Roar med Treat

Hittade just denna. Eller tja, hörde låten på P3 Rockster och letade reda på den på Yourtube, snäll som jag är. ;)

 

Kinda nice huh? :P




Lite ömt my ass!

Det är alltid lika fascinerande att fundera över hur tandläkare tänker när de står där och gräver i ens mun med diverse vassa föremål och de kläcker ur sig ett "Här var det visst lite ömt" när man skakar i spasmer och grinar av smärta medan munnen fylls av blod. Jo, lite ömt är precis orden jag skulle använda... Idiot. Men fortsätt för allt i världen att gräva, ignorera bara min mördande blick, gör det.

Nu är det iallafall klart att det INTE är min visdomstand som spökar, istället betalade jag 600 spänn för att bli tillsagd att det kanske (kanske?!) går att lösa om jag använder mer tandtråd då det troligen är nåt som fastnat mellan tänderna och bänder isär dem och att det är det som gör så förbenat ont. Well, med tanke på att jag redan använder tandtråd och att jag aldrig hittar nåt därimellan oavsett hur mycket jag gräver och oavsett hur ont det gör så känns ju det som ett... givande... råd... x_x Kul när inte ens tandläkarn vet vad som är fel...

För att ytterliggare tömma plånboken så gick jag en sväng till konsum på vägen hem och köpte hårfärg (för att det verkligen behövs) och en påse turkisk peppar (för att jag verkligen ville ha det...). :P

Har diskat och tänkte ge mig på städningen nu. Bäst att passa på medan energi finns. :P

Laterz



Jäkla pissdator...

Rapporten är så gott som klar men naturligtvis så går det inte att lägga in bilder i det jäkla skitWord Pad... Har gått tidigare, men naturligtvis inte nu. Får nu istället vänta på att Erik spelat klart så att jag kan sno hans dator och hans Word, och det händer tidigast 23, och jag är meeegatrött just nu och vill bara sova...! *gnällig*



Det finns ju gränser...

CAD-en klar, ritningar klara, produktträd gjort i Power Point och allting nedzippat och ivägskickat. Fy fan vad gött. Nu är det bara att skriva och skicka in rapporten så är jag klar för påsklov. :P Blir nog dock klart ikväll då jag skall iväg på styrka/spinning ooom en halvtimme ungefär. Och medan jag tänkte hålla mig till det antal sidor som läraren sagt, alltså 1-2 A4 så finns det vissa *host* fröken M *host* som visst har valt att lämna in en 7-sidig rapport... Det kanske bara är jag (och Tina då...) som tycker att sådant borde ge minuspoäng..? Visst att man kan gå lite över gränsen i antal ord/sidor/whatever, men 5 sidor mer än vad det är sagt...? Finns ju inte ens så mycket att skriva om skiten liksom...?!

Nej, dags att byta om och bege sig kanske..?
Toodles



Åpna människor finns överallt...

Såg denna när jag och E var och handlade på Kvantun senast. Någon som hade svårt att bestämma sig?




Funderar på...

... om jag skulle fixa en ny design igen. Inte helt nöjd med denna. Men jag är ju så jävla grym på koder. Inte.



Det kanske är omöjligt...?

Försöker få ihop en vettig rapport men den låter ju inte seriös någonstans...? Blir bara en massa skitsnack och det lär ju knappast ge mig ett bättre betyg... Fan...



Humörsvängningar deluxe...

Konstigt hur man plötligt kan bli megaglad av att prova kläder och stå och dansa och sjunga med i musiken framför en spegel (yepps, jag gör sånt, don't tell anyone...) bara för att man tycker att man har en riktigt bra utseende-dag. :P Hittat mig en BUS-lotion som jag faktiskt gillar så är numera inte självlysande längre (inte brun heller dock för det tycker jag hade sett lite konstigt ut med tanke på att jag levt i skolan de senaste månaderna :P ) och håret har en bra dag och kläderna sitter bra. Kan liksom inte bli bättre. Inbillar mig att det är träningen som gjort att magen minskat lite men tror egentligen att det är det faktum att jag inte käkat på ett antal timmar. ;) Men spela roll liksom. ;) Fast nu sitter jag iof här och käkar toast så förstör la hela skiten nu men what the heck. :P

Tentan idag kan btw ha gått precis hur som helst, när jag fick den och tittade igenom frågorna befarade jag på största allvar att jag skulle börja grina för insåg att jag inte kunde typ en enda... Den såg inte ut som de gamla tentorna lärarn gett oss för fem öre. Inte en enda fråga som liknade de gamla... x_x Men satt kvar till sist av alla och skrev svar på alla iallafall och jag tror nog att jag har skrapat ihop ett G (*hoppas hoppas hoppas*) Men är ju jävligt störande då jag ändå pluggat megamycket och KAN skiten. Eller tja, jag kan rabbla metoder i sömnen och vet hur de går till osv men när han vänder på skiten och istället frågar: "Hur ska du gjuta stål?" Så blir jag liksom: Men vadå? Kan jag inte gjuta stål med alla metoderna...? Eller vadå? Och han hade liksom vinklat en massa frågor så att de gick... baklänges liksom om ni fattar? Tex så kan jag beskriva gnistbearbetning men när han ställer frågan "Vid vilka tillverkningstekniska skäl kan man använda gnistbearbetning? Ange orsaker och motivera ditt svar." så blir jag helt lost... Skäl...? Vadå skäl? liksom... :P
Men men, går det så går det, går det inte så går det inte. På sätt och vis så är det bättre om jag kuggar för då kan jag plugga mer till nästa gång och sätta den där jäkla 4an, men samtidigt är jag ju sådär sugen på omtenta. ;)

Nu får det iallafall blir en sjuhelvetes bra rapport för min ljusstake. Tänkte bara slänga ihop något egentligen, men om jag nu ligger på någon gräns någonstans så skall detta fan få mig att hoppa uppåt och inte neråt. :P Haha, nämnde jag att den egentligen ska in idag? ;) Men vi fick till imorn på oss också då det har varit mycket nu, så lär la bli så... :P Ska ta kort imorn och lägga in i rapporten också, så blir nog prima. ^^

Kan ju börja skissa på rapportskiten nu iaf. :P Men ni andra får la ha en trevlig kväll iaf. ;)

Pöss hajj

(ursäkta novellen btw... :P )



Kommer nog gå prima...

Blev 12 timmar i skolan idag med lite härlig tillverkningsteknik ihop med Tina, Anna, Mange och Basse. Blev faktiskt klar, i den mening att jag har gått igenom hela boken och skrivit ned det som jag anser viktigast i lite sammanfattningar, och vi har gått igenom två av de gamla tentorna ett par gånger också samt allmänt diskuterat skiten. Sitter hyfsat bra, men är fortfarande dålig på att komma på tex olika produkter som görs inom de olika metoderna. Plus att jag tenderar att blanda ihop allting, finns så många undergrupper och metoder inom varje teknik så är lite virrigt... Men skall nog gå. Skall läsa igenom mina anteckningar nu igen och sedan sova. Har tentan på eftermiddagen imorgon så kommer hinna läsa mer imorgon. Blir nog prima. Wish me luck!

Pöss hajj



Jag har fortfarande ingen aning...

Engelskan skall in idag och jag har INGEN som helst aning om vad jag skall skriva om... Försöker tänka ut olika ämnen men vad jag än kommer på så kan jag inte se hur jag skall få ihop en sida av det. På engelska... Fan.



Massakrerad katt...

Hehe, detta är vår söte Stitch atm... Han kan ju inte ha några leder asså...




Det här är annars hans favoritställning, skrevning de'luxe. :P


Det roliga är att han alltid ser drettjock ut på alla kort men egentligen är han riktigt smal... Hahha, nu ligger han och skrevar för glatta livet igen... Well, han är ju söt medan han gör det iallafall. ;)

Nej, GODNATT för fan!



Mer rock åt folket! Och mindre plugg...

Insåg just (ja, jag är seg) att Radio Bandit har webradio så att jag faktiskt kan lyssna på dem även här uppe! Inte riktigt samma sak att sätta på datorn som att vri på radion i köket men det får duga. Det och P3 Rockster gör min kväll perfekt. Kommer det en dålig låt på ena så byter jag bara till den andra. ;)

Har inte kommit speciellt långt på engelskauppgiften (har skrivit mitt namn och en rubrik...) men får skylla på att jag verkligen inte vet vad jag skall skriva... Uppsatsen skall heta och handla om "Why things break".   ... eh...? Av alla ämnen man kan hitta på liksom... Nu är det visserligen bara en sida vi skall skriva men den skall ju vara på engelska och det skall väl gärna finnas någon som iallafall kan liknas vid en tanke bakom... I'm lost.

Borde även pluggat tillverkningsteknik men har haft fullt upp med att äta, skicka bilder till Anna (jag vill uuutomlands!) och diskutera musik med Backman. ;) Gäller att prioritera eller hur? ;) Går ju att plugga imorn tex.. ;)

Funderar på om man borde sova lite nu... Har en presentation imorn om min ljusstake, men lär la mest bli att spontanprata och visa skiss osv. Orkar inte riktigt engagera mig mer än så. Slår dock vad om att vissa *host fröken M host* kommer ha en power point-presentation och skit även om lärarn sagt att det är en liten, enkel redovisning... Fanns ju de *host fröken M host* som bad om ritningspapper och som tänkte cadda sin modell även fast han sade att vi bara skulle göra en enkel skiss, så vi andra lär hamna i skuggen oavsett. Varför ens anstränga sig då? Men som Backman sa, han tror att lärarn är en sån som uppskattar de som INTE slickar röv bättre än de som gör det, så vi får la hoppas på det, för jag är inte så skillad på att slicka röv. ;)

Nej, sova var det... Kanske ska läsa på lite om gjutning i sängen...? Hehe, vill gapskratta där men tror att det kommer bli så... Haha, fan. Well, godnatt på er.


¤¤¤

(Haha, ni anar btw inte hur ful jag är just nu, har flätat hela håret så sitter här med en 7-8 flätor som står åt alla håll då jag tänkte försöka se om jag kan fixa lite lockigt hår tills imorn. Gissningsvis kommer jag se ut som ett troll som vanligt men skam den som ger sig. ;P Blir att tvätta håret igen imorn om så är fallet, men än finns hoppet att det funkar. ;P Och nej, ni får inte se någon bild, är nästan så jag får be Erik blunda när han går och lägger sig. ;P )



Yejj...

Kom just på att jag måste skriva en uppsats i engelskan igen. Skall vara klar imorgon. Fitta.
Nu: dusch.



Det känns som att jag glömt något...?

Jag har fått svar från Ingela och mailat tillbaka, inget klart där än dock. Har mailat Bernhoff om matten och vilket datum tentan är (för att kunna veta när jag kan börja jobba) och jag har mailat folktandvården och bett dem om en tid för undersökning. (Tacka gudarna för mail så man slipper prata med folk... ;P )

Har nu haft ont i min tand till och från i två dagar, sådär najjs, så tänkte att det väl är lika bra att kolla upp det. Har ju haft ont på exakt samma ställe tidigare men då det alltid går över eventually så är jag väldigt obenägen att betala 700 spänn för att tandläkarn skall titta lite och sucka att det bara är irriterat och att det kommer gå över om en dag eller två. Rätt ovärt så. Samtidigt, OM det är min visdomstand som är på väg upp och denna nu ligger och skaver på roten på den tanden framför så riskerar jag att den tanden helt enkelt dör, vilket gör att jag måste ta bort båda samt att den tanden nedanför då inte har något motstånd när jag tuggar så den kommer fortsätta "växa" uppåt och det hela slutar med att jag antingen får en ojämn tuggyta eller att jag får ta bort även den... Låter rätt najjs va? Så känns väl bäst att kolla trots allt. Är det bara en infektion eller whatever så är det det, då kan jag släppa det sedan. Är det visdomstanden och jag måste ta bort den så kan jag se fram emot en härligt fet räkning i brevlådan.
Perfekt denna månad då jag köpt nya p-piller för 800 spänn, kastrerat katten för 500, tankat bilen för 700 och nu även skall betala tillbaka 2300 för bostadsbidraget jag fick 2008. Plus de vanliga utgifterna då of course. Sedan det faktum att jag knappt jobbat något alls i mars pga skolan blir ju extra roligt då jag knappt kommer få någon lön nästa månad... x_x Men men, jag överlever. Hopefully. ;)

Blev iallafall klar med min ljusstake idag, fick linoljebränt den efter lite tjöt, men var väldigt svårt att få en fin jämn yta då materialet tydligen kände för att dra åt sig mycket olja på vissa ställen och ingen alls på andra, men säger som med alla andra små misslyckanden - det är konst, det skall vara så. ;)
Blev rätt irriterad på en av gubbarna där nere i verkstan, trots att han hjälpte mig och var jättegullig först så kände jag rätt snart att han önskade att jag skulle bli klar, typ som om han var rädd att jag skulle göra slut på gasen eller något...? Han kom fram flera gånger och sa saker som "Det blir nog inte bättre än sådär" eller "Det hjälper nog inte om du penslar på fler gånger nu" och jag bara "hehe, näe kanske inte, men vi får la se, jag tar nog lite till utifallatt..." Och nog fan blev det mörkare och finare när jag höll på längre. När han kom igen sen så orkade jag inte tjöta dock utan hummade ett medgivande innan han tog gasen ifrån mig, var ju så gott som klar iallafall. Smörjde in lite mer olja med ett papper och lät det självtorka istället. Får la se hur det ser ut imorgon. Var nöjd när jag gick iallafall. ^^ Göran (lärarn) sa att det nog var det snyggaste som konstruerats under den här kursen. ;P Den ni! ;P

Sova nu, blev senare än tänkt som vanligt, men har iallafall vart duktig och pluggat tillverkningsteknologi här i soffan medan Erik spelat Final Fantasy XIII, och även om jag iof tittat en hel del så har jag även läst en jävla massa sidor. Hur mycket som faktiskt fastnat innanför pannbenet är dock en helt annan femma. ;)

Well, puss och godnatt



Slut för idag, tack för idag.

Har äntligen fått iväg mailet till Ingela för att se om det blir jobb i Uddevalla eller i Karlstad andra halvan av sommaren. Hoppas på Uddevalla då jag både vill träffa folket, men även då jag faktiskt vill tillbaka till Hafsten. Trivs (oftast iaf ;) ) där. Plus att lönen ju är bättre än på Game Outlet. Dock kan jag nog få mer timmar på GO... Hm, jaja, får se vad hon svarar och så lägger vi upp sommaren efter det.

Blev (ÄNTLIGEEEN) klar med min ljusstake idag. Nöjd blev jag också. Svetsen inuti hatten är knappast (mer åt verkligen) inte det snyggaste som sett dagens ljus men den fyller iallafall sin funktion. Resten ser t.o.m bra ut. ;) Tanken är att jag imorn skall linoljebränna den så den får en snygg färg. Tina skulle ändå dra vid två, så blir la CAD fram tills dess och verkstaden efteråt. Sedan hade Helena tydligen bokat in mig på träning vid halv 5 (kanske inte var så smart att ge henne mina uppgifter...? ;P ) så får la se om jag blir kvar i skolan tills dess eller om jag drar hem emellan. Väldigt intressant för er att veta, jag vet. ;)

Sovadags nu iallafall, lovat Tina att jag skall komma i tid imorn. ;)
Puss och godnatt



Dö jävla visdomstand!

Min visdomstand (förmodar jag) på höger sida uppe har molat konstant hela dagen och det har gjort förbannat ont mest typ hela tiden. Har svårt att äta då tuggandet är en pina men nu tänkte jag frysa ihjäl den jäveln genom att ösa på med glass. Moahhaa på dig jävla skittand.



En helveteslång text...

Snott från Helena så skyll på henne, jag är helt oskyldig. ;)

Vilken svordom använder du mest? Helvete om jag är arg. Jävla och jäkla för att förstärka vanliga meningar (dåligt, jag vet, sry) och helvetesjävlakukfan om det är riktigt illa. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? En massa olika tider, oftast 7.00 dock. Sedan är det dock snooz till 7.45 som gäller. ;) Hur många resväskor äger du? En eller två...? Använder du flip-flops? På sommarn ja... Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och. Brukar dock sluta med att jag tar den, och det är la kanske bäst trots allt. ;) Vilken var den senaste filmen du såg? National Treasure II Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Eh, tja med tanke på hur mycket jag gillar barn så... vän. Helklart. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Första...? Låt oss anta att jag vinner mycket - en massa snygga kläder. Skulle ge mig ut på en riktig jävla shoppingrunda och inte ens titta på prislapparna. ;) Har någon någonsin kallat dig lat? Hahahah, hell yeah. Och det med all rätt. Jag är lat. :P Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nope, har aldrig gjort och lär aldrig göra. Borde kanske dock, sover piss. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? En gammal bränd blandskiva från många somrar sedan. Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? In Flames, nu och för alltid. :P När var senast någon stötte på dig? Ingen aning. Brukar ignorera sånt... Kan du vissla? Jepps, högt och ihåligt, mycket vackert. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Gillar berg-och-dalbanor så får la bli dem då. Och radiobilar. ^^ Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Självklart. Alla pratar om alla, inklusive jag. Vilket riktnummer befinner du dig i? 054 Bästa egenskap? Från andras synvinkel får jag la säga snäll, har väldigt svårt att säga nej. Inte så bra för min del dock. För min del är min bästa egenskap att... jag tycker jag är hyfsat smart. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Lagom...? Ingen aning faktiskt. Hur många syskon har du? Två, en bror och en syster. Är du blyg inför det motsatta könet? Mja, ibland, beror lite på humör. Kanske mer tillbakadragen än egentligt blyg. Vilken film kan du alla replikerna till? Shrek... Matrix... Disneyfilmerna...? När flög du senast? Eh... för... 5 år sedan? Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra. Läser du för skojs skull? Inte så mycket som förr men det händer. Mycket annat som tar upp tid dock. Pratar du några andra språk? Engelska, lite spanska och några ord japanska. ;) Diskar du din egen disk? Hehe, helst inte, men har ju inte så mycket att välja på. Hälften av gångerna ligger det dock på Eriks bord. ;) Har du gråtit offentligt? En gång. Gör jag helst inte om, hatar att gråta så andra ser. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop. Försöker du alltid lära dig nya saker? Alltid o alltid, jag går ju i skolan så man får ju göra sitt bästa för att klara tentorna. ;) Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Oh yes, vet inte var eller vad än dock bara... Men det kommer. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jag tycker nog att den som bjuder ut även skall betala notan, men ja, håller nog lite på killen. Allt behöver inte vara jämställt right? Lite gentlemannafasoner kan väl få finnas kvar...? ;P Kan du kasta macka? Yes. Vad har du med dig in på bion? Godis och sällskap ;) Vem var din favoritlärare och varför? Har inte haft någon direkt, många är bra, många är dåliga. Har du dejtat någon av en annan religion? Kanske, vet inte. Troligen om en dejt räknas, nej om man tänker fler dejter. Har du en blogg? Nej, verkligen inte. Sånt trams sysslar vi inte med här. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska och idrott tror jag... Gillar du att flyga? Mja, jag gillar att flyga TILL ställen, men just flygandet i sig är väl sådär. ;) Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor, ärlighet och trygghet. Nej det går inte ett välja ett, det krävs flera för att det skall funka. När sov du senast på golvet? Ingen aning faktiskt... Gillar du din boende-situation? Mja, den är helt ok. Inte mer och inte mindre. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Fungera gör jag allt med bara några timmars sömn, men för att fungera vettigt - typ 8. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Numera - yes. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Njae, inte trubbel men någon tillsägning har man la fått genom åren. ;) Vilken är din favoritfrukt? Vindruvor. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Inte direkt. Klart man vill käka nyttigt men sånt har man la lite koll på även utan att checka kalorier eller...? Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24… uwa. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Hell yeah. Hatar när folk stavar kasst, och hatar förkortningar som "ä", "e" osv (även om även jag använder "e" ibland i sms för att spara bokstäver.. förlåt) Hatar även ordet "dom". Det heter "de" eller "dem" för helvete! Tror du på liv på andra planeter? Why not. Finns det här så borde det la finnas någon annanstans också, right? Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Hehe, Erik. Alltid Erik. Han som får mig gladast också dock. Tror du att Gud är man eller kvinna? Ingetdera, möjligen en det. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Överens och överens, kommer la överens med de flesta, på tok för konflikträdd för att stöta mig med folk. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Mamma valde, pappa ville "Irma" men hade visst inget att säga till om. ;) Gillar du senap? Oh yes. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det beror på, antingen trycker jag ner mig själv lite till eller så säger jag att det ju iallafall inte kan bli värre. :P Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Man ska aldrig säga aldrig. :P Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ingen aning.Tycker du om att krama folk? Både ja och nej, jag älskar att krama tex Erik eller nära kompisar men avskyr när bekanta kommer fram med ett illtjut och vill kramas. Tycker inte alltid om när folk kommer för nära inpå. Skulle du säga att du är trendig? Haha, verkligen inte. :P Äger du en digitalkamera? Nope, har en kameramobil istället. Min digitalkamera blev stulen för några år sedan och orkade aldrig skaffa en ny... Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Mjo, det gör det la, även om jag själv kan dra mig rätt länge för att ringa folk. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Hehe, jag gråter till det mesta här hemma i skymundan, men allt som är sorgligt eller hemskt på något sätt egentligen. Tycker du att du är attraktiv? Beror grymt mycket från dag till dag, jag kan gå från ful som ett monster till fotomodell liksom, allt beroende på humöret, men i regel ligger jag la någonstans i mitten. :) Vad är du allergisk mot? Gräs. Sedan möjligen bananer, vet inte riktigt, men uppenbarligen kliar det inte i gommen/munnen på alla så skulle nog tro det. ;) Hindrar mig dock inte från att fortsätta äta dem. :P Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha, jo men verkligen. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Haha, vem var det tänkte jag säga, men nej, det gör jag inte. :P  Vad åt du senast? Ostmacka. Har du fått någon komplimang idag? Nej. *blänger på Erik* Är du polare med grannarna? Inte polare men vi hälsar iaf, alltid något right? Träffar du på ditt/dina ex/flirt ofta? Kan ju inte säga att jag har så särdeles många kanske, men ja, det händer la. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? För nån vecka sedan när vi var på studiebesök i Sunne. Minns du dina/din musiklärares namn? Nope. Minns typ inga lärare alls. Hur bra är din syn? Bra får jag la säga, har aldrig fått några anmärkningar iaf. Dock måste jag anstränga ögonen rätt mycket när det tex är skymning och jag är ute och kör. Hur bra är din hy? Den blir rätt lätt fet men har aldrig haft några direkta problem med finnar eller liknande. Har du haft en stalker? Not that I know of. :P Var är dina syskon just nu? Tja, syrran är la i Uddevalla och brorsan är i Spanien. :P Vad var den senaste drömmen som du minns? Att jag spelade basket mot en jäkligt otrevlig snubbe och att jag (efter att ha vunnit ;) ) var tvungen att gå igenom en väldans massa killomklädningsrum för att hitta till tjejernas... Lite kort sådär. Vem ringde dig senast? Erik.. Vad ska du göra i helgen? Plugga och mysa. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? För långt för att skriva men var från pappa och gällde en rundvisning på Metso. Vad finns i din bakficka? Nada. Har inte ens bakfickor på de här byxorna. :P Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov i knät på Erik som spelade tv-spel. Vad är det första du gör på morgonen? Snoozar. ;) Efter det går på toa. Humör just nu: Helt ok. Rätt trött dock., kul med plugg hela helgen liksom... Favoritgodis: Haha, allt? :D Choklad, lakrits och mint. ^^ Är det nåt du absolut inte äter: Sill, gravad lax, fiskbullar, blodpudding... Det är iallafall saker jag absolut inte äter frivilligt, jag skulle la inte dö om jag fick dem i munnen. Inte långt ifrån dock. Kläder just nu: Svarta pösbyxor och stor rosa tröja. Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Svår fråga. Runt 17-1800-talet i USA kanske, såvida jag var rik. ;) Snygga klänningar och flådigt liv. Sommarplaner: Blir kvar i Karlstad för att plugga matte och sedan blir det jobb, antingen här eller i Uddevalla. Fisk eller badkruka: Varken eller. Gillar vatten men blir uttråkad snabbt. Längd och vikt: 1.67 och typ 55 (vilket tyvärr inte består av muskler dock...). Hur många kuddar sover du med: Två. Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Vad jag bör ta med är en radio så jag kan kontakta folk, en båt så jag kan ta mig därifrån och mat så jag klarar mig. Men om jag nu vill vara kvar: Erik, laptopen (med internet och konstant fullt batteri förstås!) samt en hängmatta. Morgon- eller nattmänniska: Både och och varken eller. Får jag sova bra så är jag en morgonmänniska, men gillar att sitta uppe halva natten också... Sparare eller slösare: Är nog tyvärr lite mer åt slösare. Iallafall har jag ingen aning om vart alla pengar tar vägen... Vem är viktigast för dig: Mina nära. Bästa film: Shrek och Matrix och Die Hard 1 och The Rock. Har du några homosexuella vänner: Mjae, inga nära men några bekanta. Tror du på mirakel: Mja... ja,, kanske. Finns mycket som kan tolkas som mirakel iallafall. Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart. Med det inte sagt att man håller ihop för alltid men så länge man gör slut innan man är med någon annan så är man ju trogen. Bio eller promenad: Både och. Stjärntecken? Skorpion. Äckligaste insekten: Tveskjärtar. *ryser* Fast jag avskyr alla insekter... Största svaghet: Överanalyserande och kort stubin, mycket bra kombo.Vad vill du jobba som? Drömmen är författare men utbildar mig ju till ingenjör så blir la förhoppningsvis det. ;) Chips, morötter eller godis? Först chips och morötter med dip och sedan godis efter det. ^^ Pizzaeller hamburgare? Åh... hm... båda? Skriver du dagbok? Skrev förr, numera är det blogg som gäller. Är du rädd för blod? Inte direkt. Gillar du att sjunga? Haha, ja faktiskt, men sjunger då främst med i låtar, tex på radion. Jag är dock inte speciellt bra på det, brorsan brukar säga att det låter som att jag stryper en katt. ;) Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhäll-journalistik då jag alltid gillat att skriva och ville ha en bred grund att stå på. Anser du att du är stark? Mja, till och från. Brukar du sola?IDet händer. Solarium kanske en gång om året och i solen så mycket jag kan. :P Vad gör du om du får hicka? Dör för den brukar fortsätta i en evighet. Kaffe, te eller inget? Saft?

Haha, hur många kom nu igenom hela skiten...? Feel free to do it yourself. ;P



Känner mig rätt misslyckad.

Sitter och svullar godis för glatta livet medan jag tittar ner på min svällande mage och tycker synd om mig själv. Nej, det får jag nog ta tillbaka, jag tycker inte synd om mig själv, jag tycker illa om mig själv. Hur dum får man vara när man sitter och känner sig tjock och svullen men ändå inte kan låta bli att stoppa ännu en godisbit i munnen...?

Vi ska btw iväg till McDonalds sen då Erik önskat sig hamburgare. Hej sommar... 2015?



No water...

Är tydligen en (eller egentligen flera) stora vattenläckor här i Karlstad så verkar som att folk inte har nåt vatten. Vi har än så länge men kan ju vara det sista som var kvar i rören. Jäkla tur man duschade igår kväll då. :P Erik har la också röta då han lär slippa disken tills rören är lagade. ;) Alltid något positivt. För honom that is.

Tänkte slänga i mig lite frukost och sedan bege mig till skolan för att plugga lite tillverkningsteknologi med Tinis. Sådär lockande men tyvärr nödvändigt. Frågan är mer hur länge man kommer sitta... behöver jag ha med matlåda?

Well, puss o hej, leverpastej



Jag vet inte.

Är som i ett gungfly just nu och har så varit ett tag. Hur vet man när det är värt att kämpa vidare och hur vet man när det är dags att ge upp? Just nu har jag alldeles för mycket känslor och samtidigt inga alls. Jag känner mig tom samtidigt som alla tankar som cirkulerar inte på långt när får plats i mitt huvud och min kropp. Jag är trött men det verkar inte hjälpa hur mycket jag än sover, jag är alltid trött. Både i huvud, hjärta och kropp. Jag orkar liksom inte och det slutar alltid med att jag får en massa plötsliga och onödiga utbrott, men dessa ger ingen befrielse för jag får inte ut det jag faktiskt känner och tänker. Jag vet inte själv vad jag känner och tänker längre. Just nu känns det mesta bara... fel.
Det saknas något. Jag vet bara inte vad.

Vi får hoppas detta går över snart för jag pallar verkligen inte.



Stekande hetta...

Det är så fruktansvärt fruktansvärt varmt i vårt vardagsrum just nu. Solen skiner rakt in och har la så gjort sedan i morse, varpå en kväljande hetta nu intagit vår bostad. Balkongdörren står på vid gavel och katten kilar in och ut. Behöver nog inte oroa oss för att han skall försvinna över räcket dock, han är på tok för feg för några sådana bravader. Dock är han ju samtidigt stendum så han kan nog mycket väl hoppa upp på räcket och tro att han faktiskt kan balansera därpå... Jag kanske borde ha lite koll på honom ändå...?



Bekräftelse.

Mamma föreslog samma sak som jag tänkt, att jag blir kvar här halva sommarn och åker hem till Uddevalla när mattekursen är över. Är nog smidigast, så länge det funkar för Ingela that is. I annat fall blir jag nog kvar här hela sommarn och jobbar på Game Outlet istället. Funkar ju det med men är väl en smula tråkigare då jag inte får träffa folket hemma lika mycket... Får la åka hem lite oftare än nu helt enkelt. :P

Apropå något helt annat så slant jag just till i mitt godislöfte. Tryckte just i mig de fem kvarvarande godisarna som låg och hånade mig i godisskålen.  Sånt tolererar vi inte så nu vilar de istället i min mage, mohaha.



I valet och kvalet...

Kan verkligen inte bestämma mig för om jag skall hemhem eller stanna kvar här uppe i Karlstad över sommaren... Finns så mycket (ungefär lika mycket för att göra det extra roligt) som talar för båda sidorna...

  • Om jag stannar i Karlstad så kommer jag gå sommarkursen i matte2an som sträcker sig över en 4-5 veckor där i början, och den kursen måste jag ju klara av någon gång oavsett.
  • Skulle även kunna plugga den på egen hand (mha pappa) hemma men kommer bli mycket svårare. Har ingen självdiscipling whatsoever så lär bli tufft. My försökte förra sommaren och klarade det inte och hon är grymmet mkt duktigare än vad jag är och hon satt ändå en 4-5 timmar varje dag hela sommaren...
  • I Uddevalla kommer jag jobba på Hafsten hela sommaren = rätt bra lön och schyssta kollegor.
  • I Karlstad kommer jag försöka få jobba en typ tre dagar i veckan på Game Outlet = ok lön och schyssta kollegor.
  • Hemma i Uddevalla finns familjen och flera av kompisarna, och det blir ju grymt mycket lättare att hitta någon som vill hitta på något. Så länge deras jobbtider matcher mina vill säga... Och det har väl gått sådär bra de senaste somrarna...
  • Erik kommer bo och jobba i Trollhättan, och det ligger ju en smula (...) närmare Uddevalla än Karlstad. Då han dessutom jobbar cp-tider så brukar han vara för trött för att åka någonstans ens på sina lediga dagar så jag lär väl knappast se speciellt mycket av honom om jag stannar här uppe såvida inte jag åker hem ibland... Detta är ett väldigt stort minus... :(
  • Samtidigt så är ju flera av klasskompisarna + Helena kvar här uppe, så någon har jag ju allt att umgås med, beroende på hur dessa jobbar då... förstås...
  • Om jag åker hemhem och jobbar hela sommaren så kommer jag få gött mycket mer pengar i plånkan än om jag stannar här uppe och pluggar. Men samtidigt så har jag mycket större chans att klara mattekursen (vilket jag ju ändå måste göra eventually) om jag stannar kvar. Och saken är ju egentligen den att plugget borde komma i första hand då det ju är det jag sysslar med nu. Om jag måste stanna kvar ett halvår extra för att ta igen så kommer det kosta mycket mycket mer än om jag tar det nu och skippar jobb...
  • Jag borde kunna låna pengar av mamma iallafall för juni (om jag inte kan leva på det jag sparat ihop tills dess) så överlever gör jag allt. Och studiebidrag får jag även på sommaren. Så kommer gå runt men inte så mycket mer. Hoppas ju även få jobba på Game Outlet så borde kunna få in lite slantar där också...
  • En annan fördel med att stanna här är att mina helger blir "lediga". Vad jag vet så jobbar ingen på Game Outlet på helgerna och ligger ju knappast några lektioner då så är fri att göra vad som.
  • Hemma blir det gratis mat... ;)
  • Kommer inte ha någon bil här uppe då Erik kommer ta med den hem, men samtidigt så står det ju tre bilar där hemma så kanskekanske kan få sno en av dem. Och till skola och jobb funkar ju cykel (måste bara laga den då iof...) eller gå. Svårare att ta sig till ex strand eller liknande dock. Men går la bussar...
  • Stannar jag här behöver vi inte tänka på att flytta Stitch eller att vi kommer få problem med att han blir van att få springa utomhus.
  • Här uppe kommer det bli väldigt ensamt på kvällarna... Ingen pojkvän och ingen familj. Klasskompisarna och övrigt folk träffar man ju typ bara på dagarna. Vad ska jag göra på kvällarna..?
Så, enligt plugget borde jag stanna här, enligt pengarna borde jag åka hem, enligt kompisar är det (nästan) vilket som, enligt pojkvännen så borde jag åka hem...
En tanke är att jag stannar här första halvan och pluggar och jobbar och att jag sedan kommer hem till Uddevalla andra halvan och då jobbar på Hafsten, men då gäller det ju att det funkar för Ingela... Och är la klart att hon vill ha folk som jobbar där så länge som möjligt för att kunna komma in i det hela. Om jag kommer in där efter halva sommaren, mitt i värsta rushen, så kanske jag får panik. :P

Tror det blir till att ringa mamma och rådfråga henne. Jag kan verkligen inte bestämma mig...



Uff.

Fortfarande megaträningsvärk i armarna, och är just tillbaka från ett step-pass, så lär nog kunna lägga till fler kroppsdelar till listan över smärtande delar imorgon. Yejj. Nu: dusch.



Apropå ingenting...

Idag är det väldigt många som vart inne på min blogg... Eller tja, samma jävlar som vanligt antagligen men de verkar inte ha något annat för sig än att klicka här för har massa sidvisningar. :P Men jag menar, det är söndag...? Vad för roligt skulle jag ha att skriva om idag? ;)

Kan ju roa er med denna tills vidare:
(känsliga läsare rekommenderas att snabbt som satan titta bort)
.
.
.
.
.



Hehe, Eriks reaktion var bara ett "Va faaan?! Aj!" :P

Bild hittad på denna sida. Mycket intressant sida för den snuskintreserade. :P

Men va fan vad jag segar. DISK Sissi, DIIISK!



Ah, just det...

Har faktiskt vart (rätt...) duktig idag; promenix med Helena på morran (förmiddag kanske egentligen, men morran låter bättre right...?) och sedan tvätt och städning på eftermiddag/kväll. Eller tja, städ och städ... Vi har rensat datarummet. :P Det går nu att faktiskt GÅ in i rummet och även att ta ett djupt andetag utan att få en nysattack. ;) Rensat alla skolpapper och räkningar och annan skit och lagt det där det hör hemma så nu ser det riktigt fint ut där inne. :P Hittade dessutom mina julklappspengar (inte lite heller!?) som jag lagt i ett kuvert och som blivit kvar i påsen med skit jag drog med mig hemifrån, inte helt fel om man säger så. :D

Nu är det bara resten av lägenheten kvar, hö hö. ;P
Nej, diska var det. Laterz



Åååå vad frustrerande...!

Hittat mig en ny, jättebra manga som skulle vara complete, och när jag nu väl läst klart den så visar det sig att den slutar mitt i storyn och att det skall komma en säsong till?! Vad FAAN!? Skriv inte att den är complete om den nu inte är det fucking idioter. Ingen aning om när nästa kapitel släpps... Vet inte ens om jag kommer ihåg den här serien vid det laget i vilket fall. Gaah, så grymt irriterande!

Något annat som är grymt irriterande är att jag har grymme träningsvärk i mina armar atm... Lite svårigheter att sträcka ut dem så... :P Får hoppas att det inte är mycket styrka imorn på steppen för då lär jag la dö...

Well, ska koka ägg till Erik och diska all förjävla disk nu, så toodles!



Anna.

Kolla denna bloggen. Handlar om Anna, 36-årig, cancersjuk mamma till en tvårig dotter och om hur hon kämpar mot sin aggresiva sjukdom. Suttit och grinat som galning här. Lever mig in på tok för mycket i andras livshistorier. Blir bara ledsen. Samtidigt är det skönt att läsa hur folk kan ha hopp även när deras liv vänds upp och ned och allt går åt h-e. Att det fortfarande finns anledning att kämpa.
Men just nu är jag mest ledsen för Annas dotter och hennes man som blivit lämnade ensamma kvar.



It's ALIIIIIVE!?! *tänk er skräckfilm*

Fått lite kommentarer om att jag uppdaterar bloggen för sällan vilket jag väl skulle kunna hålla med om, men blir lätt så när orken tryter. Tänkte jag skulle kika in och visa att jag faktiskt lever iallafall, alltid något, right?

Har vart en fullspäckad dag idag (extra härligt då det är måndag...) med skola, jobb och träning. Har inte ens hunnit käka ordentligt, blev en liten tallrik flingor mellan skola och jobb och sedan likaså mellan jobbet och träningen. Inte bästa grunden kanske, men så blir det när det är ont om tid. Om man dessutom äter segt som satan så är det ingen större idé att försöka slänga ihop någon mat på den där lilla stunden då jag helt enkelt inte hinner äta den...

Blev iallafall ett styrkepass med Helena vilket behövs då jag är svag som en kattunge. Lär väl känna av det imorgon men just nu så mår jag toppen. ;) Kunde nog faktiskt lagt på lite mer vikter än de jag tog, men fegade ur lite. No point in overdoing it liksom... ;)

Helgen har annars varit najjs. Tacos och mys med pappa och syster på fredagen. Shopping med Anna på för-/eftermiddagen på lördagen och sedan hem för mat och dusch. Stressade till bussen och satt sedan där i 20 minuter och väntade på bussjäkeln medan fötterna sakta gick från kalla till helt utan känsel. Då lite folk bangade på kvällen så slutade det med att det blev jag, Anna och Simon som satt hemma hos Anna och såg på Melodifestivalen medan vi pimplade cider, öl och shottar. Ingen direkt partystämning som infann sig så blev lugn (...?) kväll hemma, mycket pga Uddevallas härliga kvälls-/nattrafik (en buss 22.15 och nästa 00.50...?!). Spelade kortspel och Anna klådde oss totalt på det mesta... :P
Fastande totalt på ett frågespel som ledde till en hel del diskussioner, så blev till slut 02.15-bussen hem för min del. En buss som jag dessutom åkte helt själv... Var bara jag och busschauffören där och min vana trogen börjar jag tänka ut allt möjligt dumt som kan hända. Tur då att man har en pojkvän som kan hålla en sällskap i mobilen hela vägen hem. :P
Söndagen spenderades även den på Torp med shopping då syrran ansåg att jag svikit henne dagen innan då jag inte shoppade med HENNE. Well, vad gör man liksom? ;) Blev dock promenad dit i solen, vare sig sugen på eller dum nog att köra, mycket till syrrans förtret. Hittade mig ett par riktiga mördarklackar som jag velade om i en evighet, men nu är de iallafall köpta. Frågan är nu bara när de skall invigas...? ;P Derssutom funderar jag på vilken alkoholhalt som behövs för att jag skall kunna gå i dem... Men det kanske vi märker...?
God mat med familjen och en liten tur i det nya huset innan jag drog hem till Karlstad vid 19-tiden på söndagen.

Så, det var väl ungefär vad jag hade att säga för den här gången. Har några kort men ingen ork att lägga in dem på datorn just nu så ni får la (kanske...) se dem senare...

Well, ska sova tidigt (allt är relativt) idag då kattstackarn skall bli av med bollarna imorgon bitti. Erik riktigt lider med honom. Tss, karlar. Jag är bara glad om kattens piss slutar lukta som fan. Sedan hade det ju förstås även varit uppskattat om han slutar bete sig som en galning... Men det kanske är för mycket begärt...?

Well, toodles



Ååååååååååh...

Jag har äntligen hittat var jag kan köpa en massa Lasse Åberg-tavlor... På Lasse Åbergs museums hemsida förstås...!? xD Fanns massa där som jag vill ha. Och sedan borde det ju bara vara att köpa ramar till dem, och det fanns på Gallerix så borde inte vara några problem...
Har en vägg här hemma som liksom är reserverad till Lasse Åberg men för tillfället är det helt tom då jag bara äger en fyra stycken varav två mycket små. ;) Så kändes bäst att samla ihop några fler innan man försöker komponera ihop dem lite snyggt på väggen. :P Plus att jag tror att vi behöver ha en betongborr på just den väggen... xD

Tänkte visa för Erik och fråga vilka han gillar och så kanske beställa imorgon eller något. Åh, jag vill ha dem NU! Älskar Lasse Åbergs tavlor. Nåväl, de flesta iallafall. Typ som Katt och mus och de där. :P


Katt och mus


Värmeverk


Närkontakt


Vänskap

Helt underbara allihop. Well, måste sova nu om jag skall orka med morgondagen. Please, låt mig sova bra.
Oyasuminasai minna



Hehe, påfyllning...

Hehe, glömde att jag även har en del uppgifter i engelskan. Men det är ju lugnt, har ju rätt gott om tid över...



Totalproppat i schemat...

Sitter och försöker pussla ihop mitt liv. Är just nu lite knepigt. Skall få plats med:

¤ Tid hos barnmorskan. Upptäckte att mina p-piller typ är slut... Trodde jag hade en karta kvar men icke. ^^''
¤ Kastrering av katten. Har nu iallafall gjort lite framsteg och faktiskt bokat tid. Alltid något. Blir ett besök nästa tisdag. Gick att lämna katten 7.30 så borde hinna innan lektionen utan större problem. Hur det går att hämta den blir en annan femma då jag kanske jobbar (vet fortfarande inte...) och i så fall har bilen. Hoppas det går att hämta efter 18 om så är fallet...
¤ Jobb... Tänkte skippa de sista tre veckorna i mars då jag även skall hinna med:
¤ Tentaplugg i tillverkningstekniken. Har tenta den 29e och har inte ens beställt böckerna än. Dags nu kanske?
¤ Konstruerande av min ljusstake i tillverkningstekniken. Har hittills kapat det mesta, men skall ju även bockas, svetsas och troligen linoljesprayas för att få en snygg mörk yta.
¤ Presentation av ljusstaken. Ingen aning om storlekgrad...
¤ Rapport för ljusstaken också. Kortare variant dock, puh.
¤ Konstrueringsuppgifter i CADen. Har ett par vanliga kvar att göra.
¤ Den stora konstrueringsuppgiften som vi skall göra helt utan ritningar eller hjälpmodeller. Skall konstruera, rita, måttsätta, CADa och göra en ritning av en svarv. Vilket väl är en vettig uppgift eftersom vi kommer få göra sån skit senare på jobben ändå, men just nu lockar den typ mega-inte alls.
¤ Studiebesök i Sunne.

Till detta kommer ju sedan de vanliga lektionerna och labbarna...

Sedan HADE det ju vart najjs om jag hade haft lite tid över för att träna några dagar i veckan och kanskekanskekanske även ta det lite lugnt...? Sova några timmar kanske?

Sedan hade jag egentligen behövt besöka tandläkarn och fråga om det är mina visdomständer som gör så förbenat ont ibland, och om jag i så fall skall göra något åt dem. Sist jag var där så sa de att tänderna ligger snett så finns risk att de skadar de framför genom att skava på tandroten när de är på väg upp och att jag i så fall måste ta bort dem. Kan ju vara bra att veta kanske... Bara undersökning kostar ju dock över 700 spänn. Suck.

Just nu känner jag att mitt huvud inte riktigt hinner med. Och jag har fortfarande inte fått något schema från Tommy... Känns bra. Blir så lätt att planera då. Även om jag förstår att han vart sjuk osv så att han inte riktigt haft tid. Men då är ju frågan om jag skall jobba imorgon eller ej. Erik säger att jag skall strunta i det då jag, som sagt, inte är schemalagd, men här sitter jag och räknar pengarna. Jag lär jobba.