Bättre lycka nästa gång...?

Jahapps, den matchen gick ju sådär bra. Fascinerande hur vuxna män kan bli så mesiga så fort de hamnar på en fotbollsplan. De snubblar, trillar, ligger kvar i gräset och viftar argt med händerna i hopp om att få en frispark istället för att hoppa upp och jaga vidare efter den jäkla bollen. Aldrig förstått mig på folk som filmar. Jävla fjollor hela bunten. Haft flera tränare som sagt åt mig att ligga kvar lite extra länge om jag blir tacklad, men fan heller. Man reser sig, springer ikapp och tacklar tillbaka. End of story.

Tillbaka till matchen. Tycker att det var en helt rättvis vinst för Ukraina, även om jag naturligtvis hade hoppats på att vi skulle ta hem vinsten. Både Zlatans mål och de två för Ukraina var snygga och helt rättvisa. Gillar när det blir så. Då kan man förlora med huvudet högt och utan att vara bitter över att domaren var blind eller helt enkelt bara dum i huvudet. ;)



Måndag... Say no more...

Uff, nu är det änna dags att det här vänder. Humöret svänger fort som fan och både katt och pojkvän har fått stå ut med en emellanåt ytterst grinig Sissi. Det mest störande är att jag inte ens själv vet varför jag är på dåligt humör...

Lördagen var helt ok, en slapp skön dag som mest spenderades i soffan framför diverse manga och på kvällen blev det grillad kyckling framför filmerna Safe House (bra film, väl värd att se!) och Project X (helt ok film men se hellre Safe House om ni har några timmar över... ;P ).

På söndagen vaknade jag grinig och sedan fortsatte jag på det spåret. Erik försökte lista ut varför jag var så bitter vilket bara gjorde mig mer irriterad då jag inte visste själv. ;) För att göra hela dagen fulländad så hade vi tvättid 13-16... :P När vi kommer ner och har lagt in all vår tvätt i de tre maskinerna så inser vi att det inte kommer något vatten till två av dem... Folk har tidigare stängt av vattnet genom att vrida av kranarna (varför-i-helvete-då?) så brukar bara vara att vrida tillbaka dem när man inser problemet men den här gången funkade det inte. Sätter igång dem ändå och hoppas på det bästa (knappast bra att köra med torra pumpar men orkar inte bry mig om den jävla tvättstugan...). Blev positivt överraskade när vi kommer ner igen och ser att all tvätt är blöt så uppenbarligen så kom vattnet igång någon gång. Dooock så fungerade ju naturligtvis inte torktumlaren så har haft hela lägenheten full av tvätt som hängt på tork. Trosor, kalsonger, linnen och annan skit på varje tänkbar yta. Katten har haft ett paradis men förhoppningsvis så blir det inte allt för många plagg som åker direkt i tvättkorgen igen... ;)

Och inatt har det varit som en jävla bastu i lägenheten (don't know why...) så var härligt klibbig och svettig när jag väl lyckades dra mig upp för att ta mig till jobbet. Varit trött hela dagen men humöret har i alla fall känts relativt stabilt.

Var och hämtade ut paketet med grejer från Bodystore efter jobbet och även om Erik är något grymt negativ ("Allvarligt...? Naturprodukter?" "Det här är bara ren skit." "Det kommer aldrig att funka." osv osv osv) så hoppas jag på det bästa. Det har fått bra betyg, det var billigt och det kan i alla fall inte skada, så why not...? ;)

Nej, om man skulle koncentrera sig på Sverige - Ukraina-matchen kanske... Ann-Sofie på jobbet skall tydligen förhöra mig imorgon (hon tycker det är dåligt att jag är så dåligt insatt då jag gillar (att spela) fotboll) så kanske är bäst att försöka vara i alla fall lite uppmärksam... ;) Laterz.



Some good and some bad...

Haft en, i genomsnitt, rätt najjs dag idag. Blev (till sist, efter diverse ändringar och tillägg, surprise surprise) klar med det trilskande projektet och kunde äntligen lämna det ifrån mig. Skulle istället hjälpa Ann-Sofie med en ritning på en suglåda med fishtail... Oooch där har jag la inte gjort speciellt mycket om man säger så. Lade ut några vyer och lade ut några mått men mestadels satt jag bara och försökte lista ut hur fan skiten såg ut. Men men, det löser sig säkert på måndag, right...? ;)

Haft Karin och Helena över på thaimat (och på tok för mycket godis...) och film ikväll, mycket mysigt och välbehövligt. Blev först Disneyfilmen Trassel och sedan den romantiska actionkomedin This means war. Den förstnämnda är en favorit hos mig och nummer två var mycket bättre än väntat, så väl värda att se om ni råkat missa dem. ^^

Har nu suttit och slösurfat en dryg timme sedan brudarna drog hemåt, men då ögonen håller på att falla ihop på mig så antar jag att det börjar bli dags för sängen. Avslutar med favoritkaraktären Maximus i Trassel. Just love him. ^^




Klickmonster...

Klickade btw hem lite blandad skit igår. Var shoppingsugen men då vädret var piss och jag var allmänt seg så blev det istället en dag i soffan med en bra bok. ^^ På kvällen kunde jag dock inte hålla fingrarna i styr så klickade hem 4 tröjor från... Ellos...? Jävla mycket skit har de, men en del guldkorn finns allt. :P Lite irriterande när man kikar igenom REA-sidan att de inte visar vilka storlekar som finns dock. Lite surt när man ser en fin tröja men när man väl klickat sig in på den för att kolla färger så finns den endast i strl 50... Ehm, ja men då skiter vi la i den då. Mycket tantiga kläder tycker jag generellt, men kanske beror på att det var väldigt mycket plus-size... De tenderar ju tyvärr att vara rätt tråkiga. Blev dock till sist två hoodies, en grå-vit randig och en korall samt två vanliga neutrala tröjor, modell pösig, en knallblå och en svart. ^^ En beta under 500-lappen allt som allt, känns helt ok. ;) Och när jag väl var igång så blev det även en runda inne på Bodystore där det bland annat klickades hem kromtabletter (ska tydligen minska sötsuget...?), en lotion, någon form av gel (skulle blandas med vatten och drickas) som var bra för naglar, hår och oroliga magar, blekningspulver till tänderna, någon tablett som gör att solbrännan sitter kvar längre och lite annat smått och gott. :P Jag har noll koll på om något av det var värt att köpa, men det mesta hade fått väldigt bra recensioner och hamnade under en femhundring där med, så kändes ok att testa. ;)

Men nu tänkte jag nog ta och blåsa håret och krypa i sängs innan jag somnar i soffan. Nightynight.



Börjar se slutet...

Vart lite ostadigt det senaste. Har sovit oroligt och varit konstant trött. Dessutom har det inte rullat på så bra på jobbet heller så humöret har pendlat en del to say the least. Blev klar med mitt förra projekt tidigare än planerat så fick ett nytt i torsdags eftermiddag. De hade fått problem med en motor till en tailcutter (säger inte er ett jota, I know, men är en maskin som skär pappret typ) så skulle hjälpa till där. Det var "jättebråttom" men "fick ta den tid det tar"... Vilket ju ger en väldigt tydlig deadline. Och precis allt i det här projektet har skitit sig. Programmen kastar ut mig, hänger sig, låter bli att spara när jag vill spara, sparar när jag inte vill och rent allmänt jävlas tills jag blir galen. Underlättar inte heller att det mesta av grejerna är gjorda i V4 (förra programversionen) och därför inte är kompatibla med V5 som vi kör nu... Så jävla mycket trixande och pillande för att få det att funka så ni anar inte... Och hela tiden ett "så här får man aldrig göra annars men eftersom det här inte gjordes rätt från början så får vi nu fuska lite". Inte konstigt att jag aldrig lär mig rätt när jag bara får udda-projekt hela tiden... Droppen blev när det i måndags visade sig att killen jag hjälper gett mig fel ritningsnummer så jag i två dagar suttit och ändrat FEL modell. Och dessutom så står han där och tittar på mig som om jag är en idiot som inte fattat att jag arbetat med fel modell, men HUR I HELVETE skall jag veta det när han skrev ner det numret ihop med alla andra som skulle ändras...?! Gaah, trodde jag skulle strypa honom. Kan ju tilläggas att jag fick reda på det precis innan jag skulle gå hem och Sissi var trött och gött hungrig så humöret var kanske inte på topp rent generellt. ;) I övrigt så är snubben jättetrevlig och rolig men just då, gaah.

Börjar äntligen se slutet på skiten dock. Hoppas och tror att alla ritningarna är klara nu, och fick även fixat stycklistorna innan jag drog hem idag så BORDE bara vara att skicka dem till Auric (en databas där tex montörer kan hämta dem) men vem vet. Skulle inte förvåna mig det minsta om de upptäcker något som måste åtgärdas imorgon. Så har det varit på alla projekten hittills så varför bryta mönstret liksom...?



Midsommarplaner...

Undrar btw lite vad alla har tänkt göra på midsommar i år..? Erik är ju i New York med sin familj 17e-25e (?) så är gräsänka i typ en vecka. :P Kan tänka mig att hänka på det mesta så kasta gärna hit några förslag, så länge de innehåller trevligt sällskap och god dricka. ;) Jag är inte så knusslig. Så länge jag slipper sitta hemma ensam så är jag nöjd. ;)

Anna var i alla fall sugen på goda ananasdrinkar precis som förra året och jag är la inte helt omöjlig att övertala... ;)




Bättre sent än aldrig...

... som är lite av mitt motto i livet. ;) Något de flesta av er redan märkt antar jag... ;)

Här kommer i alla fall en bildkavalkad från förra helgens bravader hemma hos söta Anna. Var ju Eurovision Song Contest på TV så på Annas inrådan blev det Eurovision/Schlager som tema. Alla tänkte till för att klä ut sig till en person inom genren, schlagern gick het på Spotify, röstning genomfördes, pris delades ut, goda drinkar dracks. Allt som allt en väldigt bra kväll i sällskap med de bästa.



Hahaha, jag tror att Anna lyckades träffa min mun också när hon skulle ta bort mina självlysande ögon... :P










Glädjehopp i soffan.




Fortfarande rätt taggade... ;)

Hoppas ni överlevde boldkaskaden. Bilderna från Helenas partaj nu i helgen får nog vänta lite. As usual. Varför förstöra ett vinnande koncept liksom...? ;P