Beslut, beslut, beslut...

Något givande lektion imorse så får väl se det som värt att kravla ur en varm och skön säng med en lika varm och skön pojkvän bara för att sätta fötterna på det iskalla golvet och huttrande göra sig klar för skola och programmering. Men det är ett stort "väl".
Blev en gnutta förbannad på läraren... Han har sagt att vi inte behöver köpa boken eftersom den är dyr och han ändå lägger ut allt material på nätet, men nu har han tydligen gjort en helomvändning och säger att han hoppas att alla har boken för hädanefter kommer han inte lägga ut lika mycket längre... Eh... nähä? Varför fan inte då?! Störande.
Jag har dock en Java-bok här hemma som brorsan "glömde" lämna tillbaka när han slutade skolan, och eftersom den är skriven på svenska och dessutom för gymnasiet så kanske den är ett bättre alternativ än en stor fet bok på engelska...? Tar och testar iallafall, lätt värt det om det funkar.

Just nu sitter jag annars och mumsar chips istället för att laga mig någon vettig mat... Som alltid väldigt smart, för att inte tala om nyttigt.
Insåg att jag inte visste när hårdrockspumpen började (smidigt) och står inget på nätet vad jag kan hitta... Och Johanna svarar inte, så just nu har jag zero tidsplanering vilket stör mig... :P
Malin lockade med våfflor och film ikväll också, så vet inte vad jag skall göra där heller. Är visserligen Gudfadern de skall se (och ja, jag vet att det är att häda, men jag gillar verkligen inte de filmerna...) men jag menar, det är VÅFFLOR! Fatta vad jag ångrar att jag inte tog med mitt nya våffeljärn hemifrån... :P Tungt att släpa på tåget dock... :P

Får kolla med Erik hur planen ligger och med Johanna om hon har nåt hum om tider... För själv är jag en liten menlös idiot som inte kan hålla reda på saker eller bestämma något på egen hand.

Over and out


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: