Najjs gårkväll - nu är det thai som gäller! :D

Gårkvällen var grejjt, har haft bättre, men har även haft grymt mycket sämre, så jag är nöjd. :P
Förfest hos Emmelie i hennes jättemysiga lägenhet ihop med vanliga tjejgänget minus Johanna och plus Louise och Karin. :P I slutet fick vi även sällskap av Johan och två av hans polers samt Erik och Bôs, med reservationer för felstavning. :P
Taxi ner till Nöjes och nånstans på vägen försvann Annica av någon anledning. Lagom mycket folk på Nöjes och hyfsad musik. Vettefan varför vi hamnade på stora dansgolvet men där stod vi iaf. Fick sällskap av en liten Paul också, halvsmidigt sådär. Erik var packad och glad och allmänt lyftsugen - får hoppas vi inte orsakade några hjärnskakningar när han svängde runt mig konstant... :P Tyvärr ville han även ta ett snack med Paul men fick honom på andra tankar, whats the point lixom?

Nattamat på donkan och sedan buss hem. Var ytterst förvånade över att alla fick sittplats (när hände det senast efter krogen...?) men Sandra berättade idag att det vart ett dunderstort bråk på torget runt 1 och var ju poliser överallt så kanske var därför det var så lugnt när vi stack hem vid halv 3...?
Låg och pratade med Karin till 5-tiden, så vi tycker det var helt ok att vi inte kom upp förrän 1 idag... ;)

Lämnade av Karin vid tåget vid 4 och tog sedan bussen hem. Sitter nu och fördriver tiden lite innan jag kan sticka och hämta den beställda thaimaten... hehe. Myskväll planerad.

Gårdagens pics...











Dags att sätta på sig lite kläder och bege sig.
Laterz babes


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: