Now you see me...

Såg btw filmen Now you see me med babe för ett tag sedan och kan rekommendera den om ni inte redan sett den. Riktigt fräck film både sett till effekter och story och vi lyckades faktiskt inte lista ut storyplotten förrän precis i slutet. Riktigt bra film all in all. ^^
  



Just an ordinary monday...

Har varit en helt ok dag på jobbet med mycket diskussioner om lyftverktyg och märkning av dessa då vi haft mycket problem med detta. Måste få ordning på det men går så förjolat långsamt. Skall ha lönesamtal med chefen imorgon också men gissar att det blir mer av en monolog än en diskussion. ;)
 
Blev drygt 1½ timmes extrajobb idag trots att jag hade tänkt sluta tidigt, så gick som vanligt inte som planerat. Är helt omöjligt att komma ifrån ibland. Idag satt jag och E och filade på ett mail som bland annat skulle gå ut till våra chefer där vi ville visa att vi var lite trötta på en viss diskussion men utan att verka på tok för bittra. ;) Mycket svår balansgång märkte vi. Och när vi är klara för att gå kommer vi på att vi var tvungna att tidrapportera... Så ja.
 
Hade tänkt jag skulle fixa lite klyftpotatis nu på kvällen så att jag kan köra på fläskfilégöran till lunchlåda imorgon men glömde helt bort det och orkar inte fixa det nu så får hitta på något annat. Har ju köttfärssås i frysen (uff) så det kanske... Eller pyttipanna... För ovanlighetens skull liksom, ehum.



All by my self...

Är väldigt tyst och tomt här hemma just nu. Erik drog hemåt vid halv två då jag ändå skulle på fotboll då, så hjälpte honom bära ner katterna till bilen. I och med att jag drar till Barcelona nästa helg och Erik inte kommer upp hit då så var det smidigast att han fick med sig dem hem redan nu. Vilket gör att jag nu sitter helt ensam i lägenheten.
 
Att bo ensam har varit smidigare än väntat, mycket på grund av att jag dels träffar Erik varje helg, men även på grund av att vi skaffade Ozzy. Till skillnad mot vår andre osociala katt som mest ligger och sover dygnet runt och bara någon enstaka gång vill upp och sova i knät så springer Ozzy runt fötterna och vill inget annat än att leka och gosa. Och äta. Det han gillar mest här i livet är att äta. Vilket kan driva en till vansinne när man sitter i soffan och försöker få i sig någon mat medan man halvt förgäves försöker hålla honom ifrån tallriken. Men ändå. ;)
 
Fördelen med att de är borta är att jag dels slipper ta hand om lådan hela tiden och dels slipper slåss om maten. Och att jag kan sova med öppen sovrumsdörr. Sker fortfarande kissolyckor (eller olyckor och olyckor, kattfan gör det med flit) och vettefan vad jag skall göra åt det, så har blivit till att ha stängt in till sovrummet konstant. Skall bli intressant att se hur de klarar den biten i Trollhättan...
 
 
Måste verkligen ta och slänga de där mattorna någon dag alltså.. De är solblekta sedan de blev lämnade på balkongen snäppet för länge och nu dessutom fulla av katthår... Men kan inte riktigt med det heller då de numera sover där varje natt... Gaah.



A bit on the way...

Maten är lagad, första plåten med bullar står i ugnen, två till står på bordet och väntar på pensling och ett par kilo pärlsocker, disken är gjord och hann även med en snabb dammsugning. But that's about it. Men det får vara nog. Jag har inte käkat sedan lunch, vilket nu är 11 timmar sedan, så känns som att jag tänker parkera röven i soffan ihoip med babe och endast flytta mig för att fixa det sista med bullarna... Trevlig kväll på er. ^^



Så..

...jävla... trött... och... nu... ska... jag... baka... diska... städa... fixa... fredagskäk... duscha... utan... att... däcka... i ... soffan... Good... luck... with... that...



Bröllopsbilder...

Kanske dags att jag lägger upp dessa bilder också, var ju några veckor sedan nu...
 
Alex och Sofias bröllop var verkligen jättefint. Väldigt genomtänkt och påkostat med toastmaster och toastmadam, hyrd konferensbyggnad, ballongparad, bildspel, servitörer, champagne och snittar, flera rätter, lekar, tal, liveband... Vi blev dessutom placerade med kompisgänget så var ingen fara där heller. Hade hört innan att de skulle splittra mig och Erik så var lite rädd att de skulle sprida ut oss alla över rummet och så skulle jag inte känna en jävel vid mitt bord, men det var ju lugnt. ^^ Hade en mycket trevlig kväll och vi var kvar till sist. Det hade vi i och för sig tänkt vara oavsett men kunde ju verkligen inte annat när de andra bangade redan halv tolv... :P
 
Ni får ursäkta Erik, han har inte lärt sig hur man ler på kort ännu. Och tack Sandra för att jag fick låna den fina klänningen, hade rätt bra panik där ett tag... ;)
 
Tack för en mycket mycket fin kväll. ^^



Dags för förändring...?

Nästan så man funderar på att bli mörk igen... Kanske är dags nu när det börjar dra mot vinter? Fast är ett helvete att försöka få det ljusare igen senare i och för sig...
 
 



I'm faaabulous...

 



Close up...

 



Torsdag...

Blev en kort dag på jobbet idag. Dels så försov jag mig som vanligt så var på jobbet strax innan halv nio och inte innan åtta som jag tänkt mig (ovanligt...) och dels så skall vi träna med småtjejerna idag så träningen börjar tidigare än vanligt. Men känns inte som att det gjorde så mycket, dagen var rätt seg så var lite skönt att sluta tidigt. ;)
 
Sitter och googlar efter inspiration till Halloweenfesten som jag och Elin tänkte ordna med/för jobbet men vet inte riktigt var jag skall börja. Vi vet heller inte riktigt än vilka vi kan/får bjuda då det handlar om olika grupper/avdelningar och vilka pengar vi kan få osv så vi får la se lite där. I och med att vi bokat Tjänstemannaklubben den 1e november så börjar det ju dock bli dags att ta tag i allting...
 
 
Överväger att vara Cruella de Vil igen, det är smidigt och en bra utstyrsel, men samtidigt kanske lite tråkigt då jag var henne nyss... Folket på jobbet tyckte jag skulle köra på henne ändå i och med att de inte sett utklädnaden, men tja... Funderar på lite andra alternativ, har ju lite gamla utklädnadssaker här hemma, men vi får se vad vi kan hitta på. Är ju ändå en dryg månad kvar. :P



Planering planering...

Haft en sådär-dag på jobbet idag. Mycket tidsplanering och skit. Har så dålig koll på sådant, blir lite av en gissning varje gång. Fick lite jobbiga nyheter också som jag dessutom inte får berätta för dem det rör. Ogillar sådant. Ogillar vad det innebär för mig också. Men håller tummarna för att det löser sig.
 
Blev en kortis hemma efter jobbet innan det var dags att plocka upp Helena och den beställda snabbmaten innan vi drog vidare till Sandra där det skulle diskuteras Barcelona-tripp. Hotellet vi bokat ligger helt perfekt och alla saker vi vill se verkar finnas inom räckhåll, så det kommer nog bli jättebra. ^^ Soligt och varmt är det dessutom så skall bli jäkligt najjs. Skönt att komma bort en helg med tjejerna också. Skall bli redigt kul. Gissar att jag kommer vara helt död när helgen är slut dock men det får det la vara värt. ;)
 
 
Testade btw denna i helgen då jag var på jakt efter något syrligt och fräscht. Och nog för att den var rätt god men syrlig var den ju inte direkt. Tycker att det inte borde kunna slå så fel med citron men jodå, redigt sött var det. Samma besvikelse som när jag testade glassen med melon som skulle vara så fräsch och som bara smakade sötsliskigt. Funderar på citronsorbet nästa gång, det borde väl ändå vara syrligt...? Har ni förslag på glass och liknande efterrätter som är syrliga, sura, fräscha osv så säg gärna till, jag är alltid på jakt efter mer gott att äta... ;)



Cuties...

 



Bildkavalkad Games Com Del: 2

Tar och slänger in lite mer bilder från Köln. Blir ju aldrig av med dem annars... ;)
 
Hotellet i Köln var helt ok, om än väldigt litet. Desto mer så då vi hade det tidigare hotellet i minne. Utsikten var dock riktigt bra. Personalen var väl lite si och så också även om de hjälpte till om man bad dem. Dock var läget perfekt om man ville ha nära till mässa, centrum och Domen. Vilket tyvärr även innebar att det var väldigt livat utanför fönstret på kvällen/natten. Extra kul då man fick ha fönstrena öppna för att det inte fanns AC på rummet... Vi skippade frukost på hotellet och åt något lättare på mässan istället och så gick vi ut och åt på restaurang på kvällen. Fanns några riktigt bra restauranger precis vod hotellet, och damn vilken god mat. God öl också för den delen. ;)
 
Låter kanske som att hotellet var en total nit, och det stämmer inte. De uppfyllde de krav vi hade och det hade ett vettigt pris, men skulle vi åka till Köln igen så hade vi nog letat en stund til innan vi nappat på samma igen.
 
Vissa var lite mer ambitiösa än andra... ;)
 
Det var en mycket intressant tripp och Games Com är onekligen en rätt mäktig mässa att gå på. Det behövs verkligen några dagar för att ta sig igenom alla hallarna så man bör vara beredd på många timmars gående och stående. Mina fötter grät blod när man kom hem till rummet på kvällen. Men en minnesvärd upplevelse non the less. Kanske inget för den som inte kunde bry sig mindre om dator- och TV.spel dock... ;)



Linkin Park - Castle of glass

Elin hade på en skiva i bilen när hon körde till träningen idag och där på var denna låt. Blev kär direkt så den fick hamna på min Spotify-lista. Youtube-versionen är dock väldigt seg i början även om den tar sig. Enjoy.
  



Kattjävlar...

Helt jävla omöjligt att ha tvätten hängandes uppe med två illbattingar till katter. Stitch har alltid gillat att dra ner kläderna från strecket men numera välter de hela skiten...
 
 
 



Jaja, jag jobbar på det...!

 



Newbody någon...?

Kom på att vi ju skall sälja Newbody för klubben...!? Och listorna skall in på söndag... Haha, fan helt fallit ur huvudet. Well, är det någon som vill beställa något så får ni säga till innan dess. ;) Själv tänkte jag beställa några paket sockar då de är mina absoluta favoriter, mjuka, sköna och hållbara. Funderar på trosor och sportbh också men får se. Är ni intresserade och vill kolla på produkterna så kan ni ju hoppa in på deras hemsida; newbody.se.



Ozzy it is then...

 
Tjockis har btw fått ett riktigt namn nu - Ozzy. Även om han troligen lär kallas Tjockis emellanåt ändå. ;) Så för att kombinera två av mina största intressen så kör vi på en tecknad figur - Stitch och en hårdrockskaraktär - Ozzy. Får tacka syrran för tipset för, inte för att vara sådan men, resten av namnförslagen jag fått in har inte varit mycket att hänga i granen. ;) Pia föreslog flera, varav Diesel var det bästa, men då Erik inte nappade så kör vi på Ozzy. ^^



Amorphis - Silver Bride

 
 
Så jävla skön låt, speciellt musiken även om sången också är bra. Och övergången där i början - magisk.



Att det skall vara så himla svårt...

Seg dag på jobbet förutom ett möte med en leverantör som kom för att kika på hur deras lyftvagnar sitter i maskinen. Han kom med lite nyttig info kring reservdelar och montage och i och med att han nu sett hur den sitter när den är monterad så kan nog kommunikationen flyta lite bättre fortsättningsvis. ^^ Utöver det har jag mest suttit och rättat manualer hela dagen. Lagom kul men måste göras.
 
Har så mycket planer när jag är på jobbet och när jag är på väg hem, men när jag väl kommer innanför dörrarna så dör energin bara ut. Måste verkligen slänga in en tvätt (om inte annat för att kattjäveln kissat ner ett lakan till...) men även för att mina mittimellantröjor börjar sina. ;) Men hinner inte två maskiner så får prioritera. En diskning skulle nog inte heller vara fel. Då slipper jag fixa det imorgon när Erik kommer upp om inte annat. Har dessutom köpt hårfärg då håret börjar bli dassigt (nackdelen med toning istället för färg) så hade tänkt slänga i det också men just nu verkar jag ha fastnat i soffan... Så jäkla svårt att ta sig härifrån när man väl satt sig.



The pics is on the way...

Återigen långt mellan inläggen, verkar gå i perioder. Har äntligen lagt in bilderna från Alex och Sofias bröllop förrförra helgen samt bilderna från i lördags då Anna hade födelsedagsfest med Disneytema. Väldigt många bilder att gå igenom så orkar inte fixa något större nu, men här får ni två små sneak peeks.
 
 
Samt:
 
 



I'm gonna be a whale...

Fick med mig lite (eller snarare massor...) ritningar som skall rättas hem så tänkte sätta mig med det snart (yihaa) men först tänkte jag tugga i mig det sista av min hamburgare och jäsa framför Bones. Har även en massa godis så det lär la säkert gå åt sedan. Har svullat något kopiöst de senaste två veckorna. I den här takten så kommer jag rulla fram vid jul. Men det är ju också ett sätt att ta sig fram genom snön så varför klaga. Dessutom, tänk vad mycket varmare det kommer vara med lite mer ister på kroppen när vintern kryper närmare. ^^



Money money money...

Har suttit och räknat på olika summor och kostnader, jämfört kontoutdrag och kvitton, i flera timmar och tror att det snart börjar trilla siffror ur öronen på mig. Försöker lista ut vad Erik är skyldig mig då han betalade räkningarna förra månaden plus mina privata räkningar, jag betalade den här månadens, vi betalade båda två en massa saker i Tyskland, han är skyldig mig sedan tidigare, jag köpte datorn av honom, jag har stått för två månaders matkostander osv osv osv. Men tror att jag börjar få grepp om det nu. Och det är onekligen en nätt summa han skall sätta över, nästan 29 000, om jag inte räknat helt fel. Erik skall kontrollräkna imorgon när våra hjärnor fungerar igen. Fick lite panik när jag såg mitt kontoutdrag, men då jag fortfarande ligger på 27 000 efter långhelg i Tyskland, en årskonsumtion av sprit, en ny gamerdator, ny TV, ny systemkamera och ny förstärkare så känns det ändå helt ok. ;) Har blivit en jäkla massa dyra utgifter den här sommaren, men förhoppningsvis behöver jag inte lägga ut så mycket på ett tag nu i alla fall. Om man bortser från Barcelona i början av oktober that is... Men efter det så är det lugnt. ;)



Bildkavalkad Games Com Del: 1

Ogillar att jag inte kan redigera mina foton på samma sätt som förut med den nya datorn (om någon missat det så köpte jag Eriks laptop. Den jag köpte åt honom i somras och som han betalade för någon månad sedan och som jag nu köpte tillbaka genom att stryka 8000 från hans skuld till mig ;) ) Har visserligen Photoshop på den här (thanks babe) men orkar inte sätta mig in i programmet just nu och verkar jobbigt att ladda upp flera hundra bilder för att ändra lite kontrast osv. Suck. Gick så smidigt på gamla datorn men orkar inte direkt lägga in korten där, ändra lite småpill och sedan föra över dem till den här datorn. Så för tillfället får ni helt enkelt stå ut med lite dassigare bilder. ^^
 
Här kommer, lite sent omsider, lite bilder från Games Com i Köln från 22-26e augusti.
 
Eller snarare: först: hotellnatten i Lübeck. Fruktansvärt fint hotell, fin omgivning, helt ok pris, trevlig personal och väldigt god frukost. Kaffet var så gott att Erik drack flera koppar vilket fick oss att stanna X antal gånger längs vägen ner mot Köln. Den mannen har en blåsa som en ekorre. ;)
 
I alla fall, är ni förbi Lübeck så satsa på Radisson Blu, Senator hotel. ^^
 



Feels like monday...

Helgen har varit fullspäckad men väldigt, väldigt trevlig. Var ett fruktansvärt fint bröllop för Alex och Sofia och har en himla massa bilder som jag skall visa. Dock inte idag, för har inte ens lagt in dem på datorn än. ^^
 
Gjorde en hyfsat jobbig upptäckt när jag kom upp till Karlstad dock. Mobilen låg nämligen kvar i Trollhättan. Hej panik. Ingen telefon och ingen väckarklocka och en mycket morgontrött Sissi - najjs kombo. Ringde Erik via Skype och fick honom att lova att ringa och väcka mig på morgonen så ställde in så att datorn inte skulle dö och ställde den sedan i köket så att jag skulle höra när den ringde. Hittade även en online-väckarklocka så hade goda förhoppningar om att, trots allt, komma upp i tid. Vilket jag gjorde också, men inte tack vare datorn. Vaknade av mig själv tjugo i sju och gick upp för att kolla datorn då Erik skulle ringa runt halv-kvart i. Och datorn var helt svart. Gissningen är att någon av katterna traskat över tangentbordet och råkat komma åt off-knappen... Vågade inte riktigt chansa på att jag skulle vakna av mig själv imorgon igen så var iväg och köpte en klockradio efter jobbet. Nu gäller det bara att jag ställt in den rätt också... ;)
 
Annars har det varit en hyfsat seg dag på jobbet och är fortfarande förkyld, om än inte lika illa som i förra veckan, så får nog bli en lugn vecka tror jag. Vill ju vara frisk på lördag också. ;) Har kurs tisdag till och med torsdag - Tissue Making Internal - så lär inte bli många knop gjorda på jobbet heller. Vilket passar väldigt bra just nu då flera projekt ligger på is. Men känner jag jobbet rätt så lär de sätta igång dem allihop igen samtidigt så att det går från "inget att göra" till "åh, herregud jag tror jag dör, hur fan skall vi hinna!?!" på en halv sekund. Men, det är ett senare problem. ^^
 
 



Tidig hemgång...

Idag har inte varit någon bra dag. Hade huvudvärk direkt från start och sedan gick det bara utför. Tog några huvudvärkstabletter och försökte jobba på men det släppte inte och när jag dessutom började må illa så kändes det som att det var dags att dra sig hemåt. Kom hem, hälsade på katterna, tog av kläderna, hoppade i säng, skickade ett sms till Erik och sedan slockande jag. Och sov i nästan 9 timmar. Där gick den dagen liksom. :P Blir nog till att vara hemma imorgon också, har ingen lust att vara sjuk på lördag.
 
Resten av kvällen spenderas i soffan framför TVn ihop med två fightande katter. Skall bli intressant att se om man kan sova senare eller om det blir en sen kväll. Just nu mölar jag lite Bones-avsnitt. Hittade ingen film jag var sugen på så tänkte börja köra lite serier igen. Minns dock inte var jag slutade sist så hoppade in någonstans i mitten. :P



Miss you already...

 



Dream Evil - Losing you...

Den här låten får mig alltid att tänka på Erik. Vilket kanske inte är det mest romantiska då låten i sig är rätt depp, men den kommer ofta på när han har sina musik-alarm på morgonen så jag associerar den till att ligga och mysa och dra sig i sängen ihop med någon man älskar. Skadar ju inte att låten är jättebra heller i och för sig. ;)
 



Hur kan det bara vara tisdag...?!

Bara tisdag än så länge och ändå känns det som att den här veckan varit igång ett bra tag. Har varit svinkallt på jobbet idag så var flera av oss som klädde på oss allt vi kunde hitta. Jag hade sådan tur att Elin är på kurs hela veckan så jag snodde snabbt hennes tjocka, stickade tröja som hon har på sin plats. ^^ Skall se om jag kan rota reda på någon egen att ta mig, för lär knappast bli varmare ju närmare vintern vi kommer. Har en frostvakt under mitt bord, men medan den värmde rätt gött på min förra plats så märks den nu knappt ens av. Gissar att den hamnar för långt bort från mig då kontakterna sitter annorlunda, plus att landskapet är mer öppet så värmen försvinner snabbare. :/
 
Skippade fotbollen ikväll då jag känner mig lite snuvig och hängig. Så satt kvar en stund på jobbet samt tog en tur på stan efteråt istället. HIttade som tur var ett bälte till klänningen jag skall låna av Sandra till helgens bröllop, samt lite annat trevligt förstås. ;) HIttade inte en enda klänning dock. Inte ens en enda jag kände för att prova. Nog inte min typ av mode just nu. Så får la leva på de få klänningar jag har ett tag till. ;)
 
Annars så känns det väldigt ensamt här hemma just nu. Erik har ju flyttat hem till Trollhättan då han började nya jobbet i Göteborg igår. Går tydligen bra för honom och han trivs än så länge, men är onekligen fasligt ensamt här uppe. Grät mig til sömns i söndags, bara för att det kändes så tomt. Och bara tanken att det kommer vara så tomt i minst ett halvår gör mig tokdepp. Men är la bara att kämpa vidare. Vi kommer ju ses på helgerna, i den mån det går, och vi kan ju prata på Skype på kvällarna. Men ändå, det är ensamt. Kanske därför jag kör minst en film per kväll, då är det ljud i lägenheten och man kan fokusera på något annat.
 
Erik på Kärlekens bro i Köln. Likadan som den Helena såg i Finland. En helvetes massa hänglås längs hela bron. ^^



En smygkik från Köln...

Måste sätta mig och gå igenom bilderna från trippen till Games Com i Tyskland också. Har en hel del om man säger så. Men här får ni ett smakprov. Från Domen, den stora kyrkan som ligger i Köln. Något såpass mäktig.
 
 



Jäkla måndag...

Har varit en gött seg dag idag. Kom i säng alldeles för sent igår då jag satt på Skype med Erik och pratade bröllopspresent och efter det kom jag på att jag missat att betala räkningarna så fick fixa det. Och ehm, kan hända att jag fastnade i en bra manga också. Es posible. Katterna lekte dessutom rövare precis hela natten. Stitch morrade och jagade runt kattungen genom hela lägenheten medan han bet honom så fort han kom åt varpå ungen pep och skrek i högan sky. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Under sängen, över sängen, in i garderoben, ut i köket, under sängen igen. Höll på att bli galen. Var lagom glad när klockan ringde sedan på morgon och det var dags att gå upp. När jag sedan kom ut i hallen så låg båda katterna och sov så gott bredvid varandra på vardagsrumsmattan. Jäkla katter.
 
 
Sitter och glor på Lilo och Stitch (har blivit tre Disneyfilmer nu på två dagar, love it) och mumsar på resterna av helgens godis. Och då vi dessutom varit på Bordershopen i Tyskland så har jag mycket godis att arbeta mig igenom. ;)
 
Annars sitter jag just nu och försöker låta bli att riva sönder mina ben. Har fått en helvetes massa små bett, främst på vaderna. Det håller allvarligt på att driva mig till vansinne. Gissar att det är från knotten som svärmade runt oss i slutet av matchen i lördags. Har 18 bett bara på vänster vad. Gaaaah.



Fler än jag som är trötta idag...