Nattaprat...

Borde nog gå och lägga mig nu... Inte för att jag egentligen måste upp tidigt imorn eller för att jag är trött utan för att jag är uttråkad. Ingen är online och kan roa mig och min käre pojkvän svarar inte i telefon. Pff, gris.
Shoppat julklappar halva dagen ihop med resten av Sveriges befolkning. Handlade det mesta i stan, thank god, dit hade de flesta uppenbarligen inte hittat, fann mig till och med en parkeringsplats, inte illa inte illa. Blev som sagt en massa klappar till diverse folk, några mer eller mindre genomtänkta möjligen... Möjligen möjligen några panikköp. Möjligen. Hade tänkt köpa mig en ny läpppiercing men uppenbarligen hade inte affären någon lust att sälja någon till mig då de har stängt hela julveckan. Sådär halvsmidigt tycker jag då men visst visst.
Hade även tänkt ta två till hål i öronen, men då Helena övertygade mig att jag skulle ta dem på Torp istället för i stan så blev det inga alls då de tog totala rövarpriser. Eller vad vet jag, det var ett tag sen jag tog hål i öronen, ingen koll alls på vad det kostar, men 240 för två hål kändes lite häftigt. Syrran erbjöd sig att fixa det gratis men neeej tack till den. Någonstans där när hon beskrev hur mcket det brukade blöda och hur ont det gjorde och att det ibland var svårt att få igenom nålen på andra sidan och att man fick liksom gräva runt en stund med örhänget för att hitta rätt och att det ibland kunde bli fel och då fick man göra om... tja, någonstans där bestämde jag mig för att passa. Maybe next time. Not. ;P

Kvällen har spenderats framför dator och TV, mycket produktivt to say the least. Borde kanske öppna kretsboken men... njaaae, det får nog vänta till efter jul tror jag. Ovanligt.

Får hugga Erik imorn och kolla vad som gäller nu över jul, om jag skall till honom eller han till mig eller varken eller. Kan ju vara bra att veta så... Man vill ju träffas men inte tränga sig på.. :)

Nej, sova var det. Inget bättre för mig I guess.
Nightynight


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: