My day.

Bra dag som slutar dåligt. Tänk att en kommentar kan göra så mycket. Eller två rättare sagt. Skall nog gå och lägga mig och hoppas på en bättre morgondag. Tvivlar rätt starkt på att den blir bättre, men hoppet sägs ju vara det sista som lämnar människan så vi får la se.

Möte med Slottsbro imorgon också ang exjobb. Hoppas vi får det, hade vart jäkligt najjs.
Tänkte komma upp tidigt också då jag skall skriva rapport innan mötet, mindre najjs.

Well, godnatt



Träning(svärk)

Shit vilken träningsvärk jag har just nu. Märks att jag inte tränat styrka på ett tag. Lår, rumpa och framsida axel håller långsamt på att plåga ihjäl mig. :P Men så länge jag bara sitter still i soffan och slappar så kanske det inte spelar så stor roll, I guess. ;) Sitter och kollar träningspass nu till veckan, och såg att de har damfotboll 20-22 på tisdag... Blev jäkligt sugen, men är inga alls som anmält sig än, så vet inte om det är så bra idé... Alternativet är styrka 16.15 eller powerstep 19.15... :/ Beslut beslut beslut.



Fullspäckad dag.

Gert och Pia åkte nyss hem och passade på att släppa av Erik hos Olle då han inte orkade gå bort till Konsum. ;) Har idag hunnit med styrketräning (haha, skrev strykträning först, låter mindre trevligt :P ), blivit bjudna middag på Scandic, julmarknad på Alsters gård, shopping på Bergvik och sedan mys med lussekatter, julmust, pepparkakor och marknadsgodis här hemma. Hyfsat trött just nu, men tänkte dra på hög musik och rota reda på alla adventssaker. Pia tyckte det var konstigt att det inte redan var uppe, och tro mig, det har varit på tal här hemma, men jag vägrar plocka fram sånt innan i alla fall första advent. Hatar när folk, affärer osv börjar julpynta i oktober-november. Så fel.

Fick äntligen köpt mig ett par vinterskor, sketsnygga och bekväma. ^^ Stod och velade om jag skulle ha 38 - litelite för stora att ha som vanligt men funkar jättebra med en raggsocka, eller 37 - alldeles lagom utan raggsocka, testade inte ens med. :P Men då de var fodrade och jag inte direkt skall ut på fjällvandring så borde 37orna funka tycker jag. ^^ Funderar på att köpa sådana där tunna raggsockar som är som vanliga strumpor. Var man nu hittar det... Tips någon?



My new shoe. ^^

Nu är babe hemma igen, var borta på kortvisit, så dags att ta tag i käket också. Fläskfilé med bacon, grädde, lök osv och klyftpotatis till det... mumma. :D Sådär nyttigt kanske, men är ju ändå lördag right? ;)



Min duktiga dag...

... har varit sådär duktig. Skola 10-12 och sedan... sedan... nada mas. Har suttit vid datorn typ hela dagen och läst manga... o_O Hur fan har timmarna gått så fort?! Jag skulle ju storstäda och baka och rensa kläder och... Jojo, jag vet att det var önsketänkande men NÅGON liten del borde jag la klarat av...?! Kanske skulle ta och städa lite nu...? Är nog en stund kvar innan vi drar och fixar käk.

Anna-raringen var dessutom snäll nog att delge resten av världen denna underbara bild av henne unt moi.


Jag bara undrar, vad fan är det där för jäkla monstertunga!? o_O I övrigt så är jag naturligtvis dösnygg, as always.
Och hur lyckas jag skela med bara ena ögat...?



Jäkla gnomer...

Sitter återigen och mölar pepparkakor, måste nog verkligen ta tag i träningen om jag ens skall gå plus minus noll. :P Var på step idag och trodde jag skulle dö. Kommer bli redigt förvånad om jag kan röra mig speciellt smidigt imorgon. :P

Spelar Fable för fullt och springer just nu runt och skjuter gnomer, moahah. 50 stycken söta små vättar som genom en trollformel blev grymt mycket fulare gnomer som är utspridda lite varstans i spelet. Man hittar dem genom att följa deras röst som dyker upp då och då, och man känner igen dem på deras fula språk. De svär som satan och skriker en väldans massa otrevliga saker. :P Problemet är att de bara börjar prata när man kommer i närheten, så springer runt lite överallt och hoppas på det bästa. :P Gömmer sig gör de jävlarna också, bakom stenar, i fönstergluggar osv... Nasty little buggers.






Fattar ni att de är svåra att hitta eller...? Jag är så jävla kass på att sikta med geväret också. :P
Kanska borde nämna att det inte är mina bilder, har snott dem från en cheatsida (blev skogstokig när jag inte hittade en av gnomerna, han bara stod och svor på mig och jag kunde inte hitta honom hur mycket jag letade, så fick bli fusk ;) ) Just nu sitter jag mest och undrar var de fått de där kläderna ifrån, själv springer jag runt i min drottningsutstyrsel, och jag har då inte sett till några randiga strumpbyxor under hela spelet... :P



Någon som fattar?

"Rättshandling, som eljest vore att såsom giltig anse, må ej göras gällande, där omständigheterna vid dess tillkomst voro sådana, att det skulle strida mot tro och heder att med vetskap om dem åberopa rättshandlingen, och den, gent emot vilken rättshandlingen företogs, måste antagas hava ägt sådan vetskap."

Fattar ni hur många gånger jag har läst den här meningen nu?! Och jag har ett helt häfte med sådana här som jag skall försöka åberopa för att kunna lösa mina seminarieuppgifter... Är typ klar nu ivf men vettefan om jag har rätt. :P

Haha, fy fan för lagtexter.

"Rättshandling, den någon utan användare av sådana tvångsmedel, som i 28§ avses, rättsstridigt tvungit en annan att företaga, vare ej gällande mot den tvungne, där den, gent emot vilken rättshandlingen företogs, själv utövat tvånget eller ock insett eller bort inse, att rättshandlingen framkallats enom rättsstridigt tvång från annans sida."

Snart dags att traska mot skolan och blända alla med mitt skarpsinne. Not. ;)



Out in good time.

Sitter och mumsar på frukosten medan jag skriver ner svaren till seminariet idag... Ute i lika god tid som vanligt. :P Kaaan hända att jag råkar trilla in på bloggar och facebook lite då och då dock... Typ efter varannan mening. ;) Men men, skall inte klaga. Skulle egentligen haft lektion nu 10-12, men den blev inställd så vann två tre timmar nu på morgon/förmiddag, jäkla najjs. :P

Insåg att det är AW med IDIOT idag också, jävla typiskt. De har bjudit in gamla IoDare som skall hålla lite inspirationsföreläsningar om vad man kan syssla med efter examen. Kan även vara bra för oss som söker exjobb att knyta lite kontakter (även om jag är urusel på sånt...). Saken är bara att jag bokat träning ikväll, och jag vill och behöver verkligen träna... :/ Well, har la fram till tre på mig att bestämma mig...

Nej, mer plugg så jag blir klar kanske...? :D



...

Det finns en gräns för hur nonchalant man får vara. Mat och sova kanske? Eller plugg...



Depp.

Nu. Dusch.



Nytt kort... igen...

Fiiiittaaa. Skulle skicka över lite pengar till Erik, Simon och ICAbanken så gick in på internetbanken och upptäckte ett köp som jag inte kände igen. Står att jag betalat 80 spänn för parkering nu i måndags, men då jag var i skolan 9-12 och på jobbet 13-18 så är jag rätt säker på att det inte stämmer. Det jag tänkte var att vår parkeringsavgift ligger på 80 spänn men den betalar E då jag betalar hyresgästföreningen, och han säger att han inte tagit mitt kort så då borde vi ju kunna stryka det. Plus att den betalades för två veckor sedan när jag var hemma i Uddevalla... Tänkte att det kanske var något gammalt som registrerats först nu, speciellt då det stod Stockholm i detaljerna, men hon på banken som jag pratade med kunde inte se något sådant, utan det enda hon kunde se var att det var registrerat den 15e... Så nu är mitt kort spärrat på hennes inrådan och en blankett om uttaget är på väg... Så kommer få ett nytt kort (igen...) plus kod om några dagar. Jag som hyfsat nyss lärde mig den jag har nu... Varför fan kan man inte få välja sin egen kod!? Får handla på ICAkortet tills jag får nya så är inte helt handikappad dock, jävla tur.




Hatsume Miku gör Ievan Polkka

Hittade den här också. Om ni minns den där populära videon där Orihime från Bleach står och snurrar på en purjolök till låten Ievan Polkka så är det här en ny version med den fast med Hatsume Miku istället som ett fan gjort. :P




Hatsune Miku...

Har hittat den här videon och tycker den är tokgrym.

Det var ett par år sedan som Yamaha Corporation lanserade Vocaloid; ett musikprogram med sångsyntes där man kan skapa egen musik. Crypton, ett japanskt företag skapade 2007 Hatsune Miku, röst­syn­tes­mjuk­va­ran som har bli­vit en av Japans popu­lä­raste popar­tis­ter. Rösten har de skapat genom att ta ljudprover från röstskådespelaren Saki Fujita och sedan alterera ljuden. Namnet Hatsune Miku kommer från hatsu som betyder ett(a), ne som betyder ljud och miku som betyder framtid.

Det är alltså ett dator­pro­gram, en röst­syn­tes som låter använ­da­ren skapa sång genom att skriva in noter och text i sin dator. Runt detta dataprogram så har det skapats ett massivt community där tusen­tals fans interagerar. En av dem kanske spe­lar in en Hatsune Miku-låt och läg­ger upp den på nätet. Andra dis­ku­te­rar låten och spri­der den vidare och en tredje tar sedan och remixar den. Någon gör en musik­vi­deo. Någon teck­nar ett skivom­slag. Någon skri­ver en novell uti­från låttex­ten. Och allt det här sker alltså utan skiv­bo­lags och pro­gram­ut­veck­la­res inblandning. Företaget som äger rät­tig­he­terna till Hatsune Miku låter fan­sen använda nam­net och rös­ten lite hur som helst och drar istället in pengar genom t-shirtar, action­fi­gu­rer, data­spel, tv-serier och andra kringprodukter.

Det som jag tycker är riktigt fräckt är att den här animerade sångfiguren håller livekonserter!? Är en sådan video som jag hittat. Miku görs av ett hologram och det ser riktigt riktigt bra ut. Så jäkla fräckt att det går att göra sådant här. Skall väl till japaner för att någon skall komma på tanken dock. ;) Tänk att betala för att gå på en konsert med en animeartist... :P




Mera Fabletjöt... ;)

Wihoo, klarade första bossen i Fable. :D Och jag dog bara två gånger. ;) Vilket, baserat på att E dog en gång, får anses vara helt ok. ;) Glömde helt bort hur jag rullande undan så blev ju träffad av varenda jäkla eldboll och slag i början. :O Hade totalkramp i höger tumme efter att ha hamrat på knapparna tills bossjäveln äntligen dog. :P Han skall dock tydligen vara svårast i spelet enligt E (eftersom man än så länge är rätt svag och har rätt kassa vapen, kommer möta exakt likadana senare men då har man lite bättre grejer så då klår man dem tydligen med bara några slag... :P ) så det känns ju rätt najjs. :P
Fördelen med att dö i det här spelet är att man faktiskt inte egentligen dör, man förlorar ingenting egentligen och måste inte börja om, utan är bara att fortsätta spela. Lovely. Det enda som händer är att gubben (eller bruden i mitt fall) får lite ärr. :P



Nu ä' de hälj! :D

Heeelt jäkla slut i kroppen efter ett tufft steppass. Märks att jag inte tränat på ett tag... Jag kunde inte göra en enda armhävning på fötterna, jag skäms. o_O Kan möjligen bero på att jag var allmänt trött och inte käkat sedan lunch men... näe, jag lever på den möjligheten, för så illa kan det bara inte vara att jag inte pallar en enda armhävning. :O Drog och handlade efteråt och sitter nu här och mumsar på pepparkakor och julmust... Hade egentligen tänkt köpa vindruvor för att stilla sötsuget, men de kostade ju för fan 38 kronor för en liten ask!? Fet chans att jag betalar det för några sktena vindruvor. :P

Har även börjat med Fable III och har gått över förväntan hittills. Är inte så hajj på tvspel egentligen och måste titta ner på kontrollen hela tiden "vadå, var inte det den gröna?", "Gaah, vilken var L nu då?!" osv, men jag överlevde iallafall första grottan med zombies/monster/skelett/vad-de-nu-är-för något, något babe tvilade på att jag skulle göra. ;)

Och här är en liten trailer för spelet: (om någon nu skulle vara intresserad ;) )


Skall krypa ner under täcket som jag dragit ut till soffan och fortsätta möla och spela. Hoppas er kväll är lika najjs som min. ;)



21st century digital boy

Hoppar runt i lägenheten i takt till denna låt:

Hittade tyvärr ingen vettig video, men live:en lät faktiskt riktigt bra ändå. Enjoy.

 

Nu skall jag mumsa chokladwhatever och läsa manga innan jag... tja, fortsätter med det resten av kvällen. ;)

Eller lite guitar hero kanske...? Eller om jag skulle våga mig på Fable III...?




Disksug...

Försöker peppa mig själv att diska med bra musik och att jag kan få ta sista biten av chokladtårtagrejen när jag blir klar. Att det är lite ologisk iom att det då blir mer disk förtränger vi för ögonblicket. Är ändå min tur igen efteråt så vad fan. :P

Fick det här låttipset av Martin på jobbet:

 

Lite halväcklig video, men då jag tydligen skall ha läxförhör på den på måndag så får jag la kolla och lägga den på minnet ändå. :P Vettefan hur det skall gå till men jaja. Nej, disk var det va...?




Onsdag.

Hur kan man vara så här trött när man egentligen inte gör speciellt mycket? Hjärnan känns som geggamojja och jag somnar i soffan titt som tätt. Sover helt ok på nätterna men vaknar trött och schleten ändå. Irriterande.

Jobbet i måndags gick sådär bra. En 40 minuter in på passet så lyckas jag köra över mina ena fotknöl med stora stegen och skalar av huden lite härligt sådär, svider lite lagom, och sedan fortsätter dagen med att jag tappar en fetinglåda på handen, of course från hyfsat hög höjd (lyckas välta en stapel...) och naturligtvis med ena hörnet först. Kändes kan vi ju säga. Har dessutom ett flertal skärsår efter de jävla kartongerna samt ett antal blåmärken efter stegar och balkar. Är vanligtvis inte (riktigt) så klumpig, men det var verkligen inte min dag. Slutar dessutom med att jag blir yr, kallsvettig och illamående så får dra hem tidigt... -_- Det kan dock bero på att jag typ inte käkade något den dagen så får skylla mig själv.

Fått svar från Slottsbro nu iallafall om man skall ta upp något positivt. Skall kolla på tider i nästa vecka så att vi kan träffas och diskutera ett eventuellt exjobb, vilket är najjs. Hoppas att det kan bli något, verkar intressant.



Galla.

Väldigt irriterad på en person i min IPUgrupp just nu, och då Eriks öron antagligen blöder vid det här laget så tänkte jag (fortsätta) spy min galla här. :P R påstår att han lagt ner lika många timmar som jag i projektet (diffar med typ tre timmar) och det finns inte EN CHANS I HELVETE att det stämmer. Eller tja, ok då, det är väl fysiskt möjligt att han gjort det, men han har inget som bevisar det. Hans inlämningar (de få han gjort) är minst sagt mediokra (och tro mig, mina krav är inte speciellt höga just nu) och han tar på sig de lättare uppgifterna hela tiden, plus att han alltid vill gå hem tidigt, för han "har ju ett liv också". För det har ju inte vi andra. Jag var lättad när han tog på sig att göra intervjuer då jag avskyr att hugga tag i folk för att få dem att svara på något, men när jag ser vad han har fått ihop så önskar jag nästan att jag gjort det själv ändå...
Men det som stör mig mest är ändå att han höjer sig själv till skyarna HELA TIDEN. Det finns liksom ingen stopp på männskan. Idag påstod han tex att det finns "normala människor och så finns det sådana som honom". Sådana som läser snabbt, skriver bra, är bra på att prata med folk, bra på att presentera, punktliga, ansvarsfulla... Ja, ni ser vart det är på väg eller? Han sa verkligen helt allvarligt att det finns normala människor och så finns det sådana som honom... o_O Jag blir helt galen på männskan.



Haha, just det ja.

Om det är så att ni inte får tag i Karin så KAN det bero på att hon fick ett ryck och slängde mobilen i marken utanför krogen igår... :P Låg bitar lite överallt och är inte hundra på att hon fick med sig allting hem... Well, nu har hon ju en anledning att köpa sig en ny fin mobil iallafall, alltid något. Jag kanske borde göra detsamma så jag också får en ursäkt...?




Sunday, bloody sunday.

Sitter och mumsar på lite godis då planen är att vänta med bakispizzan tills Erik vaknar, och känner inte riktigt för att väcka honom just nu. Han hade megahuvudvärk tidigare imorse, så illa att han bara låg och gnydde och höll sig för vänster sida av huvudet och inte kunde sova. Hämtade treo och öppnade fönstret så det skulle bli kallare och komma in frisk luft, men verkade inte hjälpa direkt. Så nu när han äntligen somnat så känns det ju lite väl taskigt att väcka honom för att jag är hungrig och sugen på pizza... :P Låter jag honom sova för länge dock så lär han bli grinig så får nog väcka honom om ett tag ändå. :P

Gårkvällen hos Helena blev riktigt najjs, trist att folk bangade, en del hade ju vettiga ursäkter men vissa andra... mja. Blev ändå ett stadigt gäng på 13 pers och kvällen fördrevs med tjöt, snax, dricka och spel. Spelade Pratmakarna och jääävlar vad taggade folk är, riktigt sköj. :P Vi vann ju dock vill jag bara påpeka, höhö. ;P

Fick ihop fem bilder på hela kvällen, men tänker bara visa fyra då jag antagligen blir lynchad av Helena om jag lägger ut den femte. ;) Gissar att du har en jäkla massa mer bilder så du får gärna lägga ut dem Helena så jag kan sno dem. ;) Även de där som Karin tog och bara skakade på huvudet åt, hur illa kan de vara liksom? ;P Eller vänta, svara inte på det...




Hamnade till sist på Månen, efter att han stått i VIP-kön tack vare att Helena skrivit upp oss på listan, very najjs indiid. Träffade på lite klassfolk där inne också, vissa mer fulla än andra, men glada var de iallafall. ;) Blev bjuden på champagne av Johannas polare och dränkt i öl efter att en snubbe slagit till mitt glas på dansgolvet. Allvarligt, jag hade öl i håret, i näsan, i hela jävla fejjset, mellan brösten, you name it. Kändes väldigt fräscht. :P Jävligt najjs att duscha idag kan jag ju säga. :P

Blev taxi hem med nattamaten i en påse. Käkade framför tvn och somnade tyvärr där också... xD Vaknade upp vid halv 7 och försökte lista ut varför jag kände igen det kassa barnprogrammet som gick på tvn... Kom fram till att det är ett av de barnspel som vi plockar rätt mycket på jobbet, Dora utforskaren/isprinsessan osv. :P Så jäkla mycket kassa spel det finns alltså, ni anar inte. :P Fick upp Erik ur soffan och gick och lade oss i sängen istället och sov la till 10 tiden då babe började klaga på huvudvärk. :P Så går det när man inte dricker något vatten innan man går och lägger sig. ;)

Nej, kan man med och väcka honom nu tro? Jag är verkligen hungrig... xD Måste städa och diska också... Lockar sådär mycket.



Ny kattstil..?

Sitter i soffan och glor på Idol på Tv4Play och har sällskap av Stitch här bredvid. Alltså... brukar katter sitta såhär...?



Han ligger typ aldrig normalt, utan det här är den vanliga stilen... o_O Tar han efter oss tro...?

Snart dags att göra sig iordning för party hos Helena-raringen också, najjs najjs. ^^



Guten morgen.

Sitter och tuggar lite tråkiga flingor innan jag skall göra mig iordning för att dra ner på stan med Karin. Satt och checkade igenom lite bloggar för att fördriva tiden och hittade denna trailer:

 

Erik påstår att han redan berättat om den filmen men att jag inte var intresserad, men jag är tveksam. Inte intresserad av en film med Bruce Willis...? I don't think so. :P Blir i vilket fall nästa film att lad.. ehe, köpa. ^^




Another one.




Roar mig hemma hos Gert o Pia.

Erik är iväg till Saab för att sätta på vinterdäck och tvätta bilen och jag är hemma hos Gert och Pia och håller koll på tvätten. Insåg imorse att vi inte hade något tvättmedel så blev att ta med korgen hit ned istället då vi insåg detta lite väl sent för att kunna sticka iväg och köpa... Ingen snabb maskin de har dock så blir kanske bara en omgång, men fick med det jag ville ha tvättat iallafall.. ;) Sitter och kollar humorslippar på Aftonbladet, finns några riktigt najjs faktiskt. :P




Godnatt...? Snart...?

Funderar på om man borde gå och lägga sig snart kanske. Sov någon timme i soffan förut (oupps) så är inte jättetrött dock. Men har tvättid imorn 10-13 och sedan skall vi hem till Trollhättan för att sätta på vinterdäcken på Saaben var det tänkt. Sådär clever att göra nu när det kommit massa snö, men måste man så måste man. Skall ju regna och vara plusgrader imorgon så borde vara lugnt om vi kör försiktigt. Hade tänkt shoppa med Karin egentligen (I want a new dress!) men får la bli antingen på lördag eller... tja, det blir väl lördag oavsett, frågan är bara om det blir med Karin eller själv. :P

Nästan fått klart briefen nu iallafall, Basse orkade inte ta tag i den utan ville lämna över den på Sophie, men då det inte gick så bra sist, plus att hon just kommit hem från utlandet så kände jag lite njae. Är inte ens hundra på hur man skriver en bra brief, men får la gå som det går. Nu är den rätt mycket fetare än tidigare iallafall. Kvantitet före kvalitet vet ni. ;)



Strul med skolan.

Tja, om någon skulle vara intresserad av resultatet av enkäten så har ni det HÄR.

Inser så här i efterhand (verkligen på egen hand och inte pga folks kommentarer, ehum...) att fråga 7 var sådär bra formulerad och att jag borde ha fler alternativ, samt att jag borde ha en extrafråga efter frågorna om material. Om folk svarar "Annat material" så hade det ju kanske vart najjs att veta vad de hade velat ha. :P Men får la skylla på att ingen brydde sig om att kontrolläsa det jag fått ihop och jag själv lyckats snöa in mig i mina egna tankar och tyckte allt såg jättebra ut där mitt i natten när det blev klart. ;)
Stör mig lite rent allmänt på min grupp faktiskt, det är ingen som läser typ något, och ibland behövs det faktiskt ett par ögon till för att hitta fel eller dumma formuleringar. Men i min grupp säger alla bara "Näe, men det är säkert bra"...

Och nu har jag tjötat på Basse i två dagar om att han skall skicka briefen som vi skrev på igår förmiddag så att jag kan skriva klart och skicka in den, men icke. Idag får jag inte ens något svar, har han gått och dött tro? Han skickade en variant igår, men han måste ha skickat fel för får bara upp den gamla när jag försöker öppna den. Har ju sådär lust att skriva klart skiten ikväll/natt så nu får han gärna skicka det jäkla dokumentet känner jag...

Update: Basse säger nu att det vi skrev aldrig sparades av någon anledning, så vi har bara kvar det gamla dokumentet. Åh, vad sugen jag är på att sätta mig och skriva om skiten, har inte alls fått nog av det här projektet... nej nej.




Varför är det så jävla svårt att bara lyfta luren!?

Jag verkligen AVSKYR att ringa folk, till och med folk jag känner men definitivt okänt folk. Får en enormt press över bröstet och känslor som liknar panik. Jag VILL inte ringa! Klart som fan jag fattar att det inte kommer hända något, jag har ju aldrig sett männskan förut så även om jag skulle svamla eller stamma mig igenom ett samtal så vet ju inte han vem jag är ändå, men det spelar liksom ingen roll vad jag försöker intala mig själv, jag VILL ändå inte ringa...!? Blir så trött.

Blev helt jäkla överlycklig när jag hittade en mailadress till snubben jag skulle ha tag i så jag slapp ringa honom. Nu gäller det bara att han svarar också... Annars måste jag ju ringa honom ändå. xD Hehe, helt hopplös.


Och yes, jag är faktiskt alltid såhär snygg, visst är ni avundsjuka?



Världens mest korkade katt.

Erik ställde sig i vardagsrummet, sträckte upp armarna och knäppte med fingrarna, och katten blev helt skogstokig. Just nu rusar han runt i rummet och piper medan han stint stirrar upp i taket, precis som när han fått syn på en insekt. Erik har alltså med framgång lyckats imitera en insekt, jackpott. Och som följd har vi nu en galen katt som inte kommer lugna ner sig på x antal timmar. Lovely.




Hjälp med enkät?!

Börjar undra om killarna verkligen skickat ut vår enkät i IPUn till folk för vi har typ inte fått in några svar alls... Och då vet jag ändå att det har kommit in en del på mitt håll så vad har de andra sysslat med...? Om ni har någon minut över så får ni gärna svara ni också. Troligen har ni som läser min blogg inga krattor hemma, men ändå. ;) Bara att klicka på länken och svara på frågorna. Enkäten går ut idag (eller om jag borde förlänga den...?) men är ju tillåtet att tipsa andra också. ;) Trodde verkligen fler skulle svar, har skickat till massor av folk. o_O

http://asp.artologik.net/kau/qr/surveys/projekt.htm

Thanks anyhow.



Filmsnutt.

En liten filmsnutt jag hittade på youtube. Hehe, killen friar på en basketmatch och bruden säger nej... xD Well, kan inte säga mer än att han på sätt och vid förtjänade det, fatta vad jobbigt att bli friad till offentligt sådär... Tycker allt lite synd om grabben ändå dock, ser ut som att han ska börja gråta när som helst...




Bildkavalkad.

Kom på att det kanske var dags att lägga över lite bilder från mobilen och jääävlar vad längesen det måste vart som jag gjorde det, hade massa bilder som jag helt glömt bort. :P Så tänkte köra en liten (antagligen megastor) bildkavalkad som får sammanfatta den senaste tiden, och antagligen en bra bit innan det också. :P

Helgens bravader:






************************************************************************



(Fullt tillåtet att ignorera min något ljusare hudton gentemot Annas något mer tannade...)
(Även fullt tillåtet att ignorera min inte allt för nyktra blick...)
Resten av bilderna blev inge vidare så fick du ihop några fina så får du gärna lägga ut dem Anna. ^^


Hm, vad hade jag mer för något...? Jo, utekvällen innan det ja... Fest med Karin, Andreas, Helena, My och lite annat folk. Verkligen underbar kväll om än en gnutta suddig så här i efterhand. ;)

Folk verkar trivas...





Det sägs ju att det är bra att veta sina begränsningar och... tja, fotomodell kommer jag iallafall definitivt inte bli.

*************************************************************************

IDIOT-nollning...






Och en annan fest under samma tidsperiod (dagen efter...?). Glömt datum och orkar inte kolla efter. ;)



*************************************************************************

Trevlig promenix längs strandpromenaden med Anna-babe sist jag var hemma.



Anna, du räddade mig btw idag tack vare din present:

Fick ett enormt sötsug nu på kvällen så trodde jag skulle krevera. :O Tydligen E också då kan mölade i sig halva. ;)
Fick även ett coolt halsband med en berlock i form av en converse-sko, ett "kortspel" med typ konversationsfrågor/uppdrag, klistermärken och ett jättefint kort med foton. :D Thank you. ^^


Haha, tror det räcker där va? :P Egentligen borde jag la sprida ut korten, men då glömmer jag bara bort dem och så blir det aldrig av. :P Nej, om man skulle läsa lite manga innan man kryper till kojs kanske? ^^

Laterz mates



Ett tips.

Tänkte bara skicka er vidare in på favvosysslingens blogg (som uppdateras lite när hon känner för't men ändock). Hon är lika elak och ironisk som tidigare and we absolutly love it. :P



Någon expert på Paint.Net därute?

Någon som btw vet hur man softar kanter på bilder i Paint.Net? Typ som med ett "blurrverktyg" som finns i vanliga paint? Gillar inte hur skarpa kanterna blev när jag klippte ut och fixade bilden på mig däruppe i headern, men lyckas inte hitta hur jag skall lösa det... Målar ju med bakgrunsfärgen för att få rätt form men den tar ju som minst en pixel/ruta/whatever och då blir det ju kantigt oavsett... Blir galen på sånt här, men får la vara så här tillsvidare iallafall.



Ny design... ^^

Well, whaddya say fellas, how do ya like my new design? ;D Säg att den är underbar nu för fan för jag har kramp i fingrarna efter att ha suttit och gjort den på touchpaden. :P Får nog försöka leta reda på min datamus som jag gömt någonstans för att göra allt lite enklare. Suttit här i flera timmar nu, mycket produktiv dag to say the least. ;)

Fick inte skrivit klart vare sig kravspec eller brief idag då R tydligen ville hem tidigt...? Har lite svårt att greppa den grabben, det låter på honom som att han är überambitiös och duktig och sedan... så gör han ingenting alls. o_O Fine liksom, men sedan sitter han och klagar en hel timme på att A inte tar sitt ansvar, och aldrig jobbar tillräckligt, är lat osv osv osv. Och enda jag kunde tänka var att R var precis likadan. Och han valde vi till vice projektledare...? Känns prima det. Är ju för fan jag och Basse som fått ta tag i saker för att få dem gjorda. Satt kvar en stund idag och skrev ihop det mesta på kravspecen också, så blir la finputsning och breif imorn. Hoppas jag...?

Skönt så här i början av ny period iallafall, känns så mysko när man kommer hem och inte har tio saker hängandes över huvudet... Well, i och för sig så borde jag väl kanske ta och städa samt lämna in en och annan komplettering, men... äh. ;) Väljer att se mig som ledig iallafall några dagar till.



And I'm off.

Vart en slapp dag här hemma och ska snart traska upp och packa ihop all skit för att bege mig mot Karlstad igen. Var på en jättemysig promenix med päronen ute i solskenet tidigare idag och efter det har syrran roat sig med att fläta mitt hår fullt med småsmå flätor (gud vad snygg jag var, inte) och efter det har jag roat mig med att försöka få ur dem igen. ;)

Gårkvällen var jäkligt najjs, var kul att träffa folket och riktigt gött att bada tunna. Alldeles förbannat kallt dock när man klev ur det nästan 40-gradiga vattnet och traskade över den isklädda terassen för att komma åt handuken när man skulle in igen. ;) Gubbarna blev hyfsat dragna och roade sig (jag var helt oskyldig, I promise... *blink blink*) med att skvätta ner mamma och co som stod i närheten och rökte. Badankorna skapade fina projektiler med vatten, höhö. ;) Var sådär uppskattat dock, don't know why.
Har även ett fetingblåmärke på vänster höft efter att ha slagit i ett dörrhandtag när vi skulle ta på oss skorna och åka hem där vid halv 4-snåret. Pappa kunde inte sluta dyka ner och kittla mig så ryckte ju till hela tiden och till sist så var dörrhantaget i vägen för min rýckningsbana. ;P Han kommer dock inte ihåg detta idag, har visst fått minnesluckorna från honom också. ;P Både det och oförmågan att kunna låta bli att pilla/kittla/nypa/peta på folk. ;)

Nej, packa nu kanske. Dumt att missa tåget hem. ;)




En vink från Uddevalla

Sitter hemma hos familjen på Utby och stillar min internetabstinens med en stund på mammas dator. Ett stort projekt bara att starta skiten, för att inte tala om komma åt nätet, men skam den som ger sig. ;)

Blev att sällskap med Karin på tåget hem igår, vilket var najjs. Tåg är så jäkla tråkigt annars så brukar försöka sova så mycket det nu går för att fördriva tiden.

Traskade hem till Anna så fort vi nådde Uddevalla, precis i lagom tid för förfest. ;) Simon1 och Simon2 mötte upp lite senare och vid 12 hade vi avklarat diverse ölspel och frågelekar. Sjukt intressanta diskussioner man kan få igång med sådana där konversationskort. :P Och Helena?! Ett tips till din förfest är att vi kör Roxanne!!! :D Vilket innebär att vi kör den låten och så får hälften av folket ställa sig upp och dricka så fort de sjunger "Roxanne" och andra hälften gör detsamma när de sjunger "red light" (eller vad fan de nu sjöng). Jävligt roligt och möjligen lite farligt. ;)

Kvällen avslutades på Mortens (var det väl? Nog aldrig vart där tidigare... tror jag... :D ) utan killarna som bangade (förstår jag verkligen inte, klockan var ju bara ett och inträdet var ju bara 120 kr...) Anna och jag shakeade iallafall loss på dansgolvet tills hon blev uppraggad av en snubbe och sedan fick jag shakea på egen hand medan hon stod och mysdansade. ;P Tycker det är lite jobbigt när snubbar kommer fram och vill dansa och man själv inte kunde bli mindre intresserad... Var några som lade armen om en och då kan man ju fösa undan dem, men om de bara står och dansar utan att röra en...? Så jag log lite stelt, och irrade runt med blicken för att slippa ögonkontakt (då är det helt kört...) och försökte ha kul. Pallade en stund och sedan gick jag iväg och ringde Erik så fick han roa mig en stund istället. :P Blev lite svårigheter med bussen hem också då de håller på och bygger om busshållplatserna, något jag helt missat, så blev et jäkla sjå att försöka hitta den nya hållplatsen, men hem kom jag iallafall till sist. :)

Idag har shopping med syrran stått på schemat, skulle ha en vinterjacka, ett par coola kängor/stövlar och en present som syrran skulle köpa åt mig. Kom hem med en tröja, manga (presenten), en väska och godis. :P Fick dock syrrans gamla vinterjacka som var riktígt snygg, och gratis är ju gott, så nu kan jag använda pengarna jag fick för att köpa den till att köpa mina skor istället. ;P

Nu ska vi snart in till Bosse och Annika och bada i deras tunna, najs najjs. Kanske borde ta och byta om då...?




Och så var man 24. :P

Och så var den dagen över. :P Äntligen klar med programmeringshelvetet, hoppas vi inte får för mkt returer då orken att tag tag i dem är puts väck. Annars haft en mysig dag, både i skolan med Tina och Basse och hemma med babe. Blev grillad kyckling, potatissallad och pommespinnes på min begäran och sedan testade vi en Marabou-marängswisch-kladdkaka-sak som vi hittade i frysdisken, helt ok faktiskt. Fick ett presentkort på Scalateatern av E då jag nämnt att det hade vart kul att gå på någon musikal eller något någon gång då jag aldrig gjort det, så nu ska vi bara hitta något najjs att gå på. :P Presentkortet gäller i två år, så något skall vi la hitta. ;)

Numret jag skrev om förut tillhör btw brorsan. :P Han försökte få tag i mig tre gånger men gav la upp när jag aldrig svarade... ;) Men då får han la tala in ett meddelande (utöver "möä"et...) så att jag vet vem det är..?! :P

Nej, sova snart kanske...? Kolla tåg först dock. ^^

Godnatt och TACK för att grattismeddelanden! Love ya.



0914521670...?

Någon som känner till det numret? Är någon som har ringt två gånger till mig idag men jag har inte riktigt vågat/orkat svara då jag inte kännt igen numret. Fick ett inspelat meddelande men det var kille som kläckte ur sg ett typ "möä"-ljud och sedan lade på. Tänkte att jag skulle ta och svara nästa gång det ringer ändå, kan ju vara någon som vill gratta osv, men så kollade jag upp numret på nätet, och det finns inte på vare sig eniro eller hitta.se, men googlar man det, och då speciellt bara 0914 så får man upp en massa artiklar om lurendrejare som ringer folk, lägger på och när de sedan ringer upp numret så dras det massa pengar... Tydligen skall det vara något företag som håller till nere på Malaga och som sysslar med sånt, att ringa och rippa av folk. Låter ju sådär najjs, så tror jag låter bli att svara även i fortsättningen. :P Skulle det mot all förmodan vara någon som faktiskt vill ha tag i mig så får de la prata in ett vettigt meddelande helt enkelt. ^^

Sedan tänkte jag att mina kompisar ju ändå inte ringer och grattar, vi kör sms typ hela bunten. :P Förutom familjen då som ringde och väckte mig med sin skönsång klockan 8. ;) Men om det nu är lurendrejare som ringer så måste ju födelsedagar vara ett utmärkt tillfälle att göra det på, då lär man ju vara mer benägen att svara på konstiga nummer, då det SKULLE kunna vara någon som vill gratta en...



Trampbil - *poff* borta...

Stel i nacke, axlar och rygg efter att ha suttit framför datorn hela dagen i skolan samt släpat fanskapet fram och tillbaka i regnet, just lovely. Och nu sitter jag här igen dum som jag är, men nu är det iallafall nedsjunken i en mjuk soffa, i mjukiskläder och med roligare saker att göra än att programmera. ;)

Jag och Tinis fick oss även en trevlig liten chock tidigare när Mysan förläget förklarade att hon råkat ta bort hela vår Trampbilsmapp som skulle lämnas in idag... En mapp innehållandes flera veckors arbete i form av CAD-filer och ritningar. Datasupporten är dock tydligen på och letar och då vi redan haft redovisningen så vet lärarna att vi ändå gjort arbetet så godkänt får vi ändå, thank god. Men ändå liksom. :P Och vet ni vad det roliga är? Hon höll på att lägga över mappen till ett annat ställe så att vi skulle ha dubletter för att hon inte skulle råka ta bort den och medan hon gör det så... tar hon bort den. Smidigt värre. :P

Grymt sugen på att ta en lur i soffan just nu... Inte så smart dock kanske..?



It's aliiiive...!?

Yes, jag lever, tro't eller ej. Är helt värdelös på att blogga just nu, men det finns helt enkelt ingen ork. Känns som att jag går runt i dvala, med ett huvud fullt av geggamojja, och spelar ingen roll hur många timmar jag sover för jag blir inte pigg ändå. För mycket i huvudet just nu och jag väljer att förtränga stressen genom att gömma huvudet i sanden och helt enkelt stänga av allt utom de mest basala aktiviteterna. Herregud vad jag bara vill sova i en vecka...

Men nu är (snart) den här helvetesperioden över, och då kanske saker blir lite lugnare igen så att jag kan komma tillbaka i mitt vanliga lunk igen. Idag har ändå vart en rätt produktiv dag, hade två mindre redovisningar i skolan, skickade in returen på en rapport, skickade in alla inlämningar i konstruktionen, var och handlade, städade lägenheten och drog på ett powerstep-pass. Jag måste allvarligt ha gått ner iallafall fem kilo på det passet, har nog inte svettats så mycket i hela mitt liv. Det fullkomligt rann om mig, väldigt mysigt. Höjde brädan ett snäpp också vilket väl lär kännas i benen imorgon, men är ju rätt värdelös träning om det INTE känns dagen efter så får la tänka positivt. ;)

Nu är det bara programmeringen som skall bli klar också. Tur att vi har söta Simon som hjälper oss, annars hade vi aldrig hunnit/pallat med den här kursen. :P Btw, apropå programmeringen så lyckades jag skrapa ihop 94% på sista stegtestet! :D:O Vettefan hur det gick till i och med att jag inte kunde en enda fråga och inte ens kollat åt boken innan vi startade, men som jag sagt förut så måste jag vara en jävel på att chansa. :P När det var en minut kvar så ville de andra kika igenom mina svar o då insåg att jag missat (tänkte gå tillbaka...) att svar på typ 6-7 stycken frågor så var ju bara att dra till med "tja, ett A här kanske? Yes, blir säkert bra. Då tar viii... D på nästa oooch False på den där kanske...? Ja, varför inte, är ju ändå 50% chans att man får rätt, och nääästa blir..." osv. :D Uppenbarligen funkar det ju rätt bra, så kanske borde sluta plugga helt inför prov och bara gissa mig fram...? ;) Funkar väl i och för sig antagligen bara när man får svarsalternativ men ändå. :P

De hade btw, apropå ingenting, den här låten på avslappningen efter ett träningspass i förra veckan. Väldigt mysig.

 

Och den här gissar jag att ni hört redan:

 

 

Skall btw hemhem till helgen och utgång är planerad till fredag om någon skulle känna sig manad att hänka på. Diskussioner kring utklädnadens vara eller icke vara är i full gång men inget bestämt än.

 

Nej, om E kunde bli klar på toan så man kunde borsta tänderna och komma i säng kanske...

Gud vilket tråkigt inlägg det blev... Well, ni får hålla till godo ändå, bättre än inget right? ;) Säg ja nu för fan.