Huh...?

Jag är en smula förvirrad... skulle sätta mig ner och försöka mig på den nya headern då jag laddat ned photoshop... trodde jag... går inte att extrahera filerna... av någon anledning som jag inte kan lista ut... och dessutom hittade jag en massa mappar med namn som innehåller excel, word osv men det är inga program vad jag kan se... står "programtillägg" på dem vad det nu betyder... Och Erik är totalfokuserad på WoW så han är inte till mycket hjälp, den nya instansen har kommit nu så han är närapå okontaktbar... känns bra.

Sitter och mumsar på morot och kvarg idag med (den här gången vanilj). Kan lätt bli en vana.
Då är frågan om jag skall pilla lite i Paint.net istället eller helt lägga ned eventuella designförändringar ikväll... Lär ju inte kunna göra något ivf liksom...


Sara

Ha ha, jadu det är en hel vetenskap! Miljoner med koder och siffror. Men till att börja med så är www.designadinblogg.se ett hett tips. Därifrån har jag fått den mesta informationen. Det är bara att försöka och försöka igen.. tillslut brukar det funka ;) Men om det är nåt som krånglar kan jag gärna försöka hjälpa till =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: