Something new...

Tänkte göra något väldigt olikt mig och gå och lägga mig tidigt idag. Kom i säng på tok för sent igår och kunde sedan inte somna. Jäkla bra kombo. Vaknade en bit innan fem och låg och slumrade tills det var dags att gå upp. Så fick väl kanske en... tre timmars sömn...? Drömde mysigt om E dock så skall inte klaga. ;)
 
Håller på att redigera bilderna från helgen (eller snarare lära mig programmet, går sådär fort) så har inte fixat ihop allt än, men här får ni en liten kik i alla fall. Helt normal förfest sådär. Yepp, that's my ass.
 
 



Some good, some bad...

Sitter nedbäddad i soffan framför favoriten Bones. På menyn står Billy panpizza (hej beroende... och osug att åka till affären efter jobbet), glass (åh, herre vad den där Sia citronsorbeten är god. Och sur! Äntligen!) och godis. Som tyvärr äts ensam då Erik stannade kvar i Trollhättan då han var för trött för att åka upp eftersom han fick jobba över senare än tänkt. Han lär inte komma upp imorgon heller då han är hyfsat okapabel att vakna tidigt på helgen, och då mina tjejer kommer över på kvällen så blir det inte mycket umgänge då heller. Men vi får la se, jag kanske har tur så att han kommer upp i alla fall men jag tänker inte gå runt och hoppas på det för då lär jag bara bli besviken. ^^
 
Lär nog inte bli en jättesen kväll idag, är redigt trött. Varit några tunga veckor på jobbet så börjar märkas av. Måste börja komma i säng tidigare på kvällarna också, blir ju inte direkt piggare av att sova för få timmar. Har dock haft lite av en unna-mig-vecka.
 
Fick ju ett presentkort på massage av tjejerna förra året när jag fyllde och har inte använt det (glömska, tidsbrist, osug, viljan att spara på något gott...) men fick lite panik när jag såg att det snart går ut, så fick äntligen tummen ur röven och bokade in en tid. Så var iväg igår efter jobbet. Hade frågat innan vilken massagevariant de rekommenderade då jag aldrig varit på massage och ville ha en mjuk massage, så blev aromamassage. Men tjejen som höll i det frågade om jag hade något problemområde och i och med att jag spänner nacke och axlar en hel del så sade hon att hon kunde koncentrera sig lite extra där. Och det gjorde hon. HELVETE vad ont det gör att få massage!? Och då var det här den mjuka varianten...?! Vaderna var redigt obehagligt också, men var mest för att jag låg där och var rädd att jag skulle få kramp eftersom jag ofta får det i vaderna. Och hon kom allt åt några riktigt obehagliga punkter så det kändes som precis innan krampen sätter in. Men var lugnt. Hon hittade även några knutor i ryggen och i nacke/axlar som hon knådade ordentligt (daaaamn) så fick riktigt anstränga mig för att inte be henne ta det lite lugnare men nu i efterhand så märks det att det behövdes. Dock är jag toköm i hela nacke/axelpartiet... Men äh. Sedan kanske det låter som att det var en flopp, men det var det inte. Vissa delar var jättesköna och höll på att somna där så var redigt besviken när hon sade att tiden var slut... :P
 
Har dessutom bokat en tid för klippning och färgning. Har inte klippt mig på typ ett år och även om syrran brukar göra ett prima jobb så tänkte jag unna mig att gå på frisörsalong den här gången. Vet inte ens vad jag vill ha för frisyr, mer än att jag vill ha mer volym, så hoppas på inspiration på plats. ;) Vill även äntligen bli av med mitt fläckiga hår. De där sista två decimetrarna av håret vägrar bli ljusare så tänkte att jag kör en färgning också för att äntligen få ett jämnt resultat. Och detta lär kosta mig en halv förmögenhet men jag bokade in det den 4e och tänker på det som min födelsedagspresent till mig själv. ;)
 
Nerj, nu ska jag mumsa vidare och kötta igenom några (massor?) avsnitt med Bones. Trevlig kväll på er mates.



Children of Bodom - Are you dead yet?

Är ingen bra dag idag känner jag. Känner mig arg, bitter, ledsen, ensam, allmänt trött på folk. Känner att det stramar i kinderna och är tyvärr inte för att jag ler utan för att jag spänner käkarna hela tiden.Vet inte om jag helst vill få ut aggressionerna genom att slå på något eller om jag vill ha en kram... :P Åkte och handlade efter jobbet och slank med både Billy panpizza, citronsorbet och godis så jag tänkte nog bädda ner mig i soffan framför Bones och bara tycka synd om mig själv en stund. ;)
  



Gaaah...

Kattfan försöker klättra i min "yuccapalm". Går sådär bra kan ju sägas. Skall bli intressant att se om den finns kvar på lördag när folket kommer. Jag blir mer och mer tveksam. Stängde in honom på toan en stund då han är helt galen atm, men så fort han kom ut så kutade han fram till växten och hoppade upp på den och försökte klättra... Kanske får införskaffa en klätter-/klöspåle modell större för den i köket verkar ju inte tillfredställa hans klätterbehov direkt.... Fast han lär la gnaga sönder bladen på växten även om han kan klättra någon annanstans... Gaaah...



Flash-problem...

Flash slutade fungera på datorn för några dagar sedan och har sedan dess endast fungerat sporadiskt. Får upp en irriterande liten kloss som beklagar att det inte går at köra programmet/visa bilden/ladda upp fotot. Ingen aning om varför men fick nog idag när det inte gick att lägga upp bilder på bloggen så har suttit och felsökt och googlat hejvilt halva kvällen. Fattar inte vad som strular. Har senaste versionen av Chrome och hittar inga egentliga fel någonstans. Men har pillat med det en stund nu och inaktiverat Flash och aktiverat det igen och nu verkar det funka så får väl hålla tummarna för att det förblir så... Annars får jag la inse att jag är besegrad och be Erik kika på't när han kommer upp till helgen. :)



Morgon i Barcelona...

 



Not the best of friends...

Börjar bli lite orolig... Stitch och Ozzy går inge vidare ihop. Ozzy är lika tossig som vanligt och blir galen när jag öppnar något skåp i köket men han äter typ inget av maten jag ger honom. Fick fråga Erik vad de gett honom när de var i Trollhättan, men var tydligen det gamla vanliga. Hällde upp lite gammal, halvt intorkad, tacoköttfärs som stod kvar i kylen och det smakade tydligen prima så kanske var smaken på kattmaten han börjat ogilla... Vi får la se. Men det som gör mig mest orolig är Stitchs beteende. Han fräser och morrar hejvilt så fort den lille kommer i närheten... Och Ozzy gör ju inte saken bättre genom att gömma sig bakom hörn eller hoppa på Stitch bakifrån. De gick ju bra ihop innan Erik plockade med dem till Trollhättan...? :( Så nu ligger Stitch bakom soffan och har legat där i två timmar medan Ozzy traskar runt och piper (man kan inte gärna kalla det jamande...) vilket han inte heller brukar göra... Jag fattar nada.
 
Men får hoppas att det är tillfälligt annars vet jag inte riktigt vad jag gör. :/ Man kan ju hoppas att Ozzy lugnar ner sig när vi kastrerat honom också, då kanske han matchar Stitch bättre i humöret, men vi får la se. Håller tummarna. Stenhårt.
 
 



Melissa Horn - Om du vill vara med mig...

 



Snart är de hemma igen...

Skall äntligen få upp katterna igen. De har ju varit i Trollhättan de senaste veckorna på grund av att jag drog till Spanien, så har varit gött ensamt här uppe. Även om jag inte direkt saknar en matgalen kattunge, eller att behöva rensa kattlådan innan jobbet (är fan på väg ut genom dörren varje morgon innan jag kommer på det...) eller en kattfan som kissar i sängen... Men i övrigt är de väldigt söta. ;) Jag saknar en kurrande varm liten hårboll i knät när jag sitter vid datorn. Jag saknar att jag får sällskap av en glad katt så fort jag kommer innanför dörren efter jobbet. Och ja, det är en katt, Stitch ligger slött kvar och halvsover, han lyfter som mest lite nonchalant på huvudet. Och jag saknar lite liv och rörelse och ljud här hemma. Det är tomt.

 



Bara för att...

 



Äntligen nedbäddad i soffan...

Märker att jag måste börja träna igen, alla leder värker som fan. Kan även bero på att jag lyckats dra på mig en härlig förkylning, men har känt av värken ett tag så är nog brist på träning också... Skulle gått ett skivstångspass med Elin idag var det tänkt men med huvudvärk i några dagar och halsont från igår så kändes det sådär smart.
 
Har just slagit in syrrans födelsedagspresent och medan tvättmaskinen går för fullt ute i badrummet så funderar jag över om jag vill käka pizza eller tacos framför några avsnitt Bones... Känns som att jag har det rätt bra även om halsen bråkar med mig... ^^



Battle beast - Black ninja...

 
 
Godnatt gott folk.



Lite smågluttar bara..

Har äntligen lagt in alla mina bilder från Barcelona på datorn samt fört över dem till Facebook. Helvete vad tid det tog... Försökte dra över alla i en vända, men hängde sig hela tiden när det närmade sig de sista bilderna, så fick ta det i flera omgångar. Men nu är de i alla fall inlagda. ^^ Orkar inte skriva något större eller lägga in en fotobomb så ni får nöja er med detta så länge så kommer det mer framöver (förhoppningsvis...).
 
 
Well, there's more to come... ^^



Miley Cyrus - Who owns my heart

Konstigt nog så har denna fastnat på hjärnan trots musikstilen, så fick bli nyaste tillskottet på Spotify. Blir redigt danssugen men får la tagga inför den 26e helt enkelt... ^^
  
 
Bilder från Spanien kommer när de kommer btw. Skall ta tag i skiten och lägga in dem. Snart.



Snart dags att dra sig...

Skippade lunch på jobbet och slutade tidigt istället för att hinna med allt idag. Blev en vända på stan för att ta ut euro (hur jävla många automater måste man kolla innan man hittar den enda som det finns euro i...?! Lyckades dessutom få ut 300 svenska kronor först trots att jag valt euro... yejj...) och kan hända att det slank med lite annat också. Letade efter ett svart nagellack men efter att ha kikat runt lite så börjar jag fundera på om de större märkena helt slutat med helsvart...? Hittade en svartröd samt en svart med glitter i, men ingen helsvart. Så blev något billigt skit(?)nagellack istället. Om de skall ha alla regnbågens färger så kan de väl för fan behålla den svarta också?! Får börja beställa på nätet eller något annars. För svart skall jag ha. :P
 
Fick slängt i mig matlådan nu precis så sitter lite däst i soffan och jäser. Skall alldeles strax fixa det sista med packningen samt städa undan så man inte kommer hem till ett bombnedslag på måndag. Diska det sista hade också varit bra... Har köpt en massa nya grejer i form av sängkläder, kuddar, plädar osv också de senaste dagarna (hej farligt shoppingsug) så kanske hinner slänga ut lite sådant också. Just nu står allt i lite olika påsar ute i hallen... Jättevärda köp liksom... ;)
 
Nej, om man skulle ta tag i allting kanske...



Too late...

Jag är helt slut. Är jäkla sugen på att börja kolla serier eller läsa en manga, men borde nog låta bli... Samtidigt så har jag just satt på ugnen så att jag kan fixa de jävla klyftpotatisarna till matlådan imorgon så kommer ju inte komma i säng på en timme i vilket fall... Yepp, ett avsnitt Bones får det bli trots allt. Måste ändå hänga upp tvätten jag slängde in innan jag drog på fotbollen.
 
 
Fan, nu blev det ett avsnitt till i alla fall, förra slutade för spännande... Well, tvätten ligger ändå kvar och hånar mig så kanske lika bra.. ;) Lär sluta med att jag gör den precis innan jag skall lägga mig ändå.



Lunchmonolog...

Är redigt trött idag men kan inte gärna skylla på någon annan än mig själv. Kom inte i säng förrän halv två igår... Kollade serier fram till runt halv elva och sedan skulle jag bara kolla datorn lite snabbt. Jo men tjena liksom... Fascinerad att jag fortfarande lyckas lura mig själv med det där. Borde upptäckt vid det här laget att det där "bara" inte är så jäkla bara. Men nej.

Hade lönesamtal imorse också. Gick väl ungefär som väntat. Vet ingen exakt siffra än men det spelar egentligen ingen större roll. Orka tjafsa om toklite pengar eller väldigt lite pengar liksom. :P Så sett så skulle en flytt till Göteborg verkligen främja min lönekurva. Men men, vi får la se. Nu är i alla fall lunchen slut så får la börja jobba igen I guess. ;)



(Not so) extreme home makeover...

Har haft ett sug att göra om lägenheten väldigt länge och idag var suget extra illa. Speciellt då vi körde lunch på Ikea så man kunde gå runt och insupa inspiration. Kan ju inte göra om allt för mycket då vi har de möbler vi har för tillfället, men går ju att göra saker även med små medel. Så får se vad jag kan hitta på här hemma. ^^
 
Denna underbara sak hittade jag när jag och Erik var iväg till Örebro en sväng i helgen. Har letat efter en sådan i evigheter, and now it's mine. Förjävla dyr var den men då jag var allmänt shoppingsugen och jag velat ha den länge så kunde jag inte stå emot. ;)
 
 
Har även idag - äntligen! - satt upp lite tavlor på den tomma väggen intill bokhyllan i vardagsrummet. Hade ju tänkt mig en hel Lasse Åberg-vägg där då jag älskar hans tavlor men då jag inte fått ihop så många tavlor än och jag inte orkar vänta längre så åker de jag har upp. ^^ Jag har dock en tendens att sätta allt för högt, både hyllor och tavlor, av någon anledning, men dessa klarar sig nog rätt precis. Orkar i vilket fall inte sänka dem idag. ^^
 
 
Fick även köpt mig en resväska när vi var i Örebro. Hade total beslutsångest men slutade med att jag rullade hem en mörkt turkos väska. Var dretdyr även den men kändes ändå ok då man ju (förhoppningsvis) skall kunna ha den några år.