Jag är ett kap, det ni. ;)

Haha, på vägen hem från boxen ringer Erik och förklarar att han är hungrig och vill ha mat... nemas problemas, bara att länsa frysen. :P Inte för att jag klagar, han tillagade maten själv medan jag diskade, så var bara för mig att slå mig ner och käka när det var klart. Service.
Haha, Sandra undrade om Erik kanske tänkte att jag skulle stå för hushållsarbetet nu när vi flyttar ihop, men var bara att förklara att så tyvärr knappast lär bli fallet då min lägenhet ser ut som en svinstia för jämnan, jag varken gillar att diska eller tvätta och min matlagning i bästa fall är medioker eller iallafall variationslös, men bortsett från det är jag ett kap, som hon så riktigt sa. ;) Haha, Erik bara skrattade när jag sa det, men han höll iallafall med om att jag är ett kap så jag är nöjd. ;)
Just nu har vi annars maraton i att räkna upp saker som den andre kommer störa sig på eller upptäcka när vi flyttar ihop... Kan bli intressant det här.

Dusch nu. Min hårbotten kliar. Kan inte vara nyttigt att svettas så här mycket, jag är säker.

Blir en smula fundersam över min dusch... Ena stunden är det varmt och sedan går det mer och mer mot ljummet, och sedan tillbaka till varmt och sedan ljummet och så håller det på så... Fan, fryser ju lika mkt efter duschen som jag gjorde innan, lilaaktiga läppar när jag kom ut... Inte helt ok.

Laddar ner Street Kings nu... Går i 8.7 Mb/s... strax klar med andra ord. :P Ska man se den ikväll eller spara den tro...? Erik hade ju redan sett den... Gaah, jag vet inte vad jag ska göra... totalt uttråkad...
Man kanske ska sova, bara för att få nåt att göra lixom...? Klockan är ju ändå snart tio menar jag... Jäklar, måste bädda sängen, inga lakan... hopp, då får det vänta en stund... Lat? Jag? Nejdå.
Piggelin och Claymore. Sysselsättning bestämd. När den här låten är slut... Korn - another brick in the wall...

Sova nu iallafall. Måste upp och göra matsäck imorn... studiebesök igen... Well, nightynight.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: