Darn...

Gaaaah! I did it again! o_O Somnade när jag borde plugga.
Gick ju bara in till sovrummet för att sträcka ut ryggen då ställningen framför datorn är rätt oergonomisk...?! Hehe, man är rätt trög om man tror att den faktiskt funkar... Borde ha lärt mig by now... ;)

Börjat med inlämningsuppgiften men får göra klart skiten imorn. Alla har tydligen delat upp sig i grupper om tre för att sammarbeta (upptäckte jag...) när jag inte vart med så jag har visst hamnat utanför. Ingen över för lilla Sissi. Får kanske skylla mig själv som inte sitter kvar i skolan lika mycket som de andra, jag får alltid reda på saker sist numera. Ingen som frågar mig eller informerar mig om jag inte råkar vara där. Vilket väl kanske är logiskt. Antar jag. Lite trist dock. Får kanske börja anstränga mig mer. Antar jag.

Den här låten har btw E terrat mig med så jag tänkte jag skulle göra detsamma med er. ;) E har den nu dessutom som ringsignal och tro mig... den sätter sig jävligt snabbt på huvudet så nu går vi båda runt och nynnar på den konstant... Är man cool så är man liksom.



Nu är ju frågan om man får något vettigt gjort eller om man skall ta och gå och lägga sig trots allt...? Eller läsa lite mer manga...? HIttat en underbar serie på en underbar sida... Inte för att någon av er lär bry sig men ändå. ;)

Well, godnight anywho. Pöss hajj

Btw, tryckningen av nollebrallorna gick prima. Görsnygga blev de. Feel avis. ;)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: