Back home...

Det här kommer nog driva mig till vansinne. Långsamt men säkert. Definitivt långsamt. Den här datorn är en av de segaste jag träffat på på jävligt länge... den tänker och tänker och tänker och täääänker och sedan öppnar den vad man nu tryckt på. Och tålmodig som jag är (not) har jag ju under tiden tryckt på tio andra saker bara för att få datorn att göra NÅGOT. Problemet är att det för tillfället bara finns internet på en dator i huset och det är syrrans. Ingen större idé att plugga i min nere i källarn asså... Om inte för att få musik eller titta på anime men sånt har vi inte tid med atm... :P

Är hemma btw, men det kanske gick fram?

Blev en lyckad tur runt Karlstads gator för att finna julklappar i fredags och jag köpte så gott som allihop på några timmar där. :D Nog aldrig hänt innan. :P Ska till en eller annan komplementjulklapp men det mesta är iallafall klart. Sämre tur för Erik men han har idéerna iallafall.
Kom iväg senare än väntat från Karlstad, men hey, vem är förvånad? Vi pratar ändå om stadens två största tidsoptimister.

Fortfarande rätt stelt i leden men jag hoppas och tror att det löser sig så småningom.
Ett samtal och framför allt en ursäkt är ju annars ett sätt att ta tag i saken. Bara ett tips.

Erik ringde btw igår och undrade om jag hade hans bag med kläder hemma. Hade jag inte. Visade sig att den stod kvar i Karlstad... xD Så blev en roadtripp dit upp för Erik och hans päron för att hämta den. Muy schmidigt.

Igår var det annars SABATON som gällde. Hämtade upp Karin strax innan halv 6 och så bar det av in till stan för 1.) pizza och 2.) konsert.
Såg ett av de lokala hårdrocksbanden som spelade innan Sabaton, och de var rätt bra även om det var lite mycket brölande och vrål för min del. Sedan var Rockstad som ordnat skiten så jävla smidiga att de sa åt alla att gå ut eftersom de inte hade någon koll på vilka som betalat för bara de lokala banden och vilka som även betalat för Sabaton... x_x Så vi fick stå utanför på trappan en bra stund och höll på att förfrysa innan vi fick gå in igen och visa upp våra stämplar. Jävla smidigt.
Sabaton var dock underbara så helklart värt det. Jag och Karin hamnade nästan längst fram fast ute på en av kanterna, så vi såg jättebra och slapp knö med den vilt hoppande klumpen i mitten. Blev en aning irriterad dock när två bredaxlade snubbar på en sisådär 5 meter ställde sig PRECIS framför oss... Såg inte ett jota. Som tur var flyttade de sig snart men hey, är man lång KAN man stå några meter bak och se ändå. Man ställer sig inte framför en kort brud som måste hoppa en meter upp för att ens se över axeln. Men det här med hänsyn har alltid varit svårt för folk att fatta.
Litervis med cola och en massa tjöt på Mcdonkan när spelningen var slut och begav oss la hem vid kvart i ett-tiden. xP
Bilder kommer senare.

Idag vet jag inte riktigt vad som gäller. Karin ville till Torp och även om det kanske inte lockar übermycket att trängas med några miljoner människor på en alldeles för liten yta, så vad gör man inte? :P
Farmor fyller tydligen också (bra koll man har...) så skulle la dit en sväng men som vanligt är det ingen som vet något...

Kretsen går btw åt h-e. Fattar nada av boken. Känns sådär bra kanske. Och ju jobbigare den blir, desto mer energi och disciplin krävs det för att över huvudtaget ta tag i den. Någon som vill byta?

Annars önskar jag mig mest en stor kram just nu. Det är lite kallt på den fronten.
*sakna*


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: