The deed is done

Alltså, jag sätter mig ofta ner och loggar in på bloggen med tanken att skriva ett inlägg, men så slutar det med att jag stirrar på skärmen utan att lyckas skriva ner något vettigt alls. Och likaså nu. Eller tja, just nu är det mer för att hjärnan är total geggamojja och jag egentligen bara vill gå och lägga mig. ;) Så tänkte mest att jag skulle hoppa in och lämna ett litet livstecken innan jag hoppar vidare till sängen.
 
Förutom en lång men intressant dag på jobbet så har vi även tagit ett stort steg här hemma och skrivit på kontraktet för tomten i Liljedal, Trollhättan. Underligt hur läskigt det kan vara att sätta sitt namn på någonting. Det blir så verkligt på något sätt liksom. Som Erik säger så kan vi ju fortfarande hoppa av även om vi i så fall förlorar halva handpenningen, men det är ju inte riktigt planen kanske. Men nu är vi alltså ett steg närmare ett eget hus. ^^
 
 



Hypocrisy - Eraser

Älskar verkligen det här bandet. ^^ Går mycket på Spotify just nu för att försöka rensa skallen om inte annat så jag kan skriva. Har inlämning igen nu på onsdag så känner mig lite lagom stressad. Var kanske lite väl optimistiskt att försöka få ihop både jobb och plugg egentligen, blir en jäkla pusslande. Går sådär bra men skam den som ger sig I guess.
  
 



Asså allvarligt...

Jag får verkligen inte ihop någon text alls. Eller alltså, jag har massor med text, bara ingen vettig sådan. Just nu försöker jag att bara skriva ihop något så att jag kan börja redigera och ändra, men jag gillar liksom inte det jag fått ihop. Det säger ingenting. Pratade med mamma förut och berättade vad uppgiften jag sitter med är och hon bara skrattade rakt ut. Kan ni gissa vad jag skall skriva om? Uppgiften är: "Tell your life store in three incidents involving hair." Hår? Jag skall skriva mitt livs historia utifrån hår...?! Jag är helt lost. Måste lämna in något idag så får väl skicka in något dåligt i värsta fall, men alltså... Har suttit och stirrat på skärmen nu i några timmar medan hjärnan går på högvarv men kommer inte på någon bra eller fängslande vinkel på det hela. Tror jag behöver mat snart också, inte käkat sedan frukost så kanske är därför energin (och tålamodet) börjar tryta.
 
 
Hår. Massor av hår. Men noll inspiration.



Fullt upp för jämnan

Längesedan jag var uppe såhär tidigt på en söndag. Var väl inte helt frivilligt idag heller om jag skall vara ärlig, men då Erik gick upp tidigt eftersom han skulle packa sina grejer och sedan dra iväg för att plocka upp några kollegor då de skall till Sälen med jobbet så tyckte jag att det var lika bra att jag gick upp jag också. Speciellt då jag har väldigt mycket att göra då jag har två inlämningar jag måste få in ikväll... Jag har ju börjat en kurs i kreativt skrivande och den är på halvtid så jag inser ju att det bör läggas cirka 20 timmar i veckan på den, men det funkar inte riktigt i dagsläget då jag inte orkar göra så jättemycket efter jobbet på vardagarna, så det tenderar att bli väldigt mycket på helgen istället.
 
Gårdagen var dock helt uppbokad då vi var tvungna att dra till stan för att fixa en present till Sarah på morgonen varefter vi drog till Trollhättan för att möta upp Alex, Sofia, Jeten, Jenny, Atom och Charlotta på Pitchers för lite mat, öl och allmänt tjöt några timmar innan vi drog vidare till Sarahs 30-årsfest där vi blev först på plats. Förutom värdparet och vår lilla knökmätta grupp så slöt även Baff, Michaela och några av Eks kompisar upp allteftersom kvällen fortled. Var en riktigt bra lördag, hade så jäkla kul och skrattade så tårarna rann titt som tätt. Drog hemåt en bit efter 23 då Erik ville hem i vettig tid för att orka upp på söndagen, vilket är rätt tacksamt idag. ;)
 
Men då jag hade fullt upp igår så har jag ännu mer att ta ikapp idag. Läste uppgifterna i veckan och har funderat på dem sedan dess men inte skrivit ihop något. Och vet fortfarande inte riktigt vad jag skall skriva. Insåg inte riktigt hur svår den här kursen var när jag sökte den. Jag har väldigt svårt att vara kreativ på kommando, men är väl kanske just det jag behöver träna på antar jag... Så, back to work I guess. ^^
 
 



America's got Talent

Jäkla bra röst för en 10-åring... ^^
 
 



Fullt upp...

Har fullt upp med det mesta just nu men livet känns rätt bra ändå. Det är mycket att göra på jobbet så blir ofta långa dagar och jag har dessutom börjat med en distanskurs på halvtid, Creative Writing för att försöka kickstarta mitt skrivande igen och utöver det så försöker jag trycka in lite träning och huskollande. ;) Men är inne i en bra period just nu så jag känner mig pigg och humöret är (oftast) på topp så det rullar på rätt bra. Tyvärr så har jag däremot börjat sova dåligt igen vilket är jäkligt störande. Har alltid sovit dåligt och speciellt de senaste åren, somnar rätt lätt men vaknar flera gånger varje natt, men hade en period innan julledigheten då jag somnade så fort jag lade huvudet på kudden och sedan vaknade jag inte förrän klockan ringde på morgonen. Alltså, så jävla skönt!? Är det så folk med bra sovvanor känner hela tiden? Gissar att det berodde på att jag hade sjukt mycket att göra så att både kropp och huvud var helt slut på kvällarna, men whatever, jag sov bra och jag var pigg när jag vaknade på morgonen. Händer typ aldrig annars. Men nu är jag alltså tillbaka i mina gamla spår så sover dåligt igen. Får börja ta på mig lite mer uppgifter på jobbet så jag är slutkörd när jag kommer hem. ;) Ligger just nu i soffan, sådär härligt lagom trött efter ett skivstångspass men funderar på att dra mig mot sängen strax.
 
Ber om ursäkt för att kommentarsfältet inte är fixat än btw. Hittar inte felet i koden vad jag än gör. Lade in orginalkoden igen men är fortfarande samma problem med att kommentarsrutorna hamnar uppe i inläggstexten så verkar vara koden i sig som är fel och inte mina ändringar av den. Tänkte försöka skriva om den helt, alternativt försöka kombinera den med en annan design, men har inte riktigt orkat ta tag i det än. Möjligen om jag skippar hela den här designen och fixar en helt ny, vi får se. Men som sagt, inte just nu. ;)
 
 
 



Five Finger Death Punch - Lift Me Up