Åhå, det fanns en anledning...

Jag har äntligen insett varför jag gillar spegeln i mitt rum här hemhemma. Det är för att den är så låg så den kapar fejjset när man står på golvet... Jag kan se min kropp men inte mitt huvud, vilket väl passar mig rätt bra då jag gillar min kropp med avskyr mitt fejjs. Eller, avskyr är ett starkt ord, jag gillar det bara inte. Och till skillnad mot kroppen som relativt enkelt går att göra något åt så är fejjset som det är vare sig man vill det eller ej. Har varken pengar eller egentlig lust att lägga mig under kniven så är bara att härda och stå ut. Och jag har ju mina bra dagar jag också när till och med jag är snygg, de hade gärna fått komma lite oftare bara. ;)

Har färgat håret nu iallafall, och jag har en svag aning om att det blev en aning mörkare än planerat (är ju jävligt ovanligt...) Blev nog mer åt kolsvart istället för mörkbrunt... Men om ett par tvättar så borde det vara prima. Färgat ögonbrynen också så de matchar håret. Kändes lite mysko med jättemörkt hår och råttfärgade ögonbryn. ;)

Sitter och lyssnar på Spotify radio eller vad det nu är för något i hopp om att hitta några nya najjsiga låtar. Backman tjötar hela tiden (mao ibland) om att jag aldrig uppdaterar min spellista så får la göra som han säger antar jag. ;P Men jag menar, har man redan hittat rätt och hittat alla de ultimata låtarna så finns det ju ingen egentlig anledning att leta efter nya låtar right...? ;P

Nu skall jag låta håret självtorka då päronen nog inte skulle uppskatta om jag använde mig av hårblåsen då de sover sedan någon timme tillbaka, och sedan skall även jag joina de sovandes skara.

Oyasuminasai minna


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: