Lycklig och förbannad

It's mine, it's mine, it's miiiiiiiine!
Mohahaha. Vi fick lägenheten! :D Och eftersom Erik inte hypar hypar jag åt oss båda. *tar små glädjeskutt i fantasin* Inflyttning 1e december och inflyttningsfest när all skit är klart. ;) Everyone's invited. ;P

Ska strax ner till boxen och blå blåslagen igen. Wonderbaaar.
Boxen kan nog komma prima här. Sissi är förbannad. Lycklig över lägenheten naturligtvis men förbannad över CAD-en... Gick ju... ehm... käpprätt åt h-e får jag la säga... Tyckte det såg så lätt ut och var det även till en början, men sen på nåt vänster hamnade jag i nåt låst läge hela tiden och då gick det inte att se mått eller ändra något alls... Lärarn kollade och fattade inte vad jag gjort, men tog bort det så jag kunde börja om. jag vill bara säga att jag gjorde det här TRE gånger! den hamnade i låst läge konstant, och till sist var jag så frustrerad att jag allvarligt övervägde att slå näven rakt igenom dataskärmen. Hade nog vart uppskattat. Istället var jag nära att börja grina av frustration. Ida blev till sist min räddande ängel och hjälpte mig. Ligger några snäpp efter de andra i planeringen dock. Börjar bra.

Och när jag ondgör mig över detta faanskap inför Erik och väntar mig sympati och snälla ord blir jag naturligtvis besviken. Erik säger, sin vana trogen, hur lätt det är och bra att ha och har inte annat än bra saker att säga om programmet. Ok... programmet är alltså lätt och jag fattar ändå nada... vad säger det om min hjärnkapacitet eller intelligenskvot...? *pissed* Han menar väl dock inget illa, men ibland vill man kanske bara ha lite medhåll även om personen nu inte egentligen är av samma åsikt. Faktiskt.

Well, nu ska jag slå ur mig alla agressioner. Bäst du ser upp Sandra. :P


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: