjs.


Här är lite andra blandade pics som jag glömt lägga ut btw.




Funderar på om jag skall sätta mig och trycka i mig resten av chipsen, morötterna och dippen i sällskap med en bra bok... Kan väl inte slå fel? Får nog grunda med någon annan mat dock då magen vrålar.

Laterz



Nu är helgen över...

Kom iväg och röstade trots att varken jag eller Erik fått något röstkort. Vi vet att vi är folkbokförda här uppe så vi funderar på om vi kankse blivit omyndigförklarade av någon anledning...? Eller så tyckte de att vi röstade så åt helvete fel förra gången så nu får vi inte vara med och leka längre. ;)
Jag tänker inte säga vad jag röstade på men jag kan väl säga att det hade sjörövartema. ;P Så är väldigt nöjd över valresultatet som går att utläsa på Aftonbladet. Mycket najjs faktiskt. Får se vad detta leder till.

Vart iväg på bio med E. Blev Terminator Salvation, och får la säga att den var helt ok. Bättre gjord än de tidiga filmerna, men kanske inte med samma känsla. Ungefär som vanligt med andra ord. Bra underhållning dock. Helklart värd att se om ni har en två timmar till övers.

Btw, så är det ok mellan mig och E. Har klara tendenser att se det värsta i varje situation, och även om det är en del som behöver lösas inom en snar framtid så är det definitivt inte kört, vilket ju är najjs.

Skall göra klart och skicka in returen på labbrapporten imorgon. Ser vi fram emot. Or not. Bra tajming så här innan mattetentan, men vad gör man liksom?
Well, pöss på er lads 'n lasses nu skall här sovas



Tja.

Funderar på om jag skall ut och gå en runda. Behöver gå av mig lite. Var iväg och köpte chips, morötter, dipp och dricka... Kan ju bli najjs efteråt, right?

Vassgo.


Grattis på Sveriges nationaldag btw! Om man nu säger så...
(((och ett litet grattis till Helena då...)))

Pöss på er



Jag vet inte...

Vet egentligen inte vad jag skall skriva. Vet inte vad jag vill säga. Blev ingen grillning eller avslutningfest med Jeten och Jenny för min del. Fnurra på tråden med E och då han är den jag skulle klistrat fast mig vid på festen försvann suget rätt rejält. Hela kroppen är i uppror, känslorna svallar och jag vet varken upp eller ned längre. Ingenting går som jag vill längre och jag börjar fundera på om inte Annica kanske var nåt på spåren ändå, även om det gör ont att erkänna.
Livet kan inte alltid vara babyrosa och skimrande, men just nu minns jag inte ens när det var i närheten.

Jag vet inte vad jag skall göra. Jag vet inte...



En liten vink så här i fredagsnatten...

Haha, klarade energitentan! :D Tyvärr ingen fyra den här gången men så länge jag klarar mig så är jag nöjd. ^^

Dessa två går varma på spotify just nu. Enjoy.






Not Koriander.

Jag bangar. Humöret har nått rock bottom och jag är lika orförstående som Erik. Jag känner inte för att festa, inte för att träffa folk, inte för att göra mig iordning, inte ens för att duscha.. och duscha behövs om jag skall befinna mig bland folk. :P Så blir nog en lugn kväll hemma trots allt. Ett glas vin eller två, lite godis och en bra bok i soffan. Kunde vart värre.



Koriander or not Koriander...

Sitter och mumsar i mig en risifrutti medan jag överväger om jag skall ta mig ner till Koriander och afterworken med klassen or not. Humöret är inte på topp direkt och jag är gött trött, trots att jag egentligen inte gjort så speciellt mycket idag, så är inte direkt sugen. Dessutom skall folket tydligen ut efteråt också... Samtidigt är detta antagligen sista chansen att gå ut med alla innan folket åker hem över sommarn... Iof är det ju grillning med Jeten och Jenny och en massa folk imorn och är troligen partaj nästa fredag med Sandra och Sus och de... Och kommer se många ur klassen i veckan då vi är många som skall plugga till omtentor... Suck, jag vet inte hur jag skall göra...




Tenta numbero 2 avklarad...

Hopps, nu var materialtentan avklarad. Eller tja.. för den här gången iallafall. Rätt troligt att jag har en till omtenta att se fram emot i höst, yippie. Hade nog prioriterat fel delar av teorin (märkte jag...) så känns sådär. Om hon är jättesnäll med rättningen (vilket hon inte är) så kan det gå vägen. Hoppet är det sista som överger människan som det sägs.

Behövde inte köra Sandra och Anton till flygplatsen imorgon, vilket väl är najjs för min del, nu kan jag istället sätta mig i skolan med matten mycket tidigare... tjo... ho... Frågan är ju om jag är så duktig att jag faktiskt sätter mig med den imorn... Är after work vid fem, och sedan var det väl tänkt att jag och E skulle på bio på kvällen, så får se hur prioriteringarna ser ut imorn. Avslutningsfest för Jenny på lördag också, både hon och Jeten slutar ju nu. Lär väl inte känns en männska förutom de två nämda och Erik, men jag kanske överlever ändå, vem vet. :P

Lite illa det här, gick hem med tanken att "ikväll är jag fanemig LEDIG, nu kan jag göra vad jag vill, skall inte ens tänka på plugget" och... eh... jag har inte gjort ett jota... vilket väl är najjs på sätt och vis, men man hade ju velat passa på och gjort allt det där man inte känner att man hinner i vanliga fall... Diska behöver jag dock göra och det lockar ju sådär mycket... :P

Pöss på er iaf



Lugnet före stormen...

Materialtenta om tre timmar... Och jag är förvånansvärt lugn... Skall läsa igenom mina anteckningar igen, men kommer inte räkna något eller ens öppna boken, då lär jag bara inse hur lite jag faktiskt kan... :P Det kan gå hur som helst idag, men är bara att hoppas på det bästa helt enkelt.

Wish me luck. Pöss på er



En liten fundering så här på kvällskvisten...

Satt i skolan till strax efter 22 idag, halvnajjs. Fick en del gjort den här gången dock, thank god, men vettefan hur mycket jag faktiskt lärt mig men det är en annan femma. ;) Tänkte läsa igenom alla anteckningar lite snabbt nu innan jag lägger mig och sedan får jag la kolla på dem igen imorn... Står och väger om jag bör sätta mig i skolan och plugga imorn innan tentan (börjar 14) eller om jag skall vara hemma och ta det lugnt och kanske bara läsa igenom allt en gång till. Tror jag kommer få panik om jag sitter i skolan och inser hur lite jag faktiskt kan... :P

Har funderat på en sak ett tag nu... Alla par runt omkring oss verkar hitta på en massa saker ihop hela tiden, är allt från spelkvällar till grillningar, men jag och Erik är aldrig medbjudna... Sitter och undrar lite varför... Räknas inte vi som ett av paren...? Visserligen vet jag inte hur hajj Erik hade vart att hitta på en massa pargrejer ivf, men man hade kanske velat ha möjligheten att tacka nej oavsett. :) Känns bara lite mysko att alltid få reda på sådant i efterhand.

Anywho, nu måste jag borsta bort vitlökssmaken från min kycklingrulle från min mun så, toodles!



Onsdag morgon...

Snart iväg till skolan. Blev lite längre sovmorgon än planerat, klockan ringde halv 8 men det var ju inte en chans att jag kom upp då. Erik skall också till skolan snart men han verkar märkligt obenägen att gå ihop med mig. "Jag skall ju cykla..." So? Not my problem. Han får la leda liksom. :P
Borsta bissingarna nu. Laterz



Felplacering...?

Hehe, såg just detta när jag tittade ut genom köksfönstret. Jag är visserligen inte helt uppdaterad när det gäller hur man får placera paraboler i grannskapet, men jag är rätt säker på att de inte skall hänga från balkongen ovanfrån...

Ni får ursäkta bildkvaliten, det blir lätt lite suddigt när man tar kort med en mobilkamera med dålig zoom genom en regnig ruta. ;)



Nu skall jag fortsätta äta min frukost. Puss på er



Där ser man...

Skulle precis ringa sjukhusets växel och se om någon visste om Erik var kvar där eller om han dragit hem, men så ringde Gert. Tydligen har Erik vart pigg nog att ringa hem och fråga efter sina arbetstider i sommar då han behöver komma på återbesök till sjukhuset, men han har inte hört av sig till mig. Tydligen ligger han fortfarande på uppvaket iaf, får tydligen inte åka hem riktigt än. Gert sa att Erik skulle ringa mig så fort han fick åka hem... vilket man kanske hade velat höra från Erik själv, men information som information. Nu vet jag ju var han är iaf.

Och så ringde han precis upp... Han var lite sur för att jag inte förstår varför han inte hört av sig, men med tanke på att vi trodde han skulle vara klar innan 12 så att jag inte skulle hinna hämta pga tentan så blir man ju lite orolig när man inte hör ett ord förrän efter 5... Well, han ringer när han vill bli hämtad som sagt så tills dess kan jag ju återgå till plugget. Tjoho.



Måndag...

Tror tentan gick bra. Borde klara mig och har kanske till och med chans på en fyra om han är lite snäll med rättningen... Tiden tog dock slut för mig precis för som de flesta andra, så hann inte helt klart i tid, vilket stör mig grymt mycket. Men så länge jag klarar mig så skall jag la inte klaga.
Legat någon timme ute på balkongen men var förbannat varmt och egentligen rätt tråkigt så blev till att hoppa in igen. :P Skall sätta mig med skissen också, har examination imorgon kväll... Och materialtenta på torsdag... Och sedan mattetvåan nästa fredag... Hehe, najjsigt.
Erik har ännu inte hört av sig, och då jag är som jag är, har jag nu tänkt ut alla tänkbara scenarion, allt från att han dött på operationsbordet till att han dragit iväg för att spela frisbeegolf och glömt sätta på telefonen igen. Mer sannolikt är väl att han fortfarande ligger på uppvaket dock. Även om klockan börjar bli väldigt mycket... Han hade tid halv 9, borde de inte vara klara nu efter 3? Han kanske är iväg och spelar trots allt...

Well, dusch, mat och skiss nu. Här har vi inte tid att sitta. ;) Pöss på er