Mer humor åt folket...

Hehe, hittade denna på en av bloggarna jag läser. Rätt najjs. Enjoy.




Eller nej! Jag vet!

Nästa gång det är party på gång, vad sägs om tema cocktail...? :D Vi kan sitta och blanda ihop en massa goda cocktails istället för vanliga cidrar och öl...? Eller tja... kanske bara blir jobbigt... Och blir ju inte samma sak som när man beställer utomlands ändå... men... men... MEN. xD



Sommar och cocktails någon...?

Åh gud... Brudar...? Jag vill ha sommar och fest och jag vill ha det NU! Sitter och kollar runt på facebook och ser bilder på bruna människor med cocktails i handen överallt... Jag vill också vara brun och jag vill dricka cocktails... en väldans massa goda cocktails... Ingen som vill bjuda mig på en resa utomlands...? ;)




Turkiet igen kanske...? ;)

Jäkla synd att vi aldrig tog kort på de där megastora drinkarna i Spanien, eller hur Anna..? DE hade vart najjs att lägga upp nu när vi pratar resa och cocktails... :P



Dags att skapa lynchmobb.

Hittade detta på Sandras blogg. Var ju jävla najjs. Igen liksom. Kan de inte bara sluta överfalla och våldta folk nu?! Jag har ingen lust att gå runt och vara rädd bara för att det finns fuckingjävla idioter överallt. Sedan, om man bortser från det hemska i sig, så vem vill våldta någon när det är snö och bitande kallt ute...? Jag fattar bara inte. Vem kommer på tanken att dra ner byxorna och fram med kuken när det är en massa minusgrader ute...?
Någon som vill starta en lynchmobb...? Någon?



Jävla cplärare...

Är en smula irriterad just nu. Vi har en föreläsning i ergonomi nere på KTC idag vid 13.15-16, och det har nu visat sig att den är obligatorisk. Trots att detta typ inte står någonstans. Och trots att vi knappt har fått någon info alls om föreläsningen. Och trots att kursen inte ens har börjat än utan börjar i april nångång. Och trots att den krockar med min engelska som börjar idag. Eftersom jag inte vet riktigt vart KTC ligger och jag tills igår när jag gick och lade mig trodde att föreläsningen var frivillig som de brukar vara på universitet så tänkte jag välja bort den och gå på engelskan istället. Och idag när jag vaknar, efter en megasovmorgon kanske skall tilläggas, så får jag höra att den är obligatorisk. Najjs. Jag hade tänkt städa och diska och handla innan engelskan och nu försvann plötsligt mina timmar bara sådär...? Jag är grymt irriterad.

Om det är ett moment som är obligatoriskt och väldigt viktigt att gå på så får de väl för fan trycka på det i så fall!? Inte bara skicka ut ett mail med kursplanen och schema flera månader innan kursen börjar? Det här pajjar hela min planering och det avskyr jag, och det lär antagligen sluta med att jag stannar hemma bara för att jag blir så jävla anti mot de jävla lärarna. Dessutom; tanken med föreläsningen är att vi skall använda våra nyvunna kunskaper när vi skall analysera några stolar på möbelmässan utifrån ett ergonomiskt perspektiv. 1) En del ergonomi har man redan i huvudet, hur svårt kan det vara liksom? 2) Om de andra nu går på föreläsningen så kan jag läsa deras anteckningar och således också få ett hum om vad föreläsarn berättade.
Mitt problem blir om de tar närvaro men då får jag la säga att jag var sjuk eller något. Vad skall de göra åt det liksom? Kan ju inte tvinga sjukt folk till föreläsningar right...?

And it's decided, jag SKITER i den jäkla föreläsningen och gör det jag tänkt från början.
Over and out.



Thank you.

Du får mig att le och bli varm inombords.
Tack för att du finns.


♥  ♥  ♥




Vår tripp till Stockholm...

Just nu gör jag så gott som allt för att slippa ta tag i städning och diskning. Allt...

Hade första lektionen i tillverkningsteknik idag och gubben verkar helskön och kursen i sig verkar najjs den med så blir nog prima. Vi kommer få mycket tid i verkstaden och vi skall ha fyra labbar med tex gjutning, svetsning, skärande bearbetning och... och... hehe, en till. :P Vi skall även ha ett projekt där var och en skall designa och måttsätta en ljusstake som vi sedan skall tillverka. Verkat asballt. Och jättesvårt då jag aldrig svetsat eller nåt sånt tidigare men det är la det vi skall lära oss på labbarna antar jag... ;)

Var även första dagen på jobbet efter mitt juluppehåll. Gick bra om än väääldigt långsamt. Shit, när jag började räkna minutrarna, då vet man att man är illa ute. Fick dock lite hjälp av brudarna mina att klara mig genom sista timmen. Love you ladies.



Hade tänkt lägga upp lite kort från Stockholm också... men så insåg jag nu när jag tittade igenom dem att jag dels ¤ typ inte HAR några kort att visa upp och dessutom ¤ de jag har är typ jättedåliga. Totalsuddiga och inte bra på vare sig Erik eller mig... Men eftersom jag som sagt gör det mesta utom det jag bör just nu så kan jag ju roa er med lite kassa kort ändå då... ;)


Bodde på Scandic Sergel Plaza. Lite dyrare än de andra vi tittade på men låg precis vid Sergels torg, med andra ord precis mitt i smeten, så helklart värt de kronorna.

Rummet var litet men mysigt. Fanns TV med massa kanaler vilket ju är ett plus då vi lägger oss någon gång fram mot småtimmarna där, och sängen var jätteskön vilket är ett ännu större plus. :P

Vi gick på Avatar 3D på fredagskvällen (halva tanken med att åka till Stockholm) och Det regnar köttbullar 3D på lördagskvällen. Lite fantasilöst kanske, men man får ju passa på medan man kan. Än så länge har vi ju ingen 3D-bio här i Karlstad även om det tydligen skall komma... Men oavsett om ni inte kan se filmerna i 3D så tycker jag verkligen att ni bör se dem, för båda är jättebra! Avatar i 3D var dock lite av en besvikelse för mig, var ju visserligen min första 3D-film, men jag gillar inte hur vissa scener kunde ha vissa bitar, ex personer som var helt platta medan vissa saker, ex en datorskärm, var tredimensionella... Det blev för plottrigt liksom. Plus att texten liksom flöt runt så att så fort man läst den så fick man ställa om ögonen för att kunna se 3D i bilden igen. Erik tyckte dock att allt var prima som vanligt (jäkla tekniknörd, allt nytt tekniskt är liksom bra i hans ögon ;) ) Det regnar köttbullar var däremot jättebra i 3D, men det beror ju troligen på att hela filmen är animerad. Allt flöt liksom ihop mycket bättre där. Jävla massa "liksom" det blir hela tiden då...
Men om vi säger så här, NÄR 3D effekterna funkar, och det gör de i de allra flesta fall (jag har bara en tendens att plocka ut de dåliga sakerna och framhäva dem istället) så är de jättebra. Det är rätt fräckt att se hur en hel biosalong plötsligt hukar sig när det ser ut som att det kommer en rökgranat utfarandes i salongen. :D
Och jag vet att vi ser som hej-kom-och-hjälp-mig på bilderna, men vad gör man inte för att visa glasögonen liksom...? ;) Näe, jääävla liksom...!? Sluta!

Blev rätt mycket slappande i sängen framför TVn (vettigt när man betalt dyrt för en resa till Stockholm), men kändes skönt att bara ta det lugnt. Var ute och shoppade i några timmar och mellanlandade på rummet innan bion på lördagen. Fick inte med mig så mycket, två toppar, ett par gråa benvärmare (för mörka! Fan att jag aldrig kan få rätt nyans!) och ett par stickade raggsockar med fleecetyg inuti (hur mjuka som helst!). Erik köpte dock inget alls, han var inte på humör för att shoppa. Men han klagade iallafall inte på mig för att jag ville dra runt så det var tacksamt. :P

Fikade på lördagen då Erik ville ha kaffe, men det var ett stort misstag. Betalade (eller tja, Erik betalade ;) ) dryga 90 spänn för en blaskig kopp kaffe, ett litet glas med bitter varm choklad och den fetaste (fet i form av smörig, kladdig, jag-kommer-inte-behöva-läppglans-på-ett-år-sättet) blåbärsmuffinsen i mannaminne. Vi tänkte egentligen ta varsin muffins och dela men kassörskan var så jävla snabb så hon slog in allt och sa priset direkt efter drycken och jag bara "ehh... ja, jag skulle vilja ha en blåbärsmuffins också..." och så sprang hon och hämtade den, tittade lite irriterat på oss och sa det nya priset. Då kände inte Erik för att lägga till nåt ytterligare till beställningen så fick vara så. Tur var la det. Min muffins smakade inte blåbär någonstans. Möjligen toppingen då. Låg la en fem blåbär där eller någonstans i allt sockerkladd. Och som sagt, guuud vad fet den var. Var riktigt äckligt. Ni kan ju se på bild två där hur det flyter ut runt smulorna. Mumma. Vi kände oss båda lite konstiga i magen när vi gick därifrån, ungefär som att muffinsen fortsatte jäsa i magen eller något... Najjs. Dit går vi iallafall inte tillbaka.

Roliga var att när vi satt där inne så tittade vi ut genom fönstret och såg en korvgubbe utanför och vi insåg att vi skulle kunna få två stora menyer med dricka för samma pris som för en blaskig kaffe, äcklig varm choklad och en megaäcklig muffins... Väl spenderade pengar. :P Hejja Stockholm.


Gick ut och åt på lördagskvällen efter bion, och hamnade till sist på samma restaurang som vi åt på sist när vi var ute i Stockholm med Sandra och Andreas förra våren. Vettigt pris och god mat - why not liksom? (gaaah)
Vi satt till och med vid samma bord och båda beställde samma rätt som sist... :P Jag tog "fyra små rätter" så blev en tallrik med friterade räkor, kycking och cashewnötter och biff i någon vitlöks-grönsaks-sås. :P Och till efterrätt (4e rätten) blev det friterad banan med honung och vaniljglass. Mumma. :D

Och nästa dag var det bara att käka av den goda hotellfrukosten (Erik var i himmelriket med äggröra, prinskorv, bacon och pannkakor :P ) och sedan checka ut och bege sig hemåt.

Allt som allt mycket najjs tripp, och jag tror att den behövdes, både för mig och för oss. Behövde komma bort lite, byta miljö och koncentrera mig på helt andra saker än vad som brukar surra runt i huvudet här hemma.

Så... Nu är frågan om man skall lägg sig eller sätta på ett avsnitt Hunter X Hunter...?
Well, laterz!



Yada yada yada...

Hehe, blev inget direkt städande trots Annas sparkande, men ser det som så att jag ju kan ta det på torsdag då jag inte börjar förrän 16.15... :P Skall ha första lektionen i Engelska för tekniker I, skall bli intressant. Ingen koll alls på hur kursen är uppbyggd eller vad den går ut på. Kände bara att jag var sugen på något som bryter av mot resten av kurserna och då jag alltid gillat språk i allmänhet och engelska i synnerhet så why not liksom? :P Är bara varannan torsdag också, 16.15 - 19 så är inte speciellt mycket tid heller. Passar nog rätt bra då jag skall jobba samtidigt också... Får se hur mitt jobbschema ser ut bara, skulle få det  nu i veckan någon gång...

Gert och Pia kommer upp med Stitch på torsdag eller fredag, beror på om det blir en massa snö på torsdag eller ej... Ser ju tyvärr ut som så atm... Men men, what doesn't kill you och allt det där... ;)


Saknar vår lille grabb...



En överraskning I guess...

Just färgat håret och sitter nu och velar om jag skall börja städa eller fortsätta slappa. Svåra val här i livet. ;) Ingen aning om hur färgen blev då det inte är den nyans jag brukar ha då den inte fanns i affärn... Fick bli en ljusare nyans och så hade jag i den längre istället... Borde funka. I värsta fall blir det svart och det skulle ju inte direkt vara första gången det heller... ;) Har aldrig koll på tiden när jag färgar håret utan sköljer alltid ur färgen när jag tröttnat helt enkelt, så kan bli lite hur som helst. Omväxling förnöjer som det heter. ;)



Lite deprimerande...

Hittade den här bloggen när jag satt och läste kommentarerna på Fokis blogg, och den känns lite... sorlig. Är en 11-årig (!!!) kille som sitter och bloggar om mode och hans liv osv. Han låter och skriver (om än en gnutta omoget emellanåt) som tråkmodebloggarna, har typ dagens outfit och liknande. Och jag menar, han ser ut som vadå? Åtta? Har inte småbarnen bättre saker för sig nu för tiden?

Nej, nu är det promenix med Sandra som gäller. Laterz!



Hohohoho...

Sissi är uppe, duschad, påklädd och har snart käkat upp sin frukost, och då har hon nästan en halvtimme kvar tills hon skall gå till skolan...?! Under kan tydligen ske.
Nej, dags att blåsa håret kanske...?

Puss på er



Lite över gränsen...

Jag hade en tanke att färga håret nu i kväll men... min lathet kom visst i vägen. Ovanligt. Har inte gjort alls mycket vettigt ikväll. Fast det kanske inte spelar någon roll i och för sig. Har ju en massa timmar att spendera på städning imorgon om jag skulle bli sugen... Eh. Ja.
Hehe, sitter och tittar på Raw på tv och en av ståuppkomikerna klättrade just ut i pupliken spritt språngande naken... Tycker rent allmänt att han var lite väl grov och då är jag ändå inte speciellt pryd av mig, men tycker han gick över gränsen ett par gånger där.

Och så var klockan jättemycket ändå, trots att jag tänkte gå och lägga mig tidigt. Typiskt.
Well, sova nu iallafall. Oyasuminasai minna



Måndag. Säger la allt?

Det luktar alldeles ljuvligt gott i lägenheten av kryddiga köttbullar och stuvade makaroner och grönsaker. Och när jag säger ljuvligt menar jag LJUUUUVLIGT.
Jäkla synd bara att det är Eriks mat som luktar så gott medan jag får nöja mig med en Billy panpizza. Igen. Fanns bara en sådan färdigrätt med köttbullar kvar och låt oss säga som så att jag hade ytterst liten chans att få den.

Har idag klarat av skola (CAD? Igen?!), diskning, promenad, lite städ, utbärning (?) av sopor och handling. Kvar har jag att vika tvätt och städa ännu mer... Trist som fan men fördelen är att man får känna sig lite duktig för en stund. Inte fy skam det heller. Plus att lägenheten går från sanitär olägenhet till... lägenhet. :P

Nu skall jag njuta av min Billypizza framför whatever som går på TVn.
Laterz



Torsdag...

Kvällen hos Anna var riktigt najjs. Får vi göra om snart. Drog dock hem när de andra drog vidare till stan. Inte så smart att dra ut på krogen när vi skall upp och iväg tidigt imorgon bitti. :P
Imorgon drar vi till Stockholm! Yejj! ^^
Nu skall jag bara packa lite och sedan lägga mig. Börjar bli dags.
Puss och godnatt



Change of plans...

Blev inte riktigt som jag tänkte mig. Bidde inget stan. Behövdes egentligen inte, var mest bara sugen. Istället köpte jag hårfärg som jag tänkte använda nu innan jag drar till Anna. Men när jag kom hem vid tvåtiden satt tre snubbar i soffan och spelade tv-spel. Och där sitter de än. De gormar och skrattar och allmänt bara låter förbannat mycket. Och jag har sådär lust att traska runt med färg i håret medan de är här. Speciellt eftersom jag vanligtvis inte har speciellt mycket kläder på mig under tiden pga fläckrisken... :P Gert skulle komma vid 5 och jag skulle la vara hos Anna vid 6, men får la se hur det går. Hade hoppats att Erik skulle köra mig men då gäller det ju att han får sin söta rumpa ur soffan också...



Knappt med tid...

Det här lär nog bli en fullspäckad dag. Kom inte i säng förrän en bra bit efter två igår natt så var lagom pigg när klockan ringde 7 idag för att jag skulle upp och tvätta. Pallade inte riktigt så kom inte upp förrän halv 8 men då var det till att bära den stora, tunga, jävla, otympliga, ohanterbara, klumpiga tvättkorgen bort till tvättstugan. Kastade in två omgångar och gick sedan hem och lade mig igen. Upprepade proceduren någon timme senare. När jag sedan var iväg på den sista vändan och skulle tömma torkskåpet upptäckte jag att inte ett enda plagg var torrt..? Och detta trots högsta värme och 45 minuter...? Kul. Bara att hänga upp i lägenheten I guess...
Lade mig igen när jag kom hem igen medan Erik gick upp och gjorde frukost. Sedan ropar han plötsligt att "Mackan kommer upp!" Eh...? Va? Mackan? Upp? Hit?! NU!? Kul att få besök när lägenheten ser ut som ett bombnedslag och jag ligger i bara trosor i sängen... o_O Hinner precis få på mig lite kläder och sätta upp mitt feta härliga hår innan han kliver in genom dörren... Mycket najjs.

Nu sitter jag mest och väntar på att Sandra skall bli klar så att vi kan gå på promenad. Var tänkt att jag skulle ner till stan innan dess men tiden blev lite knapp och jag orkar inte stressa.
Ikväll är det nog annars mys med tjejerna. Tina smsade att det var träff hos Anna med lite vin och sånt och att vi sedan får se om vi drar till stan eller inte. Jag vet dock inte riktigt hur jag skall göra. Jag vill med, men samtidigt så är tiden lite mot mig. Dels vill jag ju klara av mina ärenden på stan, dels måste jag duscha, dels måste jag städa, dels måste jag packa inför morgondagen och dels kanske jag måste ta hand om Gert när han kommer upp ikväll då det finns en risk/chans att han kommer upp efter att Erik börjat spela... Och i och med att han då är helt okontaktbar så får jag la hjälpa Gert med Stitch när han nu är så snäll att han faktiskt kommer upp för att hämta honom... Är la därför jag behöver städa också... Och vika tvätt när den väl har torkat...

Geeez.



Det här gick nog prima. ^^

Är äntligen ledig efter dryga två veckors hårdplugg, och jag tror dessutom att jag klarat båda tentorna. Eller tror, jag är faktiskt rätt säker på det. I maskin hade jag en poäng från full pott på inlämningarna så behövde bara 8 poäng på själva tentan och det borde jag allt skrapat ihop utan större problem. Fyran som jag hade velat ha är nog tyvärr lite längre bort. Fortfarande inte omöjligt, men kanske inte speciellt troligt.

När jag fick kretstentan idag kunde jag inte låta bli att flina. Den liknande typ på pricken de tentor vi gjort medan vi pluggat. Förstärkaren var ny men det hade vi ju blivit informerade om innan. Den ingick inte när vi gick kursen så var inte mycket att göra där. Jag gissade på en icke-inverterande förstärkare (hehe, 50% chans) och skrev ner formeln jag hade. Kunde inte göra mycket mer, men har man röta kanke man kan få ett sympatipoäng..? ;) Efter lite drygt en timme hade jag gjort 5 uppgifter av 11 och började fundera på om jag skulle kunna dra hem tidigt, men icke. Tyckte jag fick megakonstiga värden på de två sista så räknande om alla ekvationer, men oavsett hur många gånger jag kontrollerade så fick jag alltid samma svar och då tydligen Tina fått liknande siffror så kanske det var rätt ändå... :P Man kan ju alltid hoppas. :P Kändes bra iallafall och jag kommer bli mycket förvånad om jag inte klarar mig.

Nu ser jag mest fram emot en ledig dag imorgon som består av tvätt (...) promenad och lite annat sköj. Vill ner till stan för att köpa en ny läppring och kanske sola lite men vi får se. :P
På fredag drar jag och baben iallafall till vår vackra (...) huvudstad för hotellvistelse, bio, shopping, restaurangbesök och lite annat vi kan komma på. :P Ska bli fett najjs. :D

Men är la dags att avsluta den här romanen kanske. Ska trycka i mig det sista av min äggmacka och sedan nana tror jag... sååå, nightynight minna



Lååång dag i skolan...

Blev femton långa timmar i skolan idag. Först fem timmar på maskintenta (som jag btw tror gick bra, men jag hoppas fortfarande på bättre än bra) och sedan tio (!!!) timmar kretsplugg inför tentan imorgon. Eller tja, gjorde la några uppgifter med mest tid gick till att göra formelbladet som jag skall ha med. Tills vi insåg att våra formelblad nog låg på gränsen till vad som är tillåtet... Vi får inte ha lösta exempel och det tänkte vi komma runt genom att rita bilder och skriva om dem istället för att ha med siffror och exakta lösningar. Men skall jag vara ärlig så balanserar de farligt nära lösta exempel en del av dem... Så jag gjorde om min. Bara sådär. Började om på ett nytt blad liksom. Tog bara en tre timmar så spela roll liksom... eh... ja... Men nu är det iallafall gjort, och det ser bra ut, så skall nog gå bra tror jag allt. :P
Nu är jag iallafall helt totalt jävla slut, och hjärnan slutade fungera för flera timmar sedan.

Tänkte bara länka ett av Saras inlägg innan jag lägger mig, för det gjorde verkligen min kväll. :D
Enjoy!



Tentadags...

Sitter och käkar lite frukost innan jag ska dra till skolan och maskintenta... Då Erik fortfarande inte diskat börjar våra bestick nu sina och jag sitter därför här och käkar mina Allbran med en tesked... Ni anar inte hur långsamt det går att få i sig sin mat när man använder en tesked... Det ihop med att jag allmänt käkar segt är ingen bra kombo. Jag lär vara klar någon gång nästa år. Kanske.

Angående tentan så är jag faktiskt inte så nervös. Jag skall bara göra teoridelen (räkneuppgifterna är på tok för svåra så är typ ingen som ens kommer försöka) och då får vi ha med böcker och anteckningar är det ju inte så mycket jag kan göra för att förbereda mig. Jag har svarat på typ alla tidigare teorifrågor och de är nedskrivna i mitt block så har jag tur kommer någon av dem.. ;)

Nej, måste blåsa håret också.
Laterz!



Haha, yatta! :D

Satt här och funderade på om jag orkade göra en matlåda tills imorn. Är ju sent och tar tid och en av stekpannorna är odiskad (Eeeerik?!) så var sådär sugen. Och så kommer jag plötsligt på att jag och Tina bestämde att vi skulle käka nåt gott, typ pizza imorgon, eftersom vi skall vara så duktiga och sätta oss med kretsplugget direkt efter maskintentan och sedan sitta resten av kvällen... :D Yejj!



Note to self:

¤ Det är fortfarande på tok för kallt för att traska till skolan i converse.
Kommentar: Skit.



Kollar helgutflykt till Stockholm...

Sitter och kollar Scandics hotell i Stockholm för min och babens lilla utflykt nästa helg, och insåg till vår förargelse att vi missade studentrabatten... Tydligen var man tvungen att boka minst 7 dagar i förväg, men då vi inte visste riktigt när vi skulle kunna åka då E kanske skulle ha en tenta nästa fredag så... väntade vi. (plus att vi är allmänt sega då...) Och nu, när vi vet att han är ledig så... kan vi inte använda rabatten... Surt. Men samtidigt så pratar vi om 200 spänn per skalle så är ju inte som att vi blir ruinerade direkt. :P
Lär bli buss dit iallafall, åker vi med GoByBus så tar det visserligen ungefär en timme längre tid men vi behöver bara betala halva priset gentemot SJ, så helklart värt det.

Nu är ju bara frågan var vi skall göra av katten...? o_O



Hjälp till att hjälpa...

Skickade just 50 spänn till Röda Korset via sms. Pengar som skall hjälpa till nu efter katastrofen på Haiti. En piss i havet visserligen, men alltid något. Känner mig hemskt snål som inte skickar mer, men det kanske blir senare när mitt dåliga samvete käkar upp mig...
Vill ni hjälpa kan ni göra det via dessa nummer:


Röda korset PG: 900800-4. Du kan även sms:a AKUT till 72900 och skänka 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) eller sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med "Haiti".

Rädda barnen PG 902003-3 eller skicka sms 10KATASTROF (10 kr), KATASTROF (50 kr) till 72950.

 

Hoppets stjärna PG: 900253 - 6 eller sms STAR till 72930 och bidra med 100 kronor.

 

Läkare utan gränser PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet LIV till 72990 (50 kr).

 

Unicef PG 902001 -7, BG 902001-7.

 

Svenska kyrkans internationella arbete Plusgiro 90 01 22-3, Bankgiro 900 122-3. Märk talongen "Haiti" Eller SMS:a "haiti" till 72950 så bidrar du med 50 kronor.

 

Läkarmissionen Plusgiro: 90 00 21-7 , Bankgiro: 901-7187. Märk talongen ”Haiti". Eller SMS:a Haiti50 till 72930. Du skänker 50 kr till Jordbävningsoffren.

 

SOS Barnbyar Plusgiro 90 02 29-6 eller Bankgiro 900-2031. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "SOSHAITI" till 72930, så bidrar du med 50 kronor.

 

Plan Sverige Plusgiro 90 07 31-1 eller Bakgiro 900-7311. Märk talongen "Haiti" eller SMS:a "HAITI" till 72 910 så bidrar du med 50 kronor.

 

Hittade alla nummer på Aftonbladets hemsida... Riktigt hemska bilder som ligger ute. Mår dåligt när jag tänker på det. Hur många som har dött och hur många som har förlorat någon.
Tycker väl att alla egentligen borde kunna hjälpa till (om än med lite) så skickar denna vidare till de få stackare som läser den här bloggen. Vore beundransvärt om ni kunde avstå från några slantar och hjälpa till. Många bäckar små och allt det där.

Puss på er



Bara några dagar kvar...

Nu börjar jag bli redigt trött på det här pluggandet. Längtar nåt kopiöst till onsdag kväll när det är över.



Fucking-jävla-idiot...!

Såg att Backis gått med i ännu en grupp på Fejjan, FUCK the Idiot who threw the dog from bridge, och kollade in den, och där hade de länkat den här filmen. Jag lägger inte ut den som film här utifall att någon som inte vill se den klickar på den av misstag. Den är verkligen jättehemsk så de som inte pallar sånt ska inte klicka på länken. Jag mådde iallafall illa efteråt. Bara en varning.
Film
Det verkar dock som att de anklagar fel snubbe för skiten vilket ju kanske inte är så najjs med tanke på vad gemene man brukar tycka om folk som misshandlar djur... Kan tänka mig vilka roliga mail han har fått hittills.
Den som gjorde det däremot... Första tanken/känslan var ett så grymt stort sug att plocka upp idioten och kasta ut HONOM från bron så HAN bryter vartenda ben i kroppen. Hata.

Ska sova nu ivf... Pöss på er



Tisdag... väl?

Hade en tanke när jag loggade in här... Helt säker att det var något jag skulle blogga om, men nu är det helt lost... Ingen blekaste aning om vad jag ville säga... o_O

Har iallafall fått mail från Tommy så jag börjar jobba igen vecka 4, onsdag och fredag för att vara exakt. Fredag kändes väl kanske sådär egentligen, men var 13-18 så är inga problem. ^^ Alltid skönt att få in lite extra slantar. Vi fick tydligen en bonus nu i jul också så lönen i december var mycket högre än vad jag hade räknat med. :D Inte helt fel om man säger så. :P Ingen koll på vad jag får nu i januari... Hehe, överraskning. :P

Satt med sista inlämningsuppgiften idag... Skall in imorgon och det har la gått sådär hittills kanske. Vi var ett par stycken som skulle sitta med den, men på något vänster har folket droppat av och idag var det jag, Tina och Mange som kämpade. Eller tja, för att vara helt ärlig så kämpade Tina och Mange medan jag mest satt och skrev av Tinas uträkningar då jag knappt ens börjat på uppgiften... xD
Som tur var så har Malin tydligen klarat den iallafall, så vi skall få låna hennes inlämning imorgon och kolla om vi har tänkt och räknat rätt. Vi har lite problem med vilka lager vi skall välja så får ta och kolla det om inte annat. Resten tror jag allt skall stämma. ^^

Grymt sugen på en kanelbulle just nu så kanske skulle ta och fixa mig en sådan... Eller två? ;)



Bra avslutning på dagen...

En stor tallrik soppa och en lång dusch senare mår jag som jag förtjänar. Alldeles förträffligt. :P Håret är blåst, pyjamasen på och tänderna är i full gång att borstas så är strax dags för sängen.
Disken är tyvärr inte gjord än och det ligger la på minussidan, men utöver det så är (typ) allt grejjt. :P

Puss på er och godnatt!



Tänkvärt citat.

Bry dig inte om vad kritikerna säger.
Ingen har någonsin rest en staty till minne av en kritiker.

Jean Sibelius



Liten kommentar till förra inlägget...

Vilken körd fomme vill egentligen ha kuken utanför byxorna när det är 20 minusgrader ute?!
Hoppas han förfrös hela härligheten om vi nu ändå inte ska kastrera honom.



Kastreras bör de, hela bunten.

Just det... Gissa vad Tina berättade idag? Att en femtonårig brud blivit nedslagen och våldtagen nu i helgen. Två hållplatser från Tinas hus. Tjejen hade åkt nattbussen hem till Våxnäs och blivit påhoppad när hon gick från bussen på väg hem. För att ytterliggare spä på alla fördomar så var det naturligtvis en utländsk (härkomst okänd) man, och Tina trodde att han åkt med samma buss och hoppat av samtidigt som tjejen. Härligt. Nu skall man asså gå runt och vara orolig igen då. Var ju en snubbe som härjade vilt i höstas och han var på en massa tjejer, men minns inte om han faktiskt fick fullbordat något samlag då folk upptäckte det ibland och gick emellan. Han sitter iallafall häktad atm vilket betyder att detta är en ny snubbe. Och även om detta hände i Våxnäs så är ju inte det så jävla långt härifrån heller, och med tanke på att jag traskar hem genom Kronoparken efter mörkrets inbrott typ varje dag i veckan nu så känns ju det... sådär. Om inte annat är man ju orolig för Tina och Lovisa och Anna som bor där borta...
Fullkomligt hatar våldtäktsmän, de borde kastreras utan rättegång. Jävla svin.
Och jag menar, bruden var femton? FEMTON!? Hon kanske till och med var oskuld? Kul att bli av med oskulden i en våldtäkt...

Nej, jag blir bara så arg. Nej, ordet arg räcker inte för att beskriva vad jag känner. Jag HATAR dem.



Mysko statistik...

Asså, jag förstår inte de här topparna och dalarna i statistiken...? De verkar komma lite då och då utan någon egentlig orsak. Tänkte om det vart när man skrivit något speciellt eller om man kommenterat en massa andra bloggar, men ibland får man en megatopp utan att ens vart inne på internet den dagen...
Någon som kan förklara vad det beror på så jag kan jaga de där topparna? ;)



Lite konstigt...

Jag är typ redan trött på min design... Den är liksom för... enkel. Platt. Backis pratar om att han har en massa designs liggandes efter brudens blogg så kanske skulle sno någon av dem ändå... Fast om de nu är så rosa och fulla av hjärtan som han beskriver dem så... njae, kanske inte ändå... Rosa och hjärtan känns inte riktigt... mig. :P Men om han nu vet vad han sysslar med så kanske han iallafall kan få lära mig lite. Eller så får jag lära mig själv genom att testa mig fram. Kan ju funka det med I guess. Har en massa fina bilder och idéer i huvudet, så är bara rätt surt att jag är för kass för att förverkliga dem. Är så med mycket iof.

Jag får en massa scenarier och konversationer i huvudet ibland, och jag blir alltid sugen på att skriva ner dem, och ha dem framför mig istället för bara i mitt huvud. Drömmen är ju att skriva en bok. Någon gång. Men även om jag kan komma på vissa saker som verkar bra så har jag problem att få ihop en hel story, och fram för allt, att placera storyn. Då måste man ju ha lite koll på geografi och historia och sånt, såvida man inte hittar på något eget land då... Så jag vet inte. Jag har ju alltid skrivit mycket. Poesi, noveller, dagbok... Hade vart najjs med en riktig bok. Ni vet, något man kan peka på och säga att "den där har jag gjort". Eh... ja.

Jag svamlar.

Godnatt



Torrt som fnöske och trist som...?

Under en dag stöter jag på säkert hundra saker som jag tänker att jag skall blogga om, men när jag väl kommer hem och slår mig ner framför min skärm så är det helt tomt. Inga intressanta inlägg poppar upp i skallen och det jag väl får ner på pränt är ungefär lika intressant som farmor när hon börjar prata om sina krämpor... Det är alldeles förbannat tråkigt och totalt ointressant (hur elakt det än må låta gentemot farmor). Varför kan jag inte bara spotta ur mig en massa intressanta roliga inlägg som alla (okajj, knappast alla) andra verkar göra. Jag kanske helt enkelt är en väldigt tråkig människa...? ;)

Dagen har annars vart bra. Fick gjort en hel del kretsteknik, och är en förbannat härlig känsla när man kämpat sig igenom några övningsuppgifter för att sedan gå tillbaka till tentan vi fastnade på första dagen, bara för att inse att man tycker uppgifterna är jättelätta. :P Som det känns nu så tror jag att vi kommer klara båda tentorna. :D *håller tummarna håller tummarna*
Vi skall sitta med sista inlämningsuppgiften imorgon hade vi tänkt, men då ingen verkar veta vad som blev fel sist så skall det bli intresant att se om vi kommer någon vart alls... x_x

Tänkte la lägga mig nu då vi skall träffas extra tidigt imorgon, yeeejj...
Puss o godnatt

(och JA, det kommer komma bilder från juldagen! Någon gång. Troligen. Om jag inte glömmer.)
(och JA, det här inlägget blev precis lika trist som väntat, men skam den som ger sig)



Trög är man...

Hur dum får man vara egentligen? Jag är dödligt hungrig just nu, men jag orkar inte fixa någon mat... Inte ens flingor...? Jag kommer antagligen dö av svält bara för att jag är så dum.
Är ju jävla najjs menar jag.



1 - 6...

1) Joel har börjat blogga igen! Lite sen upptäckt jag vet, men jag hade gett upp hoppet och slutade titta efter uppdateringar. Men... Det finns en gud! Jag är bönhörd! Halleluja! Helt plötsligt är världen lite trevligare och livet lite roligare att leva.
2) Stitch gnisslar tänder och det börjar gå mig på nerverna. Rejält. Lite mindre intressant kanske, men... ja.
3) Kretsen gick sådär bra idag. Jag är tydligen totalkass på spolar och kondensatorer. Speciellt om de sitter i parallell med en resistor för det kan inte min miniräknare räkna ut... Och då har jag ändå en bra miniräknare. Visserligen från stenåldern, men ändock bra. Det tar lite tid att rista in alla siffror och skriver jag fel är det ett helvete, men kom igen, imaginära tal borde den väl ändå klara av eller...?! Geez.
4) Man får ont i magen om man inte äter mer än en macka på hela dagen. Har jag hört.
5) Jag är sjukt sugen på godis. Just nu vill jag har en bamseskål med bara maschmallows (trots att jag inte ens kan stava det...) bara för att de hade det i en film jag såg förut... Gaah, sockersug...!
6) Jag är hopplös på att komma i säng. Helt jävla hopplös.

Ville bara säga det.
Pöss hajj



Tisdag...

Hehe, läste just denna kommentar inne på Fokis blogg:
Besök min blogg & kommentera så kommenterar jag din med. ! ;)
Lilla gumman, jag är ledsen att säga det men du har redan kommenterat i hennes blogg... Just wanna break it to you love.

Sett Stolthet och Fördom ikväll, ensam då E inte gillar romantiska dramer. :P Han föredrog visst att sitta ensam i datarummet och spela WoW medan en serie gick i bakgrunden. Helklart bättre än att mysa i soffan med mig. Ve den stackars pöjk som måste se på lite romantik med sin flickvän. ;)

Satt med maskinelement idag med Tina och vi kom fram till att vi nog borde klara tentan för teorifrågorna är inte megasvåra. Kanske de är som vi får men man får ju ha med sig... tja, vad som helst egentligen, så man kan ju slå upp det mesta. Hoppas jag...

Nej, sova nu. Mer plugg imorgon (yiiha...), då kanske även med Backis om han orkar sig dit. ;)
Nightynight



Det bubblar. Och då inte på det bra sättet.

Eller kokar kanske är ett bättre ordval. Jag gick och lade mig och helt plötsligt visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Alla känslor bara började bubbla (koka?) över och det kändes som att jag skulle gå sönder inombords. Jag känner mig ensam och frustrerad och Erik ligger bara och fortsätter sova sött bredvid. Jag pallar inte att känna så här hela tiden men jag vet inte vad mer jag kan göra åt det. Jag har försökt reda ut det men det blir liksom aldrig bättre. Och även om jag vill prata med någon så vill jag inte att någon ska veta.

Nu tänkte jag roa mig (...) med lite kretsläsnng tills jag hoppas att ögonen går i kors och jag kan lägga mig utan en enda tanke annat än "SOOOVA!" i mitt vackra huvud. Puss



Någon som vill bjuda mig...?

Sitter och googlar olika resor och resmål... Är så förbannat sugen på sol och värme och bara en (eller två..? tre?) härlig veckas ledighet med E. Hade vart så jävla najjs just nu. Men lär inte vara ett alternativ, pga;
1) Pengar växer inte på träd. Har jag hört.
2) Finns ingen tid att resa what so ever, såvida jag inte planerar att skippa någon/några veckor i skolan, och det hade ju passat jävligt bra just nu. Inte.
3) Erik är dessutom inte så förtjust i solresor. Ja, jag vet, han ÄR konstig. Han vill till New York han. Vilket jag väl också vill. Någon gång. Men just nu är prio sol. Gärna mycket sol. Och fina utflykter, långa stränder, billig shopping och gamla fina ruiner. Har svårt att se att jag skulle finna detta i New York. Ledsen.

Men tiden är nog ändå det största problemet. Funderar lite på om man skall titta på någon sista-minuten typ nu i slutet av januari eller början av februari eller något. När kurserna precis börjat. Vilket väl kanske är så dumt det kan bli eftersom jag bör försöka hänga med från början men...
Jag VILL verkligen utomlands!



Plugget går... bra...

Satt i skolan med Tina typ halv 11 till fem och pluggade kretsteknik idag. Gick faktiskt jättebra.
Inte.
Vi kom väl igenom en halv tenta ungefär. Med hjälp av facit. Känns grymt bra måste jag säga. Men med tanke på att jag inte läst något på ett år så kanske det var rätt... väntat. Får hoppas det går bättre nästa gång. ;) Imorn är det dock maskinelement som gäller. Vi tänkte köra varannan dag nu fram till tentorna så får vi la hoppas på det bästa. Jag har ju typ alla poäng från inlämningsuppgifterna iallafall så borde inte vara omöjligt. Men märker vi att det blir för jobbigt med två tentor eller att kretsen går åt h-e så blir det till att koncentrera sig på maskinelementen istället...

Ögonen går ihop, men har lovat mig själv att läsa lite krets ikväll, så tänkte sätta mig med boken (den förbannat tjocka tunga boken på teknisk engelska...) och läsa... Yejj.

Laterz



Iron Maiden på repeat...

Detta är ett av de band som jag hade bestämt mig för att jag inte gillar. De är gamla och kassa. Punkt slut. Det är de och alla de där andra gamla rockrävarna som jag aldrig har gillat. Deras låtar har aldrig fastnat och jag har alltid föredragit de nya mer heavy metal-banden.
Men.
Jag har nog ändrat mig.
Började nog med att den enda hårdrocksskiva jag hittade här hemma i höstas var en av brorsans gamla brända Iron Maiden-skivor så den har gått på repeat i bilstereon i brist på annat helt enkelt. Och efter en tio varv runt så satt fanemig låtarna och nu sitter jag och letar på spotify och hittar megamycket bra.
Hur har jag kunnat negligera dessa i alla jävla år?!

Gammal klassiker:

 

Favoriten just nu...

 

Finns massa massa fler bra men dessa får la räcka for now. ;)

 

Börjar bli riktigt grymt hungrig iallafall, mamma håller på och lagar mat så luktar vitlök i hela huset. Eller, rättning: det STINKER vitlök i hela huset. Och med tanke på att jag älskar vitlök så kanske ni kan tänka er hur mycket det faktiskt luktar...? :P Pappa bara muttrade och försvann upp på rummet. Han lär få men av denna måltid, mark my words. Men det som inte dödar, det härdar. ;P

 

Erik kommer efter maten och hämtar upp mig och sedan åker vi till Thn och plockar upp Stitch innan vi far vidare mot Karlstad. Ska bli najjs... Saknar mina pojkar... Packning nu.

Laterz




Uppgradering...! :D

Haha, i min tristess gav jag mig på de jävla koderna för att göra mn blogg lite mer... trevlig. ;)
Blev allt rätt nöjd så den får vara kvar tills jag hittar en ännu bättre. ;)

Gamla designen:


Och nya designen:


Inte lika grå och dyster som den gamla iallafall. :P

Nu är det dags att sova tror jag bestämt. Ingen aning om när vi beger oss imorgon då min käre pojkvän inte behagar svara i telefon men får la ringa imorn och kolla. Har egentligen en massa att packa men det skjuter vi upp tills imorn... ;P Som med allt annat jobbigt. ;P

Puss och godnatt



Lördag... Märks inte.

Päronen är äntligen hemma och vi fick komplimanger över hur välstädat och välskottat det var här hemma. Tur för dem att de inte kom tidigare i veckan säger jag bara. Nu log vi bara och tackade så sött.

Är uttråkad och vet inte vad jag skall sysselsätta mig med... Kan läsa lite kretsanteckningar? Kan hitta någon ny kul manga? Kanske se någon ny anime? Kanske ge mig på en ny bloggdesign?
Inte sugen på ett jota faktiskt. Stackars mig.



Lista över 2009...

Har tråkigt så snodde mig en lista från Robin.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yepp.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga löften så... nej antar jag.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Yes, Anki! :D Och sedan lite bekanta. Missat någon?

4. Dog någon som stod dig nära? Farfar.

5. Vilka länder besökte du? Norge.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Lite disciplin hade väl inte suttit helt fel kanske. Det hade löst både plugg- och träningsbrist. Så; mer kärlek, mer pengar, bättre betyg och en snygg kropp. ;)

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Jag och datum... Minns inget specifikt datum nu, men det faktum att jag blev vän med Helena igen är la en rätt viktig sak så. Och Metallica i våras, minns inte datum där heller dock...

8. Vad var din största framgång 2009? Hur deprimerande det än låter så hade jag inga direkta framgångar under 2009... Skulle la kanske vara att jag fått mig ett extrajobb då...

9. Största misstaget? Troligen att jag inte pluggade någon matte över sommarn. Då hade jag kanske sluppit det i ett senare skede.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inte mer än någon smärre förkylning och en förbannat massa blåmärken från jobbet. Mina ben har sett helt jävla misshandlade ut...

11. Bästa köpet? Min dator.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Hehe, hyra troligen. :P Eller mat. Går åt en förbannat massa mat i vårt hushåll...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Allt och inget. Min pojkvän och mina vänner men ingen specifik händelse. Haha, eller kanske några av mina betyg... Hållfen var ju rätt oväntad. :P

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Troligen inga alls, för kopplar inte låtar till årtal, men Svenne banan eller någon av alla de där radioskvallåtarna som gick varma i somras kanske.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Berg-och-dal-bana.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och pluggat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Hade kanske inte behövt riiiktigt så mycket godis och snabbmat...

18. Hur tillbringade du julen? Hemma i Uddevalla med familj och släkt.

19. Blev du kär i år? Njae, jag fortsatte vara kär iår. ;)

20. Favoritprogram på TV? Zappar mest så har inga favoriter.

21. Bästa boken du läste i år? Läser så lite atm, men Grottbjörnens folk får jag la säga. Tänkte läsa om serien.

22. Största musikaliska upptäckten? Lyssnar typ på samma skit som vanligt. Inte hittat mig några nya band. Återupptäckt några gamla dock. Alltid najjs. Åh, just det! Största upptäckten var nog att man kan få in Radio Bandit hemma i Uddevalla! Hårdrock på radion, kan inte bli bättre.

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Det mesta faktiskt. Bästa var ju Disneyboxen från älsklingen iallafall, ligger nog i toppen bland de bästa presenterna ever. :P

24. Något du önskade dig men inte fick? Inte direkt.

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hehe, måste tänka efter. Gick i skolan och myste sedan med E.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite bättre betyg och en massa mer pengar hade suttit rätt fint, men över lag var det najjs.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stil..? Inom? The usual är väl svaret oavsett kanske.

28. Vad fick dig att må bra? Erik, hårdrock på hög volym, vänner och vackra dagar.

29. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha, sugen...? Ingen direkt.

30. Vem saknade du? Helena, Erik och farfar.

31. De bästa nya människorna du träffade? Folket på jobbet tror jag. :P De är gött sköna.

 

Hehe, upptäckte att jag inte tänker på våren som 2009. När jag försökte komma på olika händelser så tänkte ajg bara på saker som hänt på hösten. Våren 2009 är så långt borta att den redan är utraderad ur mitt minne. ;)

Såpp... nu är ju frågan om man skall lägga sig kanske... Har ju en del att göra imorgon om man säger så... Och sedan drar vi upp till Karlstad på söndag så måste ju packa och kanske tvätta en del och så också.

Bara roliga saker på schemat... :P

Well, nightynight.




Smidigt drag av syrran...

Hämtad i Göteborg och hemkörd till Uddevalla av Gert och Pia, jättegulligt och totalt typiskt dem. Mina päron hade fnyst och sagt åt mig att ta ett tåg om jag hade frågat dem... Möjligen i kombination med ett hånskratt. Dock hade de nog hämtat mig på stationen i Uddevalla om jag frågat snällt, så jag gillar allt mina päron ändå. ;)
Haha, mamma ringde igår strax innan tolv för att önska oss ett gott nytt år och hälsa från alla, och hon vidarebefordrade pappas hälsning som var att vi inte skulle dricka för mycket, inte mer än honom iallafall, men som mamma sa; det var nog ingen risk. ;P Så gissar att deras nyår var bra iaf... ;P

När jag öppnade dörren här hemma förut så var min första tanke att det luktade något alldeles fruktansvärt dåligt, men jag har fortfarande inte kunnat lokalisera odören. Möjligen skulle det kunna bero på att min syrra tydligen låg och spydde halva kvällen igår och hennes kompis spydde hela morgonen idag. Skönt att de tar skift iallafall så att någon kan torka den andra om munnen...

Jävla smart av dem att klunka i sig praktiskt taget all sprit iallafall. Sex cidrar och så gott som en hel vodka... På två små femtonåriga tjejer. Jävligt bra planering. Tydligen har de mått som de förtjänat iallafall, mohahah. Tanken var ju kanske inte riktigt att de skulle ta hela vodkan... Men jag tror inte att min söta syster vet vad ordet begränsning betyder. För som hon säger själv:
"Tja, jag mådde bra och spydde så då drack jag lite till, och så spydde jag igen men mådde fortfarande bra så jag fortsatte dricka, och sedan spydde jag en tredje gång..." Ehm, ja... Är det verkligen möjligt att vi har samma gener? Jag avskyr att spy, och bortsett från en riktigt miserabel kväll hemma hos Anna för många år sedan (sorry för den babe) så har jag aldrig spytt vare sig på fyllan eller dagen efter.
Jag älskar pappas gener. :P

Huset ser just nu ut som ett totalt bombnedslag, och då menar jag inte av den bra sorten, och dessutom vräker det ner snö utanför, och då päronen kommer hem imorgon eftermiddag/kväll så har vi en storstädning, diskning och framför allt en skottning from hell att se fram emot. Can't wait.

Nu skall jag roa mig med lite anime innan jag... eh... gör något annat.
Laterz



Resumé över vårt nyårsfirande...

Sitter hemma hos Jenny och Jeten och roar mig med Jennys dator medan Erik envist sover vidare. Tycker han kan gå upp och roa mig istället för nu har jag snart inga fler sidor att besöka och då vet jag inte vad jag skall göra... Jag funderar visserligen på att börja diska, men då även herrskapet ligger och sover (eller så gömmer de sig bara i sovrumet, vad vet jag?) så tänkte jag att det kanske stör...

Gårdagen var riktigt najjs, fick skjuts av Gert så vi var nere strax efter 13, och när vi väl hittat fram och in så var det tjöt och tv-spel som gällde (yeez, måste verkligen träna på guitar hero, sådär coolt att endast kunna klå folk på easy...) tills vi drog iväg mot stan och bowling. Det gick över förväntan då jag kom tvåa men hade inte en chans att nå upp till Jetens resultat då han slog strike efter strike... Erik är nog inte alltför nöjd med sin placering dock, men han sa att han lade sig för att vara snäll mot värden. ;)
Sedan var det mer tjöt och lite tv-spel innan killarna fixade maten (!?!) medan jag och Jenny sjönk ner i soffan och blev serverade en drink medan vi slappade och letade musik. ;) Vi fick dock ta hand om sallad, champinjoner och dukning, men det kan man la stå ut med I guess... ;P
Åt maten (potatisgratäng och kött) samt efterrätt bestående av cheesecake/glass med smak av pepparkaka och citron innan vi spelade några brädspel. Mycket najjs. När vi vann vill säga... ;P
Vid halv 12 drog vi ner mot Chalmers där vi kollade på en jävla massa raketer innan vi mötte upp Hugo och följde med honom in på... eh... någon bar som de hade hand om. En del mysko folk och Tetris som gick på repeat på spelaren men över lag trevligt. Vi ägnade tiden åt att tjöta, bygga torn av tomma (och inte så tomma...) glas, kasta guldstjärnor på varandra och allmänt bara flumma. Trevligt trevligt.
Fanns vissa planer på att gå ut efteråt men vid en halv tre insåg vi att vissa parter var mer intreserade av nattamat (och då inte jag för en gångs skull!) så vi drog hemåt och stanna till vid Statoil på vägen.

Pics får ni se senare när jag kommer hem, men kan ju förvarna om att det inte är många och de är definitivt inte bra. Konstigt hur man i vissa sällskap kan komma hem med över hundra bilder efter en festkväll medan man i andra sällskap kanske kommer hem med en tre-fem stycken.

Och så slocknade datorn mitt i allt också, najjs najjs. Kommer inte ens ihåg vad jag skrev så skit sam.
Nu har Jeten iaf vaknat och Erik är kontaktbar så någon kan nog roa mig iaf. ;)
Åhå, nu sätter Jeten på tvn, halleluja.

Laters