Sopor på min dörr...

Idag har det inte blivit mkt skit sagt. Jag antar att ni är tacksamma.

Sov till 11 och vaknade pigg, thank god. Färgade håret och när jag står där i bara mässingen ringer det på dörren. Tänker att om det är Erik kan han komma in på egen hand och är det någon annan får de stå kvar där ute. :P Smyger dock fram till dörren då det uppenbarligen inte är Erik och visar sig vara någon vaktmästartyp, eller ser iallafall ut att vara det. Ingen aning om vad han ville förrän jag drar till skolan då jag upptäcker att han hängt en av de soppåsar jag ställde ut igår på mitt dörrhandtag. Nu inser jag ju att det inte är speciellt fräscht att ställa ut sina sopor i korridoren, tro mig jag har stört mig på det mååånga gånger, men de här soporna bestod av PAPPER och hade bara stått där över natten sedan jag städade igår kväll. Jag plockar alltid med mig mina sopor när jag sticker hemifrån eftersom jag som sagt ogillar att de står i korridoren. Ok, störde mig en smula men han gör la bara sitt jobb.

Våxnäs för lite handlande innan combaten. Fick tag i både tonfisk (urk..) och kvarg åt Erik. Haha, jag och Sandra var bara tvungna att köpa varsin kvarg vi också eftersom Erik nu påtalat hur bra de är efter träning. Ser ut och smakar som yoghurt men har en mycket tjockare konsistens. Tyckte allt det var rätt gott ändå, men fan vad mättande, blev bara några skedar. :P

Annars var det svulla som gällde ikväll. Chips, ostbågar och jordnötsringar framför lite film. Såg Wall E... Helt underbar. Jag tror jag är kär.



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: