Nära-döden-upplevelse...

Åh... hehe, bara tvungen att berätta... Jag höll närapå på att trilla ner från fjärde våningen/ hyllan eller vad man skall kalla det, på jobbet idag. Skulle ha megamånga lådor och alla stod längst upp, längst in på pallen så jag var tvungen att klättra en smula. Upp är inga problem och var bara att klättra in på pallen så var lugnt, men när jag skulle ned igen så höll jag tag i pallen med ena handen och en järnbalk med andra och sänkte ned foten över kanten tills den träffade stegräcket och då la jag över lite mer tyngd på det för att kunna sänka mig ned på stegen igen, men då... slinter jag. Så tappar helt fotfästet där uppe, flera meter upp i luften. Med ett betonggolv nedanför... Håller ju fortfarande tag med händerna och ena foten har stöd men ändå... Högerbenet som tappade fästet slog in i en järnbalk (hej blåmärke) men hittade snabbt stöd igen så var ju inga egentliga problem heller. Och just då var jag inte ens orolig, var mer bara "hehe, ojdå". Var väl när jag kom ner som jag insåg hur nära det var, och hur förbannat dåligt jag mått om jag hade ramlat och slått i golvet. Då kan man ju vara glad om man går därifrån med bara några brutna ben liksom. Nåja, ingen idé att vara rädd hela tiden ivf, får la se till att vara försiktig och hålla tag ordentligt bara. Orkar inte göra som en del av de andra, be killarna om hjälp hela tiden. Lite skall man la klara själv.

Nej, sova var det ja. Va fan... GODNATT!



Tittut...

Borde börjat med inlämningsuppgiften nu efter jobbet men då jag har heeela dagen på mig imorgon (yejj...) så skiter jag i det just nu. No ork liksom. ;) Måste dock slänga ner alla mina smutskläder (speciellt byxorna som jag missade att tvätta sist!?) i tvättkorgen så att Erik får med dem imorgon. Om möjligt så skall jag försöka komma hem så tidigt jag kan för att hjälpa till men är iallafall skönt att ha möjligheten att sitta kvar i skolan. Jobbar ju ivf (ovanligt...) på onsdag så kan inte sitta speciellt mycket då oavsett liksom så bör bli klar imorgon.

Well, kläder och sova nu. Pöss och godnatt

AH! Guess what btw!? Sissi har fått ett myggbett, jag repeterar, ett MYGGBETT under sin fotsula och detta håller på att driva henne till vansinne. Sista november och Sissi skaffa sig ett myggbett. Tja, varför inte liksom? Ligger ju inte i fas med något annat så varför detta? Kan inte någon komma hit och klia? Jag DÖÖÖR!?

NU; godnatt



Avprickat...

Linsvätska inköpt och maten halvvägs uppäten. Ligger fortfarande inom tidsramarna. Gött gött.
Gjorde dock en megastor matlåda igår kväll (eller tja... tre då alla blev lika stora...) men skall jag hålla mig till 18 ikväll så kanske det är lika bra att möla i sig rejält... :P
Gott är det också, bruna bönor och fläsk med potatis. Typ enda maträtten som Erik låter mig ha ifred. ;) Den och allt med vitlök eller paprika då... :D Stitch sitter dock och tittar på mig med stoorastoora ögon, men iiicke.

Nej. mindre prat, mer mat. Hörs kanske senare. Pöss



Mina planer fallerar...

Fick sluta tidigare idag så tänkte vara snäll och åka ner till stan för att köpa linsvätska åt Erik (eftersom det var det gårdagens diskussion handlade om... bland annat...) då han inte hann men sedan visar det sig när jag kommer hem vid halv 11 att han typ precis kommit upp ur sängen... Han hade alltså haft gott om tid att åka till affären om han bara kommit upp på morran. Dessutom är orden han möter mig med "Åh vad bra, då kan du ju åka och köpa min linsvätska, för jag har bråttom!" Nu, 45 minuter senare går han hemifrån.
Men då jag köper den åt honom nu så sa han att han kunde tvätta ensam imorgon så jag kan sitta hela dagen i skolan med inlämningsuppgiften vilket ju är schysst. Tänkte jag. Tills han avslutar meningen med "för det är ju bara en av oss som är rädd för att tvätta ensam." Ja... hopp...
Erik har en tendens att säga snälla saker och sedan totalförstöra dem med sina avslutningar. Rätt trist.

Asså, jag sitter här och känner mig onödigt gnällig, jag HADE ju tänkt köpa linsvätska oavsett liksom, men istället för att vara en snäll gest så blev det nu... en självklarhet. Jag hade, i mina rosa fluffiga drömmar, fantiserat ihop ett drömscenario där jag köper linsvätskan utan att Erik vet och sedan blir han helt överraskad och jättetacksam, medan det nu blev mer... "ja, men vad bra att du har tid över, då tar du hand om det här, bra."
Nåja, någon dag skall la jag också vakna upp och täjjsta the real life I guess.

Måste dra nu iaf. Pöss hajj



Nej, men vem är förvånad liksom...?

Suck. Varför är man så dålig på att göra saker man bör? Jag hade tänkt sitta med inlämningsuppgiften iaf... ett tag liksom, men det enda jag gjort är att titta på den och jämföra med mina anteckningar. Jag har inte skrivit ned en enda nuffra liksom. Smart. Funderar på om jag skall skriva ned uppgiften och alla värden imorn när jag kommer hem efter skolan och sedan ta med blocken till jobbet så jag kan sitta med uppgiften på lunchen där...? Eh... jo, jag är rätt social av mig så... ja... Alternativet är ju att sitta med den efter 22 där när jag slutar och sedan sitta efter skolan på tisdag då den skall in senast 16... Framförhållning is tha shit.
Har iallafall inga extra arbeten som skall in i Visuellt tänkande så jag skall la vara tacksam för det lilla antar jag. Slipper ju iallafall den stressen. Alltid något.

Dessutom är jag irriterad på mig själv för att jag käkar så dåligt. Idag åt jag typ en halv pizza till frukost/lunch och efter det har jag käkat... well... lite godis och chips. Verkligen jättesmart. Kanske finns en anledning till att jag är så trött och grinig för jämnan...? x_x

Nej, skall sova nu iallafall. Har ju en härlig dag att se fram emot imorgon. ;)


(Och för den nyfikna Helena skall la tilläggas att det lilla ordet var "förlåt". ;) )



Ett enda ord...

Och med ett enda litet ord blev allt så mycket bättre. Tänk att det krävs så lite.

Insåg att jag skall jobba 13-22 imorgon. Sådär lockande faktiskt, men måste man så måste man. Blir en tuff dag, men får hoppas det roliga folket jobbar sent och att det finns mycket att göra så är det la lugnt. Tänkte jag skulle börja med nästa inlämningsuppft ikväll också. Plus att jag måste laga mat så att jag har matlådor tills imorn. Yes, precis vad jag vill göra en söndags kväll. :P



Inte just nu...

Jag hade egentligen tänkt blogga om helgens bravader men just nu är jag så verkligen inte på humör. Alla dessa skitsaker. Det får bli en annan gång istället. Har massa roliga bilder so just hang in there. ;)



Mirakel kan ske.

Haha, jag älskar när sånt här händer. Min dator har självläkt! :D Det går nu både att spara bilder i och ladda upp bilder från olika mappar. Det som den vägrade göra förut då jag kunde bara komma åt att spara i och öppna ur min "Skolarbete"smapp av någon anledning.

Well, jag kan ju behöva lite medgångar, resten går ju piss. Har en uppgift som skall in idag och jag kommer typ ingen vart för jag FÖRSTÅR inte den jävla uppgiften. Vi skall tolka en bild och jag har valt en av Munchs tavlor, men del två i uppgiften är att vi skall tolka alla symboler och liknande och jag HITTAR INTE EN ENDA JÄVLA SYMBOL!? Känns bra. Verkligen. Och är ju inte som att jag kan sitta hela eftermiddagen/kvällen heller för jag börjar ju jobba klockan 15... Är sådana här dagar som jag önskar att jag inte skaffat mig ett extrajobb.

Dock kanske det skall sägas att jag trivs väldigt bra på mitt jobb, alla (typ...) är jättetrevliga och skämtsamma och gårdagen var grejjt. Hade hur kul som helst, så är rätt najjs.

Nej, fortsätta med plugget nu. Laterz



Are you happy?

Hittade denna på C-Rs hemsida. Tycker den är rätt smart.


Utöver detta kan jag ju säga att jag har gått runt med magont typ hela dagen, med resultatet frekventa besök till the ladiesroom för att pudra näsan nu på eftermiddagen/kvällen. Eriks gissning är att det är köttbullarna som jag käkat de två senaste dagarna som kanske inte längre är riktigt... ätbara. De ser bra ut och de smakar bra, men jag kan inte komma på något annat som jag stoppat i mig som kunnat vart dåligt. Inga mera köttbullar för Sissi iallafall, det är ett som är säkert. Fick bli korta rundan med Helena idag bara för att det krampade så i magen, sådär najjs om jag får säga det själv.

Utöver detta trevliga prat så börjar det samlas en del pers som skall vara med och festa på fredag. Erik har fortfarande inte bestämt sig och det lär han nog inte göra förrän på fredag eftermiddag om jag känner honom rätt. ;) Pratat med några i klassen men inte många, får se hur det blir. Är lite rädd att fok skall tolka det som ett födelsedagskalas och känna sig tvungna att köpa present om de skall komma, och det är ju inte riktigt tanken. Visst är det kul med presenter, men tanken är ju mer att jag vill att folket skall komma. Jag är partysugen och då vill jag ha mina närmsta omkring mig. ;P Alla kan ju inte komma tyvärr, av olika orsaker, men det får vi la ta igen när jag kommer hem vid jul antar jag. ^^

Snart dags att hämta in den sista tvätten också... Gissa vad Sissi var smart nog att göra? Hon missade att lägga ner sina byxor och långa leggins i tvättkorgen så de förblev otvättade!? Smart. Speciellt mina mjukisbyxor som jag haft på jobbet skulle behövas tvättas för de är smuuuutsiga. Resten klarar sig la ett tag till iof, och vi tog tvättid igen nästa vecka, men ändå...?! Suck.

Well, orka skriva mer, toodles.



Denna dagen avklarad, bara resten kvar...

Självstudieuppgiften inlämnad och dagens uppgifter är väl i stort avkryssade. Bara resten av veckan kvar då. Det som är bra är att Mysan jobbade med mig idag vilket betyder att hon också måste sätta sig med inlämningsuppgiften imorgon så jag blir iallafall inte ensam. Eller iof, det lär jag inte bli ändå, för som My sa: Vi har en underbar klass där alla hjälper en om de kan, så vi kommer få hjälp av de andra imorgon även om de är klara. Känns bra. Så länge man inte blir en igel och skiver av de andra allt för ofta så är det nog lugnt. Om inte annat så fick de skriva av min första inlämningsuppgift idag då jag klarade mig medan de fick retur så borde nog vara lugnt. ;)

Sova nu iallafall, kroppen är helt död. Kommer bli kul att gå upp imorn. Inte.

Godnatt



Stora marginaler. Inte.

Haha, hörde idag att vi även skall ha en inlämning i Visuellt tänkande på torsdag. Ja men varför inte liksom? Jag har ju ändå så mycket tid över så kan ju lätt lägga ner några timmar på att skriva den.

Såvida jag låter bli att sova that is.

Vilket jag inte planerar att göra, så jag tror nog att jag tyvärr kommer att bli mycket sjuk på... säg onsdag eller torsdag. Jag kommer nog mirakulöst tillfriskna tills på eftermiddagen när jag skall jobba och nästa morgon kommer jag att vara helt kurerad.

Lärarn drog över lektionen med en dryg kvart idag så istället för att ha relativt ok med tid nu när jag kom hem hade jag plötsligt typ ingen tid alls. Så hanns inte med att laga mat så fick bli mackor. Najjs. Sitter och tuggar som en galning här framför datorn för att hinna bli klar i tid... Inte alls sönderstressad.

Well, off we go. Laterz



Ok, jag börjar bli lite stressad.

Satt och kollade igenom mitt schema för veckan och insåg hur väldigt lite tid över jag har...

¤ Imorn, måndag är det skola 8-12 och jobb 13-18. Sedan har jag ett arbete (inte allt för stort dock, thank god) i Visuellt tänkande och gestaltning att skriva klart som skall in på kvällen där, har väl kommit halvvägs kanske.
¤ På tisdag är det skola 8-12 och sedan skall inlämningsuppgift 3 i Maskinelement in senast klockan 16. Sedan skall jag gå ut och gå med Helena innan jag har tvättid klockan 19-22.
¤ Onsdag är det skola 8-15 och jobb 15-22.
¤ Torsdag är det skola 8-15 och jobb 15-22.
¤ Och på fredag är det skola 8-15 och då också redovisning på arbetet så det måste jag ha lärt mig någon gång under veckan och på eftermiddagen någon gång kommer Karin (mfl?) och på kvällen är det fest.

Och någon gång under dessa dagar måste jag städa och dra till Systemet och handla mat. Sedan hade jag gärna sett att jag även hunnit köpa mig någon snygg klänning eller topp och fixat en ny playlist med partylåtar på Spotify, och rensat i förrådet och köpt nya växter (de gamla har övergått till en mysko brun nyans, ingen aning om varför). En ny partyväska hade väl suttit rätt bra också då den gamla gick upp i rök. Sedan hade det väl vart rätt najjs med lite egentid också kanske... Meeen nej, det får väl vänta till efter helgen. Då ungefär samma schema sätter igång igen. Sometimes I just love my life. Sedan får jag väl iof skylla mig själv när jag nu haft en hel helg som jag kunnat plugga massor på men.. tja, det bidde visst inte så. Haft fullt upp med promenad, bowling och en förbannat massa mys. ;)

Har något sketmysko fel just nu... När jag skall ladda upp en bild så går det bara att plocka bilder från min skolarbetesmapp...? Den öppnar per automatik den mappen och sedan går det inte att byta... Var samma när jag skulle spara ner en bild till arbetet, den gick också bara att spara i den mappen... Vilket väl inte gjorde så mycket då den väl skulle vara där, men jag fattar inte varför. Erik har ingen aning om varför den beter sig som den gör heller... Så nu måste jag lägga över bilder till den mappen för att kunna ladda upp dem...? Jävla störande.

Lägger iallafall ner arbetet för idag, orkar inte mer. Har ju iallafall valt en bild som jag skall analysera så är la bara att sätta igång med det imorgon efter jobbet. Yeeejj... :P

Puss och godnatt



High on life...

Trots en lång och kanske inte allt för kul dag i skolan (bortsett från vissa delar, hö hö) så gick jag hem med ett dundersmajjl. Ingen egentlig aning om varför, men hade In Flames på hög volym i lurarna och livet kändes bara helt plötsligt underbart. Lite av den känslan finns fortfarande kvar i bröstet och där får den gärna stanna. Älskar att känna mig sådär, liksom hög på livet självt, som att jag kan klara allt, och skulle allt skita sig så klarar jag det också. Inget kan stoppa mig liksom. Helt underbar känsla. Man är så tillfreds och lycklig och och och där tänker jag sluta låta som en reklam för droger. :P Jag tror ni fattar vad jag menar även utan alla superlativ. ;P

Just tryckt i mig en macka med honung (tack morfar!!!) och skall snart i väg i hopp om att få en bowlingbana. Erik är på sitt bästa charmörhumör idag, när jag kom hem sa han att vi kunde åka och kolla bowlingbanor då jag nämnde för några dagar sedan att jag ville bowla, och så sa han att han kollat biobiljetter till New Moon som jag sagt att jag ville se och att vi kan gå på den imorn, trots att Erik verkligen verkligen inte vill se den. "Man får väl offra sig" som han sa. ;) Nu har jag dessutom tjatat till mig thaimat ikväll. :D Livet hade kunnat vara sämre. ;)

Haha, nu fick jag en grym dejavu-känsla... läste igenom inlägget och var hundra på att jag redan skrivit detta en gång tidigare, med exakt samma ord. Knappast troligt men ni behöver ju inte kolla arkivet. ;P

Nej, I'm off. Laterz



Tja...

Just tryckt i mig en äggmacka och en massa pepparkakor så sitter här härligt däst. Hade egentligen tänkt lägga mig med en gång när jag kom hem efter jobbet men E hade satt på ägg åt mig, och jag var hungrig så vad gör man? ;) Skall borsta bissingarna sova nu dock.

Humöret är på uppåtgående igen, och gårdagens gräl är glömt och förlåtet. Eller tja, vi ignorerar det la mest eftersom det bara var så jäkla löjligt, och som vanligt går det mesta över om man bara ger det lite tid. :)

Nej, sova som sagt. Natti



Kluven...

Jag sitter här och är arg, ledsen, förvirrad, trött och irriterad (och HUNGRIG!), allt på en gång och allt på grund av en förbannat löjlig liten sak. Hade tänkt skriva av mig här men insåg att jag bara skulle ångra mig när det med all säkerhet skulle kastas i mitt ansikte vid ett senare tillfälle, så jag låter bli.

Hur gör man för att få slut på ett onödigt gräl som man inte riktigt vet hur det startade, men där man inte vill be om ursäkt för att man inte tycker att man gjort något fel? Det här är ju bara irriterande.



WOOOOHOOOO! :D:D:D

JAG KLARADE HÅLLFEN!!!!! :D:D:D:D:D

Inga stora marginaler som vanligt (den där 4an som jag tror mig kunna få ibland verkar än så länge rätt långt borta. Konstigt hur man kan känna sig så duktig när man sitter och gör gamla tentor men när man väl sitter där på sin egen så är det precis så att man klarar sig...) men jag klarade mig ju iallafall, det är huvudsaken. Då behöver jag inte tänka mer på det ämnet utan kan koncentrera mig på kretstekniken i jul. Hehe, yejj... Well, måste ju ta tag i det någon gång och julen funkar prima då jag slipper omtenta i hållfen i januari och kursen Visuellt tänkande tar slut innan juluppehållet så har maaassa tid att lära mig om kretsar och olika kopplingar och annan skit som jag förträngt tills nu. Najjs najjs. :P
Nu skall jag jäsa en liten stund efter den halva pizza jag just tryckt i mig och sedan skall jag ta tag i inlämningsuppgift nr 2 i Maskinelement. Mumma.

Puss



Ett litet livstecken...

Ville bara säga att jag faktiskt lever (och ja Sandra, jag är medveten om att det var ett tag sen jag uppdaterade...) men har inte haft någon lust att blogga varför jag helt enkelt låtit bli. Har väl egentligen en del att skriva om för har hänt en del sen sist, men ju mer sakerna hopar sig desto mindre sugen blir jag. Så är väl en liten paus nu, men är säkerligen tillbaka igen before you know it (gissningsvis inom ett par dagar då jag är så jäkla bra på att hålla mig härifrån längre perioder. Inte.)

Livet är lite som en berg-och-dalbana just nu (alltid vart?), går upp och ned konstant. Trodde jag var på väg uppför för har känts riktigt bra några dagar/någon vecka nu, men så kom en dipp igen. Jävla typiskt. Men jag har en annan inställning nu iallafall, och jag låter inte mig själv sjunka lika djupt ned i svärtan längre (oftast...) vilket väl måste ses som positivt antar jag. Försöker se positivt på saker (ligger inte riktigt för mig...) istället för att se allt negativt och även om jag har mina tvivel och funderingar när det gäller det mesta så hoppas och tror jag ändå att allt kommer bli bra i slutändan. Det måste det bli.



hur, vem, varför?

Såg att min statistik idag tagit en sväng uppåt av uppenbarligen ingen anledning alls. Har ju inte ens publicerat ett vettigt inlägg. Vad gör allt folket här egentligen? Hur har de ens hittat hit? o_O



Godmorgon. Inte.

Okajj, ingen bra morgon. Jag är drettrött för har sovit skit. Drömt konstant och vaknat av Erik som pratat eller oroat sig över katten. Dessutom har jag drömt en massa konstiga drömmar där Erik gjorde mig irriterad vilket medförde att jag var irriterad även när jag vaknade alla de där miljoner gångerna. Känns ju lite oschysst (lite...) att bli arg för något min egen hjärna kommit på för att jävlas, men man blir ju inte gladare bara för att man inser att man inte har någon egentlig anledning att vara arg. Typ.

Nu skall jag trycka i mig resten av den här mackan, blåsa håret och bege mig.
Laterz



Ooooch det ni alla väntat på...

Korten från i lördags:
(möjligt att jag snor ett eller annat från de andra deltagarna då min kamera är pissdålig...)















Haha, det blev bara mina bilder ändå... Äh, slänger med några favoriter bland de andras bilder också, varför gå och lägga sig i tid liksom? Verkar onödigt.

Fick present... ^^



Och ja, det var bara bilder på mig... So? Ja, jag är ego. Ba ä så läxxom. Bårn lajjk thätt.

Sova nu, ännu en härlig dag med maskinelement imorgon. Skall köpa boken av Sara iallafall så kommer lite billigare undan. Alltid något. Nu skall jag gosa med min kära pojkvän så laterz...



Spammar atm...

Hade tänkt börja läsa Ouran Host Club på www.onemanga.com då animen slutar lite härligt sådär mitt i, men insåg att det kommer ut ett kapitel max en gång i månaden... fatta vad irriterande om ett kapitel slutar med en cliffhanger... vilket sista nu råkar göra... gaah. Smart jag är som läser sista, jag vet, den diskussionen tar vi inte nu. ok? Jag fungerar så bara, helt enkelt...



Haha, sry...

Insåg att texten på lappen är mycket större än den text jag skriver, så kan ni inte läsa lappen kan ni definitivt inte läsa min text och alltså får ni fortsätta leva i ovisshet om vad som stod därpå. Mohahah.



En liten aptitretare med en gammal kärring...

Bilder skall snart publiceras. Blir kanske inte överdrivet många (ehm...) dock då jag uppenbarligen har fotat lite tak och lite himmel och lite annan skit som kanske inte gör sig som så bra bloggunderhållning. ;P

Min mage har dock vrålat i några timmar nu så tänkte fixa lite käk innan jag sätter mig med ett megalångt blogginlägg, så för att stilla bildsuget får ni denna så länge:

Denna lapp, skriven med megastor storlek på ett liggande A4, låg på brorsans diskbänk när han flyttade in. Vi anar att det är grannen ovanför som lagt den där då hon hade hans nyckel...

Om ni inte ser så står det:
"Var så vänlig att tala till mig på ett hövligt och älskvärt sätt utan att höja rösten och utan att på något sätt irritera mig. Hos människor i min ålder kan invändningar, motsägelser och annat taktlöst prat framkalla ökat blodtryck och för mycket magsyra. Då kan jag lätt bli otrevlig."

Detta är alltså kvinnan som välkomnade Björn när han presenterade sig, med att skrika att det skulle vara tyst klockan tio och att hon inte tålde några höga ljud, vare sig musik eller prat. Några dagar senare hade hon ringt på och när Björn öppnat hade hon gormat om att han var för högljudd och att han störde, när han egentligen inte hade gjort något alls, utan bara haft vanliga vardagliga ljud för sig. Nu har dock hyresvärden pratat med henne och tydligen är hon väldigt spak efter det... :P

Now, feedingtime.
Laterz



Det kommer det kommer...!

Dock inte nu.
Hade tänkt lägga ut bilder när jag väl kom till Karlstad igen, men ni får nog fan ge er till tåls iallafall tror jag bestämt, för jag orkar nämligen inte lägga över bilderna till datorn ikväll. Osis för er, skitsam för mig. ;)

Ny kurs imorgon, maskinelement, can't wait...
Nu skall jag gosa med min kära pojkvän som jag saknat enormt de här dagarna.

Puss på er



Jävla puckon...!

Vilken idiot är det egentligen som planerar busstiderna?! Varför lägga tre linjer som går till ungefär samma ställe på samma tid!? Hade det inte varit mer logiskt att sprida ut dem så att om man missar en så kan man ta nästa utan att för den skull behöva vänta en halvtimme tills alla TRE bussarna går nästa gång?! Jag kommer komma till Karlstad 21.54 och bussarna går 22.00, vilket betyder att jag inte kommer hinna med dem... Istället får jag vänta till 22.30 då jag fritt kan välja vilken buss jag vill åka med. Jävla smidigt. Speciellt eftersom det betyder att jag får sitta på ett svinkallt torg i en halvtimme. *längtar*

 

Skall in och hälsa på brorsan innan jag åker, så måste dra mig.

Laterz