Byte av kompis någon...?

Boot camp var grymt kul, skall definitivt tillbaka. Nya skor behöver dock införskaffas... Det har jag ju tjötat om länge, men händer det något? Nepps.

Satt och balanserade på de där bautastora yogabollarna medan man skulle slå raka slag och så självklart får Sissi totalkramp i ena hålfoten... Och medan jag ligger och vrider mig i plågor på golvet medan jag förgäves försöker massera bort krampen, då sitter Sandra och SKRATTAR åt mig!? o_O
Tss, sådana kompisar skall man ha. Någon som vill byta? Hon är bra sällskap till det mesta, såväl till träningen som till fest, och hon är både rumsren och talför. Jag söker dock någon med lite mer sympati och förståelse för en plågad själ. Om någon har en vän som passar in på beskrivningen så kontakta mig så kan vi tala affärer.

Btw, börjat bli lite orolig att jag har hål i tänderna (igen...). Känner en molande värk när jag käkar söta saker... Då SKULLE jag ju iof kunna hålla upp med det och se om det hjälper, men nu är det faktiskt mig vi pratar om så är bara att inse att det är fysiskt omöjligt. Så jävla dyrt att gå till tandläkarn dock, om så bara för en undersökning, så drar mig verkligen för det... Illa.

Anyväjjs...Funderar allvarligt på att gå och lägga mig... Känner att jag BORDE sitta uppe, om så bara för att jag har sovmorgon imorn och alltså inte BEHÖVER lägga mig tidigt, men jag har tråkigt och är grymt trött... Så varför dra ut på't liksom...?

Nightynight

Just det, tänkte sno Egoinas tips, och tipsa vidare om knivlisas blogg. Skrivsättet påminner om Egoinas, och hittills har den varit väldigt underhållande iaf... Något att sysselsätta sig med när allt annat är gjort liksom.
Over and out


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: