Onsdag mitt i veckan...

Riktigt uschligt väder idag. Har varit seg och allmänt grinig hela dagen även om jag försökt att inte ta ut det på mina kära kollegor. Sov ändå bra inatt (skönt att ha en Erik att krama på för ovanlighetens skull) men var helt död när jag skulle gå upp. Fy fan. Hann till jobbet med en mycket knapp marginal och sedan har dagen rullat på något kopiöst långsamt. Har dykt upp nya problem medan andra löst sig så ligger la kvar på ungefär samma ställe fortfarande. Nu har jag i alla fall pratat med chefen och jag skall få en extra resurs som jag kan sätta på att hjälpa oss hinna klart med ritningar och liknande. Riktigt jäkla gött för då kan vi andra ta tag i 3Dn på nästa projekt så att vi hinner klart där.
 
Fick jobba över en stund idag då jag måste sluta hyfsat tidigt imorgon och riktigt tidigt på fredag på grund av fotbollen. Inte det jag kände mest för när jag nästan somnade framför datorn men va fan. Ann-Sofie var gullig och köpte två chokladbitar åt mig när hon var iväg på lunch för att få mig lite piggare och på bättre humör. Mycket uppskattat. Jag borde kanske vara grinig lite oftare... ;)
 
Tog en snabb handling efter jobbet då mina hallonkvarg var slut på Maxi i måndags. Men de var slut även på Välsviken!? Panik. Fick bli en ny sort, dubbelt så stora förpackningar av något annat märke, en med jordgubb och en med blåbär. Sitter och trycker i mig jordgubben nu. Helt ok, smakar som yoghurt om än lite tjockare, men slår inte hallonkvargen. ^^
 
Köpte även gröna vindruvor och chokladsås så tänkte mumsa på vindruvor och en skål med frysta bär, glass och chokladsås. Är det onsdag så är det. Eller nåt. Just nu är jag bara sugen på sötsaker så varje ursäkt är gångbar. :P



Not my day...

Var ingen rolig dag på jobbet idag. Dök bara upp mer och mer saker för både mig och tjejerna som jobbar "åt" mig så det var bara att inse att tidplaneringen gick käpprätt åt helvete. Vi låg runt 100 timmar back redan vid första planeringen så bad om en extra resurs redan då men fick tyvärr ingen. Nu ligger vi ännu mer back då det dykt upp helt oväntade saker som ingen informerat om och som fuckat upp vår tidplan rätt rejält. Satte mig och gjorde en ny planering idag. Inget upplyftande arbete direkt. Jag kommer behöva extra resurser på 150 timmar 3D och 150 timmar 2D. Troligen mer. Och det är bara förutsatt att saker inte strular på tok för mycket. Men jag har inte panik, nej nej.
 
Blev en riktigt tuff träning idag. Dels var det varmt och dels var träningen inriktad på kondition. Gjorde ju inte saken bättre att planen var hyfsat nyklippt så det började sticka i ögonen så fort jag kom dit heller... Jag trodde jag skulle dö i slutet av träningen. Benen wobblade, lungorna skrek efter luft och huvudet snurrade. Men jag klarade alla övningar. Även om jag fick ligga på backen och kippa efter andan efteråt. :P Lär kännas i benen imorgon i alla fall. Är väldigt glad att jag slapp köra hem om man säger så. Benen ser fortfarande ut som fan efter helgens match, har väl en 4-5 blåmärken bara på knäna, plus en stor blå bula... Samt ett par blåmärken på vader och smalben. Ser inte jättemycket fram emot shorts till sommaren direkt...
 
Har så svårt att komma i säng efter träningen. Vi brukar vara hemma någon gång mellan 22 och 22.30 på kvällen, beroende på när vi kommer ifrån träningen och idag stannade vi dessutom till på Bergvik så att Elin kunde köpa compeed och jag kunde köpa allergimedicin. Sedan skall man hem, duscha, käka, vara lite social med sambon medan håret torkar... och sedan är det mitt i natten. Som nu. Och idag blev det ändå en tokkort dusch då jag väldigt snabbt märkte att vattnet gick från fesljummet till svalt... Plus att det var väldigt dåligt tryck. Men måste ju duscha efter träningen så var ju inte så mycket att göra. Till sist fick jag stå framåtlutad och tvätta håret för frös som en gris. :P Fördelen är ju dock att det är väldans skönt att krypa in i min stora badrock efteråt. ;)
 
Men nu skall jag väl ändå dra mig mot sängen. Får bli att sova med blött hår, ids inte blåsa det såhär sent. Får se om det går att visa sig offentligt imorgon eller om det får bli en stram tofs. ;)



Parkerings-issues...

Hahah, alltså... Den här typen av parkeringar ser jag dagligen på jobbparkeringen. Jag förstår verkligen inte hur folk lyckas. Och OM man nu skulle råka hamna så långt bak, hoppar man inte in i bilen igen och rättar till det när man ser det...? Jag skulle i alla fall tycka det var hyfsat pinsamt att parkera dryga 2 meter från räcket... :P Men de kanske inte bryr sig...?
 



Papa Roach - Where did the angels go...

 



Snart är helgen över...

En inte lika produktiv dag idag. Kom upp i vettig tid och spenderade större delen av förmiddagen på balkongen. Sol, en bok och lite godis på det, kändes helt ok. ;) Om man sedan fick någon färg är en annan fråga.
 
Elin hämtade upp mig vid halv två och så drog vi mot Edane (Arvika) och match. Gick precis som vanligt - förlust. Men jag bryr mig inte ens längre. Jag har förlorat majoriteten av alla matcher jag spelat under hela min fotbollskarriär så numera bryr jag mig mer om att ha kul och att vi spelar bra. :P Och det gjorde vi idag. Speciellt med tanke på att solen stekte och det allmänt var förjävligt att spela. Har alltid avskytt att spela på riktigt varma dagar, spelar ingen roll hur mycket vatten jag dricker, blir ändå yr och allmänt seg i kroppen. Men vi höll igång.
 
Hade ett möte innan träningen i torsdags där vi tog upp hur vi skall bete oss på och av plan då det varit lite dålig stämning mellan vissa spelare och efter det så har det varit mycket bättre. Bra, positiv attityd och mer kämparanda. Vilket vi visade på matchen idag. Hela kroppen gör dock förbannat ont just nu. Hade en riktigt hård markering och vettefan hur hon lyckades men efter några tacklingar fram och tillbaka så hade hon lyckats sparka mig på båda knäna, ena låret samt stämpla båda fötterna. Mina tår gråter. Pallade inte riktigt med att stoppa ner dem i vare sig sockar eller skor så blev barfota hem. Tur att det var varmt i alla fall. ^^
 
Nu på kvällen blev det resterande grönsaker och dipp plus en bamseportion med smoothie. Får se om jag får i mig allt eller om det blir ett glas till frukost också. ^^ Erik stannar hemma i Trollhättan en natt till så får tyvärr sova ensam inatt också men han kommer ju upp imorgon igen så jag överlever nog. ;) Nu skall jag bara försöka komma i säng också, har totalt fastnat framför TVn...



Festbilder...

Fick äntligen lagt över och redigerat bilderna från partyt hos Anna för... tre helger sedan? Var en riktigt kul kväll som tyvärr slutade väldigt... suddigt. Eller mer åt svart. Förfest hemma hos Anna ihop med de bästa, god dricka, massa ölspel och allmänt tjöt och sedan... minns jag inte så mycket mer. En kort minnesbild vid baren, en kort vid garderoben där jag hittar Helena igen efter att ha tappat bort henne inne på krogen, och sedan är det klart från bussturen hem och framåt. Försökte smyga in för att inte väcka resten av familjen, men uppenbarligen så låter det rätt mycket när man försöker låsa en redan låst dörr. Tre gånger. För att inte tala om att bäddsoffan inte var bäddad utan fick fixa det där vid tre på natten. Lät säkert inget alls. ;)
 
Fick tyvärr ta bort typ hälften av korten vi tog under kvällen då de var toksuddiga, verkar inte som att någon var speciellt stadig på handen den kvällen. ;) Men en del vettiga fanns det allt. ^^ Men snälla brudar, låt mig inte dricka riktigt så mycket nästa gång. Festerna blir så mycket roligare om man faktiskt minns dem efteråt. :)
 



My evening...

Det blev inte så mycket mer gjort ändå, men hann ju i alla fall med att fixa klart balkongen, tvätten, betala alla räkningar och lite allmänt plockande så får vara nöjd ändå. Får bli diskning och bättre städning imorgon om jag hinner innan matchen. Hade lite beslutsångest vad jag skulle käka nu på kvällen, vägde mellan att beställa pizza eller käka den kyckling som vi har i kylen, men slutade med att jag tryckte i mig en halv hallonkvarg (jag är totalt beroende) och sedan har jag levt på grönsaker och dipp samt godis. Hade tänkt se någon film men fastnade på en massa tv-program istället så har mest suttit och slötittat. Råkade zappa förbi när Den siste actionhjälten precis börjat så fick bli den till sist. Gammal klassiker. ^^ Kom även på att jag hade tänkt göra smoothies så hoppade ut i köket och öste ner frysta bär, lättvaniljglass, lättfil, hallonkvarg (ehum, beroende var det ja...) och lite socker i mixern. Och kommer då på att vår mixern låter som in i helvete. Och att klockan är halv 1 på natten. Damn. Meeen, jag valde att mixa lite snabbt ändå efter lite övervägande, får hoppas att grannarna inte lynchar mig. Tur vi inte har några som bor under oss... :) Jäkligt gott blev det i alla fall. Borde göra smoothies oftare. ^^



Golvskrubbning deluxe...

Har just skrubbat klart balkongen. Fyttihelvete vilket jobb. Golvet har inte rengjorts sedan vi flyttade in och det märktes om man säger så. Det var helt grönt och äckligt. Nu är det... vitgrått med gröna, orangeröda och vitbeiga fläckar. :D Tror balkongen varit grön tidigare och nu börjar den grå färgen släppa så de gröna lyser igenom lite överallt. Eller snarare totalt överallt. Och när de målade väggarna så var de visst inte så noga med att täcka för golvet så därav de orangeröda och vitbeiga fläckarna. Lika bra arbete som de gjort på resten av lägenheten känner jag sådär spontant. Men ja ä int bitter. ;)



Shopping shopping... ^^

Nyss hemkommen efter en lång shoppingtur på stan. Kikade på studentpresent till söta syster, plakatdetaljer och allmän shopping till moi. :P Hittade inte riktigt det jag letade efter men hittade en massa annat roligt. ;) Blev bland annat två par jeans där jag fortfarande är lite osäker på storleken... Trodde jag låg på 27-28 men det gjorde jag tydligen inte alls... Var visst ett tag sedan jag köpte byxor... Vägde mellan 25 och 26 men då jag kom i 25orna och de gick att knäppa så valde jag dem för gissar att de kommer töja sig en smula. Kassörskorna säger alltid att de inte skall töja sig men så blir de likförbannat pösiga i knän och röven efter några tvättar. 25orna tar en liten stund att få på sig men när de väl är på så sitter de som en smäck. ;) Blev även några doftljus, en fin vattenkanna till balkongen, en spegel och lite annat smått och gott. ^^
 
 
Har bytt om till shorts och linne och sitter nu och mumsar på en Billy panpizza medan jag funderar på vad jag skall ta tag i. Har slängt in en tvätt så kommer i alla fall få vika den gamla som nu torkat. Hatar verkligen att vika tvätt men fördelen är ju att vår tvättmaskin är rätt liten så blir inga stora omgångar tvätt att ta hand om så är rätt smidigt ändå. Hyfsat fult att ha tvättstället ståendes i vardagsrummet dock men vad gör man... :P Känner mig ovanligt handlingskraftig idag så får se till att faktiskt göra något vettigt här hemma. Kvällen lär ju ändå spenderas framför TV och dator så får passa på. ^^



You can't take me - Spirit...

Älskar filmen och älskar låten. Hittade den på Spotify för ett tag sedan. Lycka.
 
 



Vill utomlands nu...!

Sitter och kikar drömskt på Destination.se och försöker hitta drömresan till sommaren. Vi (ehm, mestadels jag...) har tänkt oss två veckor på Rhodos om möjligt. Priset skiljer sig inte så mycket mellan en och två veckor och då slipper man tokstressa för att hinna sola tillräckligt, bada tillräckligt, äta gott, shoppa, se vackra platser osv. Enda som ökar en del är ju maten då man käkar ute typ varje kväll. Vi funderar dock på om man kan få tag i lägenheter istället för rum och verkar vara många hotell som har det. Då kan man ju käka en del på rummet vilket skulle spara en del slantar.
 
Nu är dock frågan om man skall boka nu eller om man skall satsa på sista-minuten? Vad blir billigast? Jag har 3 veckor plus en helg att spela på och kan åka när som helst under den tiden, vilket ju talar för sista-minuten. Samtidigt så är det ju jäkligt najjs att kunna planera och lägga upp sin sommar också. Kollade priser på resorna för en knapp vecka sedan och sedan dess har de ökat med några hundralappar. Så frågan är ju om de fortsätter öka så att man bör boka nu eller om man skall vara kall och vänta. Man kan ju i och för sig vänta och om inte priserna går ner så kör man på en sista-minuten. Jag kan väl leva med Turkiet eller Spanien igen också om det skulle bli så. ;)
 



Lillasysters bal...

Är hemma en snabbis mellan jobb och fotboll för att byta om och slänga i mig lite mat. Magen riktigt vrålade sista timmen och kiosken på nederplan lockade något så in i helvete, men lyckades hålla mig. En tallrik potatismos och falukorv får väl räknas som snäppet bättre än en stor chokladbit (eller flera...) i alla fall. ;)
 
Min söta lillasyster hade ju sin bal i helgen och damn vad snygg hon var. Snygga de allihop var för den delen. Hade verkligen inte haft något emot att se ut så när jag var 18-19 år gammal, men icke. Jag körde på lila klänning och gulblont hår, utan kavaljer och med kompisar som kom på efterkälken så man fick stå ensam på Gustafsberg. :P Känns om att de går lite mer all in nu för tiden. Fint väder hade de i alla fall och kul verkar de ha haft om man skall gå på Helenas sms framåt kvällen. ;)
 
Syrran var lite bitter för att jag inte kom hem och tittade på dem men hon får nöja sig med att jag åker hem till hennes student. ;) Dessutom finns det miljoner bilder på Facebook så jag har ett hum om kvällen ändå. ;)
 
Söstra mi:
 



Nähäpps...

Fick just en rejäl dipp i humöret, vettefan varför. Sov dåligt inatt och har varit allmänt seg hela dagen på jobbet men nu när jag satte mig framför datorn så gick det bara stuprätt nedför. Inte ens den lilla kvarvarande chokladbiten jag hittade i skålen på soffbordet hjälpte. Vad göra...? Manga? Redigera bilder? Googla kameror? Googla resor?



It's gettin' hot in here...

Klockan är tio och det är 19 grader i skuggan... Damn. Ska iväg till Eriks farfars stuga en beta norr om Arvika om någon dryg timme och lät som att det kanske kan bli en del kroppsarbete då till exempel gräsmattan behöver klippas. Så blir nog till att rota fram ett par shorts tror jag bestämt. Och kanske en bikinitopp? Skulle ju inte vara helt fel om man kunde få lite färg om man nu ändå skall vara utomhus. Känner mig lite trött på att vara självlysande. ;) Om det är shortsdags så måste jag dock verkligen raka benen, så off to the shower!



Dags att komma i form...?

Sitter och slötittar på Eurovisions andra semifinal (inga låtar som fastnat i huvudet den här gången heller. Men är rätt många kvar än så länge så kanske kommer...) och råkade titta neråt. Alltså allvarligt... Nedsjunken som en hösäck i soffan måste vara den mest osmickrande ställningen ever för ens mage. Blev lite mörkrädd. Damn. Måste nog börja ta tag i det här ändå. Frågade Erik om vi kunde börja promenera ihop och hans respons var att det kunde han tänka sig men han vill inte gå några konditionspromenader... Ehm, nähäpp... Men att strosa en halvtimme ger kanske inte speciellt mycket heller... Ingen annan som vill börja promenixa med mig kanske, är så jäkla dålig på att komma iväg på egen hand... x_x Kom igen, hjälp?
 
Tanken är att jag och Erik skall iväg på vår första (!?!) chartersemester i sommar och då hade det ju varit trevligt om man hade trivts i en bikini... Något jag inte gör för tillfället. Men kanske hinner komma i lite bättre form på två månader...? Skulle ju inte skada om jag kunde dra ner på godiset en smula i alla fall. Säger jag medan jag suktande tittar på påsen med lakrits och den halva chokladkaka som ligger framför mig... Fan, tänk om godis hade varit nyttigt, jag hade allvarligt varit världens lyckligaste människa...
 
Har ni btw tips på goda, nyttiga (och gärna lättlagade) maträtter så får ni gärna hojta till. Vi kör oftast i invanda körspår och lagar det gamla vanliga, så hade behövt lite ny input. Även frukostalternativ tages tacksamt emot.



Förbannat mycket att göra...

Jag förstår inte hur det bara kan fortsätta dyka upp mer och mer saker på jobbet hela tiden. Just nu vill jag så gärna bara sätta mig ner och jobba med ETT projekt så att jag får lite klarhet i huvudet. Att bolla fyra projekt samtidigt (och då är det dessutom bråttom med allihop) ter sig just nu lite övermäktigt... Droppade dessutom in nya uppgifter idag som jag inte hört något direkt om förutom att NÅGON (uppenbarligen jag...) skulle ta och kika på och fixa dem. Så där gick halva min dag poff. Fått uppdatera mig lite i beräknandets ädla konst vilket väl kändes sådär säkert. Jag skulle behöva gå hälften av alla mina kurser en gång till känner jag nu såhär när jag har börjat jobba... Eller om jag kanske hade lagt ner lite mer energi medan jag faktiskt läste dem... ;)
 
Beräkningen resulterade dessutom i att jag kommer få göra en revision på sammanställningen på valsbytet på en maskin, ett par stycken detaljritningar samt försöka få tag i tillverkaren av lyftvagnar för att få all info jag behöver så att inköp kan skaffa grejerna... Och det här låg inte alls med i min redan mycket pressade tidsplanering. In fact så har jag redan åkt på ett ytterligare projekt som inte heller var med i tidsplaneringen men lyckades pussla runt så det borde gå ihop. Med detta så vettefan hur jag skall få ihop det, men vi får la hålla tummarna... :P



Random pics...

Hjälpte farmor plantera om en massa tomatplantor...
 
Fint bröllopsfoto på mina kära föräldrar i farmors bokhylla...
 
 
Dags att dra sig mot sängen snart kanske...? Bara två dagar kvar, sedan är det helg, yehej. ^^



Onsdag, yihaa...

Blev till att sjukanmäla sig imorse. Ryggen mådde mycket bättre men var fortfarande jobbigt bara att ta sig upp ur sängen och högg så fort jag vred mig så kände att det var lika bra med en vilodag. Erik ville egentligen att vi skulle åka till vårdcentralen igår då jag halvskrek, stönade och gnydde hejvilt hela eftermiddagen och kvällen men kändes rätt fjösigt att åka dit "bara" för att man har lite ont i ryggen så jag fick honom att gå med på att vi skulle åka idag istället om det höll i sig. Frågade istället min hobby-privatläkare Anki om hon hade något förslag på lösning och hon sade att antingen kunde det vara en infektion och då skulle man inte massera (oupps, det hade vi redan testat...) utan bara käka Ipren, men om det var en knuta så var det fritt fram att försöka gnugga bort den. Då massage och Voltaren inte hjälpte så fick jag Erik att åka iväg till affären och köpa både Iprentabletter och Iprensalva så att jag kunde överdosera hejvilt. ^^ Och en massa godis förstås eftersom det var så synd om mig. ;)
 
Idag är det som sagt mycket bättre men stramar fortfarande en hel del och hugger lite grann men inte så att jag borrat in naglarna i låren och släppt ur mig ett djungelvrål. :P Undvek dock att åka med när Erik skulle handla, såg inte fram emot att hoppa in i bilen... Får hoppas det funkar imorn dock för då måste jag till jobbet igen. Eller tja, måste och måste, men jag vill. Är i startfasen av två-tre nya projekt och vill ha koll så att jag inte halkar efter det första jag gör. Plus att jag ska se om jag fått svar från beräkning samt min kontaktperson på SEW (som gör motorer) och det är lite brådis... På sätt och vis så gillar jag mittenfasen av ett projekt bäst. När man vet vad som behöver göras och det bara är att kötta på. I startfasen så är det så mycket frågor, man måste planera så mycket och allt är så virrigt, och i slutfasen så är det tokstressigt och man har lite smått panik över om man kommer hinna klart eller ej. Men i mittenfasen så är det bara att jobba på. ^^
 
Fundersam på om jag kommer träna imorgon dock. Vill ju inte gärna dra på mig något dumt med ryggen igen om den inte är helt ok. Samtidigt så vill jag väldigt gärna träna... Plus att Elin är sjuk och Emilia inte har något körkort, så kör inte jag så kan inte Emilia heller komma på träningen... Men får la se imorgon hur jag känner... Tränaren hade dessutom med sig räkorna jag beställde av honom i tisdags så de ligger i klubbstugans frys atm, så vore kanske bra att hämta dem... Well, vi får se...
 
Såg btw Eurovisions första deltävling via SVTs hemsida tidigare idag. Rätt sorgliga bidrag i mitt tycke. Hittade ingen favorit alls, men Danmark, Ryssland, Vitryssland och Moldavien var väl helt ok. Hehe, men det säger väl en del när jag tittar ner på skärmen och undrar hur jag kunde hamna på låt nummer 6 när jag bara hört 3... Ehum, men nej, alla låtarna hade visst bara flutit ihop i mitt huvud, det var bakgrundssskval hela bunten. Gillade dock Mede även om hon är lite väl extrem. Men om inte annat så kan hon i alla fall prata vettig engelska till skillnad från många andra svenska programledare. Ryser när jag hör den svengelska som många talar i officiella sammanhang. Blir det ingen träning imorgon så kanske det får bli att se semifinal nummer två och hoppas att det finns något där som är värt att lyssna på... :P
 
Från Eurovisionfesten förra året. Lena PH takes the stage.



Dags att ta diskussionen på allvar...?

Skrämmande bilder (dock framlagda på ett lättillgängligt och humoristiskt sätt) och skrämmande kommentarer (kan folk (män...) vara så blåögda?). Ibland blir man bara mörkrädd.



Minns inte ens sist jag skrev...

Måste varit ett jäkla tag sedan... Har varit väldigt mycket det senaste, både väldigt bra och väldigt dåliga saker.

 

Just nu sitter jag mest som en stenstod och försöker undvika att röra en enda muskel i onödan. Var iväg på årets första frisbeegolf-runda i söndags ihop med Sandra (och jag vann, mohahah) och fick som väntat grym träningsvärk i ryggen dagen efter. As always liksom. Men nu har allt utom en liten enveten punkt släppt och jag börjar ana att det inte är träningsvärk utan snarare en nerv som kommit i kläm eller en irriterad muskel eller liknande, för HELVETE vad ont det gör. Varje gång jag böjer mig, sträcker mig eller vrider mig (och det gör man konstant kan jag be att få tala om) så hugger det som satan i en punkt en bit under vänster skulderblad och jag klämmer ur mig ett högljutt "NNNNNNN!?!" mellan sammanpressade tänder. Började igår eftermiddag/kväll och fortsatte genom hela natten. Försökte sova blickstilla för att undvika huggen men funkar sådär bra när jag som vanligt vispar runt som en galning... Höll dessutom allvarligt på att börja gråta imorse när jag skulle få på mig kläderna. Tog en evighet men på kom de till sist. Och gud att sedan ta sig in i bilen... Tror inte man inser hur mycket man vrider och böjer sig för att komma in i bilen och på plats... Helvete vad jag svor och stönade. Dessutom halvt omöjligt att vrida ratten något större med vänster hand, så blev lite tafatta svängar när högerhanden fick sköta typ allt. :P

 

Fick bli halvdag på jobbet för kunde inte koncentrera mig alls. ALLT gjorde ont. Allt utom om jag satt helt blickstilla med ryggen som en hösäck och endast rörde underarmarna för att jobba med datormus och 3D-mus. Men så fort man glömmer. Det känns bra några minuter och så tar man sats och skjuter tillbaka stolen för att resa sig... Gaaah.

 

Blir definitivt ingen träning ikväll. Känns väldigt dumt då jag missade båda träningarna förra veckan också, tisdag på grund av att jag jobbade till 21 (uwa) och torsdag på grund av att jag var trött efter två 12-timmarsdagar på jobbet samt en 9-timmarsdag + gruppfest. Men va fan, inte mycket att göra.

 

Nu tänkte jag annars att min käre pojkvän kunde komma och massera min rygg... Syrran sade att hon kunde få såhär ibland och att det hjälpte med massage (även om det gör fruktansvärt ont under tiden) så tänkte det kan vara värt ett försök. Vill inte ens egentligen föreställa mig att någon gnuggar på den onda punkten men såhär kan jag ju fan inte ha det heller... :P