Idag är ingen bra dag.

Blev faktiskt klar med skissen igår, mycket tack vare Erik. Jag satt och höll på och bröt ihop titt som tätt för inte fan såg kuberna ut som de skulle eller som jag hade tänkt mig, men medan jag satt där och morrade högt för mig själv medan jag slog huvudet i bordet (jo, men det är bra för kreativitetsprocessen har jag hört) så hör jag ett "Älskling...?" från datarummet coh när jag tittar upp skickar han en slängkyss. Haha, vad corny det lät då, men jag tyckte det var sketasött. ;) Älska. Han tjötade på mig att jag skulle sitta uppe och rita tills jag absolut inte orkade mer och skulle jag inte hinna så var det bara att ta det nästa dag. Men jag hann! Det blev kanske inte världens bästa bilder, men de blev iallafall klara. Alltid något. ^^

Idag skulle vi rita perspektivskisser med utgång från temat interiör. Hade kanske varit intressant om man hade vart det minsta sugen på att teckna, vilket man ju inte var. Sedan har jag suttit och stört mig enormt på lärarn också, klarar inte riktigt av honom. Alla andra verkar älska honom dock. Erik tror att jag ogillar honom helt enkelt för att ingen annan gör det...? o_O Well, störd emig väl extra mycket då jag sovit så lite och var allmänt trött och irriterad.

Vid genomgången frågade han vilket moment som jag tyckte var svårast och jag svarade de kuber som man såg snett underifrån eller ovanifrån ur trepunktperspektivet. Jag förklarade att de såg förjävliga ut då mina vinklar är helt off, vilket beror på att jag inte dragit dem till horisontpunkterna, då det inte stod i uppgiften.

L: Jo, men det ser du ju att det beror på att du inte dragit linjerna till punkterna.
Jag: Eh... jo, precis, jag sade det. Men då det inte stod i uppgiften att vi skulle göra det så ritade jag på frihand, men jag testade allt att rita linjer också, men det såg inte bra ut så jag måste gjort något annat fel.
L: Jo, men för att få bra vinklar så måste du ju dra till punkterna.
Jag: Jo, jag vet, det är därför vinklarna blivit fel.
L: Ja, men hade du dragit till punkterna så hade det nog blivit rätt. *leende*
Jag: ... Alltså, det stod inte i uppgiften, och jag kollade och mätte i exempelbilden och de linjerna gick inte till punkterna, så jag gissade väl att vi skulle rita på frihand...
L: Jo, men det skall de allt göra, för det måste de för att det skall bli rätt.
Jag: *gnisslar tänder* Nå, det gjorde de inte för jag kollade.
L: Men för att bilden skall bli rätt så måste man dra linjerna till punkterna.
Jag: GAAAAAAAAH!


Ok, det sista tänkte jag bara. Någonstans där slutade jag att svara och stod bara och nickade och log. Den genomgången gav mig rätt mycket känner jag. Inte.

Hade tänkt sticka till Sats och träna combat nu på kvällen men jag somnade... o_O Och sov i tre timmar och missade helt träningen. Rätt smidigt så. Måste verkligen komma igång med träningen också. Jag mår dåligt av att se mig själv i spegeln. Jag avskyr just nu min kropp och mig själv för att jag inte tar mig i kragen och gör något åt den. Jag vet att jag inte är tjock mätt i centimetrar men jag KÄNNER mig tjock. Då resten av kroppen är smal så känns den där jävla magen rätt off. Jag vill ha bort den. Nu. Och ändå sitter jag här och käkar chips, har så gjort typ hela dagen. Och igår. Och jag gjorde kokosbollar förut. Har visserligen bara ätit tre för sedan började jag typ känna mig äcklig men ändå. Hur kan jag slänga i mig så mycket skit och strunta i att träna när jag så verkligen vill ha bort den här kroppen?! Varför kan jag inte ha lite självdiciplin och sluta med snasket och komma igång och röra på mig? Jag vet ju att det bara skulle göra mig gott, så vad är det som hindrar mig?

¤¤¤
[Nu är det bara tre dagar tills vi får en kattunge här hemma...]



Whoopsie...

Upptäckte just at en av skissuppgifterna som skall in imorgon är en megasuperduperultrastor uppgift. Eller typ iallafall. Det är 18 delsteg med små uppgifter. Går ut på att rita en förjävla massa olika kuber med och utan hjälplinjer på ett A3. Ok, 1) jag har inget A3 och 2) jag vill inte. Vi har redan gjort sådant här, och det var faktiskt inte speciellt kul då heller. Dessutom ser jag hur min tid riner ifrån mig. Skall även hinna med frisbeegolf med Ida och laga mat och käka den och duscha och städa och och och...

Kycklingen är i mikron för tining och håller på att rensa bordet för att kunna skissa. Bara att sätta igång antar jag. Yejj. Han får nöja sig med A4 helt enkelt. That's all he's gonna get anywho.



Björn snodd från Foki...

Hehe, hittade denna inne på Foki's blogg (som btw är jättesöt).

Är en björnunge som är rädd för andra djur men genom att skötarna sätter honom i burar ihop med andra djur så blir han tillsist av med rädslan. Är jätterolig typ halvvägs och sedan börjar de visa samma klipp igen... Ta dock och kolla slutet, då han insett vem det är som bestämmer. ;)

Borde kanske sätta igång med mina skissuppgifter snart...?




Jag tror det bor en tomte i tvättmaskinen.

Nu är det bekräftat. Igen. Jag står här med tre udda strumpor och undrar var fan deras partner är. HUR kan tre sockar bara försvinna? Det är ju inte som att man bara slänger ena sockan i tvättkorgen! Eller? Jag är övertygad om att det sitter någon tjomme inne i tvättrumman och helt sonika snor mina strumpor. En riktigt elak jävel är det där, för vad fan skall jag nu göra med mina udda strumpor? Antagligen använda dem då de iallafall är svarta allihop men ändå...

Tänkte lägga mig nu när jag äntligen fått undan all tvätt från sängen. Hade ju vart najjs att komma i säng tidigt och faktiskt sova ut för en gångs skull. Just saying... Eriks raid går dock tydligen åt skogen så han kommer bli senare än vanligt. No surprise there. Borde skissat och räknat hållf idag men bidde inte så. No surprise there either. :P

Well, sova som sagt. Puss på er

[5 dagar kvar tills Stitch joinar oss]



Hagel...? o_O

Det har åskat en bra stund nu, men hittills inte kommit något regn... och sedan regnar det i typ 30 sekunder och nu öööser det ner hagel. Jag hör inte min anime längre... o_O Bara smattrar så förbannat mot rutan och fönsterbläcket.



Sega jävlar...

Dessutom stör jag mig enormt mycket på den som säljer kattungar som är 5 månader gamla (och tro mig, det är många). Jag menar, antingen vill man väl, som köpare, ha en kattunge, och då vill man ha den när den är 12 veckor, alltså tre månader eller så vill man ha en vuxen katt. Det känns som att dessa folk behåller katterna hemma så länge som möjligt medan de är små och gulliga och sedan bestämmer sig för att sälja dem när de börjar bli stora. För jag menar, när de är fem månader ser de ju typ ut som en fullvuxen katt äen om de fortfarande beter sig som kattungar... Eller är alla dessa människor så förbannat sega på att lägga ut annonser så tiden bara rinner iväg?



Vem är inte seriös...?

Sitter och kollar lite annonser på Blocket (även om jag redan hittat min katt) och stör mig enormt på dem som skriver "endast seriösa" efter sin mail eller telefonnummer. Vem orkar höra av sig gällande en annons om man inte är seriös...? Och om man nu inte var det, hur skall de förstå det? Ok, om någon skulle ringa och säga att de vill ha en sommarkatt eller något men... har det liksom någonsin hänt...?



Where do they go...?

Just satt över pengar till Erik för hyra och bredband. Det var ju jävla skoj. Jag måste verkligen skaffa mig bättre koll på vart mina pengar tar vägen för just nu... försvinner de bara. o_O



WTF?

Min hjärna fungerar inte. Det känns som potatismos därinne. En hel jävla massa förbannad potatismos. Jag kan inte ens tänka ut vad jag skall ha på mig...? Och klockan tickar.



Morgonpigg my ass.

Har precis kommit upp, verkligen sketatrött. Tappat räkningen på hur många gånger jag vaknade i natt. Kom på den brighta idéen, att om det var en övning idag så skulle jag fortsätta sova och om det var en föreläsning skulle jag ta mig upp och gå till skolan. Det var tydligen en dubbelövning... x_x Det är en jäkla massa tid att missa och då tentan börjar närma sig så är väl det sådär smart kanske. Så jag går till skolan. Grattis mig. Verkligen.
Frågan är ju dock om jag pallar att stanna kvar och räkna efter övningen också. Hade ju verkligen behövts, men sist så somnade jag typ hela tiden över min bok = det gav änna inte så mycket.

Får väl sätta på mig lite kläder, bre några mackor och bege mig.
Laterz



Gårdagens bedrifter...

Sitter vid datorn och dricker juice och är förvånansvärt pigg med tanke på hhur ajg kände mig igår natt när jag kom hem. ;) Erik ligger fortfarand eoch sover, han skall upp 11 har han sagt så vi får la se hur det går. ;P
Svärföräldrarna kommer förbi vid 12-halv 1, och då jag kom på att vi inte har något att bjuda på så tänkte jag tat man kanske kunde baka äppelmuuffins eller något då jag fick en massa äpplen från Mysan... Aldrig gjort äppelmuffins men hur svårt kan det vara liksom...? :P Sedan behöver jag även städa undan alla flaskor och burkar då vi visst hamnade här igår... o_O

Först förfest hemma hos Karins kompis (jag och namn...) vilket var najjs. Drog sedan vidare för att gå på någon fest hos deras nollor i vårt grannhus, 56an, men uppenbarligen så fick endast tjejerna komma in så killarna blev ståendes utanför så slutade med att alla kom hem till mig och Erik i stället... Och Erik som satt hemma och slappade med Jeten... :P Hehe, var bara "Heeej, duuuu älskling, eeeh he he... det blir nog fest här... en stund... det är okej va?" Var bara någon knapp timme innan bussen gick men ändå. :P Fyllde på kroppen med två starka grogger vilket verkligen behövdes. Inte.
Sedan bar det vidare mot stan och Blue Moon där vi möttes av världens kö så slutade med att ett par av oss hamnade på Harrys. Första för mig tror jag. Vart resten tog vägen vet jag faktiskt inte. :P Väl inne upptäckte jag att min hundring var väck, sådär smidigt. Tur att man har en Sandra som kan pejja för en liksom. ;P
Nattamat på BK att ta med hem och Sibylla till Erik. Taxi upp och möttes av älsklingen vid parkeringen. Gulligt. ^^

Fick inga riktigt bra pics, så dessa får duga:












Hehe, kom på att jag kanske skulle ta på mig något då Sandra snart kommer över för att hämta sin mobil... Sitter nu i string och sovlinne, sådär kul att öppna dörren i det kanske... :P

Nu: MUFFINS! :D



Stitch will be mine! :P

Nu har vi äntligen hittat vår katt. :D Fick ett sms från en kvinna som undrade om jag fortfarande var intresserad av hennes katt Stitch då jag skickat ett mail för länge sedan och frågat om han fanns kvar, och jodå, är jag allt. :P Så skall hämta honom på lördag. Blir en liten beta att åka, men får bli så. ^^

Är han till höger. ^^ Tydligen är han lite blyg, men medan Erik är skeptisk är jag hoppfull. :P Han kommer ju dock vara större än på bilden, men han lär nog vara gött söt ändå. ^^

Sitter och lyssnar på denna (bla.) och taggar inför kvällens party:

 




Helt slutkörd...

Haha, jag lär inte ens kunna hålla i pennan imorgon. Mina armar så döda så ni anar inte. Jag tappade t.o.m duschhandtaget i huvudet medan jag duschade håret för att jag inte orkade hålla det över huvudet... xD När jag skulle göra armhävningar på träningen så vek sig armarna under mig så var platt fall i mattan som gällde. Nu är det definitivt konstaterat, alla mina muskler är puts väck, finns inte ett jota kvar. Men samtidigt som det ju känns rätt hemskt så känns det iallafall förbannat gött att ha kört slut på sig totalt. Är inte helt hundra på att jag fortfarande tycker det imorgon dock... :P
Nu skall jag se vad vi har för gott i kylen och sedan fortsätta se på Idol.
Laterz



Pumpa på...

Ska strax iväg och träna pump med Johanna. Kan bli intressant, har inte en muskel i min kropp för tillfället, och definitivt inte i armarna, så lär la få problem att ens lyfta stången. :P

Laterz



Hur får man sin pojkvän att sluta spela...?

Detta går verkligen upp och ned. Mitt tålamod och min irritation that is. Jag tycker att Erik spelar för mycket WoW, men hur skall jag få honom att inse det, eller iallafall inse min ståndpunkt, utan att låta som en gnällkärring? Jag menar, det är ju självklart att han skall få ha sina intressen och att han skall få spela, vore väl inte mycket till förhållande om jag tvingade honom att låta bli, men som det är nu så försvinner hela kvällen. Han är ju låst (och i stort sett okontaktbar) från 7-halv 8 till halv 12-12 (om jag har tur) ett par kvällar i veckan. Utöver dessa kvällar som han "måste" spela då han skrivit upp sig på raid, så spelar han även andra kvällar då det är dailies osv som skall göras (då är han dock lite mer kontaktbar). Detta stör mig. Det får mig att känna mig ensam trots att jag sitter bara ett rum bort.

Jag tänkte att jag kunde joina honom i hans värld om han nu gillade den så mycket, och faktiskt, jag gillade det med. Det jag INTE gillade var att det nu gick åt ÄNNU mer tid till spelandet. I mitt huvud hade jag väl tänkt att vi kunde spendera den tid han tidigare suttit själv och spelat, ihop liksom. Men han satt ju fortfarande och spelade själv, PLUS den tid jag satt med honom. Blev ju att vi inte gjorde så mycket annat, vilket väl kanske inte var en hit i mitt tycke.
Jag har försökt förklara vad jag känner, men det kanske inte går fram? Har jag ens någon rätt att "bestämma" åt honom? Han säger hela tiden att han "nog snart kommer sluta" då det inte är roligt längre, men det har jag hört i ett år nu, och det ser ju inte ut att hända i den närmsta framtiden direkt.

Sedan gör ju det faktum att han slutar spela så sent att han kommer och lägger sig megasent. Oftast typ precis när jag somnat. Och då jag rent allmänt sover überkasst så underlättar det ju inte direkt att bli väckt när jag väl lyckats somna. Han har erbjudit sig att sova på soffan, men det är ju knappast lösningen jag är ute efter.

Jag vet faktiskt inte vad jag skall göra, men detta börjar tära en hel del. Jag har funderat på om det är hos mig problemet ligger, att jag måste ha kontakt hela tiden och allmän uppmärksamhet, men jag har ju tex inga problem när han sitter och pluggar en massa timmar i soffan och vi inte pratar, så vad är det med detta spelande som stör mig så? Kanske är det den stängda dörren in till datarummet som gör att det känns som att han stänger mig ute. Kanske är det känslan att jag stör när jag kommer in och vill prata eller pussas. Kanske överreagerar jag bara.

Tips på lösning?



55 liter svamp... och jag som inte gillar svamp...?!

Känns lite ovärt att man sitter här och käkar ostmackor när jag just rensat 5 liter svamp... Nu ligger ju visserligen alla trattisar på tork på plåtar på golvet, men har ju en del vanliga kantareller samt taggsvampar som jag hade kunnat steka och ha på mackan. Om jag hade gillat svamp that is.

Egentligen så kan man ju fråga sig varför jag skulle med ut i skogen för att plocka svamp över huvud taget när jag inte ens gillar svamp, men jag har alltid gillat att plocka dem. Skönt att traska i naturen och är allmänt lugnt och skönt. Och nu var det ju skönt folk med plus att vi även skulle grilla korv och mysa, so why not liksom? Dessutom så gillar Erik svamp så fick la plocka några liter åt honom då. Och rensa den... :P Äh, han hjälpte till med första plåten men sedan kallade visst raidet (...). Fyra plåtar blev det allt som allt plus en tallrik kantareller då. Inte speciellt mycket med tanke på påsen jag fick med mig, men hälften hamnade ju typ i slasken då det var mosade svampar, trasiga, slemmiga (vem fan plockade dem egentligen?!) samt den smutsiga delen längst ner på stammen som man ändå skär bort. Plus ett par hundra spindlar och en stor skalbagge... x_x

Blev 55 liter (!?!) totalt sett, men då de andra faktiskt gillar svamp så fick de med sig 10 liter vardera hem medan jag endast tog 5. :P
Fick även med en massa äpplen och päron från den underbara Mysan. Hon hade så det blev över i sin trädgård så var bara att plocka. :P Blir till att göra äppelpaj någon dag framöver! Och kanske äppelmuffins...?

Har några pics men orkar inte lägga in dem idag. Vet inte om det är nåt att ha ändå, så får la kolla det först I guess. :P Iaf kommer de la framöver.

Sova nu iallafall. Pöss på er



Svamptur i Dejes skogar...

Har lite problem här... Skall ut i Dejes skogar efter skolan för att plocka svamp med lite klassfolk, och i vanliga fall brukar jag ju ta på stövlar och oömma kläder samt ta med en hink och en svampkniv, men... här i Karlstad har jag liksom inget av det... Så just nu sitter jag i vanliga om än lite smidigare kläder, har packat ner ett par gympaskor i en påse och har med... tja, en till påse... Borde la funka det också. Rensningen av svampen blir ju också lite mindre skoj (för den är ju så jäkla rolig annars liksom...) utan svampkniv men det får la gå ändå I guess. Haha, jag gillar ju inte ens svamp egentligen... :P Är mest en social grej plus att Erik gillar svamp så jag får la plocka till honom. ^^

Nu skall jag iaf blåsa håret och bege mig. Laterz



Picsen from tha party!

Sitter här och funderar på om jag skall trycka i mig den kvarvarande halvan av pizzan jag beställde tidigare idag eller om jag skall spara den då jag egentligen inte är speciellt sugen atm... Dumt att slösa bort en god pizza om man inte är sugen på den right? :P Istället sitter jag och mumsar godis. ;P

Var iväg och spelade lite frisbeegolf med Helena och Sandra. Gick väl sådär kan man väl säga... Fick väl med mig ett poäng från de flesta hålen och sedan några par här och var. Inga birdies tyvärr. Hamnade på... 13 tror jag. Definitivt inte bra, men kanske inte bottenskrap heller. Inte långt ifrån heller iof... :P

Gårdagen var en av de roligaste på länge, minns inte när jag hade så kul på krogen sist. Dock hade jag nog kunnat skippa den där sista cidern där vid 1-halv 2-tiden... Den behövdes inte riktigt om man säger så. ;) Inga minnesluckor eller illamående idag dock så får ses som en lyckad kväll även alkoholmässigt. :P

Och det ni alla väntat på - picsen. ;P
Och nej, jag har inte tagit med de fula, jajj lövar. (med lite reservationer mot att vi inte har samma smak allihop då kanske iof... hö hö... ;P )




Lovely ladies




Hehe, ville bara visa, dessa kort tog alltså Sandra...

... och dessa tog Helena... ;P

Och detta tog Stina...
Nu skall vi rösta om vem som var kvällens bästa fotograf... ;P A) Sandra, B) Helena eller C) Stina.

De gamla takterna sitter i fortfarande...

Man ser ju vilka som var kvällens linslusar iallafall... Och då slår ändå Helena mig med hästlängder... och det säger en del... :P



Här fick de ÄNTLIGEN sin önskade låt...

Ooooch resten får nog stanna på min dator för allas bästa tror jag. :P Jag har mååånga skelande ögon, svettiga pannor, konstiga miner och allmänt väldigt fulla ansikten. :P Bara så ni vet, ifall det skulle dyka upp några dåliga bilder på mig så vet ni vad jag har i min samling liksom... mohahaha. ;P

Nej, lite Bleach och sedan sova kanske...? Hade ju (faktiskt) inte skadat att komma i säng i vettig tid NÅGON gång emellanåt menar jag... Lär väl inte bli idag ändå, men tanken är ju god... :P

Puss på er och tack för en underbar kväll brudar!



Found it!

Fick syrran att kolla upp artisten på skivan där hemma and here it is folks!

Den ABSOLUT bästa versionen, och tro mig, by now har jag lyssnat på en helvetes massa versioner för att försöka hitta denna. Men nu så, nu så... Enjoy.

Pics från gårdagen kommer in a bit.




Men var är den då?!

Blev sugen på att lägga ut en gammal goding... 16 tons... men jag vet inte med vem det är. Och uppebarligen har typ alla gjort den och jag hittar helt enkelt inte den jag vill ha!? Och de andra är inte lika bra så känns rätt meningslöst att lägga ut någon av dem... Suck.
Strax dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning.



I could care less...

Denna är rätt najjs...

Nu skall jag återgå till disken och sedan är det tivoli och kanske loppis som gäller.

Pöss på er




Inte det nej...

Han var visst redan iväg och spelade. Kul, jävligt kul.



Det gäller att sikta rätt... ;P

Hehe, hittade denna hos Knivlisa och tyckte den var lite najjs. Eller mycket.

Nu hade jag tänkt försöka övertala Erik att spela lite frisbeegolf med mig och sedan måste jag till Systemet... Plus att man ju vill ha nåt gott att tugga på ikväll... Thai perhaps?




Halloween-kalas...?

Anna frågade precis om jag hade några planer för min födelsedag... Svaret är väl egentligen nej, det finns inga direkta planer än, men det är klart att jag skulle vilja hitta på något... Att det sedan ligger precis vid halloween gör ju att jag gärna hade velat ha en maskerad av något slag... Älskar att klä ut mig. :D Sedan brukar väl kanske folket vara sådär pigga på det iof... Och dessutom är det alltid en massa andra folk som planerar fest vid halloween så jag brukar alltid få skippa min då folk lovar bort sig till andra fester istället... Är lika surt varje gång man försöker fixa något och alla bangar. Därför brukar det bli att jag inte ens bryr mig om att fråga, aldrig kul att få ett nej liksom. Men... Skulle folk vilja komma om jag hade en maskeradfest? Yes or no?

Eller så skiter vi helt i hela maskeradidéen och samlar folket till en redig fest istället. Men då lär ju definitivt ingen komma iof med tanke på att det är halloween... Kanske skall ta det helgen efter istället...?

Sova nu tror jag bestämt. Imorgon skall vi redovisa vårt projekt. Är rädd att det bara kommer vara vi som skrattar, men då får vi ta det, vi hade iallafall förbannat kul när vi gjorde det.

Pöss på er



Rammsteinkonsert någon...?

Fick just ett mail från Ticnet där det stod att Rammstein skall spela i Stockholm den 20 februari...! Någon som vill gå med mig? Kostar någonstans mellan 450-750 beroende på plats. Någon? Please please please?!



The axe shall fall...

Blev ingen kreativitetslektion för min del imorse. Kroppen var inte riktigt på min sida så valde att snora ner kudden istället för klasskompisarna. Sov en gnutta (väldigt...) för länge men var iallafall i skolan vid 1-snåret, och blev då att sätta sig ner och tjöta ihop sig om projektet med folket. Nu har vi iallafall en grejjt idé som vi skall fixa i eftermiddag när alla är klara med sina extragrejer. Skall ut till Våxnäs och fixa allt så får äntligen se Tinas hus också, najjs. Om jag bara hittar dit, men Jocke skall med i bilen och han har nog bättre koll på området så vi kommer nog fram. Just det, måste checka med E att jag faktiskt kan ta bilen, annars blir det kämpigt...

Ledsen, inget speciellt intressant inlägg idag men med en hjärna som består av potatismos så kan man faktiskt inte begära så mycket mer. Tänkte tipsa om ett nytt band som iallafall inte jag hört förut, DevilDriver. Orkar inte hitta något youtube-klipp just nu dock. Hittade dem på en bruds blogg men tänker inte länka till henne för hennes var till och med tråkigare än min. Blir inte speciellt intressant när 99% av alla inlägg börjar med "Det var ett tag sen, men jag har inte haft så mycket att skriva om"...

Funderar på om jag skall fixa mig något käk innan jag drar mig...? Och just det, ringa Erik var det... Inte glömma inte glömma... Well, laterz suckers



Blocket åter...

Kikade in på Blocket en sista gång innan sängen kallade och hittade den här meningen:

"jag ä dock inte reggad utan är en renrasig blandras."

Eh... Renrasig blandras...? Är det ens möjligt?

Btw så hatar Erik (och i viss mån jag) folk som skriver annonser i jag-form. Relativt osannolikt att det är djuret i fråga som suttit och kluddat vid tangenterna. Jag menar, hur fan skall de kunna komma åt rätt bokstäver, och endast en bokstav i taget, när de har så stora tassar? Dessutom vet ju alla att hundar och katter inte kan stava. Daaah!



Grattis mig!

Inte.
Jag har gått och blivit dunderförkyld. Näsan väljer att vara totaltät ena stunden för att i nästa sekund leka vattenfall, och jag hänger inte med. Är ett konstant tryck från näsan och lååångt långt in i huvudet vilket också kan upplevas rätt behagligt (knappast troligt) vilket skapar en konstant huvudvärk som väljer att blixtra lite extra innanför ögonlocken titt som tätt. Nysningarna som skakar hela kroppen blir liksom bara pricken över i:t, grädden på moset och alla andra sådana där kassa liknelser (jag menar, vem fan har grädde på moset? HUH?) Jag tackar och tar emot.

Nu skall jag sova och det är bara att hoppas att jag mår bättre imorgon för annars lär då fan inte jag gå på lektionen. Någon brud som skall komma och föreläsa om kreativitetsgrejer. Säkert najjs, men inte nödvändigt. Hoppas jag.

För att göra min kväll extra bra vill dessutom inte Erik pussas pga risken att bli sjuk. Jag kan inte riktigt förstå honom. Jag tycker då att jag är döhet med svullen röd rinnande näsa, grötig stämma och dimmiga ögon. Har aldrig sett bättre ut, so what's up with that liksom?! Kom och pussa mig god damn it! So what om han själv blir sängliggandes en vecka och förlorar all träning han lagt ner hittills och dessutom inte kan träna något medan han är sjuk? Borde helklart vara värt det ändå. In my opinion.

Or not.

Puss på er som inte har något emot att dela lite baskelusker



Tjupp!

Afrikanska dansen var najjs, men gud så dålig jag var... :P Well, kanske tar sig. Jag tror dock att jag skadade höger knä vilket väl är mindre najjs. Var mycket vrida och böja och det mådde nog inte mitt knä så bra av då det gör ont när jag går nu... Men men, säkert bättre imorgon (håller tummarna). Tror dessutom jag håller på att bli förkyld, näsan rinner och jag nyser hela tiden... Vadå TROR jag håller på btw? Rinner näsan och man nyser så brukar det ju vara rätt klara tecken på att man är förkyld... Eller allergisk då... men det kanske inte är så aktuellt just nu... :P

Sova nu iallafall. Får hoppas Erik gör mig sällskap om inte allt för många timmar...
Puss på er



Hahahah, världens miss...

Hehe, gissa vad Sissi just gjorde? Hon skyndade iväg till bussen, ombytt och klar för träning, i tron att denna började klockan 18... Hoppade på bussen, stämplade och satte mig... och fick just då ett sms från Johanna där hon frågade vilken buss jag hade tänkt ta ner till stan. Lite sent att tänka på det då tänkte jag men kollade för säkerhets skull när träningen faktiskt började... vilket var 19... Så blev till att hoppa av bussen typ två hållplatser efter att jag gått på. Sådär halvsmidigt... :P För att inte tala om pinsamt. :P

Well, bättre lycka om en timme istället då. :P



Ragga genom Blocket...?

Hm... Sitter och tittar på lite annonser på Blocket och hittade denna om en kattunge, ett litet utdrag ur texten:

"Du som vill ta hand om mig ska vara snäll och ömsint, låta mig bestämma och ge mig massor med god mat :-)
Om du är en trevlig Matte så kan jag Prata med Husse som bor själv,så kan ni kanske ha delad vårdnad om mig ;-)"

Jättesöt kattunge, men dit vågar ju inte jag ringa... o_O
Är detta något nytt fenoman? Passa på att ragga när man ändå säljer katten?



Här kommer då picsen från kalaset...!

Tänkte att jag äntligen skulle ta mig i kragen och blogga lite om Annas kalas.
Har suttit nu några timmar och försökt få mina nedladdningar i utorrent att starta... Fattar verkligen inte vad som är problemet... Eller tja, nu gör jag väl det - min port är inte öppen, men verkar inte kunna göra något åt det. Ek har suttit och hjälpt mig en massa över msn de senaste timmarna (...?!) men trots en jäkla massa försök med en massa skit har vi inte löst det. En smula irriterande så. utorrent hittar en jävla massa seeds och peers men den vägrar starta själva nedladdningarna. Nu har vi iallafall gett upp for now så tänkte jag kunde ta och roa mig lite istället kanske... :P Tack ivf Ek!

Såpp... Förra lördagen var det alltså dags för Annas fest med tema barnkalas. Var lite sent ute som vanligt, men skyller på att jag var i Thn till sent för att hjälpa Erik shoppa sig några MYCKET välbehövliga jeans (han hade ett par som räknades som hela, och de hade änna inga innerfickor, var bara två stora hål... Och detta var alltså hans BRA jeans... För att inte tala om att de dessutom var för korta...)

Då det var barnkalas var det inte ok att komma i svarta kläder så fick bli min turkosa lilla klänning, och väl på plats var det partyhattar och masker som gällde. Även godis i form av tablettaskar, tårta, färgglada sugrör, disneymuggar och diverse blåssaker fanns att tillgå.


Ida gick helhjärtat in för rollen... :P






Hehe... Kunde inte låta bli. ;)

Hehe, blank och blek är man...


Anna lyckas vara vacker även när hon gråtit, duktigt.


Finns det hjärterum finns det skjärterum... :P



Kvällen började grejjt men slutade väl kanske inte riktigt som planerat. Fick lite brådhastat slut då vi hamnade ute på lastbryggan på baksidan huset där vi satt och pratade i ett par timmar innan det blev taxi till Näl vid halv 3. Satt där någon timme eller två innan jag kunde ta en taxi hem vid halv 5. Sånt som händer, vad gör man inte? Fick ett urgulligt kort som tack idag. Tack själv för att du är en så bra vän!

Glömde helt av att gratta Anna-älsklingen här förra måndagen, var så mycket annat då, så här kommer ett försenat grattis, bara för att lägga till lite extra bilder liksom. ;P

GRATTIS Anna, du är världens bästa kompis!


Älskar dig babe.

Nu är det nog dags för mig att nana tror jag bestämt. Maaassa hållf som jag kan se fram emot imorgon, yiiha.
Puss på er



Ett litet sidospår...

Hehe, bara tvungen att lägga in denna. Najjs. :P

Nu ska jag sova. Imorgon är en ny dag. Puss och godnatt



Mitt liv är som en berg-och-dalbana...

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Jag är jättedepp utan att riktigt veta varför. Förra inlägget låter jätteagressivt och målar Erik ur ett inte alltför trevligt perspektiv. Det är fel. Erik är underbar (oftast) och jag är jätteglad att jag har honom. In fact så är jag en smula förvånad att han står ut med mig och mina utbrott som allt som oftast inte har någon som helst grund. Jag är fenomenal på att tolka saker, och oftast tolkar jag dessa negativt. Varför vet jag egentligen inte. Kanske tycker jag om att må dåligt. Egentligen borde det inte vara så svårt att ta sig i kragen och rycka upp sig, inse att allting inte är kolsvart och att jag har det riktigt bra. Egentligen. Istället fortsätter jag att gräva ner mig i mitt kolsvarta hål och emellanåt är det alldeles förbannat svårt att ta sig upp ur det.

Jag har ingen lust att vara eller bli den där hemska klängiga flickvännen, men just nu när jag sitter och tittar på den stängda dörren in till datarummet där Erik sitter och spelar... så känner jag mig väldigt ensam.

Nu hoppas jag att lite mat och kanske anime skall få mig på andra, bättre tankar. Har faktiskt glass i frysen, och det är väl ett välkänt faktum att glass får en att må bättre, right? Sett det på TV så då måste det ju stämma. ^^



Ibland är allt bara väldigt jobbigt...

Det här har inte vart en av de bästa mornar, eller dagar för den delen. Vaknade halv 11 när klockan ringde, och försökte få upp Erik då han sagt kvällen innan att han ville upp då. Borde ju insett att det var lönlöst. Erik blev irriterad och sa att han ville sova till 11, men inte fan gick det att få upp honom vid 11 heller. Konversationen löd:

Erik: Du kan ju gå och göra dig iordning så sover jag så länge.
Jag: Vadå göra mig iordning? För vad? Nej, du skall upp NU.
Erik: Vi skall ju handla.
Jag: Men då behöver jag inte göra mig iordning.
Erik: Jo, du behöver duscha.
Jag: Jag duschade igår kväll så jag behöver inte alls duscha.
Erik: Vi åker ingenstan om inte du duschar.
Jag: Va...?
Erik: Vi åker ingenstans om inte du duschar.

Fine, då åker vi la ingenstans då.
Jag satte mig framför TV-n och käkade frukost istället och SKET i att duscha. När Erik kommer upp en timme senare minns han ingenting, han sov uppenbarligen under hela konversationen. Hade dessutom frågat honom flera gånger om han ville med och spela frisbeegolf om vi nu ändå skulle handla, och han svarade nej, men det kom han inte heller ihåg senare.

Just detta att försöka få upp Erik på morgonen är ett rent HELVETE to say the least. Det GÅR bara inte. Jag knuffar och knuffar och pratar och drar i hans hår och klappar honom på kinderna och drar av täcket och kittlar under fötterna och tjötar och tjötar och tjötar. Och ingenting händer, han muttrar irriterat att han vill sova lite mer, och sedan har han mage att bli arg på mig för att jag inte får upp honom...!? Inte idag dock, idag var det jag som var arg på honom.
Tror jag har en dålig dag också vilket väl inte hjälper situationen direkt. Och sedan har Erik spätt på det hela dagen genom att klaga på att jag inte tog med mitt ICA-kort när vi skulle handla (so? han hade ju med sitt och det är ju samma konto..?) och sedan drar han igång en jättediskussion kring politik vilket jag HATAR. Han är sosse och jag... tja, jag är INTE det. Jag har inte låst mig vid något specifikt parti men det lutar ju rätt mycket åt centern vilket han inte kan låta bli att kommentera varenda jäkla gång det kommer på tal. Det är "DITT parti tar ju pengar från de fattiga och ger till de rika" "DITT parti har gjort så att folk blir arbetslösa" "DITT parti tänker inte hjälpa SAAB" "Sedan DITT parti kom till makten har allt gått åt helvete" till döds och leda. Dessutom tjötar han om moderaterna hela tiden, ok, jag är INTE moderat! De råkar bara vara på samma sida som de jag röstar på, sluta tjöta om det för helvete!

Sååå... då hade jag avreagerat mig lite där då... sorry.

Över till något roligare, spelade frisbeegolf med Sandra idag. Började riktigt bra och sedan gick det... nerför. Slutade på 8 poäng... Okej... det kanske inte var så roligt det heller när jag tänker efter... Fan.



Varför inte passa på...?

Klockan är 05.20 och här sitter jag och låter håret sakta torka en smula medan jag käkar frukost. Dum är man. Har typ inte sovit på hela natten, så jag går runt som i dvala just nu. Kom i säng vid halv 12-12, låg och vred mig till halv 1, kom på lite saker jag glömt att packa ner, fick hoppa upp och göra det, sedan låg jag och vred mig någon timme till innan jag slumrade till bara för att bli väckt av Erik när han kom insmygandes (nå, han försökte iallafall...). Han kunde uppenbarligen inte sova så han valde att göra migt sällskap i vredandet (höhö) medan han... pratade. Jag vet inte hur det är med er, men jag sover iallafall inte lättare när någon pratar med mig... Vid tre kollade jag klockan och stönade högt, strax efter det gav Erik upp och gick upp igen. Då var det 1,5 timme kvar tills min klocka skulle ringa. Lyckades återigen slumra in tills... Erik kom in igen... Och sedan ringde typ klockan.

Jag fattar inte hur jag alltid får bråttom oavset hur mycket tid jag har?! Är ingen panik ännu, men så kom jag på att jag måste blåsa håret, borsta tänderna, fixa matsäcken och packa ner det sista... Och sedan får jag skynda bort till skolan där jag skall stå klockan sex. Hehe, där kom paniken.

Puss på er.
Kanske skall väcka Erik innan jag går...? Bara för att jävlas lite liksom...? Höhö.



Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Simon är på mig och tjatar och jag HAR tänkt blogga om Annas kalas, men vare sig tid eller ork har funnits så det har liksom bara inte blivit av. Hade tänkt göra det nu när jag var klar med reflektionen, men... tja, det finns faktiskt inte tid eller ork just nu heller... :P
Klockan är snart halv 12 och jag har inte packat inför morgondagen ännu... Skall iväg på studieresa till Småland där vi bla skall kolla på lite olika möbelfabriker osv, så får la se om det blir intressant eller dötrist... Skall sova över på vandrarhem och på kvällen är det lekar och korvgrillning som gäller så kan säkert bli najjs oavsett. Skall resa med en gymnasieklass dock... Lite mindre upphetsande kanske, men vi får la se.

Packning nu oavsett. Sedan sova. Äääända till 5. Om jag har tur... Måste duscha och fixa matsäck imorgon och vi vet ju alla hur morgonpigg och snabb Cecilia är... Kanske borde gå upp 4...? Hehe, Erik kommer strypa mig.

Puss på er och ses på fredag, perhaps perhaps.
Syns vi inte är jag vilse i Smålands skogar!



Dags att svara kanske...?

Jag har btw skickat iväg tre mail till lite olika kontaktpersoner på Örebros katthem och frågat om några kattungar för tänkte att vi kanske kunde adoptera någon därifrån, men har fortfarande inte fått något svar... De kanske inte vill bli av med kattungarna...?



Man kan ju undra...

Jag undrar varför det är så svårt att ta tag i saker och ting...? Är en massa saker som jag borde göra men som liksom aldrig blir av, och blir de av så är de alltid i sista sekund. Dåligt.
Skall iallafall ned och träna lite combat med Jojo vid 18, så får la se hur det går... Kan bli intressant, inte rört en fena på hela sommaren och så sätter jag igång med ett monsterpass... Kommer må halvkul imorgon. :P



En bra dag helt enkelt...

Dagen har gått över förväntan.

- Promenaden med Helena gick bra, fick luftat en massa. Definitivt nyttigt.
- Fick gjort en del tal i hållfen, var lättare än jag trodde.
- Var hos tandläkaren men hade inte så många hål som jag var rädd för.
- Har inte gått till tandläkaren på två år så hade 600 kr i rabatt.
- Köpte mig en kycklingrulle med vitlökssås - mumma!
- Har knappt halva kvar tills imorgon! :D
- Sett på massa anime.
- Blev ingen raid för Erik så mös i soffan framför x-boxet istället.

Enda negativa just nu är väl att jag fortfarande inte fått tag i någon kattunge och att Anna fortfarande mår dåligt och ligger inlagd. Tänker på dig babe.

Laterz



Bildkavalkad från stadsvandringen...

Måste ju bli av med bilderna någon gång... Orkar inte skriva speciellt mycket heller, så då passar ju bilder rätt bra I guess... ;P Here it comes:

STADSVANDRINGEN



















Well, det var la det... Nu värker mitt huvud och ögonlocken håller på att falla ihop så jag antar att jag tar det som en vink att jag borde sova...

Så, oyasuminasai minna

(är btw übernervös inför morgondagen, får INTE fucka upp detta)



Börjar bli dags att komma igång...

När jag gick hem, gick jag hem i full tillförsikt att jag skulle städa. Var helt inställd på att börja så fort jag fick av mig skorna. Och nu sitter jag här. Vad hände?

Insett att jag MÅSTE komma igång och börja träna igen, och det jävligt snart. Min rygg har börjat krångla igen och gör megaont vilket ju är rätt trevligt. Dessutom har jag upptäckt att mina knän börjat strula igen vilket är rätt underligt då jag tidigare hade problem när jag spelade fotboll, men jag menar, den typen av aktivitet har jag ju inte sysslat med på år...?
Jag kanske bara börjar bli gammal helt enkelt..?



Någon som vill byta med mig?

Bara idag? Jag vill fortsätta sova...
Kom precis upp, nu har jag fem minuter på mig att byta om, sätta upp håret, byta böcker i väskan, fixa något att käka (får bli att ta med), borsta tänderna och bege mig. Känns gräjjt.



Bildkavalkad från flottracet...

Insåg att jag har en jävla massa bilder jag inte lagt ut... Kanske dags att göra något åt det? ;P Skall allt skriva om gårdagens kalas också, men just nu... känner jag inte riktigt för det. Det var en jobbig kväll.

Här kommer iallafall lite pics från:

FLOTTRACET











Nu hade jag egentligen tänkt lägga ut bilder från stadsvandringen också, men jag tror inte jag ids. Är för trött så skall nog sova istället tror jag...

Så godnatt på er



Ibland är man bra dum.

Regnet fullkomligt öser ned utanför fönstret och jag har en varm härlig pojkvän som ligger kvar i sängen... Jag är trött, kall och hungrig. Och ändå skall jag likförbannat till skolan. Jag måste vara galen.



Behöver bara avreagera mig lite...

Är det bara jag som stör mig nåt fruktansvärt på de nya grejerna på blogg.se? Tex att man bara kan se sitt allra senaste inlägg när man trycker på Blogg, ist för att se alla tidigare ihop med ev bilder och kommentarer? Nu måste man klicka in på kommentarer och då välja månad istället för att kunna se alla på en gång. Skitstörande tycker jag... Ska det vara så eller är det bara min sida som cepat ihop?

Fast iof, så är det mesta idag skitstörande. Jag är grymmet trött av någon anledning, mysko då jag faktiskt sovit rätt ok inatt, bara vaknat en sisådär 8-10 ggr kanske (...  -_-'' ) och skall snart iväg och hålla i stadsvandringen. Längtar sååå mycket. Inte. Äh, blir säkert kul om jag bara kan ta och vakna någon jävla gång.

Något annat, eller snarare annaN, jag stört mig på idag är Malin. Jag har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om henne... Hon är jättetrevlig, och snäll och go, men ändå stör jag mig på henne av någon anledning...? Jag tror det beror mycket på att hon tar så stor plats. Hon pratar hela tiden, har alltid åsikter och erfarenheter, är totalt överambitiös (det kan störa mig till vansinne), gillar att bestämma och bossa och tar liksom alltid... över. Både jag och My var glada att hon inte valde stadsvandringen ihop med oss för då skulle vi helt enkelt inte få säga något eller hålla i något, utan hon skulle helt ta över. Nu har hon dock kommit i efterhand och sagt att hon skrev upp sig på stadsvandringen trots allt men att det visst inte kom med i papprena... Så vi får la se hur det blir... Hon tog en stor del av vinstigen också trots att hon inte höll i den heller... Och ibland kan det ju vara skönt med någon som gärna redovisar, eller pratar, eller kan ta över all uppmärksamhet och ansvar, men ibland... Ibland är det faktiskt skönt att få göra något själv också.

Det värsta är dock att alla älskar Malin, så det är lite svårt att lufta sina tankar och känslor emellanåt då det är svårt att hitta folk som håller med, och sedan vill man ju inte gärna prata skit om sina klasskamrater heller, är rätt dålig stil. Då är det ju tur att man har en blogg som ingen typ ändå läser så man kan skriva av sig en smula. ;)
Det dumma är bara att när jag är på det här humöret och allt (ALLT!) liksom stör mig, då kan jag knappt hålla mig från att himla med ögonen eller pusta så fort hon öppnar munnen... Och det hade ju vart sådär diskret. ;P

Nej, slänga i sig någon mat och sedan göra sig iordning kanske...?
Puss på er



Svårtolkat...

Kul att smhi säger att det skall vara mulet och börja regna när det enda jag ser utanför fönstret är blå himmel och sol... Hur klär man sig då då? Stadsvandring ikväll också, får se hur detta går.

Skola och designprocess nu. Laterz



Segern är vår, segern är vår, vi har vunnit, segern är vår!

Mohahahhaa. Vi vann flottracet! Öööverlägset. Ville bara flika in och säga det. ;)
Pics kommer senare. Perhaps.
Godnatt



Snarkande gör underverk för morgonhumöret...

Är så förbannat trött så ni anar inte. Kom i säng sent igår då vi käkade framför tvn och sedan har Erik legat och snarkat typ hela natten... Spelade ingen roll vad jag gjorde, jag knuffade, pratade med honom, tryyyckte bort hans fejjs så han skulle ligga på sidan och sluta snarka, men han bara rullade upp på rygg igen och fortsatte. Härligt.

Gårkvällen blev iallafall bra. Lagade Flygande Jacob och gjorde toscapäron och glass till efterrätt. Mumma. "Två flugor i en smäll" sa Erik då jag tjötat om just dessa två maträtter ett tag nu... :P Blev riktigt gott iaf, och det bästa är att drygt hälften är kvar i kylen... ;)
Eriks present då... Jag gjorde en liten tavla/kort på en canvas där jag skrev ner olika saker jag älskar med Erik, en för varje månad vi varit ihop, alltså 34 stycken. Sedan hade jag köpt honom ett armband också, en silverlänk/kedja, men även om han tyckte den var snygg får vi byta den... Typiskt att man skaffade sig en pojkvän med kvinnohandleder. ;P

Egentligen vet jag inte varför jag sitter här nu... jag börjar få riktigt bråttom...
Toodles



Tadaima...

Kom precis hem. Var totalkasst väder när jag drog så pälsade på mig en tjock stickad tröja... Sådär clever när det sedan blev strålande sol och sketavarmt... Hade dessutom inget snyggt linne under (vi skyller på det och ignorerar det faktum att Sissi inte rakade sina armhålor imorse...) så blev till att traska runt i den tjocka tröjan ändå. Mumma.
Hittade en jättefin present till Erik trots allt, och blev t.o.m det jag hade planerat, men säger inte vad det är förrän han fått den. Inte för att han läser här så särdeles ofta oavsett, men det händer...

Nu är ju då frågan om man skall sätta igång med den "riktiga" maten, men det är en smula tidigt ännu... Även om min mage vrålat i några timmar nu... Kanske kan ta en macka lr nåt så jag håller mig...?

Sedan hade det varit alldeles underbart om Erik kunde bli klar på toan någon gång så jag kunde komma in för min blåsa kommer snart brista...!
En liten parantes sådär.

Laterz



Grattis till min älskling...!

Hemma en liten sväng för att skriva ned vad jag behöver köpa... Kan nog bli en del... speciellt om jag skall handla vanlig mat också... Kan bli att jag skall köpa grejerna till stadsvandringen också, exempelvis en rockring... sådär kul att släpa på bussen så funderar på om jag skall ta bilen ist... Onekligen smidigare... såvida man får en parkeringsplats that is... Är mycket nu.

Well, återigen ett STORT grattis till min älskling som fyller 23 idag!


Älskar dig mer än jag kan säga med ord.



Godmorgon...?

Sketatrött, verkligen sketatrött. Hade visst råkat stänga av mobilen så vaknade nyss i panik. Smart drag där känner jag. Pussade Erik och grattade honom då han fyller år idag men det var tydligen inte så uppskattat, han bara grymtade och vände sig om. Suck, sicken morgonmännska man fått tag på. ;)
Sitter och trycker i mig en macka och ett glas juice innan jag skall dra till skolan och hållfen (yejj...) men det är ju ivf bara två timmar idag så jag överlever nog. ;) Ska diskutera stadsvandringen med My efteråt och sedan är det stan och presentinköp och andra inköp som gäller.

Well, gotta go. Smell ya laterz