Pharrell Williams - Freedom




Nya användningsområden

Den nya subwoofern har tydligen fått ett nytt användningsområde: sovplats för kattskrället. 


Köpte Eks ljudsystem för ett tag sedan så även om vi nu har bättre högtalare som inte sprakar som fan så fort det är blåst/vågor/liknande ljud på tv så har vi även en subwoofer som tar upp plats. Men nu verkar ju även den komma till användning... ;) 

Nej, om man skulle ta och lägga sig kanske? Syrran kommer förbi vid nio imorgon (många timmar tidigare än jag går upp i vanliga fall när jag är ledig...) då vi skall till Ullared så får väl se till att få lite sömn innan dess. ^^



Yikes

Helvete vad med bilder jag samlat på mig den här sommaren alltså... Tycker inte jag fotat så mycket men när jag kollar igenom alla mappar så är det bara att inse att jag uppenbarligen har väldigt dålig koll. ;) Vet inte riktigt var jag skall börja med sortering och redigering heller. Vill börja från början för att vara lite strukturerad, men det är de nyare bilderna jag är mer intresserad av... Börjar nog med bilderna från Mys namngivning då jag lovat att skicka de bästa till päronen. Kanske... ;)
 
 



What the fuck happened?

Herregud vilket mysko humör jag är på idag. Jag blir tokbitter på allt och ingenting och har verkligen inte lust med någonting alls. Jag påbörjar massa saker och lägger ner dem igen efter fem minuter för att jag inte orkar bry mig eller engagera mig. Kanske skulle kolla på TV? Hm... njae. Kanske skulle läsa? Hm... nope. Kanske skulle pilla med fotografierna från sommaren? Hm... icke. Ändra designen på bloggen? Hm... pff. Dags att packa upp resväskorna kanske? Hm... orka. Kanske skulle vara duktig och städa lite? Hm... knappast. Jag är supergnällig och jobbig och jag orkar liksom inte med mig själv. Jag hade ställt in mig på dåligt väder med regn vilket borde innebära en sval skön lägenhet, men nej. Dåligt väder är det förvisso men lägenheten är som en bastu och orken bara rinner bort. Ihop med humöret. Hade tänkt lida igenom det dåliga vädret under en pläd i soffan framför massa film, men jag VILL INTE. Jag vill inte någonting. Tycker lite (mycket) synd om Erik just nu som får stå ut med mig men han klarar det över förväntan. Pussas och kramas och säger att jag är söt och frågar vad jag vill göra. Vilket gör mig ännu mer irriterad över mitt egna beteende. ;) #svårflörtadflickvän
 
 



En liten förvarning...

Hej igen! Nu var det ett tag sedan det dök upp något här. Vilket jag helt skyller på att jag har ett så jäkla spännande och fullspäckat liv numera. ;) Insåg att jag typ har en miljon pics att lägga upp, från resor, bröllop, möhippa, namngivning plus det gamla vanliga, såatteh... Ni kan se fram emot lite bildinlägg framöver. Om jag bara orkar börja gräva i bilderna... Ibland önskar jag nästan (men inte helt) att jag inte fotade riktigt så mycket. Hade varit bättre med tio riktigt bra bilder än 100 medel liksom. Men man måste väl ta de där 100 för att hitta de 10 kanske. Säger vi i alla fall. ;)



Hotelljakt för tripp till Grekland

Ja, vi skall ju då dra utomlands imorgon efter mycket om och men. Har haft ett jävla arbete med att hitta ett vettigt hotell som vi båda var sugna på då våra favoriter försvann hela tiden och vi inte kunde komma överens om resterande. Jag hade lite snöat in på Grekland då jag aldrig varit där medan Erik väl kunde tänka sig att åka lite vart som helst. Förutom Turkiet. Han totalvägrade Turkiet. Vilket var ok för min del då jag varit där tre gånger tidigare, men gillar landet som sådant. Folket kanske är lite väl påträngande i mitt tycke, men naturen, vädret och maten är riktigt najjs så kan lätt tänka mig att åka tillbaka någon gång i framtiden. Vi satt faktiskt och kollade lite all inclusive-hotell även i Turkiet då en av Eriks kollegor tipsat om en viss hotellkedja som skulle vara riktigt fin, men det låg lite (mycket) utanför den prisklassen vi hade tänkt oss för den här resan, så vi hoppade tillbaka till Grekland igen.
 
Men medan jag helst ville slippa barn, ha ett mysigt hotell med fina poolområden och nära till stranden, fina små vita hus/bungalows och goda drinkar i baren så ville Erik ha biljard, privat pool, lyxigare rum och jag vet inte vad. Han dissade typ alla mina hotellförslag med motiveringen att det var fel "feeling" så vet inte riktigt vad han var ute efter. Vilket gjorde det svårare att försöka hitta ett hotell med rätt "feeling". ;) Jag ville ha romantiskt mysigt medan Erik ville ha lyxigt. Så medan han satt och drömde sig bort på svindyra hotell som vi ändå inte har råd med så letade jag mer inom budgeten. Men även den fick vi inse sprack då alla hotellen började bli uppbokade ju längre tiden gick. Så när plötsligt ett av de första favorithotellen dök upp igen med något enstaka ledigt rum så nappade jag direkt, speciellt då detta var det hotellet som Erik gått och tjötat om jättelänge då det var privat pool, men då hade han plötsligt ändrat sig då det inte var tillräckligt romantiskt?! Haha, höll på att bli vansinnig på honom. Vi letade runt men hittade inget annat som passade båda så sa till sist att han fick leta vidare själv då jag skulle sova, men att han antingen hittade ett bättre förslag och bokade det eller så fick han se till att boka det med poolen. Och sedan väcker han mig halv ett (!?!) och muttrar om att han inte hittade något annat och att vi kunde boka det med poolen, men han ville ha med mig så jag fick kravlat mig ur sängen under ett jävligt irriterat muttrande och så fick vi äntligen vår resa. :P
 
Hotellet heter Solimar Aquamarine och ligger en bit utanför Chania på Kreta. Det är ett rätt litet all inclusive-hotell men verkar vara bra klass på det och som sagt - vårt rum har en privat pool. :D Det ligger tyvärr lite mitt ute i ingenstans så blir kanske inga roliga kvällspromenader så, men vi funderar på att ta en hyrbil några dagar och utforska ön lite så vi får la se. Eller så stannar vi på hotellet hela veckan och rör oss bara mellan den privata poolen, baren och restaurangen, vi får se. ;)
 
Bilder snodda från Vings hemsida:
 
Hehe, är så kul att läsa folks kommentarer om hotell. Vissa verkar verkligen bara vara gnälliga arslen. :P Man måste ju inte leta efter fel om man bor på ett hotell liksom. Klart att det skall vara helt och rent och att personalen skall vara trevlig, men när de till exenpel klagar på att stranden ligger hela 500 meter från vissa av rummen? Sådant kollar man väl upp innan eller om det är jätteviktigt? Och 500 meter? Allvarligt? Är det något att klaga på? Sedan är det tydligen inte underhållning alla dagar i veckan, men sådant bryr ju inte vi oss om, vi är inte speciellt intresserade av ordnade aktiviteter och underhållning så vi kan nog roa oss själva. Enda jag gissar på att jag kommer sakna är som sagt närheten till en stad eller liknande så man kan traska runt på kvällen i en fin liten hamn eller liknande. Men vi får la hålla till godo med strandpromenader I guess. ;)



Three Days Grace - I am machine

Fullt ös här hemma just nu då vi skall till Grekland imorgon! Eller tja, just nu är det noll ös, vi ligger hemma och hämtar andan efter en runda på stan för de sista inköpen inför resan och snart skall vi dra vidare för mathandling då kylskåpet ekar tomt. Under tiden så lyssnar vi på bra musik och funderar på vad vi behöver ladda ner till mobiler och surfplattor. Den här låten är i alla fall favoriten just nu: