Ibland så...

Jag tycker det är jobbigt att diska just nu eftersom tallrikarna är så tunga... det säger väl en del om hur mina armar mår efter dagens boxpass. Mina händer darrar typ okontrollerat, halvnajjs.
När det äntligen var rätt lite folk så var det ett halvkul pass, urusel uppvärmning men dock väldigt bra musik... :P Synd att man inte kände igen typ något så man kan ladda ner det... :P

Hopps, då sitter man här hemma ensam igen då, bara för att Erik hade massa ritningar att göra som visst tog längre tid än planerat. Vad kallar vi det? Jo, DÅLIG PLANERING! Tss.

Och om någon känner för att dra på mungiporna så kan jag ju berätta att jag gjorde dagens miss idag. Skulle in på Konsum för att köpa smör efter skolan, och tyvärr missbedömer Sissi hastigheten dörrarna öppnas med så hon traskar rakt in i dörren. Eller tja, är inte face in men slår i både väska och axel, lite halvsmidigt sådär. Mitt framför två brudar som är på väg ut, så med ett forcerat skratt smiter jag förbi dem in och hoppas att ingen annan har sett mitt lilla missöde...
Klarade mig hem utan vidare olyckor. Jag brukar faktiskt inte gå in i dörrar. Stolpar och liknande, javisst, men inte dörrar.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: