Älskad...

Ringde nyss hemhem till min kära familj. Syrran svarade.

Syrran: Hej, det är Helena.
Moi: Hej, det är Cecilia, är någon av päronen där?
Syrran: Båda är här.
Moi: Ok, får jag prata med den som sitter närmast då.
Syrran: Båda sitter lika nära...
Moi: Men va fan, ta bara någon av dem.
Syrran bort från luren: Vem vill prata med Sissi?
*lång tystnad*
Pappa: Mamma vill nog prata med henne.


Det är skönt att man är älskad.

Bestämt iallafall preliminärt (fy fan för det ordet) att jag flyttar på lördag såvida vi faktiskt får nyckeln nu innan helgen. Isåfall åker jag hem på fredag och packar och så drar vi upp och flyttar alla grejer på lördag. Så får se till att skaffa lådor och packa klart det jag kan innan de kommer så är det bara att bära runt på skiten. Najjs najjs.

Just käkat upp den sista thaimaten och har några fjuttiga droppar pepsi kvar. Rätt bra sätt att avsluta dagen på tycker jag. Speciellt efter dagens boxpass.
Kommit fram till att jag måste vara av manligt kön egentligen. Vår granne där hemma sa nämligen alltid att kvinnor aldrig svettas. Så uppenbarligen är jag man. Ska jag avslöja det för Erik tycker ni...?

Så här såg btw mina fötter/skor ut efter boxen...:

Snyggt är det inte. Ser ut som ett vandrande "L" men va fan, vad gör man inte för att slippa frysa om fossingarna...?

Hittat en sak som stör min nåt förbannat. Det FINNS ett övergångsställe vid 21an-huset, men bilarna stannar fanemig ALDRIG. Och det är ju halvskoj att stå där och vänta i regn när man är sen till skolan bara för att bilarna väljer att ignorera just DEN skylten. Tips för polisen tror jag bestämt.


Titta, titta, TITTA! Det FINNS en skylt och bilar SKA stanna för mig. Funderar på om jag skall ta och bara traska rakt ut i vägen nästa gång och anklaga dem för lagbrott om de kör på mig.

En annan sak som stört mig ett bra tag nu är en av skyltarna hos frisören vid Konsum. Är en blinkande/glittrande svensk flagga som det står OPEN på... Är det ingen mer än jag som ser detta som lite av en motsägelse..? Varför ha en svensk flagga och sedan ett utländskt uttryck därpå...? Ser inte riktigt det logiska där måste jag säga...

Snö har vi i massor här nu btw... Eller tja, snö har vi iallafall, och skall vi gå på temperaturen de senaste dagarna (Sissi tittar inte på väderleksrapporter) lär den ligga kvar ett tag. Hoppas nästan att det gör det. Lite mysigt är det allt, även om jag håller på att förfrysa dagligen.


Dags att nana. Sjukt trött just nu. Nightynight


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: