I'm back!

Sissi har internet igen! Halleluja!
Jäkla osmidigt att modemet måste sitta ute i vardagsrummet dock... Det rummet är KALLT och obekvämt atm så nu sitter Sissi med en 15 meters nätverkskabel in till arbetsrummet istället. :P Att fixa trådlöst överlåter jag åt Erik då det sket sig sist jag försökte. :P

Och det första Erik gör är att skicka en länk till julradion över msn och så säger han åt mig att sätta mig och titta på ljusslingan på balkongen och och insupa julkänslan... Mja, säger jag bara. Sry babe, men julradion är nog inget för mig (även om den fortfarande står på...) För mig innehar hårdrocken första platsen på listan året runt även om du gör ett undantag denna månad... :P
Fast vem vet, man skall aldrig säga aldrig...
Chansen att julkänslan infinner sig är dock rätt obefintlig. Har knappt ens någon julkänsla på julafton längre, så den förste december? En kall, blöt kväll då man sitter ensam hemma på golvet framför datorn och mumsar kex..? Tillåt mig tveka.

Dagens boxpass var koncentrerat och stenhårt. Not. Hårt i form av att vi gav varandra några snytingar, javisst, men det berodde bara på att vi fjantade runt och inte koncentrerade oss för fem öre, på tok för trötta båda två. Rätt bra taktik att ställa oss längre bak än vanligt dock, var inte riktigt lika nära att bli nitade av snubbarna som alltid står längst fram och sparkar hejvilt utan kontroll. En av brudarna höjde sig även ett steg i våra ögon då ledarn sa att hon frågat efter "krokodilen"... Den är helt jävla omöjlig att genomföra, så nu ogillar vi henne inte längre, det börjar allt mer likna rent hat. Härligt härligt.

Annars har kvällen vart rätt najjs. Köpte ost och kex när vi stack till Maxi innan träningen så har suttit och mumsat det här en stund som sagt. Och tänkte jag var smart som tog en tallrik under men tror likförbannat att hälften av smulorna satsade järnet på att hamna i mattan. Hopplöst.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: