Nu är det fan inte långt kvar...

Nu är det bara några timmar kvar innan vi drar oss mot flygplatsen för att ta oss vidare mot Orlando där vi skall möta upp Helena och Patrik. Borde egentligen sova men irrar runt och oroar mig för att jag glömt något viktigt. Egentligen behöver jag väl bara ha med pass, biljetter och pengar dock, resten går att lösa liksom. Men ändå.
 
Allt utom det absolut sista som vi behöver imorn på morgonen är packat (förhoppningsvis i alla fall...) och Gert hämtar oss vid sju och skjutsar oss till flygplatsen då han ändå skulle ner och jobba i Göteborg så den biten är fixad. Skall bli så jäkla kul detta. Har sett fram emot resan länge nu men när det väl är dags så vill jag nästan skjuta på det en vecka så jag hinner vila upp mig och förbereda mig mentalt och fysiskt. ;) Till exempel så hade det varit trevligt om man hade kunnat försola lite så man inte såg ut som en magnecyl... Fast låg visserligen ute några timmar förrförra söndagen och brände mig då rätt rejält. Tyvärr endast på baksidan då jag låg och läste på mage. Utan att vända mig. Lagom smart sådär. Men fastnade helt i boken plus att det blåste så blev liksom aldrig riktigt varmt. Men ändå. Lagom smart. Kunde knappt sitta utan att börja gråta på två dagar. Lagom kul när man har ett kontorsjobb. Upptäckte dessutom igår att jag börjat flå på ryggen. Trodde jag klarat mig då det gått så lång tid och jag smörjt in mig som en jävla idiot men icke. Härlig timing känner jag. :P Får bli en rejäl skrubb och insmörjning imorgon innan vi beger oss.
 
Nej, nu får jag fan hoppa i säng. Mindre än fyra timmars sömn är nog ändå att ta i... Får se hur updateringen blir over there men ha det så bra så hörs vi väl om en tre veckor om inte annat. :D Puss!
 
 
 



En dag till...

Blev visst hemma idag igen ändå. Hade sjuk huvudvärk när jag lade mig igår men illamåendet hade lagt sig så jag höll tummarna. Och imorse så mådde jag fortfarande bra, om man bortser från ett envist dunkade bakom ögonen, så gjorde mig iordning för jobbet. Stod och sminkade mig när jag plötsligt blev helt kallsvettig och yr. Drack lite juice och satte mig i sängen en stund men gick inte över så valde att stanna hemma. Just nu försöker jag övertyga mig själv om att jag skall hålla mig vaken men egentligen så vill jag bara begrava huvudet i kalla lakan och kuddar. Kanske bara en stund så att jag inte sover bort dagen...?
 
Planen är annars att hämta Erik efter jobbet (mår oftast bättre på eftermiddagarna) och sedan dra till Trollhättan för att tömma det sista i lägenheten och köra det till Utby. Gert skall hämta skinnsoffan också då någon bekant skulle få den, så det blir väl en del bärande. Inte vad jag är mest sugen på just nu kanske, men det behöver ju göras så va fan.
 
Näe, mitt huvud håller på att göra mig galen. Sängen it is.



Hemma-måndag...

Är hemma från jobbet idag. Mår inge vidare men hoppas att det är tillfälligt så att jag kan jobba imorgon igen. Erik mådde dock också lite dassigt så vi får väl se. Har inte tid att bli sjuk just nu. Å andra sidan så är jag hellre sjuk nu än nästa vecka men helst inte alls liksom. Sov pissdåligt inatt och frös och svettades om vartannat så gissar att det spelat in också. Tvingar i mig lite yoghurt med müsli nu men det går trögt. Skulle behöva köpa mig en termometer så att jag kan kolla om jag faktiskt har feber eller om jag bara är fjösig. Har i alla fall gott om alvedon hemma då jag hade mensvärken from hell i fredags så hoppas kunna bli av med huvudvärken efter lite idogt knaprande.
 
Egentligen skulle jag vilja lägga mig igen och sova en stund men då lär jag väl sova bort hela dagen så är lika bra att försöka hålla mig vaken när jag nu ändå kommit upp. Har lite tvätt att vika och en del att fixa inför USA så jag kan nog hålla mig sysselsatt. Och om inte annat så kan jag ju alltid glo på några filmer eller läsa klart boken jag håller på med. ^^ Har i alla fall inga fler lådor att packa upp (yihaa!) så lägenheten får väl räknas som så gott som klar. Tänkte få upp lite hyllor och tavlor också men annars så. 
 
 
Måste säga att jag blev extra nöjd med färgningen den här gången. Var lite rädd att utväxten skulle bli knallröd som den blivit tidigare men det blev bara en liten skillnad mellan utväxt och resten av håret och har inte hittat något område jag missat heller. Skulle nog egentligen behöva klippa topparna lite men får väl klara sig ett tag till. Behöver dock färga ögonbrynen igen ser jag... Att de kan gå tillbaka till ordinarie färg så jäkla fort...



Vår gamla lägenhet...

Blev ju inga bilder på vår gamla lägenhet när vi bodde där, men knäppte några bilder i fredags då det efterfrågades av folk som var intresserade av att hyra lägenheten men inte kunde komma på visning. Så kan ju lika gärna dela med mig här också så får ni en liten bild av hur det såg ut. ^^ Har lite grejer kvar som skall hem till mina päron och det är ostädat som fan men va fan liksom.
 
 
Hade en visning idag efter jobbet och verkade gå bra. Det var ett yngre par (plus mamma och lillebror till någon av dem) som kom och kikade och de var väldigt positiva till det mesta. Jag hade lite problem att svara på alla frågor (kallhyra/varmhyra, vad ingår, vad kostar det, vad är det för TV-utbud, vad för typ av internet osv osv osv) men svarade på det jag hade koll på. Var ju Eriks lägenhet, jag bara betalade min del liksom. ;)
 
Ser nu även att bilderna är lite smått suddiga... Måste ha ändrat någon inställning så att det blir fel... Får försöka hinna (orka...) med att fixa det till USA så att inte alla bilderna blir skit...



Världens mest pissiga dag...?

Den här dagen har verkligen inte varit något vidare. Hade sovmorgon imorse då jag hade tid för cellprov vid 8.30 men kunde naturligtvis inte sova i natt på grund av en massa mysko drömmar, så var drettrött när klockan ringde vid halv sju ändå. Mådde rätt quesy så spenderade tjugo minuter på toaletten, vilket fuckade upp mitt morgonschema rätt bra. Hann dock fortfarande med spårvagnen ner till stan så tänkte att allt var frid och fröjd. Men icke. När vi är nästan nästan framme vid centralstationen så visar det sig att spårvagnen framför oss har problem så han kan inte åka iväg från hållplatsen vilket innebär att vi inte kommer av vår spårvagn då de inte får släppa av folk innan de står på rätt plats. Vilket är fem meter bort, meeen tyvärr. Kommer till sist av och fullständigt kutar mot tåget. Kommer fram till spåret med andan i halsen och ser hur 7.30-tåget precis börjat åka. Fuck.
 
Nästa går en halvtimme senare så är bara att sätta sig ner och vackert vänta och inse att jag kommer bli lite sen till cellprovet. Letar reda på numret till barnmorskan men de har naturligtvis inte telefontid förrän 8.00. Ringer prick hel och hamnar i kö (om än med första placering) i 6 minuter?! Hur fan är det möjligt liksom...Tio minuter innan tåg nummer två skall gå och det fortfarande inte kommit in på spåret så ropar de ut att det är försenat på grund av fordonsfel, med en ny beräknad avgångstid på 8.05. Som blir 8.10 och 8.15 innan tåget väl är på plats. 8.20 kommer jag väl iväg från Göteborg och har då tio minuter på mig att ta mig till barnmorskan i Trollhättan. Jo, men tjena.
 
Var i Trollhättan 8.55, kliver av tåget, stoppar ner handen i väskan för att stoppa ner mobilen. Och blir helt kladdig på handen. Rosakladdig. Min hallonkvarg har öppnat sig i väskan. Ok, det var kanske inte den brightaste idén att stoppa ner en öppnad kvarg i väskan, men tyckte att locket satt på bra och kilade fast den i ena hörnet så tänkte det borde funka. Får skylla på trötthet. Fick torka ur väskan när jag väl kom till jobbet men hade mest bara kommit på fodret och min matlåda så var lugnt.
 
Var hos barnmorskan 9.00 vilket var lugnt då det var många som skulle ta cellprov. Provet i sig var lika trevligt som vanligt. Kan inte tänka mig något bättre att börja dagen med än ett par kalla instrument upp i underlivet liksom. Något hemskt instrument som skulle vidga hela skiten medan hon svabbar loss. Så kläckte hon ur sig ett glatt "Ojdå, nu gör jag dig visst illa. Du spänner dig." Nähä? Säger du det säger du? Och jag som bara ligger här och myser?
 
Var på jobbet vid 9.30 och sedan har det mest bara rullat på. Fick gjort en del men inte så mycket som jag hade hoppats på, men är ingen panik än så länge. Överväger att ta ledigt på fredag eller i alla fall jobba halvdag då det är midsommar, men vi får väl se. Erik är ju ledig så tänkte man får passa på.

Erik skulle möta upp när jag kom med tåget till centralstationen men började undra var jag var då mitt tåg aldrig kom in. Då sitter vi några hundra meter bort längs spåret och väntar på tåget framför som har problem. Jag tyckte hela den här pendlingsgrejen funkade bra men jag börjar omvärdera min åsikt. Jag gissar att jag kommer att spy på hela skiten inom kort. För att inte tala om hur det blir till vintern när det plötsligt kommer snö till allas stora förvåning...

Nu skall jag annars plocka fram tvåliters-glassbyttan jag köpte tidigare och göra mitt bästa för att dagen skall få ett bättre av slut än början. Laterz.



En mycket hektisk helg...

Tjupp. Tänkte skriva en snabbis innan jag hoppar i säng. Har ändå vatten på spisen för att kunna göra nudlar till matlådan imorgon så kan lika gärna skriva medan det kokar upp. ^^
 
Har varit några jäkligt hektiska dagar det senaste, därav frånvaron på bloggen. Eller kanske en kombination av tidsbrist och lathet. ;) I torsdags så åkte vi och köpte soffa, soffbord (världens snyggaste!) och säng på Kjellbo och tog sedan min bil och ÅF-skåpbilen till Utby för att lasta lådor. Fick med oss allt men det var inte utan lite pusslande. Och våld. Höll på och packade till klockan tre på natten innan vi fick anse oss tillräckligt klara.
 
 
Det fruktansvärt snygga (och dyra...) soffbordet i affären. Fotade allt vi var intresserade av då vi inte kunde bestämma oss första gången vi var där. ;) 
 
Folket dök upp vid 9 på fredag morgon och bar ner allting i ett hiskeligt tempo. Jag bar inte en enda låda utan sprang mest runt och packade sista grejerna och sa vad som skulle med som högsta prio (missade visst viktiga saker som tex tandborstar och deo men jaja...). Fick inte plats i ett släp tyvärr på grund av sängen och soffan så fick bli två vändor. Vi lastade ur allting i Göteborg och efter en fika så drog hälften tillbaka till Trollhättan för vända två medan resten monterade ihop lite möbler. Eller i själva verkat så hann vi typ köksbordet och soffan (sängen hann de med innan fikat) för soffan var ett HELVETE. Och då inte för att den var stor och klumpig (vilket den är...) utan för att det inte fanns några förborrade hål för fötterna! Och det var rätt många fötter som skulle på om vi säger så. Vi slet som djur men var halvt omöjligt att få till det. Försökte med skruvdragare men det var ingen hit. Till sist så slutade det med att jag slog i spik för att få hål att borra upp. Måste varit monster-plywood de fått tag i. Syrran och Sebastian gjorde dock ett redigt bra jobb och fick ihop det sista medan jag och Pia var på IKEA för inköp av garderober. :) Tack så himla mycket för all hjälp med bärning, körning och montering! Antar att folk har många tjänster att kalla in nu... ;)
 
 
Syrran i full sjå med att desperat försöka få hål på plywood-helvetet. :P
 
På lördagen så dök Gert och Pia upp igen för att fixa det sista med garderoberna och jag försökte mest hitta mina grejer då jag skulle upp till Karlstad för Elins 30-årsfest. 
Helena mötte upp vid tåget och blev en skön promenad mot lägenheten där det sedan avhandlades en del Miami och annan skit innan Sandra dök upp för lite förfirande av Helena som fyllde i fredags. Planerat av oss, surprise för Helena. ;)
Elins fest var najjs (redigt god bål!) och var trevligt att träffa folket från Metso igen. Även om det slutade med att jag, Helena och Sandra fastande för oss själva först på balkongen och sedan inne i soffan. ;) Blev utgång efter lite om och men, men det var väl ingen direkt hit. Värdelös musik på Jaguar och då Elin fick bestämma (och Sandra redan dragit vidare) så hamnade vi en liten stund på Tempel bar innan McDonalds lockade.
 
 
Helt värdelös kvalitet på bilderna så får bli små den här gången. :)
 
På söndagen så blev det film (The Croods, sketamysig film) och pizza men tyvärr inte så mycket Miami-snack som det var tänkt. :P Fanns så mycket annat som behövde avhandlas först. ;) Tog tåget hem vid två och väl hemma så var det bara att hoppa ner i tvättstugan och bli av med ett berg av smutstvätt. 
 
Idag var min första pendlingsdag, och det funkade fint. Hade nog lite för stora tidsmarginaler (första gången ever?) för fick vänta lite innan tåget gick, men va fan. Var väl lagom glad när klockan ringde 05.30 men tog mig i alla fall upp utan större problem. Skadade ju inte att det var klarblå himmel och sol heller. ;) Känns så rätt att bo här. Kan inte förklara det men det känns bara så bra. Jag blir glad när jag går runt på stan. Jag blir glad när jag tänker på lägenheten. Jag trivs. Har inte ens ont av att det är så förbannat mycket folk överallt. ;)



Mycket att stå i...

Slutade tidigt idag för att hinna packa det sista (fet chans att det kommer hända liksom) och tänkte få i mig lite mat då jag skippade att ta med mig lunch till jobbet. Varpå jag inser att Erik packat och rensat bland torrvaror och mat... Men hittade i alla fall en halv kladdkaka i kylen så jag får nog anse mig nöjd ändå. ;)
 
Skall strax iväg till Rusta för att köpa fler lådor och sedan blir det hem igen för att packa. Erik skall hämtas vid tåget när han kommer och sedan drar vi till Gert och Pia för att hämta släpet. Vidare mot Kjellbo för inköp av soffa och säng och sedan via Uddevalla där vi skall lasta lådor och efter det ner till Göteborg för avlastning av all skit. Har redan förvarnat Erik om att jag knappast lär kunna baxa in en kontinentalsäng och en stor soffa så han får heligt lova att inte blir arg om det visar sig helt omöjligt. Vi lastar ur det vi orkar och sedan får resten stå kvar i släpet över natten i Trollhättan så tömmer vi lägenheten imorgon med hjälp av det folk vi skrapat ihop. :)
 
Fick hjälp av syrran att färga om fåtöljerna igår i alla fall. Gick redigt mycket långsammare än vad jag hade hoppats på så vi hann tyvärr inte klart. Inte ens i närheten av klart faktiskt. Och då var jag ändå inte hemma förrän 12 i natt. Ser dock ut att funka bra så skall ta någon helg framöver och fortsätta färgningsprocessen så får jag köra ner stolarna i Volvon. ^^
 
 
Dynor i stadierna: t.v - original, mitten - målad en gång, t.h - endast rengjord. Var ett jäkla slit att rengöra och få bort all impregnering/glans/fett/vad fan det nu är, men målningen gick jättefort. Skall målas med svamp minst en gång till och sedan tänkte jag köra en vända med tryckluftssprayen. ^^
 
Men nu är kladdkakan slut (var nog lite väl ambitiöst med en halv, ligger som en sten i magen...) så nu bär det av mot Rusta. Laterz!



Big Hero 6 i höst...?

Den här kanske man skulle hålla utkik efter i höst...? Trailern verkar söt men risken finns ju att den blir totalt riktad mot småbarn och då blir det kanske ett "mjae..." ändå. Men vi får se, håller i vilket fall tummarna. ^^
 



Don't wanna work work work...

Drog hem tidigare från jobbet för att försöka hinna med allt som skall göras idag. Är nog lite för optimistisk med vad jag faktiskt kommer hinna, men va fan, är la bara att jobba på. Tänkte få i mig lite mat och sedan packa lite innan jag åker iväg med kartong och annan skit till återvinningen. Sedan är det hämta lådor hos Gert och Pia, kolla säng och soffa på Trestad center, hämta syrran i Uddevalla, in på Jula för att köpa färgspruta och sedan vidare mot Utby för att färga om fåtöljerna. Känns som att det kommer bli en lugn och skön kväll. Not.
 
Hade hellre gosat ner mig under en pläd och kollat på en bra film...
 
 



Maleficent...

Den här filmen är jag gött sugen på men har inte lyckats övertala Erik om att vi skall se den än. Nu tror ju inte jag att detta är årets film direkt, men Angelina Jolie är med och då bör man se den. Och det är en drake med - då MÅSTE man se den. ;) Plus det faktum att det inte går sådär himla mycket annat roligt på bio just nu...
 



Inga framsteg whatsoever...

Herregud vad mycket folk som hittat hit idag då. o_O Eller tja, mycket folk jämfört med hur många unika träffar jag brukar ha i statistiken i alla fall. ;) Trevligt att ha er här oavsett.
 
Jobbet har rullat lite långsamt idag, väntar på svar från flera uppdragsgivare så har mest blivit lite blandat skitjobb. Fick pratat med chefen om min tidrapportering och på honom lät det inte speciellt allvarligt så vettefan. Slutsatsen är väl (även om det helst inte sägs högt) att jag får mygla lite med de fortlöpande projekten och sluta vara så snäll. Tydligen är det en trend på hela kontoret. Hade man suttit ute hos kund så hade man satt åtta timmar debiterbart typ oavsett vad man hade gjort, men i och med att vi sitter på vårt egna kontor så är folk mycket snällare med hur mycket tid de effektivt jobbat med projektet.
 
Har fortfarande inte hittat några nycklar här hemma och jag tycker att jag vänt upp och ned på typ allt, så har inte Erik koll på var de är så får vi väl bryta oss in i förrådet. Och låta bli att tvätta. Och sedan betala för några uppsättningar med nycklar. Igen. Uff.
 
Erik borde i alla fall komma hem om knappa timmen så då kan vi åka och hämta min bil och sedan kanske kolla soffa/hämta lådor hos päronen/köpa nya lådor...? Så att man faktiskt kan göra något här hemma. Är ju ingen jätteidé att plocka fram all skit och sedan bara lägga det på köksbordet liksom...
 
 



Men guu så rolitt dä hä va rå...

Uff. Tycker inte om att vara ensam hemma. Inte ens katterna är ju här för faen. Brölade på med hög musik medan jag diskade och dammsög, men nu börjar det bli lite väl sent så får väl dämpa mig. Och då blir det plötsligt väldigt väldigt tyst här hemma. Kan inte påstå att jag var så sugen på att packa inför flytten men är förbannat irriterande när jag inte ens KAN göra det. Har inte hittat några nycklar alls trots att jag rotat igenom alla ställen jag kan komma på, inklusive alla Eriks byxor. Hittar vare sig nyckeln till ytterdörren till förrådet eller nycklarna till vårt hänglås på vårt förråd. Tänkte jag skulle vara duktig och tvätta istället men hittade fan inte de nycklarna heller?! Har inte Erik fått med sig dem så vettefan var de tagit vägen...
 
Man kanske skulle försöka komma i säng i tid idag för en gångs skull om det nu ändå inte finns något annat kul att göra liksom. Men först skall jag roa mig med att färga ögonbrynen. ;)
 
 



Ge mig energi...!

Älskar den här låten, men måste säga att Spotify-versionen är väldigt mycket bättre än många klipp på Youtube. Är inte alltid helt rent när de (ehm... han...) sjunger live. Går i vilket fall på repeat på min favvo-lista på Spotify just nu. ^^ På hög volym dessutom, behöver all energi jag kan få. Fy fan vad jag hellre skulle vilja lägga mig i soffan framför en film än plocka i lägenheten...
 
 



Man bara "Tack så mycket..."

Dagen har flutit på rätt bra, varken Catia eller SolidWorks har bråkat (så mycket) med mig idag och modellerna ser bra ut. Fick dock (naturligtvis) en bitchslap med en timme kvar på jobbet. Mailade bilder på placeringsmodellen jag håller på med nu till kontakten hos uppdragsgivaren, och fick till svar att de upptäckt att mallen måste passa till två olika varianter av instrumentpaneler. Man bara "Ehm, you said what...?" Den informationen hade kanske varit trevlig att ha från början. Inte nu när jag lagt 2/3 av den budgeterade tiden. Och hur kan de bara "upptäcka" detta? Vet de inte vad de vill ha när de lägger ut ett uppdrag? o_O Jaja, det kommer allt att funka ändå, men finns viss risk att timmarna drar iväg.
 
Fick dessutom höra att min handledare fått en liten fråga/tillsägning av min chef som undrade varför jag skriver upp mertid (övertid men 1:1, alltså inget extra betalt utan bara något man skriver om man jobbat mer än 8 timmar om dagen) när jag inte rapporterar 100% debiterbar tid. Men saken är ju bara den att även om det finns massor att göra så har alla program och system strulat som fan vilket gjort att jag inte KUNNAT lägga 100% på projekten. Kan inte med att debitera kunden för 8 timmar när jag vet att jag inte jobbat mer än max 6. Dessutom så vill jag bygga upp en kompbank så att jag har lite timmar att ta av om man skall iväg på något, det kommer en klämdag eller liknande, så har jobbat över en halvtimme-timme lite då och då. Nu ligger jag typ på noll igen efter två klämdagar dock... Om chefen sedan tycker det är fel så vore det ju bra om den informationen kom fram, jag har bara hört att det är fritt fram att jobba över för att bygga på kompen så länge man inte kör 1:1,5 så att man tjänar pengar på det. Om det inte är beordrat eller tvunget för att hinna klart innan en deadline förstås. Well, får väl ta ett snack med chefen imorgon och reda ut det hela helt enkelt.
 
"Jo, jag vet att jag bara jobbat fyra timmar med projektet, men ni måste betala för åtta ändå för min chef säger det. Sorry, ni får ta upp det med honom. Vadå oproffisionellt?! Fan vad knussliga ni var då."
 
För att göra min kväll komplett så hittar jag inte nycklarna till förrådet så kan inte komma åt flyttlådorna... Så kan inte börja packa ner all skit. Gissar att Erik förlagt dem efter att han hämtade upp kattburarna sist. Kanske kan städa och plocka i och för sig. Måste ju ändå göras eventually. Kanske till och med hittar nycklarna någonstans bland all skit. ;)
 
 
 
 



Önskar lite lugn och ro...

Ååååh, varför är helgen redan slut...?! Vill ha en vecka till ledigt. Minst en vecka. Gärna två. Eller tio. Jag vill sova, jag vill läsa böcker, jag vill titta på filmer och sedan vill jag sova lite till. Har köpt rätt mycket fantasyböcker det senaste (och när jag väl flyttar till Göteborg så kommer jag ha görnära till Sci-fi-bokhandeln - yihaa!) men har kört lite fast i den serien som jag läser nu så kommer liksom inte vidare. Första boken var intressant men jag märkte att den riktade sig till ungdomar då språket var lite väl simpelt trots att böckerna är på engelska, och andra boken är snäppet mindre intressant... Och då är det ändå två böcker kvar. Avskyr att avbryta en serie som jag börjat läsa, men har inte öppnat boken på några veckor nu och jag har börjat snegla på de andra serierna som jag har på lager. Får väl se om jag ger upp och börjar på en ny serie eller om jag tuggar vidare på den nuvarande. Den kanske blir bättre..?
 
Idag har vi annars lämnat Stitch hos svärföräldrarna för att kunna städa och packa i lugn och ro samt rensat det sista bland lådorna hos mamma och pappa. Fick rensat ur två flyttlådor med grejer som skall skänkas och två med grejer som skall slängas samt runt 8-10 påsar med kläder som skall till insamling om jag bara hittar en insamlingstunna... Blir en del möbler som får stå kvar hos päronen men det mesta skall vi försöka göra oss av med. Osäker på vitrinskåpet och sekretären... Gäller att vi får gott om plats i nästa boende, men de kanske får stå kvar tills vidare i alla fall.
 
Erik drar dessutom till Skåne med jobbet imorgon så han kommer hem sent på tisdag kväll. Jäkla bra timing liksom men inte mycket han kan göra något åt. Så jag får väl roa mig med att packa och rensa den här veckan. Dessutom skall jag måla de två fåtöljerna, köpa ny säng, soffa och garderober samt - just det - jobba. Längtar till nästa vecka. Bortsett från att vi antagligen kommer leva i ett flyttkaos förstås. Kanske längtar till nästnästnästa vecka istället.