Ingen pojkvän över jul...

Fått en dipp i humöret. Ligger mest i sängen och bara tittar upp i taket och tänker. Hade väl tänkt och hoppats att jag skulle vara i Thn med E nu, men då han inte verkade speciellt angelägen när det nämndes och han inte tog upp det idag när jag frågade om planerna för julhelgen så sa jag inget om det utan stannade hemma. Spelar väl ingen större roll heller antar jag, behöver ändå färga håret och slå in några fler klappar så kan ju fördriva tiden med det. Vill ju inte tränga mig på heller så. Svårt att veta när man skall börja fira sådana saker ihop. Som det är nu så är det ju så många firanden på olika håll så det blir ju jobbigt om man skall hälsa på alla. Men man hade ju hoppats att man fick se sin pojkvän på jul ändå, men jaja. Maybe next year. ;P

Ingen ork i kroppen heller... Kanske borde ta tag i krets- eller maskinelementboken nu när man ändå är på dåligt humör, kan ju knappast bli värre right?
Eller så mölar jag godis till sockerkicken får mig att bli glad igen och då kan man börja fundera på lite julstämning igen istället för att vara depp. Är ju ändå dan före julafton...!

Puss



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: