Lite av det mesta...

Det här är nästan skrämmande... jag är totalosugen på att blogga... o_O Men jag får inte montera mer möbler för Erik eftersom han inte kan vara med atm och han i så fall skulle får dåligt samvete, så vad gör man lixom?

Mer jobb än väntat igår. Tre timmar på Ikea och mycket pekande och bärande rent allmänt. Fick hjälp av Jeten och Danne ("Denny"... ;P) så var rätt lugnt så sett. Tur det, soffbordet vägde BLY. Snyggt är det dock.

Hehe, lite schysst är det att även om vi har två sängar, så blir en 2.10 bred dubbelsäng, så sover vi typ bara i en. :P Behöver nog dock båda då Erik annars kommer putta mig ur sängen då jag inte har en vägg som tar emot. ;) Ser bara lite dumt ut på morgonen när både täcke och kuddar ligger på den ena madrassen... :P

De flesta möblerna är monterade och klara, enda som är kvar är det sista på köksbordet samt de fyra tillhörande stolarna. Soffan och soffbordet vi fick efter Eriks mormor var nog de största exemplar jag någonsin sett men med lite annan skit omkring passar de in prima. Har dock väldigt mycket mindre yta kvar i vardagsrummet än vad jag trodde vi skulle få... Men men...
Påsar och lådor har vi kvar i massor. Allvarligt, var gömde vi all skit innan i våra pyttelägenheter?! Speciellt Erik som typ inte hade någon förvaringsyta alls... Förstår inte.

Har hittat min kabel till mobilen iallafall så här kommer lite pics.

Först ut är: 23 november hemma hos Elin!


Tur att man inte är blek iallafall.

Sofia visar rätta takterna... ;)






Stötte på några andra flanar på dansgolvet...


Nästa bildserie kommer från IDIOTernas årliga (?) julbord. Och ja, det är mycket bilder men lika bra att lägga in dem allihop medan jag minns det. ;)










Nu borde jag väl ta en paus och ge er lite respit, men... eh, nej. :P Så här kommer en sista bild, nu på min machopojkvän, vår nya bokhylla och vårt snart sammansatta köksbord... ;)


Just nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag skall göra... Kollat allt på internet, får inte meka, ingen lust att städa, för sent för att plugga, inget bra på TV... Suck, det är söndag.

Laterz



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: