Hehe, bummer...

... ni får visst vänta ytterligare ett tag på bilderna. Jag fastnade vid TVn och nu skall jag sova så blir inge mä't ida... ;) Men de kanske dyker upp imorgon. Kanske that is. ;) Pöss och godnatt på er dret-ongar. ^^



Goddamn...

... vad mycket bilder. Och vad mycket dåliga bilder... :D Bara så ni vet så blir det inte speciellt smickrande bilder när man tar dem ur grodperspektivet... ;) Eller säg om fotografen sitter i en djup soffa medan motivet sitter på en pinnstol... ;) Jag anser mig ha rätt normala lår men då de blev gigantiska (och det helt utan att överdriva...) på speciellt ett kort så blev det till att beskära en del... ;) Lite halvjobbigt med gruppfoton också... Om tex två-tre pers blir jättefina medan den sista gör en konstig min... Kan man liksom med att bara klippa bort någon ur ett foto...? Klippte bort mig ur ett då Anna och Becca var jättefina medan jag (återigen i grodperspektiv... trots att jag själv tog kortet...) såg förjävlig ut. :P Strax klar med redigeringen så sedan får vi la se vad som passar att lägga ut i detta offentliga rum... ;)



Välbehövligt...

Kommer hem till ett ljuvligt matos och hittar marinerad kyckling (Eriks nya favoriträtt ;) ) och potatisgratäng på diskbänken. Helt ljuvligt gott och precis vad jag behövde efter den här dagen. Eller tja, dagen i sig har la vart helt ok, men har varit så trött att jag närapå stupat. Höll bokstavligen på att somna över datorn där en timme. Testade gå runt lite, dricka kallt vatten, nypa mig i armarna, trycka in naglarna i handflatorna och klappa till mig själv i fejjset. Men lik förbannat så slöts ögonen och huvudet började nicka. Ser la lagom bra ut på jobbet... ;P Men men... Får la försöka komma i säng tidigare idag helt enkelt. ^^

Just nu sitter jag och mumsar på den underbara maten medan jag kollar igenom bilderna från helgen. Och jag gissar att ni är rätt sugna på att se dem då min statistik hade en jävla topp så här efter helgen... ;) Men har en hel del att gå igenom så ni får ge er till tåls. ;) Den som väntar på något gott och allt det där vanliga tjafset ni vet... ;)



Not as planned...

Blev inget kort på Friskis idag ändå. Men tränade gjorde jag i alla fall. ;) Skulle köpa ett kort men hon i kassan tyckte att jag skulle testa en gång gratis först, så why not liksom. Var lite mer folk än vad jag hade hoppats på i gymmet så blev en halvtimme på crosstrainern plus tio minuters löpning på bandet uppe på konditions/uppvärmingsvåningen. Plus en kvarts promenad dit och en kvart tillbaka. Lät bilen stå på parkeringen vid jobbet och traskade till Friskis i den sköna solen. Kände smidigare än att köra bort och försöka hitta parkeringsplats i närheten. Jag kanske ändrar mig om det spöregnar dock... ;)

Solen kommer väldigt lägligt just nu. Har börjat få en massa finnar igen (måste verkligen se till att byta tillbaka till mina gamla p-piller...) men får jag bara solat lite så brukar det bli bättre. Så får nog bli en långlunch ute i solen imorgon... ;) Dessutom så måste jag boka tid för att byta p-piller, och den senaste bokningsbara tiden som finns är 15.30. Vilket är rätt smidigt när jag slutar 5... Kan ju jobba in några flextimmar så jag kan sluta tidigare, men flextiden gäller bara efter 15 så blir la att skynda. I och för sig så får jag säkert ledigt om jag frågar, men känns hyfsat ovärt att be om ledigt för att jag vill byta p-piller. Speciellt när det tar fem minuter för dem att checka att jag inte är gravt överviktig och att mitt blodtryck är prima. Lika värt varje gång man går dit.

Mitt jäkla vätskeklunkande igår fick mig btw att vara stammis på toaletten idag. Sprang fanemig i skytteltrafik mellan skrivbordet och toan. Plus en vända på gymmet. Plus x antal vändor sedan jag kom hem. Och det säger jag medan jag halsar i mig ett stort glas juice... Men är man törstig så är man. ;)

Suttit och halvglott på första semifinalen i Eurovision song contest ikväll och det fanns verkligen inte en enda låt jag fastnade för. Vissa var mer lättlyssnade än andra (tror Finland och Danmark ligger i topp där någonstans) men det mesta var ren skit. Får hoppas att resten av låtarna håller bättre standard. Annars blir det en rätt seg tävling på lördag...

Nu tänkte jag nog smyga in i sovrummet och kravla ner bredvid karln min som sover sedan några timmar. Han har spelat så mycket Diablo III det senaste att han helt vänt på dygnet så han valde att dygna nu måndag till tisdag. Så får la se om han kommer upp i vettig tid imorgon. :P Well, toodles. ^^



Desperately need some sunlight...



Nu är det fanemig dags...

Har varit görtörstig hela kvällen så har klunkat i mig glas efter glas efter glas med saft, juice och vatten. Vilket nu börjar synas på min mage. Ser ut som att jag är gravid i fjärde månaden... :P Tyvärr är nog dock inte hela volymen vätska utan en del är nog där tack vare min ytterst nyttiga kost och ständiga (brist på) träning. Vilket synts extra tydligt ikväll då jag traskat runt i endast sport-bh och diverse kjolar i min jakt på en passande utstyrsel... Så imorgon är det Cecilia som går till Friskis och skaffar sig det där jäkla kortet hon har tänkt på i evigheter. No more excuses.

Nightynight folks.



Monday but still a good day...

Haft en skön dag idag igen. Kan gärna få fortsätta såhär känner jag. Vaknde (relativt, vi ska inte överdriva...) pigg och alert och efter en (lite väl lång...) dusch var det dags för jobbet. Mina arbetsuppgifter är inte speciellt roliga (om än inte speciellt tråkiga heller) och det mesta som kan skita sig gör det, men jag trivs faktiskt väldigt bra. Nästan så jag kan ha överseende med den dåliga lönen och att jag inte ens har ett eget skrivbord... ;)

Brorsan ringde btw härom dagen för att checka lite kring mammas present. I och med att hon fortfarande inte vet när hon kan åka till Stockholm, och det oavsett inte finns några biljetter ute än, så ligger planerna på is tills vidare men får la kika in emellanåt så jag inte helt glömmer bort det... Anyhow, min käre lille bror bara skrattade åt mig när han hörde vad jag tjänade. Vilket jag fullt kan förstå. Den här månaden får han tydligen ut (UT?!) 27 000. Och nästa månad kommer han hamna en bra bit över 30. Jag får 12. Visserligen för tre veckors arbete (började ju 10e april), men ändå. Hade jag jobbat hela april så hade jag fått ut runt en 16 000. Och jag är utbildad ingenjör medan han är telefonförsäljare. Visserligen en jävligt bra telefonförsäljare men en telefonförsäljare none the less. Men ja ä int bitter. ;)

I och med att vädret varit på topp idag så blev det glass och promenad ute på Skutberget ihop med älskling efter jobbet. Hur gött som helst. Nästan så det blev för varmt men är ju synd och klaga... ;P Blev handling på vägen hem och medan min hamburgare låg på stekning (mumma!) så skalade jag runt en miljon potatisar så jag kan göra storkok på potatismos och ungstekt falukorv. ^^

Gillar verkligen lunket just nu. Var en skön kväll i fredags, i lördags var det grillning och fest hemma hos Sandra och Anton (mycket trevlig kväll och kul att träffa det gamla folket igen även om utgången blev sådär... eller snarare icke existerande pga allt jäkla folk...) och igår var det bakishäng i soffan ihop med babe. Hade trott att Jeten skulle hänka på då han sov hos oss av diverse dunkla anledningar, men han fann tydligen för gott att smyga ut någon gång på morgonen innan jag och Erik vaknade. :P Well, lika så bra, då kunde jag traska runt och se precis så schleten ut som jag kände mig. ;)

Men nu tänkte jag nog roa mig med att mumsa i mig resterna av helgens godispåse medan jag desperat försöker hitta inspiration till den eurovision-utstyrsel som jag skall ha på lördag hemma hos Anna. Tips mottages tacksamt. ;)

Inte schlager, men väl en mysig låt. Hörde den precis på radion. Inte riktigt min genre, men... mysig. ^^ Synd att sångaren ser ut att vara 12 dock, men alla band behöver la inte ha en hunk bakom micken heller I guess... ;)




A good day...

Haft en väldigt bra dag hittills. Sov länge imorse så vaknade pigg och alert (inte ofta det händer om man säger så...) och tillbringade några timmar i soffan hoppandes mellan en bra bok och en ny manga. Gjorde mig i ordning och drog ner mot stan vid 5 för att möta upp folk från klassen. Hamnade på O'learys ihop med Tina, Anna, Tessan, My, Jenny och Ida och satt några timmar och tjötade, käkade, tog en öl och mumsade på efterrätt. Mycket trevligt. ^^ Kul att höra vad folket hade för sig nu för tiden, var ett jäkla tag sedan jag såg alla.

Och nu är det Game of Thrones-maraton med babe som gäller. Missat några veckor nu, så har hela tre avsnitt att se fram emot. Erik skall mumsa på en burgare men då jag fortfarande är proppmätt från restaurangen så tänkte jag hålla mig till godis... ;) Laterz.



Nya inslag...

Simon skickade en youtube-länk för några dagar sedan via msn och efter att ha kikat runt så ligger det nu flera nya låtar i min playlist på Spotify. ^^ Tydligen så har bror hans helt ok musiksmak... ;) Mer sådant tack. :D Har ni några bra rocklåtar på lager, eller band som jag kanske inte känner till så skicka för fan, jag behöver alltid fylla på min spellista. ^^




Pics från den gångna helgen...

Har inget bättre för mig denna vackra afton så tänkte lägga ut lite pics från helgens bravader med Helena och Karin. Blev tjejkväll hemma hos mig med efterföljande utgång på Tempel. Mycket trevlig kväll i de bästas sällskap. Tyvärr dog min kamera efter halva förfesten (helvetesjävlakukfanskap) men några pics hann vi allt ta innan den gick hädan. ;)












That's all for now folks. Laterz. ^^



Sissi is pissed...

Jag får inte betalt för klämdagarna. Fick höra att jag inte får betalt för röda dagar då resten av folket är lediga eftersom jag kör på timlön, men att jag skulle få lön för klämdagarna då jag egentligen kan jobba men Metso har stängt. Nu är det tydligen nya direktiv igen. Inga pengar för Sissi inte. Jag kan få ta ut betald ledighet om jag vill. Alltså ta ut mina semesterdagar... Vilket gör att jag får färre betalda semesterdagar i sommar. Vinner jag ju absolut ingenting på. Är måttligt road just nu.



Undrar vad...

... det är jag glömt...? Känns som att jag glömt bort något jag skulle göra. Hyfsat irriterande.

Vart en sådär dag idag. Trött som fan och ett projekt som inte riktigt samarbetar. Hade tänkt vara klar i förra veckan men lyckades i alla fall lämna ut det idag, bara lite sent. ;) Men det dyker fan upp nya saker hela tiden och saker som ser lätta ut strular alltid precis när man tror att man börjar bli klar. Mer överraskande de få gånger man faktiskt blir klar i tid. ;)

Erik kom äntligen upp idag också, men lär inte se så mycket av honom de närmaste dagarna. Diablo III släpps i natt så det är vaka som gäller för babe och hans bror. ;) Han har bunkrat upp med en massa tilltugg och färdigrätter så att han skall kunna överleva utan att behöva lämna spelet en minut mer än nödvändigt. ;) Vet inte om jag tycker att han är söt eller löjlig men jag är ju medveten om att jag är ihop med en spelnörd så det är la bara att vänja sig. ;)

Tänkte nog faktiskt gå och lägga mig nu, tro't eller ej. Ögonlocken har varit på nedgång i ett par timmar så känns som att det är dags. Är visserligen en kort arbetsvecka men måste fortfarande orka med två dagar till... :P Nightynight




That is some ugly bitches...

Varför satsa på att vara söt när man kan vara dretful liksom...? Var en bra kväll igår. ;) Mer info och pics kommer när Sissi är på rätt humör och när hon letat reda på den ork som verkar gått och gömt sig. Toodles.



Mitt-i-veckan...

Sitter och mumsar på potatissallad och marinerad kyckling (Erik som fixat, gotta love him) medan jag slösurfar runt på de vanliga sidorna. Börjar så sakteligen vänja mig vid heltidsjobb men är fortfarande gött trött när jag kommer hem. Förra veckan somnade jag i soffan flera kvällar och sov typ 8 till halv 11, vadå ovärt? Hela ledigheten borta liksom. :P Och bara det faktum att jag sov som en stock när jag var hemma i helgen tyder på att jag verkligen behövde sova. Hade med katten hem och han leker typ alltid rövare på natten och sist jag var hemma fick jag knappt en blund i ögonen då han kutade över golven, rusade upp och ned i trappan, hoppade upp på bänkar och ner igen med högljudda dunsar och pipanden (vår katt kan inte hålla tyst när han hoppar, han piper som av en reflex...) men den här gången slocknade jag totalt så fort jag lade mig ner. ^^

Mamma fyllde 51 i helgen så var hemma för att fira henne. Blev en mysig kväll ihop med familjen (minus brorsan), Torgny, Marie och Linnea samt Bosse och Annika. Eller tja, mysig och mysig, de blev packade typ hela bunten så blev allt rätt livat. ;P Förutom blommor och vin fick mamma ett serveringsfat som skall agera fågelbad (ehum, pappas idé...) och ett löfte att vi skall försöka fixa biljetter till höstens föreställning med Dirty Dancing, plus boende och resa. ^^

Hann även med en shoppingtur till Överby med syrran. Var på jakt efter lite vanliga kläder till jobbet och hittade faktiskt en hel del. Blev några koftor (ni hörde rätt, koftor... Sissi äger nu hela tre koftor...) och toppar samt ett par knallgula converse. :D Hade hoppats på lite mer somriga kläder än vad det blev, men kan ju trösta mig med att det mesta i alla fall var i ljusa färger. ;) Vad har man btw för kläder på kontor på sommaren...? Inte minishorts antar jag...? Och knälånga kjolar är inte riktigt min grej... Köpa mig några fler trekvarts-byxor kanske...?

Jobbet rullar i alla fall på rätt bra och har jag tur så kanske jag till och med blir klar innan deadlinen den här gången... Fick dock lite av en chock i måndags. Fick höra att jag och Ann-Sofie skulle hjälpa till att lära upp två nya killar... Ehm... Say what? Deras mentorer skulle vara på kurs hela tisdagen så vi fick ta över ansvaret... Jag som knappt ens fattar själv vad jag gör och mest klickar på tills det blir rätt skall alltså instruera två nya snubbar...? Jo men tjena. Dessutom gjorde de inte ens samma övningar som jag gjorde när jag började så jag hade noll koll på vad de pillade med... Tur Ann-Sofie var med säger jag bara... ;)