Torsdag...

Aloha. Jag lever och frodas trots min uppenbara brist på blogginlägg. Sitter ofta och funderar på att skriva men orken och lusten finns inte riktigt där. Men än skall la inte bloggen gå i graven hoppas vi. ;)
 
Just nu längtar jag mest till söndag faktiskt (är så jäkla trött just nu, så en slappdag låter jävligt najjs...), trots att jag har en massa kul grejer inplanerade under helgen. Imorn är det jobb (vilket kanske är mindre kul i och för sig) och efter det är det after work. Lite halvosmidigt då jag skall ha hem folk på lördag men var tydligen den dag flest kunde, och då jag missade förra after worken (plus att jag gick tidigt från den första för att gå på bio (hur fasen skulle jag veta att just på det här jobbet så betyder inte after work mat och några öl, utan det är typ all in som gäller?!) vilket jag redan blivit mobbad för) så tänkte jag att jag nog får hänka på den här gången ändå. :P Lär knappast bli all in oavsett då jag har en massa att fixa på lördag, och jag tyvärr inte längre riktigt pallar med partajj i dagarna två. ;)
 
På lördag är det handling, städning, matlagning och allmänt festpill som gäller innan folket kommer vid 6-tiden, och sedan verkar det luta åt att vi hamnar på den nyöppnade klubben Jaguar. Håller tummarna att det kommer spelas någon musik jag faktiskt gillar även om jag inte har några större förhoppningar. :P
 
Just nu sitter jag annars mest och väntar på att håret skall torka så jag kan komma i säng... Kanske får bli att blåsa det ändå. Hela kvällsschemat blev uppfuckat då vi hade tvättid 16-19 men när vi kom ner så var den jävla dörren till tvättstugan låst med en bokningscylinder så att vi inte kunde komma in. Konstiga var dock att det inte var den personen som hade tiden före oss, i så fall hade det varit förståeligt (irriterande men förståeligt) om de missat tiden, men nej, det var en helt annat person...? Så vi sitter där ute, hör tvättmaskinerna och torktumlaren gå för fullt och bara ser vår tid ticka iväg. Bruden som tvättar kommer en 20-25 minuter senare men då hon har en liten unge med sig så pallar inte Erik skälla ut henne. ;) Hon frågade om hon fick använda torktumlaren medan vi körde våra maskiner och det var helt ok, men vi sade att vi låser rummet och att hon kunde komma tillbaka halv 6- kvart i 6 då vi skulle ner för att flytta över till torktumlaren. Men är hon där då? Nej. Så efter att ha väntat en jäkla beta så får vi ösa ur hennes kläder ur både torktumlare och torkskåp för att få plats med våra. Och naturligtvis så hinner inte skiten bli torrt på den tiden vi hade så nu har vi kläder över hela jäkla lägenheten. Igen. Det luktar visserligen väldigt gott men det ser förjävligt ut. ;)
 
Nej, nu får det fan bli hårblåsning ändå, här orkar jag inte sitta. Här får ni en skön liten godnattvisa: