Off we go...!

Mirakel kan ske. Jag är sminkad och klar och har till och med lite marginal till den tid jag satt att jag BORDE gå. Massa marginal till tiden jag är TVUNGEN att gå. ;P Nu skall jag bara hälla i mig sista av cidern, puffa till håret och börja traska för här skall det partas. Jag ämnar väcka mitt partyanimal genom att imundiga enorma mängder alkoholhaltiga drycker under kvällens gång. ;)

Puss på er



Lördag...

Fullspäckad dag än så länge. Erik VAR putt för att jag lagt mig i soffan fick jag medfara, men det gick som tur var över. Han säger att det är han som skall sova på soffan om någon, gulligt. Han har nu instruerat mig i hur jag skall skaka honom för att han skall vakna och jag säger bara att det är en klar risk för whiplashskador...

Sandra fick med mig ut på en mycket blöt promenad ner till kroppkärr på förmidagen. Jag vill ha vår, och sol och TORRT jäkla underlag och jag vill ha det NU! Omedelbums. Trött på all jävla snö. Skönt att få röra på sig dock och lite frisk luft. Tyckte nog speciellt Sandra som var bakis efter gårdagen, mohahaha.

Hem för ombyte och sedan vidare ner till stan för lite shopping med Stinis. Men först Mcdonkan förstås. ;) Sandra shoppade järnet, klänning och skor och annan skit. Hela veckobudgeten. Jag bara: VECKObudgeten...? Hehe, det är vad jag köper på en månad liksom, och ändå har jag inga pengar kvar. Oförklarligt.

Tanken var annars party ikväll men då Sandra är såpass bakis är det frågan om vad som händer... Har iallafall vart iväg och införskaffat det nödvändigaste för kvällen i form av godis ifall jag nu skulle bli sittandes hemma... :P

Okajj, nu har Sandra visst vaknat och ser ut att bli fest trots allt... Då kanske man borde ta och göra sig iordning då...? Kanske skall testa att vara ute i någorlunda god tid för en gångs skull...? Man säger ju att omväxling förnöjer.



Fortfarande sömnlös...

Det funkade inte. Funkade heller inte att sova på soffan i vardagsrummet då jag hör honom dit in ockå... Ligger nästan och lyssnar efter ljuden utifallatt jag skulle höra dem och när jag väl börjat störa mig är det kört... plus att grannarna tydligen håller på att möblera om... Dunkar och slås titt som tätt. Härligt. Nu tar jag min tillflykt till datarummets soffa och hoppas på det bästa. Nu är det två stängda dörrar mellan mig och Erik så då borde jag väl kunna få sova...? Visserligen står båda datorerna på och surrar men verkar vara ett lättare ljud att stänga ute. Wish me luck.

GOD NATT!



Ofrivilligt vaken...

Klockan är lite dryga 2 på natten och här sitter jag... ensam då E gått och lagt sig. Hade visserligen jag med men kunde inte somna pga alla ljud han har för sig. Totalfrustrerad och riktigt kliade i fingarna då jag ville skaka honom så han vaknade och höll tyst... Testade det... Funkade inte. Är väl en dålig dag också, allt stör mig.
Satt och zappade i eftermiddags och snubblade in på Vänner där en höggravid Rachel konstant störde sig på... Ross? Sa han inte något irriterande så knäppte han med fingrarna eller gud föbjude - andades för högt. Ungefär så har jag känt mig idag. Andningen kan ju inte Erik göra så mycket åt, är den jävla polypen som gör att han låter så förbannat. Men det gör ju inte mig mindre irriterad.
Överväger om jag skall sova i soffan om jag inte kan somna i sängen men då lär ju Erik vara sur imorgon för att jag inte väckte honom... Att han inte fattar att det är ett lönlöst uppdrag? Jag skakar - jag har t.o.m slått honom... - och det slutar med att han muttrar, vänder sig om och 20 sekunder senare är han igång igen. Vanligtvis är det inget större problem... men idag kan jag bara inte somna, hur trött jag än är. Vilket är fruktansvärt frustrerande.

Testar att titta på något avsnitt anime och sedan lägga mig igen... Hoppas på att antingen Erik är tyst eller att jag är såpass trött att jag somnar ändå...

C ya



Hehe, rätt blankt...

Hehe, mitt livs första blanka tenta... Den såg egentligen inte så svår ut... om jag hade pluggat något vill säga. Vilket jag ju inte hade gjort så för mig var det stört omöjligt. Och fick för mig att det skulle kännas bättre att lämna in blankt istället för att gå därifrån med kanske två pinsamma poäng som jag skrapat ihop... av någon anledning. Så satt tills Slusken gick och så stack jag fem minuter efter honom. ;) Man vill ju inte ge upp först. ;)
Under den timmen gav jag mig på några tal - gav upp och satt sedan och räknade på hur många poäng jag fått ihop under året och hur många tentor jag har råd att kugga. Hehe, jag börjar nå gränsen. ;) När jag gjort det en tio gånger om började jag rita. Tänk så fort tiden kan gå när man har roligt.

Nu skall jag nog sova någon timme, kroppen känns inte helt på topp och man måste ju vara fit for fight ikväll när det vankas stek och bakad potatis samt våfflor. Mumma.

Peace out



Frajjdäjj...

Snart bär det iväg mot mattetenta... Känns egentligen rätt onödigt eftersom jag VET att jag kommer kugga den, det är inte ens något att diskutera. Men som Sandra sa, det finns ju alltid den där lilla procenten som hoppas, hoppas,hoppas. Spelar iof ingen roll hur mycket den hoppas för det är kört oavsett. :P Har ju inte ens pluggat på några gamla tentor då jag helt koncentrerat mig på mekaniken med tanken att det är bättre att satsa på ett ämne och klara det än att kugga två... Nu i efterhand visade det sig vara rätt onödigt eftersom mekaniken inte ens likande de gamla tentorna så jag har gissningsvis inte fått ut så mycket av att sitta med dem i en vecka... -_- Min tanke är nu iallafall att gå till matten för att 1) helt enkelt se vad jag kan - hehe, lär bli skrattretande och 2) hämta tentan så jag har något att plugga på till omtentan. ;) Plus att det helt enkelt inte är min stil att skippa't...

Sitter nu och mumsar i mig en kvarg för att det är det som går snabbast att fixa i kylskåpet och det ger ingen disk, prima. ;)

Laterz



Torsdag... yeeejj...

Fick totalpanik när jag såg tentan idag. Hjärtat slog som en stånghammare och var en enda lång rad av fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckelifuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck som tog upp större delen av tankeverksamheten. Mitt formelblad med alla lösta exempel var rätt meningslöst då uppgifterna knappt ens liknande några tidigare. Och mina starka kort med rörelsemängd, potentionell/kinetisk energi och cirkelrörelser... det kom inte alls. Trots att det varit med på typ vartenda prov innan. Så det jag hade tänkt att jag skulle sätta hela provet på... det kom inte. Lite småångest så kanske. Fanns något som jag iallafall gissar skulle likna cirkelrörelse i form av ett däck och en balansvikt så jag räknade på det men vette-verkligen-fan om det blev rätt... Den som lever får se, jag hoppas att jag har skrapat ihop tillräckligt för en 3a iallafall. Mer begär jag inte.

Hade väl egentligen tänkt sitta med matten nu efter tentan även om jag inser att det knappast kommer hjälpa mig klara morgondagens tenta, men hoppet är ju det sista som överger människan. Men jag gick och lade mig och sov. Tills strax efter 5. Jätteproduktivt menar jag.

Nu skall jag ta och byta om för Sandra har visst fått med mig på träning trots allt.



Pissmorgon

Den här dagen började ju piss. Sovit dåligt hela natten och vaknat flera gånger... Dels av att E muttrat en massa och dels för att jag haft mardrömmar. Vaknade ur första mardrömmen, helt darrig och kallsvett och inser tacksamt att jag har en varm skön kropp att kura ihop mot och somnar igen efter en stund. Bara för att åka tillbaka till samma jävla mardröm en gång till bara att jag den här gången inte vaknar på samma ställe utan fortsätter fanskapet en bra stund till!? Inte helt ok asså. Så just nu är min kropp helt upp-o-ner och hjärnan vill bara gå och lägga sig. Det ville den visserligen redan igår men ändå... Var inte riktigt så här jag hade tänkt ladda inför tentan... Jag skulle ju vara utvilad och pigg för fan!? Vad hände?



Lillördag...

Inte varit speciellt produktiv idag, kommit typ halvvägs på mitt formelblad till mekaniken och sedan inte gjort så mycket mer idag. Lite skönt det också så här dagen innan tentan. Som tur var så får man ha exakt vad man vill på bladet vilket i mitt fall betyder lösta exempel så sen är det bara att hoppas att tentafrågorna liknar dem jag skrivit ned så borde detta gå finemnag. ;) Matten kommer gå åt h-e, men får la gå dit för att hämta tentan om inte annat.

Vi tog bilen till skolan idag (vettefan varför... är 10 minuters promenad och strålande sol om än kallt...) för att vi skulle kunna åka direkt till sjukhuset då E skall röntgas i eftermiddag. Men då han tröttnade på att sitta i skolan åkte vi hem tidigare och sitter nu här och väntar på att tiden skall gå... Smidigt. Kan ju ta och sätta mig med mitt formelblad igen förstås...

Peace out



Ojdå...

Haha, blev ingen kort resumé alls... Erik sa att det såg ut som en vägg med ord. Sorry. ;)



Min helg...

Lite seg med uppdateringen, men blir lätt så när man är hemma-hemma där de fortfarande satsar på datorer från stenåldern och det anses gå snabbt när en internetsida öppnas efter 5 minuter. Jag höll på att bryta ihop. Lösning - låt helt och hållet bli datorerna.

Kort resumé:

Hehe, när fan åkte jag? Torsdag!
Stressad som fan (ovanligt) då jag inte var tillbaks i lägenheten förrän runt 14.40 och jag naturligtvis inte hade varit förutseende nog att packa innan. Sedan var det ju tvunget att lägga in lite ny musik på mp3-n också förstås... E kom hem tidigare än väntat men kunde tyvärr inte skjutsa ner mig till tåget, men buss har ju funkat tidigare. Gjorde det den här gången med även om datorväskan höll på att ta livet av mina axlar.

Fredag: Upp tidigt för att alla skulle hinna göra sig iordning. Pappa och Björn stack till farmor för att lämna av maten och vi andra plockade upp Anna-LIsa - denna underbara dam tillika granne tillika plågoande - och begav oss till Skredsvik kyrka. Väl där var det till att skaka hand med diverse främlingar (släktingar...?) och presentera sig för prästen som tyckte mamma kunde vara värdefull fast hon inte var dotter till Gustav (farfar) utan endast svärdotter...

Fin gudtjänst trots att prästen svamlade en del och helt och hållet pratade utan att hämta andan. Mamma hade förberett oss med pappersnäsdukar ifall niagarafallen skulle kopplas på, men tror nog det var hon som behövde dem mest. Blev inte så rörd/ledsen av själva gudtjänsten, men när folket runt omkring sitter och gråter är det väldigt svårt att inte göra detsamma själv. Hatar att se andra gråta. Allra värsta var att se farmor... Det är som mamma sa; man hade kunnat gå på en begravning av en människa man aldrig någonsin träffat och man hade gråtit precis lika mycket pga alla som sitter runt en och gråter. Dominoeffekt.
Väl ute vid graven och nedsänkningen gick det dock inte att hålla tillbaka. Tur att man hade sjalen som täckte halva facet så man kunde snora hejvilt utan insyn. Vädret var vackert - soligt och kyligt - och en gammal kollega/vän höll ett kort tal som passade perfekt in på farfar.
Samling i församlingshemmet för lite mat och därefter vidare hem till farmor för mer mat... Hemst att komma in och se att det numera bara står en säng därinne... Känns helt fel. Flertalet timmar med mat och tjöt senare var det dags att krama farmor och dra sig hemåt. Jag har aldrig kramat farmor tidigare. Inte vad jag minns iallafall. Hon bara stod och darrade och höll på att börja gråta. Tycker så synd om henne. Tänk att ha levt med en människa större delen av sitt liv och sedan bli ensam kvar? Fattar inte.

Lördag: Slapp morgon innan jag och syrran drog till Torp för att "titta"... Tittandet resulterade i ett par tights som ser ut som jeans (vet att det låter mysko men kan inte förklara bättre...), en stickad tröja, en topp, ett linne, några trosor och ett nattlinne... Syrran fick ihop nästan lika mycket. Hade ju tänkt hålla lite tightare i pengarna men... eh... tja, skyller på att det är basplagg alltihop... utom nattlinnet då... ;)
Karin sms-ade och frågade om vi skulle hitta på nåt, men tiden fanns inte riktigt. Hon har dock en stående inbjudan här uppe så ses lär vi la göra oavsett. ^^
Tog tåget hem vid 17.36 med lite halvpanik då jag inte fått min biljett när jag steg på tåget... Inte när jag steg av det heller för den delen... Känns lite osäkert med mobilbiljett efter detta... Funkade ju så bra på nedvägen...? Well, hade plats iallafall samt bokningsnummer så jag fick åka med trots allt. ;P
Kvällen blev sådär pga en dum kommentar, men man överlever det mesta.

Söndag: Tanken var råplugg, något som kom på skam direkt. Men kom igenom ungefär en mekaniktenta iallafall så något fick jag la gjort. Dagen gick segt framåt och vädret var emot oss och våra planer på en promenad. Har insett att när Erik föreslår promenad menar han gå ut och ta lite luft... med andra ord traska runt nåt kvarter och sedan hem igen. Min tanke var ju annars... en promenad...? Tja, någon gång så lär jag mig väl.
Den kvällen blev inte så bra den heller, men av en annan anledning. Bättre lycka nästa gång, om det blir någon sådan.

Idag, måndag: Oplanerad sovmorgon men oh vad skönt det är att ligga kvar... Kom inte till skolan förrän runt 12 men satt där till strax innan 7 så jag anser mig förlåten. Vettefan om jag fått så mycket gjort, gjort lite drygt en tenta men blev mest tjöt med folket... Funderar på om det blir matte imorn eller om jag skall satsa 100 på mekaniken...? Bättre att kugga en än att kugga båda right?
Erik drog med mig till Friskis så snart jag kom hem vilket resulterade i en 20-30 minuter på bandet/en av de där gå-maskinerna... där man typ gungar fram... med handtag...? Hehe, någon som vet vad jag menar...? Sedan blev det en liten stund i solariet i förhoppningen om att tvinga undan den självlysande vita nyansen. Funderade på om det var något fel med rören... stängde av faceplattorna en stund och sedan ville de inte starta igen förrän jag bankat på dem en stund... och det praktiskt taget brände på vader, rumpa och skuldror pga värmen. Var helt rödflammig när jag klev ur. Görvackert må jag säga. Borta nu dock som tur var.

Well, sova nu. Plugg imorn som vanligt. Varför kan det inte bara vara fredag eftermiddag typ nu...?

Puss på er och sov gott



Home sweet home...

Erik stack just iväg för att ha tenta i vilket av ämnena det nu var - minne som en guldfisk, mina dröjer ytterligare en vecka... Absolut inte tillräckligt med tid för att lära sig två ämnen...

Sitter och funderar om jag skall ta 4-tåget eller 7-tåget hemhem i eftermiddag/kväll... Kostar lika mycket, men om jag åker 7 så måste jag sitta en timme i Öxnered, denna livliga metropol, och måste dessutom bli hämtad på stationen i Uddevalla då det inte går några bussar hem (inte sist jag kollade iaf...) Åker jag däremot klockan 4 blir väntetiden endast runt 20 minuter och jag kan ta en buss hem från stan. Dock blir det mer stressigt med 4-tåget då jag har lektion till 2 och egentligen räknestuga till 4... Plus att jag inte får se Erik mer då han inte lär vara hemma förrän runt 3-halv 4...

Äh, får bli 4. Får packa innan och vara klar så sticker jag hem direkt efter föreläsningen bara... Smidigast så för alla parter. Jäkla synd att jag inte kunde låna bilen...



Är det något som luktar bränt...?

Okajj... lasagnen är i ugnen och puttrar... nu är ju bara frågan vart pojkvännen tagit vägen? Klockan är snart halv 8 en onsdag - borde jag vara orolig?

Och när han väl kommer hem lär jag la förgifta honom... ostsåsen smakade en smula bränt... att det skall vara så förbannat svårt att laga mat... Hoppas på att köttfärsen och morötterna tar bort eventuell bränd smak och lukt... hehe, behöver ju inte ens nämna det så kanske han förblir lyckligt ovetande...?

Enda dumma är att jag måste vänta tills maten är klar innan jag kan hoppa in i duschen, annars lär jag bränna ner lägenheten vilket kanske inte är så populärt. En medeldusch på 6 minuter? Fan, du är konstig Sandra. Mitt medel ligger på iallafall minst 30... ;P Helt allvarligt.



Jävla velande...

Är så jävla obeslutsam av mig... Funderar på om jag skall gå ner till stan... Tar en timme ner cirkus och då borde jag hinna med banken och de andra ärendena jag har... Om jag går NU vill säga... Funderade på Body Balance men suget finns inte riktigt där så en långpromenad får isf funka istället... Om jag bara kan få tummen ur röva och komma iväg då... Gaah, blir så trött på mig själv ibland...

Nej, vädret är grejjt så här skall det fan ut och gås. Laterz



Mat...? Tvätt...? Spel...?

Undrar om man skulle ta och fixa någon mat...? Erik käkade ju upp min thai igår så inga rester där inte (grr) men är inte speciellt sugen på nåt vi har hemma heller... suck, i-landsproblem.
Får rota runt i kylen och se om jag hittar nåt najjs... Efter nästa tvättomgång kanske...?
Kanske ska sätta igång Guitar Hero igen, började spela i lördags på eget initiativ och Erik var så stolt så stolt. ;P Funderar på om jag skall hoppa på något annat av hans spel, får kolla om det finns nåt intressant...




Måndag...

Kom just hem och skall strax springa ut med tvätten då Erik tydligen inte kunde göra det pga nåt handledarsamtal eller något... Sitter just nu och mumsar på en påse jordnötsringar, Erik tyckte vi skulle slänga den då den legat i skafferiet ett tag så jag tänkte att jag lika gärna kunde käka upp den nu så den inte förfars. ;P Var kanske inte tanken men what the heck. ^^

Blir ingen träning med Sandra idag, känner mig inte på topp än (yes jag vet, då är det jättebra att käka jordnötsringar) så måste komma igång imorgon eller något. Blir ju ingen träning på torsdag eller fredag då jag åker hem på torsdag eftermiddag/kväll. Måste verkligen komma igång...

Mekaniken idag har gått hyfsat så känns som att tentan kan gå åt vilket håll som helst. Min livlina blir det handskrivna formelbladet. Mitt resultat hänger på hur jag skriver den. Känns bra.

Gotta run. Laterz



Söndag...

Soligt och underbart väder utanför fönstret och Erik har lovat mig en promenad så fort han spelat klart... vilket är om två timmar som mest... tydligen är det en fisketävling... på WoW... o_O Tills dess glor la jag på tv och slappar som vanligt. Hade ju iof kunnat plocka upp matten men den chansen är ju rätt minimal så... Eller skall jag vara duktig tro...?
Magen mår sådär idag också, börjar bli tröttsamt. Men tanken var thai idag så hoppas det funkar.

Over and out



It ain't over 'til it's over...

Fick iväg ett sms till brudarna där jag beklagade att jag inte kunde hänka på partandet och sedan gick jag och lade mig. Magen krånglar fortfarande och ryggen håller på att ta död på mig. Fucking mensvärk. Hoppas det bara är det iallafall. Inte tid att bli sjuk nu.

Älsklingen var dock söt och väckte mig strax efter 20 så att jag kunde se Melodifestivalen... Har sett typ 2 avsnitt hitintills men finalen kan ju vara kul att se... De flesta låtar var faktiskt helt ok om än inga favoriter, men gillade skarpt EMDs låt (där rök mitt rykte...) samt Sarahs. Även H.E.A.T och flera andra var bra. Någon jag INTE gillade var Malena... Och den bruden går och vinner hela skiten. Var med ett avgrundsvrål som jag hoppade ur soffan och stängde av TV-n. Erik undrade vad fan som hände och jag förklarade deprimerat att svenska folket är dumma i huvudet. Eller så är de döva hela bunten. Vilket som liksom. Ska bli intressant vad Europa tycker om Sveriges val - mohahaha.

Nu skall vi se Forrest Gump då Erik utövat lite påtryckningar i form av bedjande ögon och ett vackert ansikte. Suck, jag är för lättövertalad. Skall dock försöka hålla mig från att glufsa i mig hela godispåsen, definitivt nite vad min mage behöver just nu. En tallrik med flingor kanske funkar dock, inte käkat någon mat idag så...

Well, off we go. Laterz



Just not my day...

Inte en jättebra dag idag. Vaknade och mådde grejjt men så fort jag började käka frukost fick jag ont i magen igen och det har nu utvecklat sig till ett smått illamående som kommer och går sådär lite trevligt. Är inte på nivån att jag vill springa till toan, men när inte ens min stora godispåse lockar... Tja, då är inte Sissi frisk helt enkelt.

Städat lägenheten idag också då det höll på att bli en sanitär olägenhet, på tiden om man säger så. Disken är dock kvar... Suck.
Erik är iväg och spelar squasch, scuasch, squash...? Eh, bollspel och jag sitter och hoppas att jag är fit for fight ikväll då J&J har inflyttningsfest, lite dåligt att inte komma på deras när de kom på vår... :) Men då varken kropp eller humör riktigt verkar vara på min sida idag får vi se hur det går.

Kom på att jag inte beställt boken till kursen i materialteknik än så gick in på adlibris... och såg både att boken var slut och att reapriset var över och att den nu kostar 400 spänn mer än tidigare. Jag bröt ihop och började storlipa. Ingen bra dag helt enkelt.

Nu skall jag diska. Inte för att dagen blir bättre av det men då blir fanskapet iallafall gjort.
Puss på er...



Fredagsmys med humöret på topp... hmpf.

Förbannat trött atm. Ögonen går i kors och får knappt fram en enda vettig mening. Så vad fan gör jag här vid datorn? Tja, jag är la beroende antar jag. Blev en obligatorisk titt här innan sängen kallar.

Tanken var ju att handla och gymma i morse, well så blev det nu inte. Gjorde faktiskt precis ingenting innan lektionen började. Ovanligt. Föreläsningen gick förbi i ett förvirrat töcken, känner mig rätt lost på det vi går igenom just nu, men räknestugan gick prima, tack gode gud.

Lite slappning hemma innan vi äntligen stack och handlade. Och sedan gick det la utför. Humöret var la inte på topp om man säger så. Rätt fascinerande att Erik aldrig- och då menar jag aldrig - fattar varför jag är arg. Måste börja bära runt på en lapp så jag kan skriva ner de exakta kommentarerna jag stör mig på så jag faktiskt har något att säga när det till sist tas upp. Nu står jag mest bara och "eh... jag är arg bara... på ditt sätt... och din attityd... och dina kommentarer... NEJ jag har inga exempel!" Inte så produktivt. :) Sedan är jag visserligen grym på att arbeta mig arg så får la skylla mig själv också. Och mensvärk och totalstress för skolan (panik...) ihop med lite pengabekymmer gör la inte saken bättre heller.

Tacoskväll blev det iallafall, och för att matcha humöret fick Sissi gött ont i magen. Funderar på om det är något med tacos som jag inte riktigt klarar av då jag i 90% av fallen mår dåligt... Men det gör jag aldrig hemma, så varför här...?

Well, måste sova nu iallafall, partaj hos J&J imorn så då måste man vara på topp. ^^

Puss hajj



Ny header? Inte på ett bra tag...

Okajj... sitter och pillar med en header... Och det går la... sådär... :P Laddat ned Paint.NET som tydligen skall vara ett rätt bra program, men tja... då jag inte är allför hajj på datorer eller dess program så har jag la inte gjort speciellt stora framsteg. ;) Sitter mest och svär högt när bilderna inte hamnar där jag vill eller något annat skiter sig. Och de här jävla layers stör mig, vettefan vad jag skall göra med dem...!? Men övning ger färdighet som det heter och här skall det fan övas så det skriker om det, har ju en bild i huvudet hur jag vill ha det, så nu är det bara att fixa det också. ;)

Men nu skall jag sova var det tänkt... Hoppas fortfarande på gym imorgon... Eller om man skulle sola lite kanske? Tröttnat lite på att gå runt helt kritvit. Fan jag är ju närapå självlysande!? Inte najjs.
Anywho... Nightynight everybody. :P



Sooo booored... Amuse me!?

Jag är så förbannat uttråkad... Hoppar mellan tv-n och datorn och länsar däremellan skafferiet... Så mycket för mitt nyttiga liv... Blev stekt falukorv och makaroner och saft efter träningen... Fettsnålt och mycket protein. Eller inte. Men just nu står kylen rätt tom så finns inte så mycket att välja på... Måste handla snart... Suck.
Jag är nästan sugen på att plocka fram matteboken eller mekaniken... uttråkad är jag... Eller ta tag i disken kanske... Eller sova...? Det sistnämnda lockar faktiskt en hel del atm... Men njae...

Börjar inte förrän 12.15 imorn heller så hade en fundering på om jag skulle hänka på Erik till Friskis och testa gymmet där men tydligen vill han inte det då han anser sig för svag för att träna med någon. Pff, jag hänger la med om jag vill eller?

Nu skall jag checka lite nya designer... den här funkar bara inte.

Peace out



Dags att göra om...

Måste verkligen göra något åt min design... Tröttnat. :P Vettefan vad (eller HUR?!) jag skall göra men får la testa mig fram precis som förra gången och då gick det ju helt ok så... :P Hade väl egentligen velat haft en häftig header men eh... tja, det vet jag inte hur man gör... :D Kanske kan googla och kolla runt och lista ut något... Är ju inte som att jag behöver plugga eller något så kan ju lätt sitta hela kvällen... Suck.

Laterz



Pics från Estocolmo...

... men inte från Metallica... Underligt nog.


Lite (eller en hel del...) shopping blev det. Sandra fastnade dock inte för något av dessa par konstigt nog, hon är ju grymt snygg i de rosa...?

Bodde på Chapmans... Riktigt mysigt faktiskt. Grymt dåligt att bar/restaurang stänger 19.00 på en lördag dock...


Sorry Sandra men den är ju bara för underbar! :D



Middag på en mysig kinesisk restaurang nere i gamla stan...(?) Underbart god mat var det iallafall....


Fråga mig inte...

Sandra bossar som vanligt...

Älsklingen var rätt petig med vilka kort som får visas offentligt men det här fick godkänt... :P

Tuuuurist... ^^

Promenad i gamla stan... mysigt...




Sci-fi affär med hylla efter hylla med manga... Tror ni Sissi var i himmelriket eller...? :D



Först cirkustema och sedan Barbietema på NK. Fattade aldrig riktigt vad det handlade om men enligt killarna hade det vart någon modevisning av något slag iaf...

Och här står vi utanför Grand Hotel i hopp om att se Metallica komma ut från hotellet... Stod en massa folk samt en van utanför så var därför vi stannade över huvud taget. Tänkte det hade vart grymt tufft att se dem så close up, men eh... tja, det fick vi inte... de var tydligen redan i globen... snopet. :P Symboliserar hela slutet på helgen. ;P


Såpp, det var la de flesta bilderna som inte var suddiga, svarta eller icke godkändes av pojkvännen. :P

Härligt (?) slut i hela kroppen efter dagens boxpass, händerna darrar fortfarande. :P Och jag vet inte riktigt vad jag gjort för att göra Sandra arg, men då jag fick en tre-fyra boxar rakt i magen så antar jag att det är något... o_O

Nu är det nog iallafall dags att sova, trots att vi inte börjar förrän 12.15 imorn. Hoppas på en promenad i morgon bitti då det var Eriks förslag, men ingen idé att lägga förhoppningarna för högt. ;P Någon gång får man la lära av sina misstag. ;)

Anyväjj. Nightynight



Liten paus...

Sitter i skolan och räknar mekaniktenta... förbannat tråkigt är det... fattade första uppgiften iallafall... alltid något... Jävligt jobbigt med vanlígt tangentbord också... vant mig med platt... Well, back to the plugg.
Laterz



Så här på morran...

Erik har kommit på ett knep för att komma i säng tidigt och likaså komma upp på morgonen. Han sätter en tidsgräns och håller han inte den skall han ge mig pengar... Fan, nu vill jag ju nästan att han sitter kvar vid datorn. ;)
Ett annat knep för att få saker gjorda här hemma blir straffavgifter... Har man inte diskat, städat, bäddat osv blir det en 10-20 kronor i en burk som vi sedan kan göra något kul med. Nu måste jag fan skärpa mig, har inte råd med straffavgifter... :P

Idag är vi båda "lediga" - med andra ord har tid för självstudier, och tanken var att vi skulle komma upp tidigt och dra till skolan. Satte klockan på halv 8 (liiite sovmorgon trots allt) men kom la upp en kvart över ungefär... :P Dock hoppade Erik frukost så han drog till skolan direkt han gjort sig klar medan jag satt kvar och käkade. Fan att vi aldrig kan gå till skolan ihop då. Men jag måste ha mat på morgonen och köpa i skolan varje dag blir en smula... dyrt.

Well, nu är jag ju iallafall färdigkäkad och har fyllt mitt internetbehov för en stund så tänkte traska bort till skolan i det fina vädret. Fick köpt dynamicsboken av snubben igår så nu är det mekanik för hela slanten. Halleluja.

Over and out



Hepps...

Oookajj. Sandra bangade träning. Hehe, är väl inte jätteledsen kanske. ;) Om inte annat kan jag nu äta i lugn och ro...! :D Massa tid kvar att plugga också dock... Hehe, mindre intressant.



Mjo...

Vart duktig och suttit i skolan till halv 4. Hur mycket jag fick gjort kan vi ju låta vara osagt. Inlämningsuppgiften är dock gjord så borde få ett poäng där iallafall. Något som lär behövas. Fick halv(hel...)panik när jag såg en gammal tenta idag. Känns  najjs.
Nu är det mat för min mage fullkomligt vrålar vilket inte är helt behagligt. Sedan är det stepintervall på Sandras initativ. Henne vi gnäller på sedan om (när...) det går åt h-e.

Now, feedingtime. Laterz



Bara en liten parantes i tillvaron...

Mååååste bara tipsa om den här sidan... Håller på att driva mig till vansinne så tänkte dela med mig. ;) Enjoy.
Impossible quiz



GRATTIS till brorsan btw!

Björn fyller 21 idag så får la skicka ett stort GRATTIS till honom också förstås!

Det här är alltså min bror som uttrycker sin feminina sida.

Det här är min bror som satsar på en nykter kväll ute.

Det här är min bror som är dödligt fascinerad av skjutvapen.

Det här är min bror som är en djupt filosoferande man.

Och allt ovanstående är rena lögner eller så gott som rena lögner, men det är iallafall han på bilderna. Så grattis. Sup inte skallen av dig. För mycket.

Laterz



Måndag...

Gick helt ok att komma upp och iväg till skolan, men stack hem direkt efter föreläsningen för att sova några extra timmar, helt jävla slö, inte blivit mycket sova i helgen, mest bara gå, gå, gå faktiskt... :P Pics kommer när jag orkar...

Tanken var väl att gå hem och sova några timmar, sedan hämta upp mekanikboken jag reserverat på biblioteket och gå tillbaka och fortsätta plugga... Nu är det dock så att personen som har boken inte lämnat tillbaka den... så gissningsvis behåller han/hon den och väljer att betala avgiften istället... vilket betyder att jag inte får den och alltså inte har någon dynamicsbok... vilket är en smula stressande då tentan är om tre veckor... Hittade en som säljer boken på Anslagstavlan dock, men han har inte svarat på mitt sms än, och lär inte ringa honom, jävla fobi... x_x Bara att hoppas att den inte redan är såld bara... Hehe, då är jag körd.



Inte riktigt som planerat...

Hemma igen... en smula tidigare än planerat... Metallica ställde in konserten. Yepp, ni hörde rätt, Metallica ställde in dagens konsert pga sjukdom så var bara för alla fansen att vända och åka hem igen. Smidigt när man kört ända till Stockholm och taggat för iallafall min första Metallicakonsert. Blev så jäkla förbannad och visste inte vart jag skulle ta vägen. Eller egentligen var jag nog bara grymt besviken - vilket jäkla antiklimax!? - men maskerade det som ilska.

Spenderat hela helgen i Stockholm vilket iof är najjs i sig, men hela syftet med att åka dit var ju för konserten... Visserligen käkat gott, shoppat en del och strosat runt och njutit av staden samt gått på bio, men ÄNDOCK!? Satt och tänkte ut hur jag skulle breda ut mitt missnöje här och krydda texten med alla tänkbara svordomar för att visa hur förbannad jag var, men just nu känner jag mig bara... tom. Så orkar inte riktigt.

Metallica skall dock komma tillbaka i maj som planen ligger nu och då kommer våra biljetter fortfarande gälla, men vem säger att vi kan åka i maj...? Kanske krockar med något annat då? Om inte annat så är det ännu en gång med bensin om vi kör... Pengar går det ju oavsett.
Extra snopet är det eftersom jag köpte mig en t-shirt... Large så lär ju knappt ens kunna ha den, men tänkte "va fan", är ju najjs att ha en trots allt. Så nu kan jag ju visa barnbarnen att jag NÄSTAN var på en Metallicakonsert. Känns grejjt.

Godnatt allihopa. Skola imorn klockan åtta. Looking forward to it. Not.

Puss



Off to Stockholm unt Metallica! :D

Som vilken typisk lördag som helst sitter jag nu och käkar frukost i form av havregrynsgröt strax efter 7 då jag av naturen är en väldigt morgonpigg människa.
My ass. Hatar att gå upp tidigt men skall man åka till Stockholm och se Metallica så får man la stå ut med det lilla besväret... antar jag. Och om ni tycker det är en bedrift att jag är uppe (ni har helt rätt) så vill jag bara säga att Erik också är uppe!? ;D Han fick visserligen sova en halvtimme extra då Andreas tydligen inte var helt on schedule men jag vågade inte krypa ner under täcket igen, då hade jag nog aldrig kommit upp igen... :P

Så nu är det lite att stressa runt och fixa det sista... Eller tja, sista och sista... vi har knappt ens börjat... xD Fastnade vid tv-n igår (oh no what a surprise...) så blev inte mycket gjort där inte och kom i säng framåt halv 1-snåret... Och sen låg vi la och pratade någon timme innan vi somnade... Så idag är vi på topp. ^^
Stressen börjar komma krypandes om man säger så.

Men fan vad kul vi ska ha, och fan vad trött jag kommer vara på måndag då jag har sista körpasset hem... runt 2-3 på söndag natt så är la hemma vid en 4-5... Och skolan börjar 8... Hehe, det här har vi planerat bra. ^^

Well, ha en underbar helg för det tänker jag ha! :D Ni kan ju youtuba lite Metallica och drömma om vad vi gör, jag har inte tid att göra det åt er. ;)

Hugs and kisses to all of ya
*smack*



Frajjdäjj...

Fruktansvärt seg just nu. Både fysiskt och psykiskt. Och inte lär helgen bli lugn heller direkt... :P
Tänkte käka nu, sedan skall vi se om man kan göra några mattetal till innan det är dags för promenad med Sandra. Det är fan duktigt - step på måndag, promenad på tisdag, box på onsdag, step på torsdag och promenad idag... Well, Sandra ser ju visserligen inte promenader (iaf inte med mig... ;) ) som motion, men med tanke på hur mina ben mår atm så ser jag det definitivt som det. Och efter en tur ner till sjön och nåt varv i spåret lär ju benen vara heldöa så... :P

Funderar på vad vi skall hitta på för gott ikväll också... Köpte massa kött häromdagen så det får vi la göra något med och sedan är jag sjukt sugen på marängschviss (vettefan hur det stavas asså... :P ) med glass och maränger och chokladsås och grädde och kanske kolasås och nonstop och och och... Gaaaah! Vill ha nu!

Får nöja mig med min vitlöksdoftande köttfärssås atm antar jag... Haha, jag har listat ut hur jag skall få kvar mat till mina matlådor, om jag dränker allt i vitlök äter inte Erik lika mkt som han brukar. ;P Mohahahaha. Peeerrrfect... ^^

And off we go. Laterz



Jäkla autogiro...

Fick just en faktura från Sats med påminnelseavgift då jag inte hade täckning på kontot när de skulle dra pengarna... Saken är den att jag hade sett att jag inte hade några pengar, men hittade inte själva betalningen... Jag letade som en galning genom hela banksidan efter det jäkla autogirot och det står bara att det är medgivet så att det skall dras, men fanns ingenting på kommande betalningar eller liknande vilket jag tyckte var mysko... Förra gången jag missade (händer lite för ofta, glömmer att föra över pengar mellan kontona...) så fanns själva "fakturan" fortfarande kvar, det var bara för mig att ändra datum och skicka in den... Men nu har jag inte hittat det...? Hur skall jag då kunna rätta till det liksom...? *irriterad* Inga stora summor vi snackar om ivf men mest bara störande... Är ändå 80 bugg vi snackar om!



Ooooch...

...så var det avklarat... Sissi har nu sommarjobb... :P Verkar som att jag kan få rätt många timmar så hoppas det stämmer... Den nya receptionen är ju klar då också så blir najjs... reception, café, bar och aktivitetscentrum på samma ställe så mer liv och folk än tidigare vilket definitivt är najjs. Och eftersom jag jobbat där tidigare så får jag nu fler av de långa passen så det här blir nog toppen. Hehe, Ingela sa att de hade 600 sökande till tjänsterna... xD Och jag gick före i kön, osis...mohahaha.

Nu skall jag bara prata med Karin och säga att Norge ligger på is (synd...) men känns bättre att ha ett säkert jobb som ändå är rätt bra jämfört med att kanske få ett i Norge även om man nu hade tjänat en gnutta mer där... Fördelen nu är ju att jag slipper hyran hemma också... Hade vi bott i Norge hade jag fått betala hyra för både den lägenheten och den här i Karlstad.. och skall 5000 gå till hyra varje månad har man inte så mycket kvar sen... :)

Skall skicka iväg ett mail till Henrietta också... Hoppas hon kan söka och få jobb hon med. Då är ju sommarn nästan perfekt. :P Plus att om man är hemma kan man ju träffa polare och älsklingen en smula mer än om man vart på andra sidan landsgränsen. ;)

Men nu är det mat och sedan skola som gäller... Eller plugg hemma i två timmar och sedan skola...? Whatever, mat iallafall! :P

Puss hajj



Varför?!

Gaah, jag blir galen! Hur svårt kan det vara att ringa?! Jag vet ju typ vad jag skall säga, så vad kan hända liksom?! Verkligen hatar att prata i telefon... och jag skall söka som receptionist igen... är något som inte stämmer i den ekvationen...

Damn, nu MÅSTE jag ringa!



Ett jäkla veeelande...

Jag är nervös. Fått två intalade meddelanden på eurovoice från Ingela där hon undrar om jag vill tillbaka till hafsten nu i sommar eller ej, då hon sitter med anställningarna nu... Och jag har ingen aning om vad jag skall svara...?! Är det bästa sommarjobbet jag haft hittills - mkt pga Henrietta iof - men samtidigt hade ju jag och Karin tänkt dra till Norge och tjäna lite mer pengar för en gångs skull... Tiderna på Hafsten var både bra och dåliga, gav inga direkta timmar, men samtidigt kunde man sola och så innan eftermiddagspassen så det var ju rätt skönt det med...
Gaah... jag vet inte hur jag skall göra!?
Skall ringa pappa och rådfråga honom... Han vet nog bäst hoppas jag. ;)

Laterz



Onsdag...

Just sett "How dirty can I get?" på 3an. En smula äckligt så... En kvinna och en man som inte skulle tvätta sig eller använda hygienprodukter på en månad... Nåt av det värsta var att hon inte fick använda tamponger eller bindor utan fick använda en menskopp... allvarligt, en menskopp?! Fatta vad äckligt. Men tydligen var de helt friska efter den där månaden om än fruktansvärt illaluktande så kanske något att satsa på nästa gång man har tråkigt...? ;) De borstade heller inte tänderna... på en månad... Mina tänder är kassa från början, något sådant hade vart nådastöten... :P

Well, nu skall jag sova iaf, även om jag upptäckte att jag hade sovmorgon imorn... till 14.15... :P Räknestugan slutar egentligen 18 men får se hur jag gör där då det var tänkt att vi skulle iväg och träna...

Hehe, apropå träning, så var det ett monsterpass idag på boxen. Fast ett skönt sådant. På sätt och vis... musklerna är härligt trötta men händerna och framför allt knogarna gjorde aningens ont efteråt... skaver typ av knogarna när man febrilt försöker hålla fast mitsarna vid Sandras sparkar och slag... Fullkomligt hatar de mitsarna som de har, vettefan om de är anpassade efter biffiga karlar men jag kan då fan inte hålla fast dem ordentligt - för vida handtag... Nu snurrar de bara runt vilket gör att Sandra inte får något direkt motstånd utan slår lite blint och jag får gött ont när mitsar och slag träffar lite var som. Vi överväger om vi skall skaffa oss ett eget set. Så slipper man svettiga hanskar som massa annat folk haft också...

Nej, sova var det ja...
Nightynight everybody...

Haha, insåg just att det låter som Sandra inte har kontroll på sina sparkar och slag, men jodå, det har hon allt (till en viss grad iaf... ;P ) men hon slår så förbannat hårt så mitsarna slår runt i vilket fall. Så, nu när det var klargjort kan jag lägga mig med gott samvete.

Over and out.



Hm...?

Ooookajj... nu är jag tydligen online, men jag kan inte göra något... Kan inte ens scrolla bland mina kontaketr och går fortfarande inte att ta bort rutorna... o_O Blir till att starta om skiten. Borde ju egentligen inte ens sitta här så kanske är lika bra. Suck. Väntar på att Erik skall komma hem så han kan förklara mekaniken för mig... Vill fatta. Nu.

C ya



Weird...

Ehm... mitt msn verkar ha cepat upp sig rätt rejält... Går inte att logga in och heller inte att stänga ner rutan... Står att den skall återansluta om 36 sekunder... vilket det nu stått ett tag... går endast att få upp rutan om man högerklickar på den också...? Har även två konversationsfönster som inte heller de går att få bort...?
Och inte hittar jag någon aktivitetshanterare heller... ogillar vista skarpt. Kanske skall stänga av hela datorn...?

Mekaniken går btw inte alls. Fackverk var visst inte min starka sida det heller. Konstigt.



I fuckin' made it! :D

Första gången på länge som Erik gick upp innan mig (minns inte sist det hände...) och kändes såå skönt. ;) Låg kvar till en bit innan tio när Sandra smsade och sa att matteresultatet låg ute... Klarade inte av att titta på en stund, på tok för nervös. Men va fan, måste ju veta, och jag KLARADE mig!!! :D:D:D Visserligen inte med stora marginaler (knappt några alls faktiskt... ;D ) men vem bryr sig, jag klarade mig! Sandra fick t.o.m en fyra så grattis, grattis. ^^ Vet inte vad jag hade gjort om jag kuggat igen... Nu skall jag bara klara de andra omtentorna också.. xD Kretsen kan jag iallafall plugga till, hur jag gör med programmeringen vet jag inte än... Gubben har fortfarande inte lagt ut något omtentedatum...?

Har iallafall varit duktig och diskat (Erik tyckte tydligen det var dags... gissar att tornet i diskhon såg lite riskabelt ut...) och bytt sängkläder... Eller tja, jag har slängt de gamla i tvätten, har inte bäddat med nytt än, men det kommer det kommer. :P Erik kom med idén att vi skall ha "straff" om man inte gör sysslorna någorlunda i tid.. hehe, jag ligger illa till...

Nu skall jag bara käka min frukost och sedan ta tag i mekaniken... tjoho. Brudarna sitter borta på gruvlyckan hos jenny och johanna men jag kände inte för att hänka på dit bort. Tanken var att jag skulle dra till skolan istället, men eh... det blev visst inte så heller. Får hoppas jag får någon arbetsro här hemma. Eller att jag fattar något helt enkelt. Rätt kört båda delarna.

Laterz



Found it! :D

Treasure Planet, Treasure Planet, Treasure Planet...!!! :D:D:D Mohaha, hittade den genom att scrolla på disneys filmer... Måste bara vara den jag tänkte på.. :P Så... nu är frågan om man ska ladda ner den eller ej... :P



Energisegel..?

Kan det vara så att de laddar sina segel med energi för att kunna flyga...? Någon ledtråd...?



Vet någon vilken film det är...?!

Okajj, jag driver mig själv till vansinne. Satte på filmen Titan A.E förut men hade uppenbarligen tänkt på en annan film och blandat ihop dessa. Men jag kan inte för mitt liv komma på vad det är för film... Hjälp?

Är en tecknad film och handlar om en ung kille. Har typ två scener i huvudet, en där han surfar typ i en dalgång eller canyon eller något liknande på en flygande surfbräda med eller utan segel...? och han är jagad av någon... Och det är en massa flygande båtar/skepp med i filmen och han hamnar på en sådan av någon anledning... har för mig det mesta utspelas i rymden men även på vissa planeter... Tror han bor med sin mamma (?) i ett hus uppe på en kulle och det är en sfär eller något liknande med... som typ visar stjärnbilder eller något liknande... Fan, fattar ju inte ens själv vad jag babblar om... Någon som känner igen något...?

Sitter och letar på imdb atm, söker på disney och pixar osv och försöker hitta något som stämmer men går sådär... Är ingen jätteny film iallafall, såg den för några år sedan...
Hjälp?



NU är det dags

NU ska Sissi sova. Erik och co är upphämtade och avlämnade och de verkar haft en najjs kväll. Speciellt Erik som tydligen blev uppraggad av inte en utan TVÅ brudar... samtidigt. :P Eller tja, uppraggad låter fel, låter ju som han hängde med på't vilket han inte gjorde. Rätt schysst när man har en pojkvän som dissar trekant för att åka hem till sin slappa flickvän. ;)

Nu ska han käka popcorn och spela lite (ingen surprise där inte) och sen får man la hoppas att han kommer och lägger sig.

Over and out




Hann inte...

Hann inte gå och lägga mig. Erik ringde just och de vill bli hämtade nere i stan... Suck, jo men jag var så sugen på att dra på mig kläder och köra ner dit och plocka upp dem, pigg som jag är. Well, behöver de skjuts så är det klart jag hämtar dem. Bara synd att folk är så gulliga så fort de vill ha nåt.

I'm off



Sova eller inte sova, det är frågan...

Klockan är 20 i två och jag gissar att Erik stack till krogen trots allt. Han sa att han inte kände för att gå ut utan bara skulle ta några bärs med folket och sedan komma hem, men så blev det la inte antar jag. Min tanke var att sitta uppe och vänta på honom, men nu börjar det bli en smula sent och jag börjar bli riktigt trött.
Valet står mellan att sätta på en till film (skulle sätta på en tidigare men trots att jag fick igång xboxen hittade jag ingen meny på tvn hur mycket jag än zappade mellan kanalerna... visade sig att xboxen inte ens var ikopplad... -_- Men trots Eriks grymt knapphändiga förklaring hur jag skulle koppla om så löste jag problemet, hur lätt som helst om man bara visste vilka sladdar det handlade om... vilket hade varit lättare om vi inte hade haft ett par hundra bakom tv-n och jag inte varit totalt okompetent när det kommer till teknik...) anywho... Valet står nu då mellan att sätta på en till film eller helt enkelt gå och lägga sig... vilket jag måste säga lockar rätt bra just nu... Risken är ju om inte annat rätt stor att Erik ändå sätter sig vid datorn när han kommer hem så vad får jag ut av att vänta...? Ok, jag har övertalat mig själv.

Godnatt