Helt färdig...

Slänger i mig några mackor innan jag skall springa (eller stappla) upp till Erik och jag bara undrar; varför har ingen talat om för mig hur gott det är med tomat på skinkmackor?! Sanslöst.

Blev box idag med trots allt. Johanna mådde inte bra och jag hade ingen aning om när pumpen började... :D Boxen var kul som alltid, men fan vilket mördarpass. Det blev väl kanske inte bättre av att man upptäckte en hejdundrande huvudvärk minuterna innan man skulle sticka, men vad gör man inte lixom...? :P
Var helt jävla smockfullt i salen (när skall de börja använda den stora salen egentligen?!) så blev ju aningens varmt om man säger så... för att inte tala om hur mycket närkontakt det blev när sparkarna ven i luften. Naturligtvis hamnade vi bredvid herr Karatespark som du INTE vill möta i en mörk gränd och herr lite-rund-om-magen-men-jag-kan-sparka-hejvilt-och-utan-kontroll-ändå... Fast skall inte säga något, jag och Sandra gav varandra några smällar vi också... ^^'' Får se hur Sandras läpp mår imorgon... ;)

Nej, nu ska jag bara blåsa håret och sedan är jag away.

Erik hälsade btw att bullarna var jättegoda och att de är slut nu... ;) Jäkla tur att han inte smakade på förra satsen för då hade han inte vart riktigt lika positivt inställd till denna... ;)

And off we go.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: