Squeeky...

Hahahah, upptäckte just en jätterolig sak, när jag hostar så piper Stitch. :P Varje gång. :D Så nu sitter jag och fejkhostar bara för att han skall pipa. Hehe, så söt. :P Hahah, jag kan inte sluta. Han piper verkligen varje gång. :D




Och dääär...

... öppnades chokladkakan. Och en minut senare är en rad borta. Får se om det är nåt kvar alls tills imorn. ;)



Varför föddes man inte som man?

Min mensvärk håller på att ta död på mig. Det känns som att ryggen kommer gå av på mitten, explodera inifrån eller något annat precis lika trevligt. Och då tuggar jag ändå tabletter som en galning. Hur många Panodil tror ni man får trycka i sig innan det börjar bli farligt för kroppen...? Erik blev lite orolig sist när jag tryckte i mig en 10-12 på en dag, men vad skall jag göra då? Det släpper ju liksom inte...?!

Ser inte fram emot att jobba direkt... Traska runt, klättra och stå i fem timmar när jag helst bara vill lägga mig raklång på ryggen för att minska trycket på svanken. Men är ju inte som att jag kan sjukanmäla mig pga mens liksom... Eller kan man det...? Får se hur det bli med träningen iallafall... Får se hur jobbet går och om jag inte totaldött innan fyra så får jag försöka mig på det men annars blir det till att avboka (sry Helena).

För ytterliggare spä på min underbara dag så är huvudet fullt av potatismos av någon anledning trots att jag sov längre än planerat (råkade visst ställa klockan på 07.30 och inte 06.30... Blev en smula stressigt) och kroppen känns som ett vingummi, inte söt tyvärr utan stor, plufsig och alldeles förbannat seg. Känns som att jag går runt i dvala. Plus att jag har dragit på mig en mindre förkylning så förutom att ryggen håller på att ta död på mig så snörvlar jag och håller på. Just love my life at the moment.

Kom igen nu, lite sympatikommentarer tack...!? ;) Jag funderar annars på att trösta mig med chokladkakan som väntar på mig i kylen... Trots att jag tänkte hålla mig tills imorn... Well, vi får se hur länge den överlever...



Sovadags...

Diskat och klart. Tänkte skippa't men så sa Erik att Mackan antagligen kommer förbi imorgon och då var jag ju änna tvungen att göra det ändå... Hehe, fan. :P Well, nu är det gjort iaf, så nu är det sovadags! Nightynight.

*** strunta i tiden, missade att trycka på publicera igår ***



Dessutom...

Insåg precis att jag imorn har skola 8.15-12, jobb 13-18 och träning 18.45-20. Kommer bli en najjs dag om jag har lika mkt mensvärk som vanligt. Fast har iof ett helt paket Panodil så om jag bara knaprar på så överlever jag nog.

Insåg även att jag fortfarande måste diska. Sådär sugen just nu måste jag säga...



Nog inte min dag.

Om jag bara kollar till faktiska saker så har den här dagen varit jätteskön. Har vart helt ledig så blev sovmorgon och slappa innan det blev en tur till Skutberget med Sandra för lite frisbeegolf. Verkligen inte min dag om man säger så, var skitkast efter skitkast, gick helt åt helvete fel emellanåt. Och när jag väl får till riktiga rötaskott som går hur långt och bra som helst så står jag ändå och fibblar vid putten och åker på 1+ trots att jag borde fått en birdie. Humöret var sådär bra och hade jag varit ensam hade jag antagligen ställt mig och vrålat rakt ut och sparkat hårt på något, men då jag är en civiliserad människa så stannade jag vid långa svordomsramsor. Måste helt enkelt träna puttar, detta håller inte.
Har även hunnit med att testa den nya Marabou Polka som Sandra köpte (testa testa testa!) och den var grymt god! Var och handlade med Erik efter frisbeen och såg att vi hade rabatt på choklad så fick bli en sån med hem till oss också. ;) Inte öppnat den än och tänkte försöka hålla mig till iaf fredag men vi får la se. ;P

Humöret har varit instabilt både igår och idag och jag tänkte ta den enkla vägen och skylla på hormonbalansen då mensen borde visa sitt vackra ansikte imorgon. Som jag längtat... Erik tar också den enkla vägen och skyller mitt dåliga humör på mensen även när jag har anledning att vara sur, vilket i sin tur gör mig ännu surare. ;P

Jag köpte grönsaker och dipp förut för var grymmet sugen på det när vi handlade men sedan gjorde jag så mycket mat till middagen att jag fortfarande är mätt... o_O Så vet inte om jag orkar skära upp grönsaker och skit idag... onödigt om jag ändå inte är så sugen längre... Jeez, vilket i-landsproblem...

Ryggen gör ont och Erik spelar så han kan inte ge mig massage. Är det ok att dra ut internet och förstöra hans spel bara för att jag har mensvärk och vill ha massage tro...? Inte för att jag lär få massage om jag drar ut internet iof, men ändå. ;)



Ja men det var ju jävla najjs.

Onemanga har suspendat alla tre serier som jag höll på att läsa på deras sida. Vilket innebär att jag inte kan läsa klart dem. Och med tanke på att jag läste den ena senast igår så måste de vart förbannat snabba. Hata.



Gårdagens partaj i bilder...

Blev en del bilder igår ändå, trots att Helena klagade på att jag aldrig tog några. ;) Tänkte vara snäll nog att dela med mig av en del av dem, och hoppas la att ni gör detsamma. ;P

Inflyttningsfest hos Sandra och Anton alltså, med både känt och okänt folk. Lite långsam start men tog sig snart och blev en riktigt rolig förfest. Förbannat många toalettbesök blev det dock, fattar inte, måste haft en blåsa stor som en valnöt... o_O Kvällen avslutades på Nöjes och istället för att plågas på schlagergolvet en hel kväll (thank god!) så blev det en blandning av hårdrocksgolvet där jag stod och mös med Erik medan vi lyssnade på bandet som spelade och sedan en massa dans på trance/dance/pop/whatever-golvet (fick t.o.m med Erik!? Har la typ aldrig hänt...) innan vi drog vidare till Sibylla och sedan taxi hem. Mycket trevlig kväll allt som allt.
Men så till bilderna som ni väntat på ;)




Denna är ju bara helt underbar... :P Och jag har dessutom deras tillåtelse att lägga ut den, så det så! ;)




Hehe, kolla in Helenas haka/kind/min på denna... Det blir priceless på den! ;P





Bidde lite egobilder som vanligt, hö hö. Helena bestämde att jag som alltid ler skulle låta bli och hon som aldrig ler skulle visa tänderna för en gångs skull, och detta blev då resultatet:





Idag har nog annars vart slappardagen av slappardagar. Har typ suttit i soffan sen jag kom upp vid 12. :P Beställde pizza ihop med Erik och Karin och fick vänta länge idag också (fler som upptäckt onlinepizza.nu eller fler som är ute och röjer på lördagarna?) men gud så gott det var när den kom. ;) Har kollat på flera filmer och en förbannat massa tv-program under dagen och bara haft det hur gött som helst. :P

Men nu är det verkligen dags att sova, massa rolig skola imorn jue! xD
Godnatt my loved ones



Är ju jäkla typiskt.

Just nu ser mitt hår ut som en dröm (nåja, typ). Var ute i regnet (och snön... och haglet...) förut så nu har jag stora fina lockar överallt. Verkligen jättefint. Så varför får jag det nu när jag skall vara hemma och diska och städa och skit och sedan ändå kommer hoppa in i duschen...? Varför kan man aldrig få det där håret de kvällar när man skall ut?! Jag bara undrar?!



Lite pressat schema.

Har suttit med arbetet som skall in idag från 9-11.30, efter det var det föreläsning med Fredrik Lindström (verkligen jättebra och träffande om man ignorerar lite många "eeeh...", många skratt blev det iallafall) och nu sitter jag här hemma med arbetet igen i hopp om att hinna bli klar innan Sandra ringer och vi skall åka iväg på frisbeegolf... Sedan skall det handlas, gå på systemet och hinnas städas... Hade allt hoppas på lite fredagsmys också någonstans därimellan men vi får la se hur det går i den här takten... :P Erik ska ju hinna iväg till gymmet också så får matcha in turen till Bergvik någonstans innan eller efter... Hm... Well, mat och arbete nu iallafall.



Klar med engelskan...

Skrivit klart mina kommentarer efter lite om och men så nu borde jag väl egentligen börja med nästa uppgift, eller iallafall läsa häftet som hör till... Det skall ju ändå in imorn och jag har inte ens börjat... Som vanligt. Samtidigt så har vi haft något nästan varje dag nu. Fattar inte hur lärarna tänker. Om de tänker. Skall sitta i skolan med folket imorn iaf. Tror inte det blir så mycket gjort här hemma om jag skall vara ärlig. :P



Just not my day.

Just nu sitter jag här och känner mig allmänt anti. Jag vill inte göra något alls, men det har jag redan gjort i flera timmar så det börjar bli långtråkigt. ;) Kom hem tidigare än väntat då lektionen slutade tidigt, så vi kunde bli klara med miljöskiten som ska in imorn ett par timmar tidigare än väntat. När jag väl kom hem så var det tänkt att jag och Erik skulle spela Final Fantasy, men han skulle "bara" fixa lite först, ringa sin pappa om den nya mobilen han skall köpa och kolla lite på nätet. Fine, jag är totalt ointresserad av sånt så jag lägger mig ner i soffan bredvid honom och somnar (surprise) och den jäveln väcker mig inte när han är klar utan fortsätter kolla videos och skit på internet!? Så slutar med att jag sover i en bra bit över en timme och när jag väl sedan vaknar av mig själv så visar det sig att då är det för kort tid kvar för att Erik skall vilja spela. Gurr, ville strypa honom. -_- Hans förklaring var att jag såg ut som att jag var trött och ville sova... Efter dryga tre år så har han fortfarande inte fattat att jag kan lägga mig ner och sova var som helst och när som helst, men att det inte betyder att jag VILL sova. Speciellt inte om vi nu hade bestämt att vi skulle spela. Han kunde la väckt mig och frågat iaf right?
Äh, gurr.
(Sedan kan man ju se det som gulligt att han inte ville väcka mig då jag såg ut som att jag ville sova, men då jag är allmänt anti så kommer jag, som vanligt, att tolka det negativt. ;) )

Dagen har annars vart najjs. Älskar verkligen min klass ibland. Eller oftast egentligen. ;)



Då var det klart! :D

Nu är både boende och biljett fixat till Rockstad Falun den 28e-29e maj! :D Även resterande brudar har laddat hem sina biljetter så nu skall la inget stå i vår väg hoppas jag. ;) Party it is! :D

För att ytterligare förgylla denna vackra dag (som varit förvånansvärt långtråkig egentligen men det glömmer vi för en sekund) så fick jag en 4a på tillverkningstekniktentan! :D:D:D Trodde nog att jag hade klarat den men var sur och ledsen över att den var så svår så att jag antagligen skulle missa överbetyg, men icke. ;P Wihoo!

För att sedan avsluta med att lägga lite sordin på stämningen (vad fan är sordin egentligen? Någon som vet?) så fick jag och My idag reda på att Lars i verkstaden plötsligt gått bort. Troligen nu i helgen då vi inte hörde nåt i förra veckan. Han var min favoritgubbe nere i verkstan så är lite ledsen. Eller gubbe och gubbe, han var la inte ens 50. Hade tydligen gått snabbt iallafall, propp i hjärnan eller vad de sa. Var synd att vi inte kunde medverka på minnesstunden i skolan men vi jobbade tyvärr. De andra skulle dock tillverka ett hjärta i metall från oss IoD:are så de fick la minnas honom på plats istället för oss.

Heh, nu blev jag depp igen. Nej, nu tänker vi på festival; bra band, vackert väder, bra sällskap, sprit och god mat och en helvetes massa musik. Så har jag nåt att drömma om imon när jag åter traskar där på betonggolvet på jobbet. ;)

Puss och godnatt



First things first.

Började lägga över gårdagens bilder från mobilen då jag insåg att jag nog inte gjort det på ett tag för hade visst samlat på mg en redig bunt. :P Massa partybilder och en förbannat massa bilder på Stitch... :P

Lite sent ute I know, men här kommer lite partybilder från i påskas hos Anna-babe.




Fråga inte... :P


Tja, det är iaf ömsesidigt... right? ;P



Sitter här och har snart klunkat i mig en halv Brämhultsjuiceflaska... Smidigt. Så billig som den är så får den gärna räcka mer än en dag... :P Men å andra sidan så är det söndag och jag var ute igår och då ska man ju dricka mycket dagen efter... ;) Och apelsinjuice är ju så förbannat gott...


Jag tror jag tar och lägger ut lite bilder från igår också, annars lär jag bara glömma det som vanligt. :P Tog inte så många så går nog rätt snabbt ändå. ^^ Blev förfest hos Sandra i nya lägenheten ihop med Helena, Tina, Lovisa, Emelie, Sofia, Stina, Louise, Marina och Tessan som slöt upp på slutet. Mycket trevligt minst sagt.

Fick dock i mig lite mycket tror jag för kvällen ute är lite suddig. Absolut inte svart som den kunde vara under mina glansdagar på gymnasiet, men lite lagom blurrigt. ;) Fast kan ju också berott på att jag inte kunde tänka på typ nåt annat än hur FÖRBANNAT ont mina fötter gjorde. Hade mina mördarklackar som jag visst hade fått för mig dessutom var bekväma då jag inte hade några problem med dem i Uddevalla i påskas, men nu jääävlar. Det gjorde så ont så jag trodde jag skulle dö så partyhumöret sjönk la rätt drastiskt när vi väl kom ut. :P
Hamnade på Tempel där vi fick gå förbi kön efter lite om och men pga att vi ringt innan (mohaha) och hamnade till sist på bottenplan där folket shakeade loss och jag led. ;P En annan sak som talar för lite för mycket alkohol är antalet sms jag skickade till min stackars pojkvän att han skulle hämta oss trots att han mest bara ville sova (förlåt älskling!). Och i typ vartannat så klagade jag över mina fötter... :D Det är en sak Erik påpekat ett par gånger, jag fått i mig lite mycket så tenderar jag att upprepa allt ett par gånger. ;P Inget jag tänkt på men det finns la en anledning till det också. ;P

Det var iallafall nära himmelriket när jag väl fick av skorjävlarna hemma. Hade skavt upp två av tårna så strumpbyxorna satt typ fast men gick ändå och lade mig utan plåster. Ingen bra idé. Så fort täcket nuddade tårna så brände det liksom till så vaknade hela tiden. Passade på att plåstra om när jag ändå var uppe för att pissa och dricka vatten vid 8. Gick mycket bättre att sova efteråt. ;) Var jobbigt bara att ha på sig ett par slappa stora converse då de klämde och skavde på tårna när vi var och handlade så får hoppas att det blivit bättre tills imorn då jag skall traska runt på lagret från 9 till 18... xD





Massa vackra damer. Har bara ett kort med Sandra där hon är i bakgrunden men gissar rätt starkt på att hon knappast skulle gilla att jag lade ut det... ;P Kanske ska sluta ta kort när folk inte är beredda...? ^^

Idag har det vart rätt slappt som det brukar på en söndag. Blev sovmorgon till 12, sedan tankning av bilen och handling innan det beställdes bakispizza. Fick dock vänta en evighet, så ringde till sist och frågade vart de tagit vägen och tydligen hade de haft megamycket att göra idag. Tydligen många som var ute igår. ;) Pizzan åts framför Disneyfilmen Taran och den magiska kitteln, ingen film jag rekommenderar direkt.

Nej nu skall jag fixa morgondagens lunch, borsta tänderna och krypa till kojs. Ursäkta novellen btw.
Pöss och godnatt



Lördag...

Inte nykter nog att skriva nu egentligen kanske... :P Måste bara säga... jag och Helena hittade en tjej liggandes på gatan när vi skulle hem. Var på väg mot parkeringen vid McDonalds då Erik skulle hämta oss efter krogen (gulligt!) och när vi traskar ut på Drottninggatan så ser vi en tjej liggandes mitt på marken, med en kille (och en tjej?) ståendes ovanför, helt handfallna. Folk går förbi och frågar om tjejen på marken andas men ingen reagerar eller gör något åt saken, och jag känner att jag måste lägga näsan i blöt som vanligt. Man låter inte en tjej ligga kvar på marken i april när hon är klädd i tunna strumpbyxor, det gör man bara inte. Försöker prata med bruden, stryker henne över huvudet osv och får henne till sist att iaf sitta upp. Till sist så sitter hon upp och kramar min arm och mitt ben stenhårt medan hon gråter och hulkar. Är lite rädd att hon ska spy över mig men tänker samtidigt att det väl är ok, det går ju att tvätta. Händer inget dock (thank god). Det verkar som att killen ringer ett samtal och efter en stund så är ytterliggare en kille på plats, en som verkar ta lite mer kommando och tillslut lyfter upp tjejen och bär iväg med henne. Jag känner dock att jag fortfarande har lite svårt att släppa det hela, varför låg tjejen på marken och varför grät hon så fort någon väl började prata med henne. Det känns nästan lite hemskt att säga men jag trivdes där, jag kände mig behövd. Jag har ingen aning om vem tjejen var eller varför hon låg där, men jag kände att för en liten liten stund så kunde jag hjälpa till och trösta.

Av någon anledning så påminde bruden om dig Anna o jag ville bara säga att jag älskar dig! Tack för att du finns.

Nu är det nog dags att sova. Jag har redan börjat totalgrina över att jag spillde ut min Fanta så är nog dags att krypa till kojs med pojkvännen min, är nog en smula trött.

Puss o godnatt



Jag har beslutsångest...

...och som vanligt så river den i hela kroppen och lämnar mig ingen ro. Varför skall det vara så svårt att bestämma sig? Och när jag väl har bestämt mig så sitter jag bara och tänker ut en förbannat massa "tänk om"-scenarier... Helvete.



Bara att konstatera...

... jag har inget liv just nu. Är bara plugg, plugg, plugg och sedan lite mer plugg. Igår skulle en engelskauppsats i form av ett blogginlägg in, idag ska produkthistorien kring kaffebryggaren in, ska hitta några engelska ord att ta med till lektionen imorgon, tills imorn kväll skall jag även ha kommenterat på tre andra blogginlägg (på engelska of course) och på fredag skall ännu ett arbete i Produktionssystem in, och där skall jag rita ett flödesschema, skriva en förklarande text och sedan skapa en fabriksmiljö med de maskiner som finns i mitt flödesschema plus personalutrymmen, lager osv. Och vi har typ gjort... flödesschemat... -_- Plus detta så skall man trycka in lektioner, träningar och kanske kanske en liten gnutta privatliv. Fast iof, jag skall la inte klaga, jag har ju suttit ute på balkongen och njutit av solen en hel del de här dagarna. Jag HADE ju kunnat sitta inne och plugga vid datorn... Well, like that's gonna happen. ;) Nu har jag en fin brun ton i ansiktet, bröstet är härligt rött och jag har klara bikinilinjer. :D

Kaffeskiten blir dock aldrig klar. När jag öppnade dokumentet så såg jag att allt jag skrev sist och all info jag copy-pasteat för att ha på plats var väck, tre av fyra sidor - borta bara sådär. Gissningsvis så stängdes dokumentet ner utan att sparas när min dator gick in i energispararläge över natten... Smidigt värre. Well, inte värre än att börja om... höhö... hö... hö......



Årets första solning...

Vart strålande sol och härligt varmt hela dagen så blev till att satsa på ljusa trekvartsbyxor, en vit t-shirt och vita converse, så somrigt som min garderob klarar av typ. ;) Satt och göttade oss i solen under lunchen vilket var fett najjs. Tror möjligen jag brände bröstet lite, men så länge det övergår till brunt så överlever jag. ;)

Annars har dagen vart rätt seg, ingen speciellt rolig föreläsare även om ämnet i sig är rätt intressant. Trist. Fick ta ut en massa pengar för att köpa hans häften också... Två gånger dessutom då han hade ett häfte i vardera ämnet och inte sa nåt om det när vi betalade det första häftet... -_- Fick sluta en timme tidigare dock så han är la förlåten antar jag. ;)

Gick och pratade med Lennart då vi har rätt stora problem med uppgiften som skulle in idag... Och naturligtvis kommer Monica och lägger sig i och jag klarar bara inte av den kvinnan! För det första så har hon en helt fruktansvärd röst (ok, inte hennes fel) så är jobbigt att bara lyssna på henne, och plus detta så är hon typ totalt osympatisk och bara allmänt... jobbig. Hon typ idiotförklarade oss då vi (hela klassen...) missuppfattat uppgiften för "den var ju så lätt att förstå" och hon kunde då "verkligen inte förstå hur vi kunde missförstå det, det var ju så lätt formulerat" osv osv. Och det var ju "bara" att jämföra en massa produkter och se på skillnader och likheter osv, och gud, ALLT var ju så jäkla enkelt, men HUR FAN ska vi hitta denna informationen då!? Är inte som att jag har en jäkla massa designböcker med produktinformation liggandes hemma och internet har visat sig vara förvånansvärt skralt på den fronten också... För att söka på internet så måste jag änna ha sökord, är inte som att jag kan söka på "produktjämförelser mellan moulinex cocoon kaffebryggare och diverse andra hushållsprodukter" direkt. Nåväl, blir onsdagens problem då vi fick respit tills dess då ingen typ hittat någon info.

Nej, sova nu, imorgon (på min lediga dag!?) så ska jag till skolan och sitta med en annan skoluppgift som skall in på fredag. Har ingen aning om vad eller hur vi skall göra, men vi var ett par som skulle sitta så vi kanske kan lista ut det... Och är det sol så kan vi ju sitta utomhus och gotta oss... :P

Så, natti natti



Lite bikiniröstning... ;)

Haha, jag tänkte jag skulle vara lite originell och göra mig en bikini som folk sedan kunde rösta på... ;) Jag och halva Sveriges befolkning, men tja, nån gång ska man la ha tur right? ;) Så den som vill får gärna hoppa in och ge mig några stjärnor. ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Fattade inte riktigt hur man gör egna mönster så blev vad som fanns att tillgå, men blev helt ok ändå. :P Hade velat ha svarta snoddar på trosorna men fanns visst inte... Eller så var jag för dum för o fatta var. ;)




Not a single lady... ;)

Hehe, hittade denna hos Foki och kunde inte låta bli att sno... Helsöt. :P




En uppsats om en ko...

Ett klipp syrran visade mig jag var hemma. Verkligen helskönt. Enjoy!
(jaja, jag vet att Anna och Simon redan sett denna, men ni får la se den en gång till då! ;) )

 

Jag sitter och fnissar för mig själv fortfarande, fast jag sett/hört det flera gånger redan. Helt underbart men frågan är ju hurpass äkta det egentligen är... Kan någon vara så dum liksom..? Eller finns det någon liten mellanstadielev där ute med en sådan underbar humor? Det kanske finns hopp för nästa generation ändå...? ;)




Mycket skön söndag. ^^

Vart en skön dag med sovmorgon till 12-snåret och sedan iväg till Skutberget för att spela frisbeegolf med Sandra och Anton. Blev en helt ok runda med tanke på att vi inte spelat på typ ett år... ;P Förbannat blöt om fötterna blev man dock då det blev till att vada genom diverse pölar och snöslask för att nå frisbeen emellanåt, men det som inte dödar osv osv. Ställningen blev +10 till Sandra, +11 till mig och +12 till Anton. :P Som sagt, helt ok, men kanske inte så mycket mer. ;)

Efteråt blev det en promenix i den strålande solen hemma runt Sandras nya lägenhet/stan/ån/var vi nu var efter att vi släppt av Anton vid lägenheten. :P Mycket skönt och förvånansvärt varmt. Nästan så att jag är sugen på att bege mig ut igen men Erik ska snart spela (så snart han är klar med disken, hoho) och är ju trist att gå själv, så jag får la roa mig med min godispåse och... eh... mina... inlämningar... x_x




Godmorgon...

Erik ligger fortfarande och sover (ovanligt) och då han var väldigt gnällig (ovanligt) på mig för att jag inte väckte honom exakt när jag sade det igår (hey, jag har klara tendenser att försova mig jag också, OK?!) så har jag nu satt alla klockor på ringning i sovrummet. Ska snart in och gömma den stora fruktansvärda väckarklockan som Erik väljer att vakna till (verkligen verkligen hatar det ljudet den har...) för då måste han la ändå upp och stänga av den/dem right?
Hans plan just nu (då han är så gring och gör vad som helst för att få fortsätta sova) är att sova till 12 (yes, för honom är det helt logiskt att om man försover sig lite, i det här fallet en halvtimme, från halv 10 till 10, så kan man lika gärna fortsätta sova, för dagen är liksom förstörd ändå) vilket ju blir jävla najjs då hans päron kommer förbi då... Och lägenheten ser ut som... tja, som den brukar. :P Det behövs städas och diskas och plockas undan och jag tänker då fan inte göra det själv. Speciellt inte när jag tydligen skall roa Eriks mamma på egen hand då Erik och hans pappa ska dra iväg och kolla den nya bilen och lär vara borta rätt länge. Yejj, vad roligt för Sissi.

Heheheheh, nu satte visst väckarklockorna igång... ;)



Kissies läsare verkar rätt... trevliga...

Sitter här och läser lite bloggar för att fördriva tiden och trillade in på Kissies (trillade och trillade, brukar kolla den rätt ofta numera... I know, shame on me) och det slog mig vilka rent ut sagt förjävliga läsare hon måste ha. Nog för att hon kan vara provocerande (inte speciellt egentligen, men det är ju det folk säger så jag har la missat nåt...) men jag tycker ändå att bloggen är underhållande och att hon är lite... cool, även om jag skäms lite för att säga det. Och jag vet ju iallafall att om jag hade fått de kommentarer som hon får dagligen så hade min bloggkarriär slutat efter ett enda inlägg. Jag hade aldrig pallat detta. Så får la säga att jag tycker hon verkar rätt stark ändå.

Här är några guldkorn som jag hittade när jag kollade hennes kommentarer:

 

"Skyll på det du. Ingen vill knulla din äckliga mögelfitta, som du förövrigt bjudit ut till halva stan redan. Vilken jävla mytoman du är"


"DINÄCKLIGAJÄVLAIDIOTINTEPROVATRÖKADUHARJUBARABILDERPÅNÄRDURÖKEROCHSÅBRUKAR
DUSKRIVAATTNUSKAJAGUTOCHRÖKADUÄRJUFÖRFANRÖKTAREÄNNÅGONANNAJÄVEL!"

"du inte haft sex ? HAHA , du särar väll på benen för 20kr jävla avdankade sprutlude*r"

"Lilla, lilla Kisse ..
Vet du inte att man måste även vara 20 år för att få föra in sprit i Sverige ??
Nu visar du verkligen hur jävla blåst i huvudet du är… Bimbo !"

"fy fan vad du ser ut. . ."

"Fan va ful man kan vara!! du tror att du är så snygg men det är du inte Kissie cpig!!!!!!!!"

"dina fula feta tjocka bitch bröst är fan större än din kropp och passar inte ett dugg elr jag glömde hela du e fuullll euuuuw ;)"

"man undrar vf du e en sån falsk liten hora??ska vi härma paow lite mer??du e fulare en en utiinvänd hårig fitta"

"Och du skulle vara oskuld? tror inte det. Du måste fan ha knullat minst 10 000 killar och jävla äckel gubbar jävla ..ja. Du är en väldigt sorglig person"

"KISSIE DU ÄR DEN STÖRSTA HORAN NÅNSIN SUG MIN KUK DIN LILLA KAHPE DU LIKNAR EN ÅSNA SOM NYSS BLEV HORA"


Hehe, man kanske ska vara glad att man inte har så många läsare egentligen... xD
Nu ska vi ut och njuta lite av solen som äntligen valt att titta fram och sedan handla gottor till kvällen. :P

Laterz



Inte den här gången heller nej.

Tänkte skriva något allvarligt och djupt och väldigt väldigt genomtänkt, men så lade visst hjärnan av. Bara sådär. Well, så kan det gå. Dags att gå och lägga sig istället kanske..? Är ju för fan fredag imorgon! :D

Godnatt på er

(Blir btw inget party imorn, folk bangar. Hatar när folk bangar. Speciellt när det är de som tryckt mest på att det skall bli av. Ser ut som att det blir lördag istället om inte folk får för sig att banga då också. (Kanske kollar lite med dig Sandra då vi inte är speciellt många (hehe, typ tre... xD). Vilka skulle du ut med?)
Tråkigt med Tempel bara, hade sett fram emot rockmusiken. Inte ofta man får med folk till klubbar som spelar den musik jag gillar. Vanligtvis får jag nöja mig med det vanliga pop-dance-schlager-radioskvalet som alla diggar så förbannat. Well, man överlever det också med tillräckligt mycket sprit i kroppen antar jag.)


Nej, sova var det. Lite tidigare för varje dag. Det går framåt.
Godnatt



Ingen engelska idag ändå! :D

Trodde engelskan skulle in ikväll och hade lite ångest då jag inte ens börjat skriva än och då jag dessutom tjatat på Erik att han skulle skippa raidet ikväll för att vi skulle kunna umgås och mysa... xD Men blev upplyst av Anna och My idag att det inte skall in förrän på tisdag så har ju maaassa tid på mig. ;)
Ska dock även skriva några sidor i kommunikationsverktyg tills på måndag om en kaffebryggare som jag fick med mig hem igår (yejj...). Ska ta reda på lite historia, samtida konkurrenter osv osv. Låter sådär roligt men får la hoppas jag hittar något iallafall. De andra som börjat leta har dock hittat nada, och vad gör man då då...? o_O
Fick ännu en uppgift idag, i Produktionssystem, ska kolla upp Sandviks miljömål, krav, utsläpp osv, ihop med My och Björn, men där har vi två veckor på oss iallafall. Inte för att vi lär vänta så länge, med den gruppen så lär vi satsa på att bli klara snabbt. ;) Satt en timme idag och ska la sitta även imorgon. Lika bra att få det gjort I guess.

