Fy fan säger jag bara...

Sissi kuggade som väntat matte1an.
Men hon gjorde det med ett poäng. Och gissa var hon hade kunnat få det poänget? Jo, om hon inte hade varit så urbota korkad att hon suddade ut sin uträkning på uppgift 1 utan istället löst den hela vägen, vilken hon KUNDE göra, för det var en enkel pq-formel, så hade hon fått ett poäng till. Och det hade räckt för att Sissi skulle bli godkänd på den kursen och slippa plugga matte över jul.

Fan, jag mår dåligt. Riktigt jävla pissdåligt. Jag behövde verkligen inte det här just nu.

Skickat ett jag-tycker-synd-om-mig-själv-kan-jag-inte-få-godkänt-snälla-?-mail till Niclas, men jag har inga förhoppningar. Alls.

Varför kunde jag inte få typ 8 poäng eller något, flera poäng under g-gränsen så hade det varit fine. Då gick det kasst och underkänt var ett faktum. Men att vara så nära och ändå kugga? Nu går jag ju bara och tänker "tänk om.."
Tänk om jag hade pluggat liiite mer, tänk om jag hade uppfattat den frågan rätt, tänk om jag hade varit lite tydligare i mina lösningar, tänk om jag hade läst igenom provet EN extra gång och sett det där slarvfelet, tänk om... Gaah. Jag vill bara gömma mig under täcket, men nej, jag skall iväg och träna core tills jag spyr.

Ha d.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: