Pics från Eldkonsten 2009

Sitter och kollar på Coyote Ugly för vadå? tionde gången..? :P Är en schysst och väldigt mysig film så lär nog se den fler gånger i framtiden. ;P Borde väl packa klart men jag ids liksom inte. ;) För ovanlighetens skull liksom. ;P

Tänkte slänga in lite kassa bilder från Eldkonsten 2009:
Bättre sent än aldrig right? Story of my life...

Modellbygge:



Vårt tema var Glastid så vi gjorde en stor Moraklocka med en glaspendel. Det stora temat var Kretslopp så vår tanke var att visa att allt är ett kretslopp, att både glas och tid är skört, därav den trasiga klockan - sifforna på backen framför. Hade en väldans massa fina, djupa förklaringar... ;)

Byggande av konstruktion på Sandgrundsudden:


Den blev rätt stor i slutändan... Ca 5 meter hög, 3 meter bred och 2 meter djup.




Tyvärr så brakade vår konstruktion när vi skulle resa den pga svaga leder och ojämn lyftkraft. Den knäcktes på mitten så med ungefär tre timmar kvar tills uppvisningen då vi skulle tända på dem fick vi börja om. Eller tja, vi började försöka reparera den men insåg efter ett tag att med tre pers, två hammare och en såg att det skulle ta på tok för länge, så var smidigare att bara börja om. Vi var ledsna och förbannade, på allt och alla, och just då ville jag bara gå därifrån och skita i allt.
Vi skyllde till viss del på en av lärarna också, han hade inte gjort annat än kommit med dåliga förslag, och dessutom gav han sig på att både borra och spika i vår konstruktion vilket slutade med ett snett hål och en massa spik som vi fick dra upp igen då konstruktionen blev sned... Han diggar vi. Inte.
Då vi kunde behålla basen i konstruktionen blev resultatet en triangel i toppen istället för en cirkel, så slutkonstruktionen såg ut som en bautatriangel med en pendel av ihopsvetsade armeringsjärn och glasflaskor och siffror på framsidan.





Då vi hade dränkt vår med sju (SJU...?!) flaskor tändvätska så blev det en helvetes stor brasa. Precis som det skall vara. ;) Jäkla jobbigt att släcka och städa undan skiten efteråt dock...

Nu är frågan om jag inte borde sova... Ögonen har gått i kors en rätt bra stund nu... Eller tja, egentligen borde jag väl packa klart så det bara är att åka imorn, men det vet vi väl iof alla att det inte kommer hända oavsett. Efetrsom det ändå är mig och Erik vi pratar om så lär vi inte åka förrän runt tidigast 2... även om vi skulle vara klara med precis allt...
Det jag ser fram emot mest imorgon blir nog att ha en nyfiken Stitch i bilen i över två timmar... Mycket tveksamt om han har lust att sitta dessa timmar i buren... Och lika mycket tveksamt att han vill ligga still snällt i knät som när vi hämtade honom... Lär bli kaos. Can't wait.

Well, nightynight


Jonathan

sv: vi kan slå våra smarta huvuden ihop och komma på något unikt! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: