Helt värdelös dag...

Vart en totalt meningslös dag idag. Hatar sådana dagar. Så frustrerande. Schemat såg ut som sådant: 10-12 presentation av eldkonst nere på museet, 12-13 lunch, 13-14.30 presentation av modeller, 15-17 pressvisning och utställning av modeller. En heldag med andra ord. Pressgrejen var en överraskning, står att vi skulle sluta 15 på schemat men ok. Är nere strax efter 10 och vi är klara vid... 11. HELT klara vid 11. Det var tydligen en och samma redovisning trots att de döpt dem olika och den tog lite mindre än en timme. Kul för Sissi som betalade parkering för hela dagen nere i stan. 40 spänn för en timmes parkering. Rätt najjs så.
Körde upp till skolan och släppte av brudarna i gruppen varpå jag körde hem och ställde bilen hemma (fet chans att jag betalar parkering på skolan också liksom...) och mötte upp dem i verkstan efter lunch. Sågade lite läkt, sågade lite rör, satte ihop träsiffor och bockade armeringsjärn till vår pendel i skulpturen. Var la där någon timme eller två innan jag fick dra hem för att hämta bilen, hämta upp brudarna och åka ner för pressgrejen. Som höll på i 15 minuter. FEMTON minuter!? Fatta vad jävla meningslöst att ens åka ner. Och vi var inte ens där för att svara på frågor utan för att "visa att det är många som arbetar med det här projketet". Vi var alltså där för att fylla stolar... Och det roliga var att det kom EN journalist och hon ställde inte en enda fråga och tog inte ett enda kort. Hon lyssnade på presentationerna som vi redan hört en gång och sedan gick hon. Kändes värt.

För att göra dagen fulländad så har jag gått runt med magknipet from hell. Ingen aning om varför men emellanåt har jag typ gått dubbelvikt, najjs najjs. Fick lite skrämselhicka när jag började fundera på om jag kunnat bli laktosallergiker eller något då den här magknipen har dykt upp det senaste och då ofta när jag druckit mjölk. Men då jag aldrig haft problem tidigare och jag inte ens vet vad symptomen är så kanske det är att dra lite drastiska slutsatser bara för att jag har ont i magen... :P


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: