Torsdag

Julbordet igår var över förväntan. Eller tja, julbordet som sådant var väl som det alltid var och jag är lika tråkig som jag alltid är och hoppar över det mesta, men folket var som vanligt underhållande. Julmat, julmust, glögg, pepparkakor, lussekatter, diverse godis/sötsaker och ordlek. Mange vann den biten och blev således kvällens Jultomte vilket innebar att sitta i soffan, få en massa människor i knät och välja ut paket åt dem ur påsarna som stod under TALLEN.
Jag vet inte vad jag har gjort mot Jultomten, men jag fick iallafall en clementin och en reflex... Jag förstår inte, jag har ätit hur mycket pepparkakor som helst i år...?

Lite pics kommer upp när jag hittar min kamerasladd... den SKALL ligga i någon påse... någonstans.

Haft krets hela dagen så både kropp och sinne känns helt urlakat, trots ett intag av en massa pannkakor till lunch... Skyller på att jag sov fruktansvärt dåligt inatt av någon anledning. Oroliga drömmar. Egentligen vill jag bara ta och lägga mig och sova någon timme eller tio just nu, men har lovat att hänga med på bootcamp med Sandra om en halvtimme... Tjoho.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: