Första dagen... snart avklarad...

Hehe, det ringde nyss på dörren och här satt Sissi i endast en stor t-shirt och underkläder... Såg aldrig vem det var men verkar vara någon Erik kände för han försvann ut iaf... Utan sina skor... Tycker det är lite jobbigt det här att folk bara kan komma förbi... I förra lägenheten fick de iaf ringa upp för att jag skulle öppna dörren, här är det bara att traska rakt in... Nu kommer ju visserligen inte mina polare förbi på impulsvisiter, de brukar höra av sig innan, men Eriks polare... Well, de kan dyka upp lite när som. Alltid kul när man ligger där i mjukiskläder (om man har tur... har man otur är det underkläder...) med fett hår och glåmigt fejjs. Or not.

Träffat nollorna nu iaf. Verkar vara trevliga. Visade runt en grupp på 8-10 pers och sedan åt vi med tre av snubbarna, minns deras namn än så länge iaf, kan hoppas det håller i sig. :P

Skall träffas ikväll under ägget för lite info för nollorna och sedan blir det grillning och lekar i smurflandet utanför. Blir nog najjs. Får se om vi fått nolle-t-shirtarna också. Lite tråkigt annars. Hur skall jag kunna lära mig några namn om det inte står på deras magar liksom!?




Joss

Ibland låter jag de faktiskt vara :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: