Full imorse, bakis nu... najjs...

Mådde faktiskt prima när jag hoppade (ehm..) ur sängen imorse, om än en smula seg. Att detta antagligen berodde på att jag fortfarande var full kom jag på först senare när jag satt på hållfen och kände illamåendet sakta byggas upp... Eller så insåg jag det när jag inte klarade av att rita raka streck till mina cylindrar som jag skulle räkna på... Fick vara GRYMT koncentrerad för att klara av den bedriften. Känns ju rätt... bra...
Fick bli en macka och en cola i Gläntan på rasten för att fylla magen med något, fick ju ingen nattamat igår!? Och som ni kanske vet så är det egentligen obligatoriskt för Sissi när hon går ut. De andra föreslog att jag skulle ta en macka när jag kom hem... EEEH?! En macka!? Ooohnej, antingen skall det vara fett och salt och kött, eller så kan det kvitta. So that so.
Funderar allvarligt på om jag borde gå och lägga mig och sova några timmar till...

Mitt öga såg ut som fan imorse btw, såg helt mongolid ut med ett ögonlock som hängde ned över ögat... Johanna såg det med en gång medan Sandra fick kolla både en och fem gånger innan hon såg något alls. :P Fast då hade kanske svullnaden börjat gå ner en smula iof. Inte lika svullet nu iallafall, men fortfarande väldigt rött. Vacker som en dag.

Dessutom är jag väldigt stel i axlarna, vilket egentligen är väldigt mysko då jag väl fick en minst tio massager (säger man så...?) igår av alla möjliga nollor som ville samla bonuspoäng. Jag har även fått ett nytt smeknamn - Ramonesbruden, då Viktor (en nolla) observerat att jag går runt i en Ramoneströja emellanåt. Hur eller var han sett det vet jag dock inte då jag inte haft den den här terminen... Skulle vara om han gått bastermin och sett mig under den tiden, men då vet jag inte om jag skall vara smickrad för att han lagt det på minnet eller... rädd för att han gjort det... Som Ida sa; det är ju lite skrämmande om folk går runt och observerar en... Men äh, orka bry sig egentligen.

Hehe, Erik springer runt här i kallingarna och gör sig iordning för skolan. Mysigt.
Nej, sova kanske? Eller anime? Eller film? Eeeller hållf kanske? Hehe, as if.


Karin

Haha hmm ja hade nog blivit mer rädd om någon hade observerat sånt... Då ser dom säkert andra saker på en oxå... ;P

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: