För tidigt för katt månntro...?

Helt meningslös dag på jobbet. Inte ett jota att göra. Och dessutom mer personal än vanligt. Vettigt. Well, det blev många "personalmöten" inne på kontoret om man säger så. Najjs det med.

Björn skickade just ett sms och frågade om jag och Erik ville ha en kattunge då han har en tjejpolare som har en som vi kan få gratis. Är tydligen "max 3 månader" vad det nu innebär och fortfarande liten. LIte osäker dock med tanke på att vi inte flyttar upp förrän om tre veckor... Dock skall den tydligen avlivas om ingen tar den... Sånt är ju lite jobbigt att höra... Skall prata med Erik när jag ringer sedan så får vi se...

Gårdagen blev mysig även om den inte slutade som planerat. Dels fick jag magknipet-from-hell (troligen inte speciellt bra att fasta hela dagen för att sedan vräka i sig en plusmany från Mcdonkan... troligen...) och dels hade jag förträngt att Erik skulle jobba natt idag vilket gjorde att han gick och lade sig ett par timmar efter mig, runt 5-6 snåret imorse... Och fortfarande sov när jag drog vid 1... Men men, var mysigt ändå. Han tröstade mig med att vi ändå kommer flytta upp till Karlstad om tre veckor och att vi då kommer bo ihop igen. Love.


Ringa nu och sedan sova. Imorn är det Hunnebostrand och Sabaton som gäller! Hell yeah! :D



Helt slut...

Hur jäkla trött som helst. Mysko när det var vart totallugnt på jobbet. Verkligen inte funnits mycket att göra, utan har mest stått och tjötat med resten av folket, vilket ju iof är najjs. Det är då man är glad att vare sig Ingela eller Kjell var där, hade de sett en stå sysslolös hade de nog snabbt hittat något som behövde fixas... Typ städa servicehuset med tillhörande toaletter eller sopa golfbanan eller något annat lika kul.

Skall till Trollhättan och Erik imorgon. Längtar. Ser ut att bli god mat och Blue Ray-film. Najjs najjs.

*love*

Godnattkyssar till alla och envar



Så mycket man vill...

Sitter och försöker få ihop mitt schema och mina pengar med allt jag vill göra. Låt oss säga att det går sådär...
Skall ju till Liseberg med Anna vilket lär hamna på minst en tusenlapp, sedan vill syrran till Göteborg för att shoppa och Karin skall till Stockholm och undrar om jag vill med... Vilket jag ju vill, men allt hänger ju på schema och PENGAR. Det är som pappa säger: dubbel förlust. Du förlorar inkomst då du inte jobbar och samtidigt spenderar du pengar. Dubbel förlust. Suck.

Just nu verkar det bli jobbigt med Karins party den 22e också... Har tenta den 21 så hade tänkt åka hem igen efter den, men så måste jag upp igen den 23e då skolan börjar dagen därpå... Och det blir ju en del i resepengar... Plus att man ju hade velat ta det lugnt någon dag eller två innan skolan börjar igen... Plus att E antagligen tar bilen upp på fredag och då vill han inte hem igen... Gaah, får prata med Karin...



Hm... det är någonstans här...

...som jag borde inse mitt eget bästa och gå och lägga mig.
Om det lär hända? Nope, inte när animen just nu är så bra. Sova kan man göra när man är död. Eller imorgon. Det är vilket som.
Erik svarar inte i telefon heller. Dumt av honom tycker jag.

Well, puss på er oavsett



Bara så ni vet...

Vet ni vad något av det mest deprimerande att göra är? Att kolla sin statistik på morran... Hehe, ingen som orkat in på nätet då så är bara en rejäl dipp nedåt... Hehe, najjs.

Sovit riktigt gott för första gången på länge (efter utekväll räknas inte, då är det mer åt medvetslös...) så vaknade pigg och utvilad (allt är ju iof relativt) vid 12. Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig iordning för jobbet. Längtar. Not.
Brorsan snodde de sista korvarna den jäveln så jag får dock hitta mig något annat till lunch. Bummer.

Pöss på er



För att lätta upp stämningen...

Så var det nunnan som gick till läkaren pga kliande i de nedre regionerna då hon var rädd att hon fått flatlöss.
Efter undersökningen kunde doktorn dock konstatera att det inte var flatlöss men däremot bananflugor...

***
Så var det två äpplen som satt i ett träd.
Plötsligt trillar det ena ned varpå det andra irriterat utbrister:
"Ja, men det var ju jävla moget!?"

***
Så var det två sandkorn som var ute och vandrade i öknen varpå den ena säger:
"Schhh, jag tror vi är omringade!"

***
Så var det japanen som ville bli kines, så han gick till en läkare som sa:
"Det är möjligt men vi kommer bli tvungna att ta bort 5 % av din hjärnkapacitet"
"Det är lugnt" försäkrade japanen.
Efter operationen bad läkaren så mycket om ursäkt:
"Vi råkade visst ta bort 95 % av din hjärnkapacitet..."
"De gor ikke noe!"

***
Så var det de tre nunnorna som skulle in i himlen, men först var tvungna att renas i heligt vatten.
"Tvätta den kroppsdel som någon gång vidrört en man" sa Sankte Per.
Den första nunnan steg fram och höll fram sitt pekfinger.
"Jag har en gång rört vid en man med mitt finger" sade hon varpå hon tvättade sig och fick träda genom himlaporten.
När nunna nummer två är på väg att stiga fram rusar de tredje snabbt förbi och kastar sig mot vattnet och sköljer munnen.
"Men vad gör du?" undrar Sankte Per, varpå nunnan utbrister:
"Men jag kan väl ändå få tvätta munnen innan hon skall dit med sin röv?!"

***
Lite av min och syrrans frukostkonversation imorse. Resten har tyvärr fallit ur minnet.

Skall ringa Erik och sedan sova.
Toodles



Förlåt Anna.

Sitter här i mörkret och anstänger ögonen för att kunna se tangenterna. Blev inget Liseberg idag, jag bangade. Började vela fram och tillbaka när jag insåg att det skulle regna hela dagen... Mår så jäkla dåligt när jag inte kan bestämma mig (hur jäkla dumt det än låter...) hela kroppen blir i olag och jag går igenom alla möjliga och omöjliga scenarion och möjligheter medan jag blir mer och mer stressad. Brukar sluta med att jag gömmer huvudet i sanden och väntar tills tiden tagit slut och det är för sent för att göra något. Samtidigt mår jag piss. Över en sån skitsak som att jag inte kan bestämma mig om saker. Patetiskt.
Förlåt Anna.

Blir Liseberg nästa vecka istället, oavsett väder. Skall kolla upp imorn när jag är ledig.

Satt och pratade med Hjälmén över msn tidigare också, var tänkt att vi skulle träffas imorn innan jobbet, men bidde inte så. Han var tydligen tvungen att träffa regissören om den film han gör nu, så får bli nästa vecka istället. Inte bestämt om jag skall vara lättad än.

Har bara allmänt grymt ont i huvudet och sitter och känner mig ensam. Huvudvärken vore väl rätt lätt åtgärdad om jag bara reste på mig och tände i taket, men orkar inte så får skylla mig själv. Ensamheten är det värre med. Skall träffa E på torsdag så får klara mig tills dess. Skall ringa honom sen innan jag lägger mig, men är ju inte samma sak som att träffas i person. Svårt att få en kram över telefon liksom. Hade velat ha en nu.
Well, man kan inte alltid få allt man vill ha.

Laterz



Haha, god damn...

Haha, förbannat långt inlägg det blev då.. Hehe, sorry. Tänkte lägga in lite bilder på Facebook också, men det får bli vid ett senare tillfälle. Nu skall jag prioritera min skönhetssömn. Och Anna och Karin? Jag vill se bilder, BILDER! Jag vet ju att ni har dem så ni kommer inte undan. ;P

Puss på er



Sammanfattning av Fjorden 2009...!

Ok, här kommer picsen, enjoy!

FJORDFESTIVALEN 2009

Torsdag:
Arvningarna med Anna och hennes moder då Becka bangade. Inget favvoband direkt men vad gör väl det när man har bra sällskap? En del bra covers blev det ändå så najjs kväll all in all.




Fredag:
Jobb på dagen innan det blev buss in till stan vid 7. Mötte upp Karin i stan och fortsatte bort till Anna för förfest. Blev massa tjöt, lite ölspel, massa Backstreet boys-videos och en galen Minna. Hade funderingar på att dra vidare upp till Becka och Niklas men bidde inte så. Hade det så fint på egen hand så.
Drog vidare till tälten runt... halv 12-12? Mötte upp Ida på insidan och sedan var det dansa som gällde. Blev raggad på av ett par snubbar (varav en riiiktigt snygg...)(inte samtidigt då!) vilket ju alltid höjer självförtroendet ett par snäpp. Att de antagligen hade fått i sig ett par glas innan försöken behöver vi ju inte nämna. Snyggingen försökte igen lite senare vilket brudarna förklarade med att jag hade "vinkat med honom" efter att vi dansat lite. Vad jag hade menat var ju mer "hejdå, jag går tillbaka till mina vänner nu" men... eh.. det kanske inte gick fram...
Vidare till Harrys när tälten började stänga men då hoppade Ida av. Rätt kul inne på krogen men slog inte tälten. Rätt kass musik, men som sagt, rätt sällskap löser ju det mesta. :P
Nattbuss hem och sällskap med päronen då även de vart ute och gjort stan. Hehe, speciellt pappa... Han körde sick-sack-stilen hela vägen hem, dike till dike liksom... ;D








(bjuder på denna... var på väg att le... inte van att den tar kort så snabbt...Tja, man kan ju inte alltid vara snygg... härligt kort på Anna iaf så ni kan ju cencurera bort min fejja om ni känner för det)




(ok, den är inte vacker på någon av oss men jag tar med den för att... eh... bara för att. Och ni kan gärna cencurera bort den där konstiga utväxten som skall föreställa min arm också för den delen...)




Lördag:
Jobb 14-21. Lite slö men annars prima. Hemma vid 21.30. Hoppade i nya kläder och sminkade mig varpå jag tänkte få skjuts in till stan och Simon. Maten var dock precis klar så blev till att käka lite med päronen innan vi väl kom iväg.
Blev avsläppt vid Skogslyckan där partajjandet redan vart igång ett tag. Mötte upp folket och blev sedan kvar där resten av kvällen. Jag hade väl egentligen tänkt dra mig ner mot stan vid 12-snåret men var visst inga andra som var med på min linje... Blev tjöt, skratt och träpussel för hela slanten istället. Inte helt fy skam.
Och Erik? Jag löste den där stjärnan som jag har! Simon hade en likadan fast storleken mindre, så nu hoppas jag att jag kan lösa den när vi kommer hem igen. ^^
Pappa hämtade mig och Anna vid kvart i tre då jag inte orkat (sry pappa) gå ner till stan för att ta nattbussen hem vid 02.15... Inte så sugen på att gå själv ner till stan heller så...




(Pachara (?) var en jävel på att äta popcorn...)



(koncentrationen är på topp...)
Och Erik? SÅHÄR skall den se ut!


Är Liseberg med Anna-raringen imorgon som gäller. Skall bli najjs. Lite dyrt kanske, men jäkligt najjs. Måste bara se till att komma upp på morgonen... Så kanske är dags att lägga sig nu...? Skall ju ändå ringa Erik innan jag somnar så kanske är lika så bra..

Yes, toodles



Tittut...

Har hittat min sladd till mobilen - låg i syrrans rum...? Vad fan den nu gjorde där vet jag inte men... så tänkte lägga in lite av helgens pics (order till Anna och Karin att göra detsamma!) men tyvärr vill brorsan ha skjuts till stan (big surprise there) för att hämta mobil och köpa Wrath of the Lich King expansionen så får bli lite senare.
Toodles



Mer blir det inte sagt...

Det är nu jag hade velat lägga in en massa läckra bilder från gårdagens partaj och skriva en massa lustiga kommentarer om våra bravader. Men tyvärr verkar jag ha förlagt min sladd till mobilen så jag kan inte lägga in bilderna på datorn och dessutom går min hjärna på tomgång så lustiga kommentarer får ni allt vänta på. Kan väl säga att kvällen blev underbar iallafall, tack brudar!
Partaj hos Simon ikväll om jag pallar efter jobbet. Vi får se vi får se. Men just nu funderar jag på om jag kan få päronen att skjutsa in mig... för då borde jag hinna rätt bra... ;)

Puss på er



And off we go...

Skall strax bege oss hemåt igen. Vill inte men har inte mycket att välja på då jag börjar jobba vid 15.
Blev Ice Age 3 igår. Inte bättre än de tidigare, men fortfarande mycket bra. Lätt värd att se ivf. Till och med Erik tyckte den var ok, då är det en bra film. ;)
Idag introducerade Erik kesella med saft för mig... Ingen hit kanske, men fullt ätbart. :P Skall tydligen vara ett bra mellanmål då det är kvarg. Tror fortfarande jag föredrar Lidl-varianten dock, men skadar aldrig att testa något nytt. ;)

Nu är det dags att plocka ihop datorn och vattna blommorna.
Laterz



Dessa går på repeat i min spelare...







Så om ni inte har något för er denna vackra måndag så kan ni ju alltid bara sitta och lyssna på lite grejjt musik. ;) Eller så kan ni ju göra det medans ni har något annat för er, it's up to you. ;)
Laterz



Fallens och lek med mat... :D

Sitter här uppe i Karlstad och käkar frukost sent omsider. Erik gick upp halv 7 (!?!) trots att Danne skulle hämta honom vid 8. Han kunde inte sova sa han. Illa sa jag och somnade om.

Fredagen spenderades med bland andra Karin och Johanna i Trollhättan då det var Fallens dagar som stod på schemat. Var tänkt förförfest hos Karin men eh... bidde inte så. Seg start hemma efter jobbet (förvånad någon?) som jag delvis (totalt! ;P ) skyller på mormor och morfar som var på besök. Man kan ju inte gå förrän man har fikat liksom, right? Att sedan Björn behövde skjuts till Systemet på Torp och sedan vidare in till stan påverkade väl kanske inte tiden åt det positiva hållet heller iof...
Nåväl, väl framme i Trollhättan stannar jag utanför Gert och Pias hus för att lämpa av min väska med kläder, tandborste osv... bara för att upptäcka att det inte är någon hemma...? Ehm... nehej? Så blev till att trycka ned det nödvändigaste - tandborste och p-piller i handväskan så jag skulle klara mig medan resten fick stå ihop med bilen borta hos Karin. Visade sig i slutändan vara rätt praktiskt att jag inte lämnade något hos Erik...
Hoppade upp på Karins pakethållare på cykeln för en snabb tur ner till stan när vi upptäckte att bakhjulet lossnat... Hehe, fick bli skjuts av Hanna ner istället. Najjs najjs. Förfest hos Frida (?) (herregud vad jag minns namn nu, jag är impad av mig själv, två nya namn och jag minns båda ;P Hoppas jag that is... :D ) vilket var najjs.


När vi skall gå ringer jag Erik för att kolla hur de ligger till (de skulle festa hos Ek) men får inget svar. Testar ett par gånger till men icke. Ringer istället Ek och får då reda på att Erik ligger däckad i hans säng, okontaktbar. Yes... Frågar om jag skall hämta honom men både Karin och Ek säger att han nog mår bäst av att ligga kvar några timmar, och enligt Ek gjorde det inget då de inte skulle gå på några timmar. Så vi drar vidare ut på stan, testar att komma in lite varstans (lite knepigt med Johanna då hon är yngre), blir en tripp in på hotell Scania (?) men slutar med att vi hamnar på Pråmen (gamla Nitlotten som flyttat). Klientelet är väl en aning äldre än oss men vi har rätt kul där vi står och shakar för oss själva i ett hörn. :P






Här någonstans börjar en frenetisk konversation med Ek och Alex, både via min mobil och via Karins då mitt batteri typ dog. Tydligen ville de att jag skulle hämta Erik ändå. Karin försöker övertala mig att vänta då Erik kunde sova hos Ek och jag kunde sova hos henne, men när Ek (? hade ingen koll på vem jag pratade med tillsist, de ringde båda om vartannat...) sa att Erik låg och spydde, då sa jag att jag var på väg och frågade var de var. Visade sig att han då låg i Alex säng...? Någonstans här börjar jag bli rätt förvirrad. Vad gör han där liksom? De var ju nere i stan hos Ek förut...? Tänker svepa min cider och bege mig när jag fem minuter senare får ett sms från Alex med att det inte är någon brådska längre...? Hepps... Ytterligare en stund senare skriver han att Erik går hem för egen maskin. Han som låg däckad och inte var kontaktbar? Nej, nu var han tydligen pigg och kry... Tycker det låter sådär bra men får ett sms av Erik där han ber mig skriva så gör som så. Vi bestämmer oss för att gå oavsett och frågar Erik om han vill ha någon mat vilket han ville. På väg mot maten ringer han och säger att Gert och Pia hämtar honom och om jag vill ha skjuts får jag gå till Volvo NU. Ingen nattamat för min del med andra ord. Hittar dock ett ställe utan kö så hoppar in där och beställer en korvtallrik med pommes och en extra tallrik med bara pommes till Erik, båda att ta med. Får ett sms av Erik som säger att han redan är hemma... De körde aldrig till Volvo. Väljer att sova hos Karin då jag är arg och ledsen. Inte riktigt så jag hade planerat kvällen, men sedan när går något som jag planerar...?

Lördagsmorgonen och förmiddagen tillbringas på Karins luftmadrass framför TV-n innan vi går ner och checkar in alla gatustånd i regnet. Blir ett gosedjur/kudde som kommer passa prima i vår soffa, en massa godisremmar, ett paraply (behövdes...) och lite marknadsgodis samt ett vitt nitbälte som jag hittade kvällen innan. Här snackar vi lycka. Har letat efter ett vitt nitbälte som inte kostar skjortan i ÅR! Helt underbart. ^^

Kvällen tillbringas med syrran framför resterande skräckrullar och godis. Inte helt fel så. Mycket lek med maten blev det... ;D Blir kanske för långt inlägg om jag lägger med picsen här... Inte bestämt mig än...
Fick pratat med Erik en del också medan han rondade (vilket irriterade Helena då hon ville titta på film :P ) så klarade väl inte upp allt men tillräckligt iallafall.
Ok, en liten sneakpeak får ni la då... ;P Det här är då min vackra syster för er som inte känner henne. ;)


Igår blev det inte så mycket gjort. Packade och gjorde mig iordning innan jag på eftermiddagen drog till Erik då vi skulle upp till Karlstad. Blev jag som körde medan Erik sov i sätet bredvid större delen av vägen. Vet inte om jag var världens säkraste förare heller då jag var grymt trött även jag, men jag sov ju iallafall inte. ;) Inhandlade lite mat samt donkan som intogs framför TV-n i lägenheten. Längtar till hösten. Vissa delar iallafall... :P

Nu funderar jag på om jag skall städa lite... Ser sådär ut här hemma... Men blommorna lever iallafall och ser t.o.m riktigt bra ut... De kanske mår bra av att inte vattnas på en månad...? Mina blommor härdas under lång tid för att klara sommarens torka... ;P Övning ger färdighet liksom. ;)

Well, toodles, mer pics kommer senare... troligen... :P



Faktiskt så...

Sitter här och grämer mig över att så få läser min blogg, samtidigt som det slog mig att det egentligen är rätt praktiskt. Då slipper jag sitta och censurera en jävla massa bara för att någon jävel skulle kunna ta illa upp. Läser ingen skiten kan ingen heller ta illa vid sig, mohaha. Gäller att ta det goda med det onda eller hur man nu säger.

Sova nu, jobb, party och älskling imorgon. Yatta.

Btw så höll jag på att totalkrocka tidigare när jag körde in till Anna. I andra stora rondellen vid Torp från mig sett så kör en bil i högerfilen och istället för att fortsätta rakt fram vilket jag förutsatte så svänger idioten vänster!? Utan att blinka dessutom!? Och där kommer jag i full fart i vänsterfilen och tänker köra rakt fram... Kunde blivit riktigt najjs. Blev en tvär sväng höger in på andra filen för att inte kvadda sidan på den andra bilen. Sådana förare borde skjutas. Utan tvekan.



Haha, ett tillägg...

En kvinna kom ned idag och var mycket upprörd. Den lilla översta lekplatsen var tydligen full av tistlar och skit vilket hon tyckte var illa då det var en masa barn där hela tiden. Hon hade sagt till tidigare men var ingen som hade gjort något åt det.

Gäst: För ni menar väl inte att jag skall rensa bort tistlarna!?
Jag: Nej nej, självklart inte, jag tar kontakt med en vaktmästare så fixar de det.
Gäst: Hmpf. Det sa de förut också, men där har då inte hänt något.
Jag: Det var dåligt, men jag skall allt säga till dem så fixar de det.
Gäst. Ja, gör de det inte nu så gör jag det själv och då kommer ni få ner tistlarna hit!

Och klamp klamp ut...
*RIDÅ*



Negativa känslor...

Stressig dag som vanligt. Fet chans att man faktiskt slutar 23 också när snorungarna kommer in och börjar spela biljard och se på tv fem i... Hata. Det är säsongsgästernas ungar... Jag och Lena konstaterade idag att vi avskyr dem. De är uppkäftiga, lyder inga regler, springer runt som galningar och vill ha saker billigare hela tiden "för jag är ju säsongsgäst!?" So fucking what? Du får fan betala lika mycket som alla andra ändå din jävel.

Blev dessutom grymt upprörd när jag idag fick en tillsägning av Ingela (aningen skarp så... hon nöp mig i rumpan... o_O Är det sexuella trakasserier tro? ) att jag gjorde fel när jag tog deposition för en adapter (har vi gjort tidigare men nu är det strängt strängt strängt förbjudet) istället för att bara ta betalt. Haha, jag suger verkligen på att ta kritik. Mådde dåligt och kroppen var i olag jättelänge efteråt. Alla måste helt enkelt vara snälla mot mig. Hela tiden. Eller så får jag sköta mig... Är ju också ett alternativ förstås...



En underbar helg att se fram emot!

Just pratat med Erik. Sakna.
Men helgen ser ut att bli grejjt. Slutar 15 på fredag och då bär det av till Trollhättan och party. Och sedan är jag ledig lördag, söndag OCH måndag och börjar sent på tisdag! :D På lördag vet jag inte riktigt vad som händer (tips?) men på söndag lär jag och Erik åka upp till Karlstad igen. Dels för att E skall hjälpa Danne att flytta och dels för att jag vill. ;P Vill kunna slappna av och mysa lite, bara vi två. Plus att jag som Erik sa kanske kan få se Ice Age på engelska då! Haha, han vet då hur han skall ta en. ;)

Och Ida? Mina sockar luktar fortfarande dåligt. Nästa destination - tvättkorgen!
Later babes!




Only so you know...

Grymt trött. Och hungrig. Men för trött för att äta. Lyckad kombo.
Dessutom luktar mina sockar rätt dåligt efter 8-9 timmar i samma skor. Tänkte ni ville veta det.
Puss på er



Haha, icke...

Haha, bara för att jag är så förbannat seg av mig har jag nu kommit fram till att det inte är värt det... Måste ju ta på mig bikinin, välja en bok att läsa, eller om jag skall ha musik - ta ut radion. För går ju inte att bara ligga där liksom! Så, min slutsats är att allt detta (uhuj så mkt) tar så lång tid att jag ändå inte hinner få någon färg. Sedan kan ju de mörka molnen vid horisonten skrämt bort mig en smula också förstås...

Blir Inu Yasha för hela slanten istället, stackars mig. ;)



Uff...

Hinner man få någon färg om man går ut och lägger sig en timme? Skall iväg till jobbet klockan 3 och innan dess skall jag duscha och käka, men en timme solande skulle jag hinna med... Men frågan är ju om det gör någon skillnad?



Jävla idioter på Systemet...

Sova alldeles strax. Skulle bara kika in och säga att jag haft en härlig kväll med Anna-raringen. Blev tjöt, skräckfilm och mölande av godis i ett flertal timmar innan det var dags att dra sig hemåt. Spelen jag plockat med blev ståendes i hallen, undrar om vi hade kunnat spela något alls med Minna omkringrusandes....? Helt underbar katt... Vill ha. Nu.

Pratat med Erik en bra stund nu också. Gick tydligen ett inbrottslarm medan vi pratade och så missade han att lägga på så jag hängde kvar i luren och lyssnade på vad som hände. Dörren var stängd och han såg ingenting men nu går han på helspänn. Jag tyckte det var lite spännande jag även om jag bara kunde lyssna. ;) Inte för att jag vill att Erik skall stöta på några inbrottstjuvar direkt men... ja...

Hittade en prima present till Erik förut också... Björn tyckte dock den var dålig... suck. Jaja, vi får se vad Erik tycker. Inte speciellt romantiskt direkt men förhoppningsvis något han gillar... Tänkte iaf på honom när jag såg den... Well, vi får se.

Apropå ingenting... Skulle hoppa in på systemet på vägen in till stan för att hämta mina beställda cidrar, så parkerade bilen med Björn i och hoppade in med en dryg kvart till godo (brorsan hade synundersökning kl 17) och traskar fram till disken. Står EN kille där och han håller på att hjälpa en kvinna framför mig. Vilket vore fine, om de inte hade velat så förbannat. Åh, hade hon beställt den där flaskan eller inte? Åh, men han kunde kanske titta en gång till? Nehej, det hade hon inte, men kunde han kanske titta på lagret om de hade någon hemma? Ja men vad snällt, nejnej, det är ingen brådska, ta din tid du... Och en extra låda kanske han kunde leta fram åt de andra vinerna hon köpt? Jävla fruntimmer. Ser under tiden han springer (vilket han faktiskt inte gör, han går väldigt makligt...) fram och tillbaka hur kön till kassorna blir längre och längre och längre... Inser att jag inte lär hinna både få mina cidrar och betala för dem. Tänker att jag kanskekanskekanske kan hinna om kvinnan bara blir klar. Vilket hon blir. Yes, tänker jag samtidigt som en gubbjävel hänger sig över infodisken och börjar ställa frågor om ett speciellt vin och om det fanns inne... Snubben bakom disken kan inte gärna ha undgått att jag var före gubben men han reagerar inte utan svarar bara på frågorna... och följer dessutom snällt med för att visa var flaskorna står...!?! Någonstans här brister det och jag knör mig ut förbi kön och skyndar bort till bilen totalkokandes inombords. Jävla idioter. Hinner lugna ner mig innan jag kommer in till stan dock, annars hade det kunnat blitt en trist kväll. ;)

Sova nu ivf, jobb imorgon om än på eftermiddagen.
Puss på er



Hej... typ...

Dålig på att uppdatera men orken finns helt enkelt inte. Jag är helt slut efter jobbet, eller egentligen hela tiden. Tokstressig dag idag. Hela jävla receptionen full av folk och då väljer nummerlappshelvetet att ta slut... Man har ju inte minsta koll på hur länge folk har stått där eller vem som är nästa i kön, och tar man fel blir folk irriterade... Suck.
Elin undrade vid tio-snåret hur sjutton jag kunde vara så glad hela tiden, och eh... jag är nog mest bara övertrött. Då kan allt plötligt te sig roligt. Eller så var jag så trött att jag inte orkade torka bort flinet från läpparna, vad vet jag. Är ju trevligt att veta att man ser glad ut iallafall medan man inombords rabblar varendea svordom man kan komma på. ;) Nejdå, riktigt så illa är det inte... men kanske inte så långt ifrån emellanåt heller... :P
Strax efter tio undrade Elin varför jag var kvar... Hurdå? undrade jag och så visade det sig att jag slutade 22 och inte 23 idag.. Hehe, tur man har koll.

Släktträff igår. Hade egentligen tänkt vara med Anna och myst med film eller något men bidde inte så. Blev informerad om att min moster och min morbror hade fixat något och då kändes det lite ohövligt att skippa't... Även om det inte hindrade Björn... Hmpf. Blev rätt trevligt ändå, satt och pratade med Hanna och Patrik (kusiner) hela kvällen över ett (eller två..) glas vin. Inte det roligaste jag kunde tänka mig en lördagskväll men helklart överkomligt.
Blir till att hitta på något med Anna imorn istället... För då är jag ledig! Mohahah, så jäkla gött...

Annars ser man ju mest fram emot Fallens dagar och träffa Erik igen... Suck, sakna...

Skall läsa lite Inu Yasha och sedan sova. Natti



Så gör man bara inte...!

Blev totalförbannad när jag köpte den senaste Inu Yasha. På sista sidan står det att de pga dålig försäljning kommer ta en paus i utgivningen i Sverige trots att det finns en massa böcker utgivna i Japan. De visste inte när eller ens om de skulle återuppta utgivningen. Jag tycker att man fortsätter ge ut en serie tills den är klar, jag HATAR när de avbryter mitt i. Nu sitter jag här med NÄSTAN alla böckerna...!? Har 42 av böckerna så saknar ungefär 10... Har blivit så här med flera serier nu... Jag börjar bli trött på skiten...
Well, nu har jag hittat serien på One Manga iallafall så jag får iallafall läst klart den, men hade ju hellre velat ha den i pappersformat... Men men, vad gör man när folk är idioter?

Nu skall jag fortsätta städa. Om det blir uppehåll i regnet skall jag ut och hjälpa pappa räkna igenom vad lastbilen just kom med och om alla ventialationsgrejer är med. Och sedan är det jobb. Härligt härligt.



Mycket för lite (typ iaf...)

176 bilder blev det i slutändan, till ett pris av 86 kronor inklusive frakten. Lät väl rätt ok ändå. Vissa av bilderna var möjligen lite små så vi får se hur de ser ut, men majoriteten borde inte vara några problem... Brukar ta tre arbetsdagar stod det så jag lär la få dem på måndag... Möjligen lördag om jag har tur och de skickar då... Lite sugen på en sådan där kalender med egna kort också... Men det får bli nästa projekt. Hade vart kul om man för varje månad använde ett kort som man tagit i den månaden... Men men, senare som sagt. Nu är det sova som gäller. Natti



Gratis är gott...

Sitter inne på fujidirekt.se/svepet och kämpar för att få ihop 100 kort som jag kan skicka efter... Or not. Hur fan skall jag kunna hålla ner det till hundra...?! Har massa massa massa kort som jag hade velat ha som papperskort... Sitter och funderar på hur jag skall ta mig runt detta problem... Står att erbjudandet gäller en gång per hushåll... Men... Mitt hushåll är egentligen i Karlstad va? Sååå... om någon här skulle beställa så hade det vart som om det vart två hushåll, right...? :D Problemet om jag sätter det i mitt namn är dock att det antagligen hamnar i Karlstad... Vilket hade vart lite... onödigt... Iof kostar bilderna bara 0,75 kr per bild över 100 så är ju inte som att vi snackar megasummor heller men gratis är ju gott... ;)



Okejj då...

Humöret är bättre men seg som fan. Ser fram emot jobbet imorgon. Or not.

Här kommer två låtar som körs varmt i bilens stereo:




(Inte helt 100 på att detta är rätt version... undrar om de har speedat upp den ytterliggare...?)

Sitter och funderar på om det skall bli carneval till helgen eller ej... Jobbar 8-15 på lördag och skulle isf bli till att köra till Bullaren efter det... Och dra hem senast 13 på söndagen då jag börjar jobba 15... Är det värt det tro...?



Fjolla till syster...

Sitter här och är lite småirriterad. Sådär utan någon egentlig anledning. Väntar väl på att någon skall ringa och denne herr någon har valt att inte göra det, det skulle ju kunna spela in i mitt humör. Även det att mitt rum ser ut som ett bombnedslag och har så gjort egentligen sedan jag kom hem till Uddevalla, och att jag egentligen har en jävla massa saker uppskrivna på min to-do-list men att orken är lika med noll om inte möjligen ännu mindre, även det skulle kunna spela in. Eller så är det det faktum att jag har en fjolla till lillasyster. Mamma skickade med en glasslåda med bigaråer (körsbär för den oinsatte) som hon skulle bjuda laget på efter träningen jag skjutsade henne till... Men detta kunde hon absolut inte göra. Nej, gud så pinsamt att bjuda sina lagkamrater på frukt...? Suck. Fjolla.

Nu mullrar det ute igen... Undrar om man borde stänga av datorn då kanske...?



Inte mycket att säga...

Lite dåligt med uppdatering, but who cares? Gissar att alla vart ute och njutit av det fina vädret oavsett, right? Eller tja... just nu är det ju uselt väder ute men... tja, har ju vart fint liksom... Äh.

Var ledig i torsdags och fredags så drog till Karlstad med älsklingen, sent omsider, men iväg kom vi. Takluckan valde att fastna när vi inte ens kommit halvvägs och efter samtal med en smått hysterisk Gert insåg vi att vi var tvungna att åka hem tidigt nästa dag då de måste kolla bilen på Saab... Halvtrist men måste man så måste man. Lade lite sordi på stämningen men kvällen slutade mysigt ändå. Blev Transformers på bio (Ice Age 3 var mitt förstaval men Erik röstade på Tranformers så vad gör man inte) och glass vid vattnet - fast i omvänd ordning då!
Städade och plockade och packade på lördagen innan vi drog hem. Jag hade hoppats på en promenad eller en tur till Skutberget men Erik... sov... Så det bidde inget med det. Förvånad någon? Någon? Överhuvudtaget...? Inte det nej. Han sov förresten på torsdagen också... Var därför (bland annat...) som vi blev så sena. Vi kunde då rakt inte åka tidigt för Erik skulle träna han, och efter det skulle han duscha och äta, så runt 12 kunde vi kanske komma iväg. När jag ringde vid 12 hade han... vaknat... och ätit frukost... Och inte så mycket mer. Well well, man kunde ju tro att jag skule ha lärt mig något efter 2,5 års förhållande, men jag är visst lite seg av mig. ;)

Stannade i Trollhättan och då Gert och Pia fått gratis biobiljetter tänkte vi att vi ju kunde ta Ice Age då istället! Hade ju vart grejjt... om det inte vart så att den endast visades med svenskt tal... i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och alla andra städer vi kunde komma på... I Karlstad visades den dock med engelskt tal... Fattar ni att jag ångrade mig att jag hade gett med mig kvällen innan eller...?! Well, lär bli till att ladda ner filmen istället när den kommer med bra kvalitet då... HAH, där får ni jävla filmindustri! Nu får ni skylla er själva, så det så!
Blev istället en mysig cykeltur på Eriks initiativ i det kvarvarande solskenet och en glass på vägen. Mumma.
Grillning med Gert och Pia och sedan fick jag skjuts hem. Najjs najjs.



Får plocka ur eventuella fästingar...

Den övre bilden var min favorit och den nedre Eriks så tar med båda för att vara schysst. Han var övertygad om att jag bara skulle ta med den övre då den blev bäst på mig medan han blev bäst på den nedre... ;) Jag tycker mest han har fått ett megahuvud medan jag har fått ett mini... Ser sådär bra ut...


På lördagen njöt jag av de få soltimmar som fanns att tillgå innan det var jobbdags. Stressigt som vanligt, men gillar ju tjejerna så är ok ändå.
Sedan var jag helt 100 på att jag jobbade eftermiddag på söndagen... Viiilket jag ju inte gjorde nej. Ingela ringde 08.05 och undrade var jag var... Jag uppfattade inte ens vem det var som ringde eller ens ATT det ringde. Var bara något som lät jävligt störande när jag ville sova. Men när jag klarnat till och lyssnat på meddelandet hon lämnat var det bara att hoppa upp med en svordom, slänga på sig lite kläder och bre några mackor i farten. Härlig start på dagen. För att göra det ännu roligare hade jag suttit uppe till efter tre natten innan och läst... Hehe, var lagom mör i huvudet den dagen...
Fick ett sms av Malin där hon skrev att Albin sett mig under dagen. Tydligen under en av dagens höjdpunkter också. Fick in en JÄTTEarg karl som tydligen hade pratat med PIa för två dagar sedan och då hade hon lovat återkomma till honom, vilket hon nu inte hade gjort (smidigt). När hon hade checkat in honom hade hon visat fel väg till hans plats på kartan. Vilket hade medfört att de körde nerför en brant skarp backe där de insåg att de inte skulle kunna fortsäta så han hade backat upp igen... och därmed totalbränt sina lameller (också jävligt smidigt...) och sedan hade han tagit en annan väg in (den hon borde sagt från början...), och då skadat sin vagn rätt rejält... Och han ville nu ha kompensation. Helst så det täckte självrisken på 1500 kronor. Hehe, fet chans. Kjell fick ta diskussionen och han bad så mycket om ursäkt för personalens misstag men förklarade att vi trots allt inte orsakat skadorna. När de hade fastnat i backen hade de kunnat komma och hämta hjälp så hade vi dragit upp dem med traktorn och hjälpt dem till sin plats och de hade då kunnat undvika skadorna. Mannen gav sig dock inte och var mäkta förbannad och för att verka snälla gav vi dem betalningen för en natt tillbaka. Well, de var inte nöjda med det men man kan ju inte få allt här i livet. :P

Får nog avrunda nu, syrran kom just ner och sa att det åskade... Hehe, hade både jag och brorsan missat totalt.

Var iväg och shoppade med syrran idag efter att vi jobbat klart borta på huset, och jag köpte btw en MYCKET rosa klänning... såg rätt najjs ut, tänkte se om jag kunde korta av den en smula... Ni kan ignorera byxorna under, jag är en smula lat av mig...

(Mohahaha, Sissi goes modeblogg. Hujedamig...)

Tänkte avsluta med ett kort på syrrans senaste inköp. Or not... :P


Nu är det sovadags. Puss på er!



Vink vink...

Nu skulle jag egentligen vilja skriva något underfundigt och roligt om min dag och mina tankar... Men dagen har varit som ungefär alla andra - stressig men ändå rätt skön så orkar inte orda så mycket mer om det, och mina tankar...? De upptas just nu mest av sängen som jag sitter på, och då inte ens ur någon sexuell synvinkel tråkigt nog. Jag är bara helt jävla fucking slut. Insåg till min förskräckelse att jag körde hem på rutin... Ni vet "här skall jag svänga", "i den här kurvan får jag bromsa lite". "här funkar det med fyrans växel" osv... Jag hade egentligen ingen större koll på vägen men när man kört den så många gånger sitter den i ryggmärgen. Lite läskigt för den person eller det djur som väljer att hoppa fram framför min bil... Lär bli ett SMACK och sedan "nu treans växel och lätt inbromsning"... Nej, vi får väl ändå hoppas att jag märker om jag kör på någon. Bättre sent än aldrig som man säger, right?

Btw så kom de första blocken till det nya huset idag så nu är iallafall tre väggar uppe vad jag såg när jag kom hem i mörkret. Ser najjs ut. Bilder kommer kanske senare...
Kanske skall ringa Erik också... Blir Karlstad imorgon då vi båda är lediga. Yatta.

Puss på er och godnatt