Underbar semester...

Hej alla glada solbrända människor! Uppdatering om semestern har efterfrågats och det kommer väl komma i sinom tid, om än inte just nu. Lade in alla bilder (uppåt en 2000 stycken, uff) på datorn för några dagar sedan och har redan gått en vända och rensat men behöver nog gå minst en till. Skulle även behöva klippa och fixa med lite (många...) bilder då jag till exempel har ett huvud mitt i bilderna på späckhuggarshowen (2 meter långa män borde vara tvungna att sitta längst bak på alla tänkbara aktiviteter...), men får väl se när det orkas med.
 
Sammanfattningsvis så blev det 2½ vecka totalt i USA, fem dagar i Orlando, fem i Miami Beach och sex dagar i New York. Riktigt bra resa men var fullt upp hela tiden så var riktigt skönt att komma hem och kunna börja varva ned lite. Kommer väl kopiera Helena och slänga ihop resan i flera inlägg framöver, men får se om det blir dag för dag eller stad för stad.
 
Efter hemkomsten så har vi mest varit hemma och tagit det lugnt, men har även hunnit med Liseberg med svärföräldrarna och några dagar på Utby med paddling ut till öarna precis utanför. Hur gött som helst.
 
       
 
Helt jäkla omöjligt att få till en bild där alla ser bra ut så syrran och Erik får helt enkelt stå ut med de fina bilderna då inga bättre finns att tillgå. ;)
 
Håller just nu på och bråkar med Dropbox så att Helena och Patrik kan få mina USA-bilder men det går lååångsamt. Första mappen var för stor så det sket sig totalt så får hacka upp det i småbitar och ta lite i taget... :) Men tålamod har jag ju i överflöd så... *host*