Nu är jag hemma en sväng för att käka lunch innan My hämtar upp mig för lite härligt jobb.

Laterz



Onsdag...

Första dagen på jobbet på ett tag, gick prima om än lite långsamt. Fanns en massa listor iaf, så fanns att göra. Rätt skönt då vi de senaste gångerna typ vart helt sysslolösa och fått springa runt och leta jobb. Sådär kul. Lite nytt folk också, ännu fler namn att försöka lära sig. Fuck. Jag har ju fan redan glömt de gamla...?! Namn är inte min grej asså...

Sov pissdåligt i natt, gissningsvis pga att jag var ovan med en sambo i sängen efter en lång påskhelg hemma. Mysigt att ligga och kramas hela natten men nackdelen är ju att det blir alldeles fööörbannat varmt och klibbigt = Sissi sover inte så bra... Men som salva på såren så sov tydligen Erik jättedåligt också. Moahha. Han låg och irriterade sig på att jag luktade BUS hela natten. ;) Jag tycker ändå den luktar gott men han närapå avskyr den. Då är ju frågan om man ska sluta med den (inte för att jag smörjer in mig speciellt ofta men ändå) och återgå till det självlysande stadiet eller om jag högaktligen skall skita i hans åsikt och fortsätta se levande ut... Hm, svårt val svårt val...

Ser ut att bli party på fredag iallafall. Var visst fler än mig som var sugna och kände lite abstinens... ;) Och sedan är det ju inflyttningsfest som gäller lite längre fram där så jag kanske överlever ändå. :P


Avslutar med en skön låt av Renegade Five.

 

Pöss och godnatt




Måndag...

Insåg just att jag måste skriva en engelskauppsats (eller egentligen ett blogginlägg...) tills på torsdag igen... Är ju lockande... inte. Imorn ska vi kolla tapeter till syrrans rum i nya huset och sedan blir det hemfärd när Erik anser sig klar med klippning och skit. Med andra ord någon gång framåt eftermiddagen. ;)

Katten har varit väldigt leken idag så han börjar la vänja sig vid huset och folket men han går fortfarande inte ihop med de andra två katterna. Molly väser iof på allt som rör sig så inget ovanligt där men synd med Sputnik. Ska försöka locka ner Stitch i källaren i natt igen så han inte terrar Molly hela natten... :P Gick ju fint inatt, då sov han bredvid min kudde hela natten när jag väl öppnat dörren ut till korridoren. Innan dess var han smått galen och hade nog bestämt sig för att klösa sig igenom skiten. Han pallar verkligen inte stängda dörrar...

Well, sova nu tror jag bestämt. Nya tag imorgon.
Godnatt



Bästa låten just nu.

Denna går på repeat. Den gick fint att tagga till fest med men uppenbarligen funkar den lika bra när man är depp. Praktiskt.

Nomy - Cocaine




Går sådär bra just nu...

Varför känns allt så svårt just nu? Inget känns rätt eller bra och jag vet inte vad jag skall göra. Hur länge orkar man kämpa? Är det ens värt att anstränga sig? Det verkar ju inte som att det händer något när jag gör det. Inga framsteg alls. Jag pratar, tänker och analyserar men det verkar inte hjälpa. Jag står kvar här ändå. Utan att vara nöjd. Utan att vara tillfreds med mitt liv och min situation. Men jag vet fortfarande inte vad jag skall göra åt det. Jag är frustrerad, ledsen, trött, fundersam, irriterad, ensam, bortglömd, överflödig och allmänt olycklig.

Men trevlig söndag till er andra.



Inte riktigt som jag tänkte...

Loggade in för att skriva ett inlägg om gårdagen men får liksom inte ner det i ord. Jag är trött och känner mig lite allmänt instabil så kanske är bäst att inte skriva för mycket. Jag återkommer när när jag fått rätsida på tillvaron igen.

Tills dess: Ha d!
Pöss