Nemitema; Bara för att inte göra något vettigt...

... så tänkte jag berätta att jag funderar på en tatuering. En Nemi-tatuering to be exact. Insett att hon är min själsfrände (har jag skrivit det här tidigare tro...?); hon är gothare (ok, det är inte jag, men hårdrock som hårdrock liksom ;P ), hon älskar svarta kläder (ehm... gothare ja... det kanske var logiskt...), hon har en draktatuering (hehe, ytlig likhet med mig iaf), hon älskar allmänt drakar, hon älskar godis, är obotligt lat (smickrande likhet...), hon avskyr barn, hon är jävligt ironisk och cynisk, hon älskar att shoppa, hon älskar fantasyböcker, hon gillar inte matte, hon älskar att festa, hon är kass på att laga mat, hon får idiotiska impulsryck som att klappa till någon eller hoppa i en vattenpöl, hon är kass på datorer och hon är pollenallergiker! Jag menar, kan det bli bättre!? Tja, om hon gillat anime också då, men det nämner de aldrig så jag kan ju anta att hon gör det... ;)

Vet inte vad för typ av tatuering jag vill ha dock, eller var jag vill ha den. Jag tror att jag skall hitta motivet först och sedan välja placering utifrån var det ser bäst ut... Tänkte skissa ihop något eget, hade vart najjs... Tänkte typ såhär:

¤ En sittandes Nemi med en massa stjärnor liggandes runt henne och texten "Collect them stars to shine for you" från en In Flames-låt på nåt coolt sätt... Eller:
¤ En seriestrip med flera bilder på Nemi där hon gestaltar några av mina favvohårdrockslåtar... Bara funderat lite på den, vet inte hur jag skulle få det att funka... Eller:
¤ Bara någon allmänt cool bild på Nemi, typ på henne med djävulshorn och en gloria som hänger på ett av dem och typ drakvingar... Borde kunna kombinera ihop en sådan bild med lite arbete...

Åsikter?


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: