Undanskuffad...

Just nu sitter Erik, Alex och Alex två polare ute i vardagsrummet och dricker öl och glor på tv... och jag har placerat mig i datarummet. Har lite svårt för det här när Erik har folk hemma, vet inte riktigt vart jag skall ta vägen liksom... Och det första som möter mig är "Va?! Är du redan hemma!?" Suck, tur att man känner sig uppskattad. ;)
Vet heller inte hur jag skall hälsa på snubbarna, ska man skaka hand...? Det är ju inte riktigt min grej men alla andra verkar göra det här uppe... Hemma var det fan aldrig någon som skakade hand...? Där räckte det med ett "hej" och en nick liksom... Vad är det för skillnad här uppe...? Nu blev det en nick och ett "hej" oavsett, mitt hus - mina regler. ;P

Sitter annars och väntar på att Karin skall komma upp så jag får något att göra... Vet inte riktigt hur planen ligger då jag gissar att snubbarna blockerar vardagsrummet så kan bli en smula svårt att se på film... Möjligen om jag kopplar in min dator i tv-n här inne...? Eller om jag snor x-boxet och kollar på vanlig dvd...? Såvida de inte skall spela förstås... Gaah. Kanske skall ta en promenad då det är såpass vackert väder...?

Vad göra vad göra?
Mat skall vi göra, min mage vrålar. C ya


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: