Jäkligt tröttsamt...

Höll på att bli galen imorse. Min dator segade järnet och vägrade reagera när man ville något. Vilket skapade en smula panik då jag heller inte fick fram mitt schema och alltså inte visste var vi skulle vara (trodde mig veta men vill ju inte virra runt i onödan) men då är det ju tur att man har mobil och kompisar med koll.

Helt hopplöst med sådana här dagar... började 13.15 och slutade 15... Hade iof räkneövning efter det men har fortfarande ingen bok. Måste ta tag i det. Men jag gör ju inget direkt vettigt innan heller... diskade imorse och plockade undan så ser inte ut som ett bombnedslag längre, men behöver egentligen gå över allt rejält. Och DAMMSUGA. Tog dessutom och duschade av några växter som såg ut att behöva det, så nu har jag torra blad liggandes i hela lägenheten... Prasslar härligt under fötterna.

Lite sugen på core ikväll och möjligen jam efter det men det kanske är att vara överambitiös... :P Aldrig testat coren... kanske kan bli intressant. :P Vet inte hur sannolikt det är att någon vill med dock...
Johanna verkade lite på hårdrockspumpen iaf, najjs najjs. :D

Nu är ju då frågan om jag skall våga mig ut i tvättstugan och sno centraldammsugaren, denna tingest ursprungen ur helvetet. Jag ser fram emot detta. Not.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: