Fredag...

Späckad dag.
Försov mig och blev sen till rapportskrivandet men med tanke på hur många timmar det ändå blev anser jag det vara ok. ;)

Mat och en liten stund slappande hemma innan vi drog till Bergvik för att kolla gardiner och mössa till Erik typ. Gick sådär på båda fronterna. Sprit fick vi dock tag i. Man får vara glad för det lilla. ;)
Drog till stan istället och tänkte shoppa runt där innan eldkonsten började 20.00. Upptäckte ju dock att alla butiker stänger 19 så var väl halvkul att vara kvar där nere en timme så stack hem en stund däremellan istället.

Eldkonsten var rätt mycket av en besvikelse tyvärr. Började mysigt med en promenad genom museiparken och lite olika dansuppträdanden, men när man sedan kom fram till "slutstationen" så stod man bara där en bra stund och bara väntade... Stod typ längst upp på kullen men såg sådär bra oavsett.
Fick ett jävla jobbigt par precis framför, båda stod och tog kort på sig själva (med andra ord var det blixt rakt i ögonen konstant som gällde) samt filmade allt när det väl kom igång. Världens största luva hade bruden oxå och de stod och gungade fram och tillbaka så höll på att få kramp i vader samt nacke bara genom att försöka se förbi dem...
Hann bara se dem sätta eld på första konstruktionen och det gick väl sådär. Alla vertikala delar brann jättesnabbt medan det horisontella tog gött lång tid på sig. Alltså tog det aldrig fjutt i hela kreationen samtidigt utan delarna brann upp var för sig. Värt att tänka på nästa år när vi skall göra samma sak.

Gick på bio direkt efteråt, The day the world stood still. Ingen höjdare kanske. Den där typen av film som börjar segt, sedan tar sig och börjar bygga upp lite spänning och story innan regissören inser att det bara är 20 minuter kvar och snabbt måste knyta ihop säcken.
Här hängde hela jordens framtid på brudens axlar och om hon skulle lyckas övertala honom om att mänskligheten var värd att satsa på, och han är tveksam genom hela filmen och så säger han bara helt plötsligt när hon står och kramar sin son; "Ni har en annan sida. Jag ser det nu." och bestämmer sig för att stoppa förintelsen. Ehm... jaha...? That's it?
Ladda ner den om ni vill se den, gå inte på bio.


Anonym

Nu kan du vinna en bloggdesign hos mig!!

http://ahthena.blogg.se



om ni inte giller den jag lottar ut nu så kommer det komma fler, håll utkik!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: