Celebert besök...

Kommit fram till att materialteknik nog inte blir något nytt favoritämne... Inte för att jag haft något hittills, det mesta har faktiskt varit rätt trist. Eller mer åt totaltrist. Energitekniken verkar dock intressant. Hittills iallafall. Det är något man kan tycka något om, ha en åsikt kring istället för bara en jävla massa siffror och formler som skall tryckas in i huvudet.

Lite krångel kring inskaffandet av bok, paxade Lindas (2a) materialbok, men hon fick senare för sig att jag menade energitekniken så hon lovade bort sin materialbok till någon annan... Men behövde ju energiboken också så spela roll liksom... Tills det visade sig att jag kunde låna Antons bok... Men då hade jag redan köpt Lindas... x_x Fick dock sålt den till Lovisa idag, lite billigare än jag köpt den men hey, jag blev ju av med den iallafall, så får la se mellanskillnaden som hyra för Antons bok. ;P Fick dock punga ut med 300 till Lina för materialen... Vi är lite putta att de tar 300 för böckerna när nypriset är ca 450, men då de köpte dem dyrare vill de la få ut så mkt som möjligt... och alla har pratat ihop sig så är ingen chans att någon rear ut sin direkt... bummer.

Anywho... Idag fick skolan celebert besök. Tha king himself ärade oss med ett besök. Av någon anledning som jag inte har någon koll på. Hade inte ens koll på att han skulle komma idag även om jag hört det tidigare. Och då alla skulle bort och glutta på honom, återigen av någon anledning jag inte förstår, hänkade jag på. Heddi hetsade Goos att hoppa fram och ta kungen mellan benen och lovade honom en hundring om han gjorde det men av någon anledning var han inte så sugen...



Unt there he is... lååångt där borta...


Strålande sol och jättevarmt hela dagen så tillbringade någon timme ute på balkongen och njöt. Det som kanske förtog stämningen en smula var att jag pluggade material samtidigt... Men hey, man kan ju inte få allt...


Nu är det dags att sova. Skola imorn 8.15-10... Skulle egentligen läst ett par kapitel tills dess då vi skall diskutera... något... men eh... nu blev det visst inte så. Bättre lycka nästa gång huh? ;)

Puss hajj


Simon

Shiit, grymt status att ha sett Kungen! =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: